Како повезати Спотифи са Фацебоок-ом

У овој савременој ери у којој су сви запослени и напети, Спотифи налог може да вам помогне да ублажите и освежите расположење. Спотифи пружа разне песме јер је то врхунска апликација за стримовање музике. Ако желите, можете повезати свој Спотифи налог са разним другим апликацијама. У овом посту ћемо разговарати са вама о томе како да повежете Спотифи са Фацебоок-ом, како да уклоните Спотифи са Фацебоок-а, да се пријавите на Спотифи без Фацебоок-а и друге информације које би вам могле бити корисне. Можете да повежете свој Спотифи налог са Фацебоок-ом и делите своју омиљену листу песама или песме на Спотифи-у са породицом и пријатељима.

Како повезати Спотифи са Фацебоок-ом

Када повежете свој Спотифи налог са Фацебоок-ом, можете се пријавити на Спотифи и са својим Фацебоок налогом. Након што повежете оба ова налога, можете да покажете своју Фацебоок слику и име у апликацији, као и да потражите своје пријатеље и чланове породице на Спотифи. Кораци који објашњавају како да повежете Спотифи са Фацебоок-ом су следећи:

1. Прво отворите Апликација Спотифи на свом уређају.

2. Након тога, додирните икону зупчаника која се налази у горњем десном углу да бисте отворили прозор Подешавања у апликацији Спотифи.

3. Затим у одељку Подешавања кликните на Друштвено.

4. Затим померите надоле и изаберите опцију Повежи се на Фацебоок.

  13 најбољих бесплатних и плаћених апликација за иПхоне камеру за употребу

5. На крају, унесите податке за пријаву на ваш Фацебоок налог и изаберите опцију ОК да повежете Спотифи са Фацебоок-ом.

Како уклонити Спотифи са Фацебоока

Ако више не желите да повежете свој Спотифи налог са Фацебоок-ом, не брините јер само треба да следите ове једноставне кораке дате у наставку који објашњавају како да уклоните Спотифи са Фацебоок-а.

Корак И: Креирајте Спотифи лозинку

Ако се пријавите на свој Спотифи налог користећи свој Фацебоок, онда ћете морати прво да направите нову лозинку за свој налог на Спотифи пре него што уклоните свој налог са Фацебоок-а.

Корак ИИ: Уклоните Спотифи са Фацебоок-а

1. Прво отворите претраживач на рачунару и пријавите се на свој Фејсбук налог.

2. Затим на Фацебоок страници кликните на икону стрелице надоле у ​​горњем десном углу екрана.

3. У падајућем менију изаберите Подешавања и приватност.

4. У менију Подешавања и приватност изаберите Подешавања.

5. Након тога, изаберите Апликације и веб локације у менију на левој бочној траци.

6. Затим, у одељку Апликације и веб локације видећете апликације које су повезане са вашим Фацебоок налогом.

7. Затим потражите апликацију Спотифи, а затим изаберите плаво дугме Уклони.

8. Након што изаберете опцију Уклони, појавиће се искачући прозор са упозорењем да ако уклоните Спотифи са свог Фацебоок налога, он може избрисати ваш налог и активност.

9. Додирните поље за потврду поред опције Избриши објаве, видео записе или догађаје које је Спотифи објавио на вашој временској линији. Изаберите плаво дугме Уклони.

10. Коначно, на вашем уређају ће се појавити искачући прозор који ће вам рећи да је ваш Спотифи налог успешно уклоњен.

Како се Спотифи пријавити без Фејсбука

Кораци приказани у наставку ће вам рећи како можете да се пријавите на Спотифи без Фацебоок-а.

  6 најбољих опција за хостовање Баротраума сервера за најбоље искуство

Метод 1: За нови Спотифи налог

Пратите ове једноставне кораке да бисте то урадили:

1. Отвори Пријавите се за Спотифи страницу на свом уређају. Ова страница ће приказати две опције за регистрацију. Можете одабрати да се региструјете са Фацебоок-ом или путем адресе е-поште.

2. Затим, ако желите да се пријавите на свој Спотифи налог без Фацебоок-а, унесите своју адресу е-поште, а затим је потврдите.

3. Након тога унесите лозинку коју желите да користите и све остале битне информације. Када завршите, изаберите опцију Пријава.

Метод 2: За постојећи Спотифи налог

Ако имате постојећи Спотифи налог који сте креирали користећи Фацебоок, можете се пријавити на Спотифи без Фацебоока тако што ћете искључити Фацебоок. Када се искључите са Фацебоок-а, моћи ћете да се пријавите на свој Спотифи налог без Фејсбука.

Како се пријавити на Спотифи на вебу

Ако се још нисте регистровали на Спотифи, пожурите и урадите то одмах. Можете преузети Спотифи на свој мобилни телефон, десктоп, таблет, ТВ и још много тога. Спотифи такође нуди различите опције за регистрацију, као што је да користите свој број телефона или адресу е-поште или Аппле или Фацебоок налоге. Више информација о регистрацији као што су датум рођења и пол није обавезно. Методе за Спотифи веб пријаву су следеће

1. Пре свега, преузмите апликацију Спотифи на свој уређај.

2. Друго, изаберите опцију Сигн Уп са екрана за пријаву.

Често постављана питања (ФАК)

К1. Шта се дешава када повежете Спотифи са Фејсбуком?

Анс. Одговор на питање како повезати Спотифи са Фацебоок-ом је већ размотрен изнад. Сада би требало да знате које погодности можете добити повезивањем налога. Дакле, када повежете свој Спотифи налог са Фацебоок-ом, Спотифи вам омогућава да делите своју омиљену музичку листу песама или песме на Спотифи-у са породицом и пријатељима. Након повезивања оба налога, ваши пријатељи на Фацебоок-у ће моћи да виде коју музику на Спотифи-у слушате, а такође можете лако да сарађујете на листи за репродукцију.

  Коју би требало да користите?

К2. Да ли деактивација Фацебоок налога утиче на Спотифи?

Анс. Брисање или деактивирање вашег Фацебоок налога не утиче на Спотифи, и даље можете уживати у слушању својих омиљених песама тако што ћете се пријавити са сличном лозинком или адресом е-поште.

К3. Зашто не могу да повежем Спотифи са Фејсбуком?

Анс. Разлози за овај проблем су, до њега може доћи ако корисници одбију да поделе своје информације са Фацебоок-ом или ако кориснички налози нису исправно повезани.

К4. Како прекинути везу између Спотифи и Фацебоок налога?

Анс. Начини да прекинете везу између ваших Спотифи и Фацебоок налога су да прекинете везу између вашег Фацебоок налога и Спотифи-а и прекинете везу између апликације Спотифи и вашег Фацебоок налога.

***

Надам се да сте уживали читајући наш чланак и да су вам јасне чињенице као што су како да повежете Спотифи са Фацебоок-ом, како да уклоните Спотифи са Фацебоок-а, да се пријавите на Спотифи без Фацебоок-а итд. Немојте паничарити када наиђете на било које од ових питања јер можете испробати методе које смо дали изнад и решити проблем. Требало би да редовно проверавате нашу страницу за ажурирања. Ако имате било каквих предлога или упита, оставите их у одељку за коментаре испод.