Како пратити некога на Гоогле мапама а да они не знају

Надамо се да технологија која се развија има решење за свако питање или невољу. Међутим, потреба да се поправе неки проблеми који се јављају због ове иновативне технологије донела је још више питања. Једно такво питање је како пратити некога на Гоогле мапама, а да они не знају. Ово може бити због рупа у технологији која помаже људима да злоупотребе или да се одвоје од редовног живота. Главни циљ чланка је да одговори на питање како пронаћи нечију локацију на Гоогле мапама. Обавестите нас и о томе како да пратимо број мобилног телефона на Гоогле мапи.

Како пратити некога на Гоогле мапама а да они не знају

Следе начини за праћење нечије локације на Гоогле мапама.

Напомена: Подешавања и функције приказане на сликама одговарају Самсунг Галаки А21с телефону и могу се разликовати на вашем телефону у зависности од типа или модела произвођача.

1. метод: Омогућите дељење локације на Гоогле мапама

Први начин да пратите некога помоћу Гоогле мапа је да омогућите функцију дељења локације у апликацији. Морате да омогућите ову функцију на телефону циљне особе и можете добити приступ следећим информацијама.

 • Име и фотографија особе повезане са Гоогле налогом у апликацији Мапе.
 • Локација у реалном времену, недавне локације и подаци о честим местима која особа посећује, као што је Дом.
 • Начин путовања који је одредила циљна особа, као што је вожња.
 • Приступ информацијама о уређају као што је напајање батерије.

Напомена: Да бисте користили овај метод, циљна особа мора да дода вашу адресу поште или број телефона у Гоогле контакте.

Корак И: Укључите локацију телефона

Да бисте пронашли одговор на питање како пратити некога на Гоогле мапама а да они не знају, први корак да омогућите праћење особе је да омогућите подешавање локације на телефону. Ово би помогло у праћењу ГПС локације циљаног телефона.

1. Отворите апликацију Подешавања из главног менија.

2. Додирните картицу Локација.

3. Укључите поставку Локација да бисте је укључили.

Корак ИИ: Омогућите функцију дељења локације и делите локацију

Следећи корак је да омогућите функцију дељења локације у апликацији Гоогле мапе на циљном телефону и поделите је са својим налогом. Ово би помогло у праћењу особе све док она ручно не искључи функцију дељења локације или локацију уређаја.

1. Превуците нагоре по екрану и отворите апликацију Мапе.

2. Додирните слику профила у горњем десном углу.

3. Додирните опцију Дељење локације.

Напомена: Ако желите да пронађете историју места која је та особа посетила, можете да додирнете опцију Ваша временска линија. Ово може бити погодно само ако је особи претходно одобрен приступ подешавању локације.

4. Додирните дугме Дели локацију.

5. Додирните Док не искључите ову опцију.

6А. Изаберите своју адресу е-поште и додирните дугме Дели.

6Б. Ако ваша адреса поште није приказана на листи, додирните опцију Још. Потражите своју адресу е-поште у Гоогле контактима на листи, изаберите је и додирните дугме Пошаљи.

Корак ИИИ: Пратите циљну особу

Добићете поруку са везом за приступ локацији особе као потврду. Кликните на одређену везу да бисте приступили и научили како да пратите некога на Гоогле мапама, а да они не знају.

Метод 2: Омогућите локацију на ВхатсАпп-у

Други начин да пронађете нечију локацију на Гоогле мапама је коришћење ВхатсАпп-а. Ако делите локацију на свој број, можете да пратите особу помоћу апликације Гоогле мапе.

Напомена: Да бисте користили овај метод, морате имати приступ телефону и знати безбедносну лозинку ВхатсАпп-а циљне особе.

Корак И: Омогућите локацију на телефону

Први корак да сазнате како да пратите број мобилног телефона на Гоогле мапи на овај метод је да омогућите локацију на свом телефону као што је раније објашњено. Пратите упутства објашњена изнад да бисте омогућили подешавање локације на свом телефону.

Корак ИИ: Поделите локацију на ВхатсАпп-у

Следећи корак је да поделите локацију особе на свој број телефона као поруку. Морате да изаберете одређени период у којем желите да надгледате особу.

Напомена 1: Порука коју сте послали мора бити обрисана из ћаскања те особе како не би посумњала у вас.

Напомена 2: Локација особе истиче када истекне временски оквир постављен на локацији или ако особа ручно искључи локацију уређаја.

1. Отворите ВхатсАпп из почетног менија.

2. Додирните одређени контакт који желите да пратите.

3. Додирните икону Приложи на траци за поруке.

4. Додирните опцију Локација у менију.

5. Додирните опцију Дели локацију уживо.

6. Додирните опцију НАСТАВИ.

7. Изаберите одређени временски интервал након којег желите да пратите особу и додирните дугме Пошаљи.

Метод 3: Преко апликације Финд Ми Девице

Још један потенцијални одговор за проналажење одговора на питање како пратити некога на Гоогле мапама а да они не знају јесте да користите апликацију Финд Ми Девице. Ова апликација се обично користи за откривање локације телефона ако је нестао или украден. Дакле, дозвола за приступ одређеном телефону мора бити одобрена на оба телефона.

  Како блокирати број у ВхатсАпп-у

Први корак: Инсталирајте апликацију Финд Ми Мобиле

Први корак је да инсталирате апликацију Финд Ми Девице из апликације Плаи Сторе на оба уређаја, а то су ваш телефон и циљни телефон.

1. Отворите апликацију Плаи продавница из главног менија.

2. Додирните траку за претрагу и потражите апликацију.

3. Додирните апликацију Гоогле Финд Ми Девице на резултату.

4. Додирните дугме Инсталирај и сачекајте да се апликација инсталира.

Корак ИИ: Омогућите поставку Финд Ми Мобиле

Други корак у проналажењу како да пронађете нечију локацију на Гоогле мапама је да омогућите уграђену поставку Финд Ми Мобиле на оба телефона како бисте омогућили опцију праћења телефона.

1. Отворите апликацију Подешавања као што је горе поменуто.

2. Додирните картицу Биометрија и безбедност.

3. Укључите поставку Финд Ми Мобиле.

Корак ИИИ: Користите Финд Ми Девице за праћење телефона

Последњи корак је да сазнате како да пратите некога на Гоогле мапама, а да они не знају да користе апликацију Финд Ми Девице за праћење циљаног телефона на вашем телефону. Можете користити уграђене опције као што је давање звона или једноставно праћење кретања циљаног телефона на мапи.

1. Отворите апликацију Гоогле Финд Ми Девице из главног менија.

2. Пријавите се користећи свој Гоогле налог и изаберите циљни телефон.

3. Пратите локацију у апликацији Гоогле мапе.

Метод 4: Користите апликације за праћење и веб локације

Као крајње средство за проналажење како да пратите број мобилног телефона на Гоогле мапи, можете користити апликације и веб локације трећих страна. Као основни услов за коришћење апликације, морате да омогућите локацију уређаја пратећи упутства дата раније.

Већина апликација наведених у одељку користи ГПС технологију за прецизно утврђивање тачне локације циљаног телефона. Поред праћења локације телефона, такође можете пратити евиденцију позива, добити приступ контактима или видети историју веб прегледача.

Морате имати приступ телефону циљне особе да бисте инсталирали апликацију за праћење. У ту сврху морају бити познате приступне лозинке циљног телефона.

 • У случају иОС уређаја, потребни су акредитиви иЦлоуд налога и приступ телефону да би се заобишла двофакторска аутентификација.
 • У случају Андроид уређаја, од вас се тражи да имате физички приступ телефону и да знате шифру за откључавање телефона.

1. мСпи

Да бисте сазнали како да пратите некога на Гоогле мапама, а да они не знају, можете сазнати више о функцији локације апликације мСпи.

 • мСпи је једна од најбољих апликација које помажу у праћењу локације у реалном времену помоћу функције локације.
 • Поред тога, пружа детаљну листу места са одговарајућим ГПС координатама, најближом адресом, географском дужином, географском ширином и временом које је особа посетила.
 • Локација особе је приказана кроз ОпенСтреетМап на контролној табли. Да бисте приступили локацији особе, морате једноставно да кликнете на везу.
 • Информације о локацији су шифроване ради заштите и означена је учесталост посећивања означених зона.
 • Да бисте знали како да пронађете нечију локацију на Гоогле мапама, можете да пратите активности те особе помоћу графикона активности на веб контролној табли.
 • Апликација нуди подршку за гео-ограђивање, у којој можете креирати забрањене или дозвољене зоне на мапи око кључних локација. Ако особа заобиђе креирану гео-ограду, бићете у складу с тим упозорени.

Остале карактеристике:

 • Користи се за пријављивање активности на мрежи, историје прегледања и Ви-Фи мреже коју користи та особа.
 • Помаже у читању долазних или одлазних текстуалних порука, праћењу активности на платформама друштвених медија, као и у прављењу снимака екрана активности.
 • Такође можете подесити упозорење на кључну реч и блокирати приступ одређеним веб локацијама. Такође, функција управљања апликацијама помаже у блокирању неприкладних апликација.
 • Апликација подржава прикривени режим, тако да можете остати сакривени.
 • Апликација долази са пробним периодом од 14 дана са гаранцијом поврата новца током којег можете сазнати како да пратите број мобилног телефона на Гоогле мапи.
 • Апликација је подржана и на Андроид и иОС платформама.

Како се користи мСпи

У овом одељку је описан начин коришћења апликације мСпи да бисте пронашли како да пратите некога на Гоогле мапама без њиховог знања.

1. Отворите Гоогле Цхроме користећи Виндовс траку за претрагу у доњем левом углу рачунара.

2. Отворите мСпи веб локацију, региструјте се на веб локацији и купите одговарајући план.

3. Пријавите се на веб локацију користећи дате акредитиве за пријаву.

4. Изаберите тип уређаја, као што је Андроид, циљног телефона.

5. Изаберите произвођача као што је Самсунг и кликните на дугме НАСТАВИ.

6. Пратите упутства на екрану да бисте преузели апликацију.

7. Отворите апликацију мСпи на свом телефону и пријавите се у апликацију користећи акредитиве.

8. Кликните на опцију Виев он Гоогле у односу на време које желите да пратите.

2. уМобик

Карактеристика локације:

 • Апликација има напредну апликацију за праћење ћелија са потпуним приступом телефону укључујући кључна подешавања.
 • Омогућава праћење свих активности и приступ локацији у реалном времену, снимање и приступ историји локација и временским ознакама и историји посећених места.
 • Напредни ГПС трагач апликације помаже да проверите географске координате са адресом. Ово се може видети на контролној табли уживо на контролној табли.

Остале карактеристике:

 • Можете добити приступ галерији фотографија и апликацијама друштвених медија, посебно Снапцхат-у на Андроид телефону.
 • Помаже у праћењу историје прегледача, историје позива, трајања позива, имена контаката и порука.
 • Има функцију Кеилоггер која помаже да се прати локација на нероотираним телефонима.
 • Обезбеђује пробни период од 14 дана са политиком рефундирања, током којег можете научити како да пронађете нечију локацију на Гоогле мапама.
 • Подржан је на Андроид и иОС уређајима и има поуздану корисничку подршку.
  Како избрисати контакт у Телеграму

Како користити апликацију уМобик

Да бисте сазнали како да пратите некога на Гоогле мапама, а да они не знају помоћу апликације уМобик, погледајте одељак у наставку.

1. Отворите уМобик веб локацију, кликните на опцију Лог Ин и инсталирајте апликацију.

2. Отворите апликацију на телефону и унесите своје корисничке акредитиве да бисте се пријавили.

3. Унесите телефонски број особе и кликните на дугме Тражи.

4. Кликните на дугме Мапа да видите тренутну локацију.

5. Кликните на Прати локацију да бисте пратили особу у реалном времену.

3. ФамиСафе

Апликација ФамиСафе је моћна и поуздана апликација за родитељску контролу која помаже у блокирању одређених апликација и веб локација и откривању сумњивог текста и медија.

Како користити апликацију ФамиСафе

Начин коришћења апликације ФамиСафе да бисте пронашли како да пратите број мобилног телефона на Гоогле мапи је дат у наставку.

1. Посетите ФамиСафе веб-сајту и региструјте се користећи своју е-пошту.

2. Пратите упутства на екрану да бисте инсталирали апликацију.

3. Покрените апликацију и изаберите идентитет као За родитељске уређаје да бисте могли да пратите особу.

4. Покрените апликацију на свом телефону, идите на картицу Функције на дну и додирните картицу Локација у реалном времену да бисте пратили особу.

4. Спилик

Овде је објашњена функција локације која помаже да научите како да пратите некога на Гоогле мапама а да они не знају.

 • Апликација вам омогућава да брзо пратите локацију особе помоћу функције ГПС локације приказане на контролној табли.
 • Можете видети прошлу локацију заједно са уносима времена и датума или користити временске ознаке.
 • Пошто је заснована на Гоогле мапама, можете да креирате гео-ограду и добијате обавештења када је особа заобиђе.

Остале карактеристике:

 • Да би се постигла максимална ефикасност, апликација је дизајнирана да олакша приступ и да подржава иОС и Андроид уређаје. Апликација такође долази по разумној цени.
 • Стелт режим обезбеђује невидљивост и гарантује вам приватност.
 • Рутовање или јаилбреакинг телефона нису потребни.
 • Можете пратити активности друштвених медија, евиденције позива, поруке и историју прегледача.

Како користити апликацију Спилик

Да бисте сазнали како да пратите некога на Гоогле мапама, а да они не знају помоћу апликације Спилик, пратите упутства дата овде.

1. Посетите Спилик веб локацију и кликните на дугме Региструј се бесплатно.

2. Унесите потребне детаље да бисте креирали налог.

3. Кликните на опцију Андроид као циљну платформу и кликните на дугме ОК.

4. Покрените апликацију на свом уређају и пријавите се на контролну таблу користећи акредитиве.

5. Активност можете пратити у одељку Локација.

5. Апликација ЦлевГуард

Да бисте сазнали како да пронађете нечију локацију на Гоогле мапама, морате да знате о функцији локације у апликацији.

 • Можете пратити локацију у реалном времену користећи мапу на контролној табли.
 • Поред постављања гео-ограде за добијање упозорења уживо, можете проверити историју локација са потпуним детаљима посећених места.

Остале карактеристике:

 • Ову апликацију можете користити за приступ текстуалним порукама, преглед евиденције позива, снимање телефонских разговора и слушање телефонског окружења, снимање екрана телефона, проверу историје прегледача или праћење апликација друштвених медија.
 • Након што знате тачан одговор на питање како да пратите број мобилног телефона на Гоогле мапи, особу можете у потпуности пратити тако што ћете остати у скривеном режиму.

Како користити апликацију ЦлевГуард

Можете пратити упутства у одељку да бисте сазнали како да пратите некога на Гоогле мапама, а да они не знају помоћу апликације ЦлевГуард.

1. Отворите ЦлевГуард Про и кликните на одговарајући план.

2. Купите план, региструјте се на налог и инсталирајте апликацију на телефон.

Напомена: Можете затворити апликацију и она ће остати у скривеном режиму на циљном телефону.

3. Отворите ЦлевГуард веб портал на веб претраживачу и пријавите се на свој налог.

4. На контролној табли можете видети назив телефона и друге детаље.

5. Идите на картицу Праћење локације, пређите на картицу Локације и проверите локацију особе у реалном времену на мапи.

6. ФЛЕКСИСПИ

Карактеристика локације:

 • Тхе ФЛЕКСИСПИ апликација нуди аутоматска даљинска ажурирања са историјом локација особе.
 • Такође можете да извезете координате у апликацију за ГПС навигацију или Гоогле мапе да бисте сазнали активност особе.

Остале карактеристике:

 • Апликација може да ради у скривеном режиму и може се користити за праћење активности на мрежи.
 • Пружа одређене комбинације тастера за приступ евиденцији позива и подацима о дељењу локације.
 • Подржан је на различитим уређајима као што су рачунари, таблети и телефони и на свим платформама као што су Андроид, Виндовс и иОС.
 • Ова апликација долази са бесплатним пробним током дана, након чега се може купити претплата.

7. Лоцализе.моби

Одговор на питање како пратити некога на Гоогле мапама, а да они не знају да користе Лоцализе.моби апликација је дата испод.

 • Апликација се може користити за праћење било ког броја телефона, без обзира на тип мобилног телефона, СИМ мрежу или број додатих бројева телефона.
 • Има интерфејс који је једноставан за коришћење и систем управљања преводом за веб локацију са огромним бројем опција за интеграције и нуди лаку покривеност широм света.
 • Обезбеђује 14-дневну пробну верзију са политиком рефундирања и наплаћује 1 УСД за прва 24 сата.
 • Апликација је подржана на Андроид и иОС платформама.

8. ГЕОФиндер

Можете сазнати више о функцији локације да бисте сазнали како да пронађете нечију локацију на Гоогле мапама.

 • Тхе ГЕОФиндер апликација користи Гоогле мапе као ГПС апликацију, а можете пратити особу помоћу функције тачног праћења локације користећи њен број телефона.
 • Можете добити приступ локацији уживо и историји локација, а функција синхронизације локације помаже у одређивању разлике у удаљености.
  Монитор коришћења рачунарске мреже, миша и тастатуре са топлотним мапама

Остале функције које помажу у проналажењу како да пратите број мобилног телефона на Гоогле мапи су наведене овде.

 • Апликација је најбржа, најпоузданија и лака за коришћење.
 • Апликација не захтева да имате физички приступ телефону, морате да пошаљете текстуалну поруку свака три сата. Након што особа кликне на приступну везу, можете је пратити.
 • Апликација долази са пробном верзијом за 1,00 долара и може јој се приступити на другим уређајима као што су таблети, рачунари и лаптопови.

9. ЕиеЗи

Функција локације која помаже да се пронађе одговор на питање како пратити некога на Гоогле мапама, а да они не знају, дата је у наставку.

 • Ово ЕиеЗи апликација има неке напредне функције мобилног надзора, као што је ГПС праћење, за праћење и надгледање.
 • Можете да користите функцију геофенцинга да добијете брза упозорења о посећеним локацијама.

Остале карактеристике:

 • Апликација је једноставна за инсталирање и коришћење и има функцију проналажења датотека за приступ фотографијама и видео записима.
 • Функција снимања тастера се користи за снимање притиска на тастере на тастатури телефона.
 • Веб лупа води евиденцију о посећеним веб локацијама, а блокатор везе се користи за блокирање веб локација или апликација.
 • Функција прекидања планова помаже у праћењу белешки и календара, а функција анализатора телефона се користи за праћење телефонских позива.
 • Подаци из свих функција биће синхронизовани и аутоматизовани.
 • Планови претплате укључују месечне, тромесечне и годишње пакете и имају корисничку подршку 24/7.

10. Ховерватцх

Тхе Ховерватцх је поуздана апликација са прецизним праћењем ГПС локације и има функцију локације на СИМ картици.

Остале карактеристике:

 • Апликација даје потпуну невидљивост, а можете пратити поруке, позиве и СМС, као и примати податке или чувати информације о веб локацијама које је циљ посетио.
 • Такође можете пратити историју интернет претраживача, пратити активности на друштвеним медијима и снимати снимањем екрана.
 • Апликација даје тродневну бесплатну пробну верзију и ради на свим уређајима као што су иОС, Андроид, Мац и Виндовс.

11. Цоцоспи

Један од одговора на питање како пратити некога на Гугл мапама а да они не знају је Цоцоспи апликација. Цоцоспи помаже у праћењу активности помоћу телефонског броја и пружа функције гео-ограђивања и ГПС праћења,

Остале карактеристике:

 • Можете да стекнете увид у контакт бројеве, прикупљате притиске на тастере, читате групне и појединачне разговоре или видите фотографије и видео записе сачуване на вашем уређају. Такође можете да проверите трајање позива, учесталост и временске ознаке, па чак и да пратите иМессаге и активности друштвених медија.
 • Апликација пружа демо уживо и даје пробни период од 60 дана са политиком рефундирања током које можете научити како да пронађете нечију локацију на Гоогле мапама.
 • Подржава све врсте уређаја попут таблета и паметних телефона.

12. пцТаттлетале

Да бисте сазнали како да пратите број мобилног телефона на Гоогле мапи помоћу апликације, можете користити функцију праћења локације која помаже да се утврди тренутна локација особе.

Остале карактеристике:

 • Тхе пцТаттлетале апликација је интегрисана са функцијом приказа уживо у којој можете директно приступити телефону и пратити и снимати активности.
 • Извештај приказује укупан број додира које је особа направила по сату.
 • Можете додати до три уређаја истовремено у апликацију и можете снимити и сачувати активност особе, чак и ако сте ван мреже. Међутим, снимак уживо не ради у анонимном режиму.
 • Апликација даје бесплатну пробну верзију након које се можете претплатити на било који од три доступна плана цена.

13. ФамиГуард Про

Карактеристика локације:

 • Тхе ФамиГуард Про апликација има уграђен ГПС трагач који вам омогућава да пратите локацију и историју локација у реалном времену.
 • Такође тренутно синхронизује локацију циљног телефона и пружа најтачније информације.
 • Да бисте пронашли како да пратите некога на Гоогле мапама, а да они не знају да користе ову апликацију, можете да користите функцију гео-ограде, помоћу које ће вам бити дата упозорења.

Остале карактеристике:

 • Контролној табли апликације може се приступити са било ког другог удаљеног уређаја, међутим, потребна је лозинка за приступ апликацији на циљном телефону.
 • Апликација не подржава праћење у анонимном режиму.

14. фонемонитор

 • Последњој познатој локацији особе може се приступити на фонемонитор контролна табла, којој се може приступити са било ког удаљеног уређаја.
 • Такође можете читати текстуалне поруке и пратити више од 39 врста података на циљном телефону помоћу апликације.

Професионални савет: Како омогућити локацију на рачунару

Метод за омогућавање локације на вашем рачунару за инсталирање апликације на ваш Виндовс рачунар је објашњен у овом одељку.

1. Притисните тастере Виндовс + И истовремено да бисте отворили апликацију Подешавања.

2. Кликните на опцију Приватност у менију.

3. Пређите на картицу Локација у одељку Дозволе апликације на левом окну и кликните на дугме Промени у одељку Дозволи приступ локацији на овом уређају.

4. Укључите опцију Приступ локацији за овај уређај да бисте укључили локацију.

***

У чланку се објашњава одговор на питање како пратити некога на Гоогле мапама, а да они не знају. Одвојите неколико минута да нам кажете своје упите и сугестије у одељку за коментаре. Такође, молимо вас да поделите који од ових метода је помогао у одговору на питање како да пратите број мобилног телефона на Гоогле мапи.