Како препознати да ли вас је неко оставио на Снапцхату или вам није био пријатељ

Снапцхат је најбољи начин да се повежете са пријатељима на мрежи. Четови овде су шифровани и нестају када се прочитају. Да бисте се повезали са више људи и гледали њихова сећања и приче, морате да их додате као пријатеља. Ако сте синхронизовали своје контакте са Снапцхатом, добићете препоруке на основу ваших контаката, као што су ваши пријатељи, чланови породице, рођаци или неки људи које можда познајете. Такође ћете добити препоруке на основу ваше локације. Али шта ако вам је неко одбацио пријатеље на Снапцхату? Како то можете да одредите и шта се дешава када вас неко одвоји од пријатеља на Снапцхату? Ако сте неко ко није био пријатељ, али не знате како да утврдите да ли вам је неко додао или уклонио пријатељство на Снапцхату, овај чланак ће вам помоћи у томе. Водиће вас у корацима о томе како да утврдите да ли вас је неко оставио на Снапцхату или како да утврдите да ли вас је неко додао на Снапцхату. Такође, помоћи ће вам да разумете да ли можете да позовете или пошаљете поруку некоме ко вас је ослободио пријатеља на Снапцхату.

Како препознати да ли вас је неко оставио на Снапцхату или вам није био пријатељ

На Снапцхату можете додати особу на своју листу пријатеља, а ако особа то прихвати, моћи ћете да гледате приче и успомене једни других. Такође ћете моћи да видите резултат снимања и гласовни или видео позив са том особом. Међутим, ако сматрате да вас је неко оставио на Снапцхату или вам је одузео пријатељство, наставите да читате даље да бисте пронашли методе које објашњавају како то можете детаљно да знате са корисним илустрацијама за боље разумевање.

  Како добити рани приступ Убунту 18.04

Можете ли рећи да ли вам је неко одбио пријатеље на Снапцхату?

Да, можете рећи да ли вам је неко одбацио пријатеље на Снапцхату. Постоји неколико начина помоћу којих можете утврдити да ли вам је та особа одустала од пријатеља или не.

  • Можете проверити листу својих пријатеља да ли је њихов профил видљив или не. Ако је видљиво, још увек сте пријатељ са њима; ако се не види, особа вас је ослободила пријатеља.
  • Такође можете да проверите тако што ћете посетити њихов профил, тј. да ли вам је њихов снимак видљив, то значи да сте пријатељи, а ако нисте, значи да сте уклоњени из пријатеља.

То је како препознати да ли вас је неко уклонио са Снапцхата.

Да ли сам био блокиран или без пријатеља на Снапцхату?

Можете да сазнате да ли вам је неко блокирао Снапцхат или вам није пријатељ. Ако нисте пријатељ, нећете моћи да видите приче и сећања те особе, а такође нећете моћи да их позовете. Можете проверити профил те особе. Ако вам њихов брзи резултат није видљив, то значи да немате пријатеља. Ако вас неко блокира на Снапцхату, нећете моћи да видите приче и успомене те особе. Такође, нећете моћи да ћаскате са том особом јер ћете бити уклоњени са њене листе пријатеља. То је како да препознате да ли вас је неко оставио без пријатеља на Снапцхату или вас је блокирао.

Шта се дешава када вас неко не дода на Снапцхату?

Када вас неко не дода на Снапцхат, више нисте пријатељи са том особом на Снапцхату. Више нећете моћи да упутите гласовни или видео позив тој особи и нећете моћи да гледате њене приче или успомене ако је подељена прича била само за пријатеље. И даље можете да пошаљете поруку тој особи, али ваша порука неће стићи до те особе јер нисте њен пријатељ и увек ће вам се приказивати као на чекању. Особа која вас није додала на Снапцхат неће вам бити видљива на вашој листи пријатеља, а када посетите њен профил, нећете моћи да видите њен резултат снимка са неким другим информацијама јер нисте пријатељи са њом.

  Како направити игру погађања бројева у Питхон-у?

Како изгледа када вас неко није додао на Снапцхат?

Када вас неко не дода на Снапцхат, не можете да видите неке информације на његовом профилу, као што су њихов Снап резултат и астролошки симбол. Сви текстови послани са ваше стране тој особи увек ће се приказивати на чекању јер су те поруке послате са ваше стране, а та особа вам је поништила пријатељство. И особа неће примити ниједну од ваших порука. Ако та особа подели своје приче или успомене са пријатељима, нећете моћи да их видите јер нисте на њиховој листи пријатеља.

Како знате да немате пријатеља на Снапцхату? Како знати да ли вас је неко уклонио са Снапцхата?

Да бисте знали како да знате да ли вас је неко оставио или уклонио пријатеља на Снапцхату, постоји неколико метода:

Метод 1: Погледајте њихове приче

Ако је особа објавила причу на Снапцхату са свима и можете погледати причу те особе на картици пријатеља на вашем Снапцхат налогу, то значи да сте пријатељи са том особом на Снапцхату. А ако се прича појави на картици Претплата, то значи да вас је та особа уклонила са своје листе пријатеља.

Метод 2: Погледајте њихов Снапцхат профил

Ако сумњате да не примате никакве поруке или позиве и да не видите никакве приче и успомене од особе на Апликација Снапцхат, можете потражити њихов Снапцхат профил. А на њиховом профилу, ако можете да видите њихов Снап резултат и астролошки симбол, ви сте на листи пријатеља те особе. Ако не, то значи да вам та особа није пријатељ на Снапцхату.

Метод 3: Посетите своју листу пријатеља

Ако вам је неко укинуо пријатељство на Снапцхату, његов профил неће бити видљив у вашем одељку Пријатељи. Ако вас је та особа уклонила са своје листе пријатеља, и даље можете да ћаскате са њом.

  Како ће Мицрософт учинити Гоогле Цхроме још бољим

Можете ли и даље послати поруку некоме ко вам је одузео пријатељство на Снапцхату? Можете ли и даље послати поруку некоме коме немате пријатеља?

Да, и даље можете слати поруке некоме, као што су ваши рођаци или чланови породице, који су вас ослободили од пријатеља на Снапцхату, али само ако је та особа и даље на вашој листи пријатеља. Након што вам је неко уклонио пријатељство на Снапцхату, и даље можете да му пошаљете поруку. Али сви текстови које сте послали не стижу до њих јер нисте пријатељи са њима и нисте на њиховој листи контаката.

  • Ако се налазите на њиховој листи контаката, ваше поруке ће бити испоручене тој особи иако јој нисте пријатељи.
  • Ако се особа која вам је одузела пријатељство налази на вашој листи контаката заједно са текстом, ту особу такође можете да позовете гласовним или видео позивом било када.

Можете ли позвати некога на Снапцхат ако нисте пријатељи?

Не, не можете да позовете или пошаљете поруку некоме на Снапцхату ако нисте пријатељи са њим. Али можете да позовете оне који су на вашој листи контаката чак и ако нисте пријатељи са њима. Опцију позива добијате када се с неким дружите, а могу вас звати само они који су на листи ваших пријатеља.

  • Ако сте ви или особа којој сте се ослободили пријатеља звали раније када сте били пријатељ, у свом ћаскању можете пронаћи опцију Позови поново, помоћу које можете позвати ту особу.
  • Ако је време нестанка вашег ћаскања истекло, можда ћете изгубити опцију Позови поново, а сада не постоји други начин да упутите позив некоме ко вам није пријатељ на Снапцхату.

***

Надамо се да сте научили како да препознате да ли вас је неко оставио или уклонио пријатеља на Снапцхату. Слободно нам се обратите са својим упитима и предлозима путем одељка за коментаре испод. Такође, реците нам шта желите да научите следеће.