Како преузети и послати нове налепнице на ВхатсАпп-у

Сваки корисник ВхатсАпп-а који шаље налепнице често зна да вам никад није довољно. Слање истих мем налепница изнова и изнова може брзо да досади, па је корисно да с времена на време освежите своју колекцију.

Можете да додајете нове налепнице једну по једну док их откривате у појединачним разговорима, али то обично затрпа слике и отежава проналажење оне коју желите. Најбољи начин да се охладите, нове налепнице је да преузмете читаве пакете налепница и додате их у своју колекцију.

Како додати нове налепнице на ВхатсАпп

ВхатсАпп има уграђену функцију која вам омогућава да изаберете са листе званичних пакета налепница и додате их у своју колекцију. На овој листи можете прегледати налепнице које желите да преузмете.

Да бисте преузели пакет налепница на ВхатсАпп-у, следите ове кораке:

 • Отворите групно или лично ћаскање
 • Идите до одељка Налепнице тако што ћете изабрати емоји на левој страни текстуалне траке, а затим кликните на икону налепнице.
 • Додирните икону Плус/Адд која се појављује са десне стране
 • Требало би да се отвори на картици Све налепнице.
 • Померите се да бисте пронашли пакет налепница који вам је занимљив и притисните икону за преузимање поред њега. Налепнице са иконом за репродукцију поред њих су анимиране. Такође можете отворити пакет да бисте прегледали налепнице пре преузимања.
 • Можете да делите преузете налепнице са својим ВхатсАпп контактима тако што ћете отићи на картицу Моје налепнице, поред одељка Све налепнице. Такође можете да избришете и промените редослед пакета налепница на овој картици. Да бисте поделили, кликните на пакет налепница, додирните икону Дели на врху и изаберите групу или појединца коме ћете га послати.

    Како играти Мад Мак на Линуку

  Такође можете да генеришете сопствене АИ налепнице на ВхатсАпп-у.

  Можете ли да користите апликације за налепнице трећих страна на ВхатсАпп-у?

  Ако нисте љубитељ налепница доступних у апликацији, можете се одлучити да користите апликацију за налепнице као што је Стицкифи или Стицкер.ли да откријете нове пакете налепница и додате их у ВхатсАпп.

  То је прилично једноставан процес све док користите апликацију за налепнице која прати смернице ВхатсАпп-а.

  Овим апликацијама нису потребне никакве посебне дозволе за додавање налепница у ВхатсАпп. Зато се држите подаље од било које апликације која захтева сумњив приступ вашим датотекама и медијима, осим ако није за прављење сопствених налепница.

  Важно је напоменути да коришћење апликација трећих страна може да носи безбедносне ризике, па је најбоље да се држите званичних начина преузимања пакета налепница.

  Преузимање нових налепница је једноставно

  Да завршимо, додавање и слање налепница на ВхатсАпп је одличан начин да зачините своја ћаскања. Уз све кул пакете налепница, можете пустити да ваша креативност заблиста и да се забавите са својим порукама. Дакле, само напред, зароните у свет ВхатсАпп налепница и учините своје ћаскање забавнијим.