Како преузети Спотифи песме за слушање ван мреже

Кључне Такеаваис

 • Преузимање музике на Спотифи-у је изненађујуће једноставно и омогућава вам да слушате садржај ван мреже како бисте сачували своје мобилне податке.
 • Корисници Спотифи Премиум-а могу да преузимају музику (и/или подкастове) и на мобилној и на десктоп апликацији, али не и на веб плејеру.
 • Премијум корисници могу да преузму до 10.000 песама на пет различитих уређаја, док бесплатни корисници могу да преузимају само подкастове и не могу да омогуће режим ван мреже.

Не само да је могуће, већ је изненађујуће једноставно, преузети Спотифи песме за слушање ван мреже. А Спотифи-јев офлајн режим значи да можете да будете сигурни да приступате само преузетом садржају, спречавајући вас да трошите своје мобилне податке.

Како преузети Спотифи песме за слушање ван мреже

Можете преузети музику (и подкастове) са Спотифи-а и на мобилној и на десктоп апликацији (али не и на Спотифи Веб Плаиер). Ево како…

Како преузети музику на Спотифи на свој мобилни

Отворите апликацију Спотифи на свом телефону и пронађите песму, албум или листу песама које желите да преузмете за слушање ван мреже.

Да бисте преузели појединачну песму, прво морате да је додате на листу песама. Најједноставнији начин је да га додате у своје омиљене песме кликом
симбол +
док свира песму. Или можете креирати Спотифи листу песама и додати песме у њу ручно.

  Поправи ЕРР_ЕМПТИ_РЕСПОНСЕ у Гоогле Цхроме-у

Да бисте преузели албум или листу песама, потражите албум или листу песама које желите да слушате ван мреже, кликните на њега, а затим потражите дугме Преузми (стрелица надоле у ​​кругу). Ово се налази изнад листе песама, лево од дугмета Пусти.

Једноставно притисните то дугме и албум или листа за репродукцију ће се преузети на ваш уређај да бисте је слушали ван мреже.

Како преузети музику на Спотифи-у на радној површини

 • Отворите апликацију Спотифи на рачунару и уверите се да сте пријављени.
 • Дођите до албума или листе песама коју желите да преузмете и кликните на дугме Преузми (стрелица надоле која се налази на истој линији као и дугме Пусти).
 • За разлику од песама, можете преузети појединачне подкасте за слушање ван мреже. Дакле, потражите подцаст који желите да слушате и изаберите га да бисте приказали листу епизода. Видећете
  Преузимање
  дугме у доњем левом углу сваке епизоде. Једноставно кликните на њега да преузмете ту епизоду и
  слушајте свој омиљени подцаст
  .

  Како пронаћи све што сте преузели на Спотифи

  Када преузмете неки садржај, морате да знате где да га пронађете. Ево како…

 • Отворите апликацију Спотифи на свом уређају и кликните на Ваша библиотека.
 • Скролујте кроз опције док не пронађете Преузето.
 • Кликните на то да бисте открили комплетну листу свега што сте преузели на Спотифи.
 • Ако сте преузели много садржаја, свој Преузети садржај можете сортирати на више начина како бисте лакше пронашли оно што тражите.

  Подразумевано, ваш преузети садржај је сортиран према последњем приступу. Али ако кликнете на Недавно, можете сортирати према Недавно додано, Абецедно или Креатор.

    Како направити план за новозапослене за 30-60-90 дана [+ Free Templates]

  Без обзира на уређај који користите, албум, листа за репродукцију или подкаст које сте преузели сада ће бити доступни за слушање ван мреже. Било да одаберете да идете ван мреже или сте принуђени ван мреже.

  Зашто би требало да преузимате музику на Спотифају

  Сада знате како да преузмете музику на Спотифи-у, хајде да се позабавимо зашто би то требало да урадите.

  Укратко, преузимање садржаја значи да ће бити доступан за слушање ван мреже. Дакле, да ли желите да се намерно искључите са интернета (да бисте сачували своје мобилне податке) или сте принуђени ван мреже (због недостатка покривености или нестанка) да имате неки преузети садржај (музику и/или подкастове) за слушање је разумно идеја.

  На крају крајева, осим ако нисте на Спотифи-овом бесплатном плану и стога ионако имате ограничене могућности репродукције, плаћате услугу. Дакле, важно је имати приступ садржају који желите да слушате, без обзира да ли сте онлајн или не.

  Како (и зашто) да омогућите Спотифи-јев офлајн режим

  Када преузмете неки садржај за слушање ван мреже, можете омогућити Спотифи-јев офлајн режим. Омогућавање режима ван мреже значи да када сте ван мреже, моћи ћете да пуштате само музику и/или подкастове које сте преузели. Ово је још једна опција доступна само претплатницима Спотифи Премиум.

  Да бисте омогућили Спотифи-јев офлајн режим:

 • Отворите апликацију Спотифи на свом мобилном уређају и пријавите се.
 • Кликните на свој профил у горњем левом углу, а затим кликните на Подешавања и приватност.
 • Померите се надоле док не видите Режим ван мреже испод наслова Репродукција.
 • Кликните на прекидач са десне стране да бисте га омогућили или онемогућили (у зависности од тренутног положаја).
 •   Како сакрити коментаре на Инстаграму да бисте избегли нежељено чаврљање

  Као што је горе наведено, Спотифи-јев режим ван мреже ограничава вас на слушање садржаја који сте преузели. Ово осигурава да не користите мобилне податке или чак Ви-Фи за стримовање било чега када то не желите. Што је важно ако имате ограничен план података или имате неки други разлог зашто не желите да приступите интернету неко време.

  Шта треба да знате о слушању Спотифија ван мреже

  Корисници Спотифи Премиум-а попут мене могу да преузму до 10.000 песама свака на пет различитих уређаја, што је укупно 50.000 песама. Што би вам, уз процену од три минута/песму (што је вероватно на нижој страни), дало 2500 сати музике за слушање ван мреже.

  За контекст, то је нешто више од 104 дана непрекидног слушања. А ако сте без интернет везе толико дуго, имате веће проблеме за решавање од ваше колекције песама.

  Свако ко користи Спотифи-јев бесплатни план МОЖЕ да преузима подкастове за слушање ван мреже, али НЕ МОЖЕ да преузима музику. Бесплатни корисници такође не могу да омогуће режим ван мреже. Иако то није нужно проблем, то значи да постоји шанса да случајно емитујете садржај који нисте преузели.

  Апликација Спотифи мора да се повеже на интернет најмање једном у 30 дана. То значи да не можете остати у режиму ван мреже и непрекидно слушати само своја преузимања. Дакле, ако икада откажете претплату на Спотифи Премиум и пређете на бесплатно коришћење услуге стриминга, на крају ћете изгубити приступ својим преузимањима.

  Спотифи је фантастичан сервис за стримовање, а могућност за Премиум кориснике да преузимају садржај за слушање ван мреже је Божји дар. А с обзиром на то колико је лако преузети албуме, листе песама и појединачне епизоде ​​подцаста, заиста нема разлога да то не покушате.