Како прилагодити Увек на екрану у иПхоне 14 Про

Са иПхоне 14 Про и 14 Про Мак, Аппле је коначно донео сопствену имплементацију увек на екрану корисницима иПхоне-а. Међутим, Апплеова идеја о томе шта би иПхоне АоД требало да буде наишла је на много критика. Па, са иОС-ом 16.2 — који је омогућио 5Г на иПхоне уређајима у Индији, власници иПхоне 14 Про сада коначно могу да прилагоде свој екран који је увек на екрану (у извесној мери). Било да вас нервира пригушена позадина или чињеница да АОД изгледа као да ваш иПхоне никада није заиста у режиму приправности, ево како да прилагодите увек укључени екран на иПхоне 14 Про и иПхоне 14 Про Мак.

Персонализујте иПхоне увек на екрану

На прави Аппле начин, не постоји много опција за персонализацију АОД-а иПхоне 14 Про. Међутим, основе су ту и можете добити увек употребљив екран на вашем иПхоне-у који не утиче превише на трајање батерије. Постоји неколико ствари које можете да промените у иПхоне 14 Про увек на екрану, а ми ћемо их погледати обе.

Напомена: Мораћете да ажурирате свој иПхоне на иОС 16.2 да би се приказале опције прилагођавања АОД-а.

Сакриј/прикажи позадину у Увек на екрану

Једна од највећих замерки које људи имају због увек укључене имплементације у иОС 16 је чињеница да се позадина увек приказује. Ово не утиче само на трајање батерије, већ може и да омета неке људе, попут мене. На срећу, сада можете да искључите позадину у иПхоне АОД-у.

  • Идите на Подешавања -> Екран и осветљеност.
  Немојте бити жртва – Пронађите скривену камеру у хотелима, тоалетима итд

  • Померите се надоле и додирните „Увек на екрану“. Овде једноставно додирните прекидач поред „Прикажи позадину“ да бисте га искључили.

То је то, АОД ће сада бити обичан црни екран са временом, виџетима за закључавање иПхоне-а и вашим обавештењима. Нема више ометајуће позадине за закључани екран.

Сакриј/Прикажи обавештења на иПхоне-у Увек на екрану

Ако желите још чистије искуство са иПхоне АОД-ом, можете да онемогућите обавештења и на екрану који је увек на екрану. Ево како то учинити.

  • Идите на Подешавања -> Екран и осветљеност.

  • Померите се надоле и додирните „Увек на екрану“. Овде једноставно додирните прекидач поред „Прикажи обавештења“ да бисте га искључили.

Ваш Алваис он Дисплаи сада неће приказивати никаква обавештења. Тако можете имати чистије, мање ометајуће искуство са својим иПхоне 14 Про.

Онемогућите Алваис он Дисплаи у иПхоне 14 Про

Очигледно, ако вам се не свиђају АОД-ови на паметним телефонима, можете да искључите и иПхоне који је увек на екрану. Имамо посебан чланак о омогућавању/онемогућавању иПхоне 14 Про АОД-а који можете прочитати за детаљна упутства о томе како то да урадите.

Лако прилагодите иПхоне 14 Про увек на екрану

Па, тако можете да прилагодите увек укључени екран на свом иПхоне 14 Про. Иако нема пуно опција прилагођавања, и даље можете барем онемогућити да се позадина и обавештења приказују у АОД-у. Дакле, да ли ћете прилагодити да ваш иПхоне увек буде на екрану? Јавите нам своје мисли у коментарима.