Како пронаћи ИП адресу из Ксбок Ливе Гамертаг-а

Све ИП адресе се откривају када се активност обави на мрежи. За Ксбок играње на мрежи, ИП адреса мора да се дели. Дакле, ако желите да пронађете ИП адресу свог пријатеља или некога, можете то учинити брзо. Поменути задатак можемо да урадимо користећи различите алате или само кроз инжењеринг друштвених медија. На Ксбок платформи, ако треба да пронађете нечију локацију, то можете учинити преко њихове ИП адресе. Чим добијете њихову ИП адресу, можете потражити њихову локацију, која је њихово пребивалиште. Постоје различите опције, можете покушати да пронађете ИП адресу из Ксбок ливе Гамертага. Такође постоји много Ксбок алата за проналажење ИП адреса, доступног је ИП трацкер Ксбок ливе. Прочитајте више да сазнате.

Како пронаћи ИП адресу из Ксбок Ливе Гамертаг-а

Ево метода за проналажење ИП адресе из Ксбок Ливе ознаке играча.

Метод 1: Претражите ГамерТаг на веб локацијама

Ако имате ГамерТаг неке особе, онда можете лако претраживати различите веб локације за њихове потпуне детаље. Неки веб-сајтови за претрагу информација нуде ИП адресу и више праћења тако што им дају ознаку играча. Овај метод је добро решење за људе који траже како да пронађу ИП адресу са Ксбок ливе Гамертага

1. Верификовано

БеенВерифиед је добар претраживач за обрнути корисник, који се може користити за проналажење детаља о било коме уносом минималне количине информација.

  • Прикупља огромне количине података са 50 и више друштвених мрежа и врши проверу унакрсних референци са милијардама јавних записа и пружа вам резултате.
  • Коришћењем Гамертага за проналажење особе, добићете право име особе, локацију, број телефона и тренутну адресу становања и ИП адресу.

2. Спокео

Спокео је још један алат за тражење људи, он проналази и приказује огромне количине информација само пружањем Гамертага, веб локација такође проналази кориснике преко онлајн корисничких имена. Спокео помаже у проналажењу ИП адресе из Ксбок ливе ознаке играча

1. Посетите Спокео званични сајт.

2. Унесите ознаку играча особе и кликните на дугме ПРЕТРАЖИ САД да бисте извршили опсежну претрагу.

3. Сачекајте да Спокео мотор претражи базу података, ово може потрајати тренутак, када веб локација пронађе подударање, добићете извештај који садржи све информације укључујући Ксбок Гамертаг.

3. Друштвени сом

Социал Цатфисх је локатор који помаже да се пронађе ИП адреса са Ксбок ливе Гамертага. На самој веб локацији постоји посебна страница о томе како пронаћи ИП адресу из Ксбок ливе Гамертага. Обрнуто претраживање корисничког имена Социал Цатфисх омогућава људима да траже било које људе преко корисничког имена, не само Ксбок, већ можете претраживати и било које друго корисничко име и Социал Цатфисх ће преузети информације из своје базе података за вас.

1. Посетите Социал Цатфисх страницу, кликните на Корисничко име.

2. Потражите Ксбок ливе ознаку играча и кликните на дугме за претрагу да бисте започели претрагу да бисте лоцирали ИП адресу особе.

Метод 2: Користите алатку КСРесолвер

Ксбок ресолвер је алатка за проналажење ИП адресе из Ксбок ливе ознаке играча. Једини услов пре употребе овог алата је да морате да знате њихов Ксбок Гамертаг. Тек тада можете да користите ту ознаку играча да извршите претрагу.

1. Да бисте добили потпуни приступ, Ксресолвер треба да корисник буде регистрован, идите на Ксресолвер веб сајт.

2. Кликните на Регистрација да бисте откључали опцију пуног приступа за регистрацију.

3. Сада унесите жељено корисничко име и унесите своју адресу е-поште, креирајте лозинку и поново унесите лозинку у одељку Потврди лозинку.

4. Сада кликните на дугме Региструј се да бисте се регистровали са детаљима које сте управо унели.

5. Веб локација ће вас аутоматски пријавити након што се региструјете, кликните на траку менија и кликните на Ксбок Ресолвер.

6. Унесите Ксбок Гамертаг особе и кликните на дугме Реши, ово ће открити њену ИП адресу коју можете користити да пронађете њену ИП адресу.

Напомена: Ознаку Ксбок играча можете пронаћи и користећи њихову ИП адресу, само унесите ИП адресу и кликните на Реши да бисте пронашли њихову ознаку играча.

7. Понекад Ксресолвер не успе да пронађе ИП адресу. Ако је то случај, можда ћете морати да користите другу технику да бисте сазнали ИП адресу.

Метод 3: Пронађите ИП адресу користећи Виресхарк

Виресхарк је још једна опција када покушавате да пронађете ИП адресу другог Ксбок плејера. Предуслов за ову услугу је да морате да играте игру заједно са особом чије ИП адресу покушавате да пронађете.

Природа ове везе је равноправна. Овај алат се ослања на ову технологију да пронађе ИП адресу, овај алат не ради на Ксбок-у, тако да вам је потребан рачунар да бисте пронашли ИП адресу из Ксбок ливе Гамертаг-а

1. Идите на Виресхарк веб сајт.

2. Кликните на дугме Преузми да бисте преузели апликацију Виресхарк.

3. Кликните на опцију Виндовс Инсталлер да преузмете инсталациону верзију апликације Виресхарк.

4. Након преузимања, инсталирајте апликацију и отворите је.

5. Сада повежите рачунар са рутером, а затим повежите везу са својом Ксбок конзолом преко Етхернет кабла.

6. Кад год се информације о пеер-то-пеер мрежи шаљу кроз и са конзоле, сви детаљи играча у игри заједно са њиховим ИП адресама и други подаци могу се видети у Виресхарк интерфејсу, ово је поуздан метод и делује као проналазач Ксбок ИП адреса.

Метод 4: Фриинд ИП адресу преко командне линије

Такође не можете да користите командну линију да бисте пратили ИП адресу њиховог Ксбок система. Предуслов за ово је да циљ и ви морате да будете на вези за ћаскање, можда ћете морати да будете и на дељеној вези. Ово је поуздан метод за проналажење ИП адресе са Ксбок ливе Гамертага.

1. Потребан вам је Ксбок да бисте извршили овај метод, укључите Ксбок и идите до особе којој желите да пратите њену ИП адресу.

2. Пратите особу и пронађите њену ознаку играча на листи пријатеља.

3. Да бисте успоставили везу са њима, морате да започнете ћаскање са њима, то могу да ураде Странке и функција ћаскања на вашем Ксбок систему.

4. Сада на рачунару потражите Цомманд Промпт и кликните на Покрени као администратор.

5. Унесите нетстат-ан команду, а затим притисните тастер Ентер.

6. У случају да желите да пронађете локацију особе, идите на ИПЛоцатион.нет да бисте је пратили.

Метод 5: Користите Грабифи

Грабифи је још један алат за проналажење ИП адресе особе преко Ксбок-а. У суштини делује као хватач ИП-а. Грабифи је такође бесплатна алатка која вам може узети ИП адресу. Алат функционише тако што генерише везу, потребно је да ову везу поделите са особом којој треба да пронађете ИП адресу. Чим циљ кликне на везу, Грабифи ће преузети њихову ИП адресу за вас.

1. Морате да погодите на шта је ваш циљ највише заинтересован да кликнете, на пример, на друштвени медиј или било коју веб локацију и копирате ту УРЛ адресу.

2. Сада идите на Грабифи страницу.

3. Налепите везу у одељак Унесите важећи УРЛ или код за праћење….

4. Кликните на Креирај УРЛ да бисте креирали кратку везу од везе коју сте управо налепили.

5. Уз скраћену везу, добићете и код за праћење ИП адресе циља.

6. Сада, можда ћете морати да пошаљете ову везу на мету како би они могли да кликну на њу.

7. Чим кликну на њега, можда ћете морати да унесете код на веб локацији Грабифи, унесете код у одељак Унесите важећи УРЛ или код за праћење… и кликните на опцију Код за праћење.

8. Ово ће приказати све информације о кориснику који је кликнуо на вашу везу; Грабифи такође приказује све информације о кориснику и његовом оперативном систему, геолокацији и њиховим детаљима.

Метод 6: Користите ЛАНЦ Ремастеред ИП Пуллер

ЛАНЦ Ремастеред вас повезује са другим учесницима путем игара или ћаскања и проналази информације за вас. Ово можете користити за проналажење ИП адресе без Гамертага-а, тако да ово делује као тражило Ксбок ИП адреса. Да бисте користили овај алат, следите доле наведене кораке

1. Морате да инсталирате неке програме пре коришћења ЛАНЦ Ремастеред-а

2. Пре преузимања ЛАНЦ Ремастеред-а, потребно је да онемогућите ИПВ6 из менија мреже.

3. Да бисте то урадили, потражите Цонтрол панел и кликните на Опен.

4. Кликните на Мрежа и Интернет.

5. Кликните на Мрежа и дељење.

6. Кликните на наслов поред Цоннецтионс.

7. Сада кликните на Својства.

8. Онемогућите поље за потврду поред Верзија Интернет протокола (ТЦП/ИПв6).

9. Преузмите ЛАНЦ Ремастеред и отворите га користећи 7Зип и распакујте га.

10. Покрените програм и омогућите АРП лажирање и филтрирање.

11. Сада идите на Ксбок и пронађите своју ИП адресу која се налази у менију Подешавања.

12. Копирајте ову ИП адресу у одељак АРП Споофинг То: Такође унесите Ксбок порт који је 3074.

13. Идите на почетну страницу Ксбок-а и направите забаву или позовите своју мету у игру.

14. Након што се ваши пријатељи придруже игри, кликните на Ентер. Након што кликнете на Ентер, ИП адреса вашег циља ће се појавити у ЛАНЦ Ремастеред интерфејсу.

Професионални савет: Како пронаћи ИП адресу за Ксбок Оне

Да бисте пронашли ИП адресу свог Ксбок-а, следите доле наведене кораке.

1. Идите на Ксбок подешавања у менију Профил и систем.

2. У Генерал опцију, изаберите опцију Мрежна подешавања.

3. У подешавањима мреже идите на Напредна подешавања.

4. Овде можете видети своју ИП адресу која је ваша Ксбок ИП адреса.

Често постављана питања (ФАК)

К1. Може ли бити проблема ако неко прати моју ИП адресу?

Анс. Осим вашег идентитета, ако неко сазна вашу ИП адресу, може је користити за успоравање интернет везе путем ДДоС напада. Дистрибуирани напад ускраћивања услуге је покушај да се поремети нормалан саобраћај сервера или мреже убацивањем толике количине саобраћаја. Само ова акција је потребна да би вас победили у онлајн игрици.

К2. Да ли је ВПН добар за сакривање моје ИП адресе?

Анс. Премијум плаћени ВПН је најбољи за сакривање било које ИП адресе, можете пронаћи јефтин ВПН који такође нуди исту заштиту. Коришћење ИП адресе не само да спречава ДДоС напад већ и маскира ваш идентитет када сте повезани на Ксбок на мрежи играње сесије.

К3. Да ли је незаконито пронаћи ИП адресу без сагласности?

Анс. Не, проналажење ИП адресе није противзаконито јер то не каже ниједан закон. Исто тако, ИП адреса није приватна јер сваки пут када рачунар упути захтев путем интернета, његова ИП адреса се може пријавити на веб локацију, што се може спречити коришћењем ВПН-а.

К4. Да ли је бесплатни ВПН поуздан?

Анс. Можете да покушате да користите бесплатни ВПН који је доступан, али сте сигурни да они не могу да се пореде са премиум ВПН-ом јер њихове везе нису баш сигурне, нуде само ограничене податке за слање и друге проблеме ако желите да играте на високом нивоу. брзи интернет и да бисте били сигурни да је ваша играчка сесија мање подложна ДДоС нападима, размислите о надоградњи на врхунски ВПН за глатко искуство.

К5. Да ли је употреба Ксресолвера незаконита?

Анс. Екстраховање ИП адресе од особе није противзаконито све док је особа која је издваја користи у недозвољене сврхе.

***

Надамо се да је горњи чланак о томе како пронаћи ИП адресу са Ксбок Ливе Гамертаг-а био од помоћи и да сте успели да пронађете ИП адресу Ксбок-а свог пријатеља, обавестите нас који од метода је добро функционисао за вас и не заборавите да оставите коментар на све предлоге за чланак.