Како проверити активност пријављивања на ПаиПал

ПаиПал је један од огромних провајдера дигиталног плаћања који доминира индустријом плаћања на мрежи од 1998. То је један од најбољих избора који вам нуди најлакше и безбедније трансакције. Када постављате налог који укључује рад са вашом кредитном картицом, дебитном картицом или новцем, желели бисте да буде сигурнији него икад. Паипал уводи ТСЛ 1.2 везе за пријављивање како би заштитио ПаиПал трансакције, осигуравајући вам најсигурније методе за онлајн трансакције. Да бисте проверили активности пријављивања на ПаиПал, омогућава вам да прегледате листу где и када је ваш налог пријављен. Али како да проверите активност пријављивања на ПаиПал? У овом чланку ћемо проћи кроз кораке који ће вам помоћи да проверите активност пријављивања на ПаиПал и да разумете како да видите активност на ПаиПал-у. Такође ћете научити како да сакријем пријаву на моје активности на ПаиПал-у и да видите активности за пријаву на ПаиПал.

Како проверити активност пријављивања на ПаиПал

Наставите да читате даље да бисте пронашли кораке који објашњавају како да проверите активност пријављивања на ПаиПал и детаљно видите активност на ПаиПал-у са корисним илустрацијама за боље разумевање.

  Поређење СРЕ и ДевОпс – приступи, циљеви и сарадња

Како функционише ПаиПал?

ПаиПаи ради као посредник између вас и ваше банке. Морате да додате податке о свом банковном рачуну само једном у Паипал систем, а када додате детаље свог рачуна, све ваше трансакције се обрађују преко ПаиПал-а уместо ваше банке.

  • Све примљене трансакције биће додате на ваш ПаиПал налог и могу се користити на продајним местима или пренети на ваш банковни рачун. Трансфери могу трајати од неколико минута до неколико дана.
  • За личну употребу, ПаиПал нуди једноставне трансфере новца, уновчавање чекова, дебитне/кредитне картице и услуге е-чека.
  • За пословне сврхе, нуди вам низ услуга по конкурентним ценама без дугорочних уговора.
  • Подешавање ПаиПал налога је бесплатно. Нуди решење за куповину продавца, заштиту и једну од најбољих дигиталних безбедности у индустрији.

У суштини, да сумирамо,

Да ли је ПаиПал безбедан?

Да, ПаиПал је веома безбедан и безбедан за коришћење.

Да ли је ПаиПал налог бесплатан?

Да, ПаиПал налог је бесплатан за постављање ПаиПал налога.

Како подесити ПаиПал?

Пријављивање за ПаиПал налог је можда један од најједноставнијих задатака са којима ћете се икада суочити. Све што вам је потребно су праве информације за подешавање вашег налога. Ево неколико једноставних корака које треба да знате да бисте подесили налог да бисте видели активности пријављивања на ПаиПал.

1. Посетите Веб локација ПаиПал на вашем претраживачу.

2. Затим кликните на Региструј се бесплатно.

  Добијте упозорење када укључите/искључите Цапс Лоцк у мацОС-у

3. Кликните на Индивидуални налог или Пословни налог, према вашим потребама, и кликните на Даље.

Напомена: Одабрали смо опцију Индивидуални налог у сврху демонстрације.

4. Унесите број свог мобилног телефона и кликните на Нект.

5. Унесите верификациони код који сте добили на број свог мобилног телефона да бисте га верификовали.

6. Унесите своју е-пошту и жељену лозинку и кликните на Даље.

7. Додајте своју адресу, име, датум рођења, редове адресе и ПИН код у одговарајућа поља.

8. Затим означите поља за потврду и кликните на Слажем се и Креирај налог.

9. Унесите детаље своје картице и кликните на Линк Цард.

Напомена: Такође можете да повежете своју банку директно са својим ПаиПал налогом са ове странице.

10. Након што сте успешно креирали свој налог, кликните на Иди на свој налог да бисте отишли ​​на контролну таблу свог новокреираног Паипал налога.

Овако можете подесити свој ПаиПал налог са званичне веб странице.

Како проверити активност пријављивања на ПаиПал?

Ако желите да видите активност на ПаиПал-у или проверите активност пријављивања на ПаиПал, онда морате да пратите кораке.

1. Отворите Страница за пријаву на ПаиПал у вашем десктоп претраживачу и пријавите се на свој ПаиПал налог са својом е-поштом и лозинком.

2. Затим кликните на икону зупчаника Подешавања у горњем десном углу.

3. Кликните на картицу СЕЦУРИТИ.

4. Кликните на Ажурирај поред опције Ауто-логин.

5. Кликните на Омогући да бисте укључили аутоматску пријаву за све своје уређаје.

6. Кликните на Укључи ПаиПал Оне Тоуцх да бисте потврдили акцију.

7. Поново кликните на опцију Ажурирај на картици Безбедност.

  10 најбољих монитора пропусног опсега у реалном времену за коришћење мрежног саобраћаја

8. У овом одељку можете видети ПаиПал пријављене уређаје.

Како да сакријем пријаву своје активности?

Сакривање пријављивања на своју активност на Паипал није могуће, али искључивање свакако јесте.

Можете пратити горе наведене кораке да бисте дошли до менија за аутоматско пријављивање и кликните на Искључи поред жељеног уређаја да бисте сакрили ту активност пријављивања.

Како да спречим да се ПаиПал аутоматски пријављује?

Ако искључите уређај из аутоматског пријављивања, то можете успешно постићи. Можете да пратите горенаведени метод да спречите да се ПаиПал аутоматски пријављује.

Како избрисати Паипал пословни налог?

Имати ПаиПал налог је лако, а коришћење једног налога за више људи може звучати лакше, али може изазвати више проблема. На пример, ако ви и ваше колеге делите исти налог, то би могло да изазове вишеструке забуне и дефинитивно неће бити приватности.

Ако имате пословни налог и делите исти налог са неким другим, можда ћете желети да промените свој пословни налог на лични налог. Али ако желите да избришете свој пословни налог или желите да пређете на лични налог, прочитајте наш водич даље Како да избришете ПаиПал пословни налог да бисте добили тачну процедуру да се решите свог ПаиПал пословног налога и одговоре на све друге ПаиПал упите.

Могу ли се двоје људи пријавити на ПаиПал?

Не. Ако се две особе пријаве на исти налог, једна ће бити аутоматски одјављена. Прочитајте овај чланак од почетка да бисте сазнали како да видите активности на ПаиПал-у.

Можете ли да видите историју пријављивања на ПаиПал?

Да. У менију Подешавања пређите на картицу БЕЗБЕДНОСТ и кликните на Аутоматско пријављивање да бисте прегледали своју активност пријављивања. Тада можете видети своју недавну историју пријављивања.

***

Надамо се да сте научили како да проверите активност пријављивања на ПаиПал и да видите активности пријављивања на ПаиПал. Слободно нас контактирајте са својим упитима и предлозима путем одељка за коментаре испод. Такође, реците нам шта желите да научите следеће.