Како сакрити плаву квачицу на Кс.цом (раније Твиттер)

Можда сте преузели плаву претплату за Твиттер (сада Кс), али знате ли како да је сакријете? Хајде да сазнамо!

Последњих месеци, Кс, формално познат као Твитер, био је врућа тема због претплата на плаве крпеље. Осим што нуди додатне функције и полуге, плава квачица је постала симбол статуса и кредибилитета.

Блуе Тицк има на десетине предности, али прича није иста за све. Као одговор на корисничке преференције и потребе које се развијају, Кс је увео недавно ажурирање које омогућава корисницима да сакрију функцију плаве квачице.

У случају да нисте упознати са тим, на правом сте месту. Овај блог ће пружити упутства корак по корак како сакрити плаву квачицу без одјаве од погодности. Поред тога, такође ћемо разговарати о разлозима за то. Стога, истражимо ово даље!

Утицај плавог крпеља

Плава квачица није само квачица која доноси додатне функције. Уместо тога, то такође утиче на вашу личност и перспективу ваших следбеника према вама. Ево неких фактора како плава квачица утиче на пратиоце друштвених медија.

 • Кредибилитет и аутентичност – Плава квачица симболизује платформу која верификује ваш налог. Овај приступ успоставља аутентичност. Као резултат, то доводи до повећаног поверења међу корисницима, због чега је већа вероватноћа да ће вас пратити.
 • Поузданост – Верификовани налози се сматрају веродостојнијим и легитимнијим. Ова перспектива подстиче кориснике да се баве садржајем и прате га.
 • Смањена сумња – Корисници често избегавају да се баве сумњивим налозима због забринутости за лажне профиле и преваранте. Верификација налога минимизира такве сумње и доводи до већег броја пратилаца.
 • Професионална привлачност – Верификовани налози дају професионалну атмосферу и често су повезани са предузећима и јавним личностима. Такви налози могу привући професионалну публику која тражи вредан и поуздан садржај.
 • Предности алгоритма – Алгоритми друштвених медија често дају приоритет верификованим налозима у резултатима претраге и фидовима. Као резултат тога, верификовани налози имају бољу видљивост, омогућавајући им да досегну већу публику и стекну следбенике.
 •   Како преузети Хотстар видео записе за рачунар

  Све у свему, плава квачица помаже у изградњи јаких веза са следбеницима из свих горе наведених разлога. Поред тога, ову функцију можете користити да бисте искористили свој бренд и промовисали своје пословање.

  Разлози за скривање плаве крпеље на Кс

  Као што је раније поменуто, недавно ажурирање у Кс-у омогућава корисницима да сакрију плаву квачицу (верификовану значку) док уживају у другим плаћеним функцијама. Сакривање плавог крпеља је лична одлука, а за то постоји неколико разлога. Ево неколико разлога због којих би неко могао сакрити плаву квачицу.

 • Лично брендирање – Лично брендирање се односи на изградњу јаке заједнице и човек се мора уклопити са следбеницима. Плави крпељи могу деловати као препрека за то. Поред тога, Кс гура садржај претплаћених налога са плавим квачицама, што помаже у личном брендирању, а скривање плаве ознаке може им помоћи да се прикажу као налоге који расту органски.
 • Приватност – Неки корисници, посебно познате личности, можда неће желети да открију свој идентитет и личне податке. Сакривање плаве квачице може спречити непотребну пажњу и потенцијално кршење приватности.
 • Избегавање погрешног тумачења – Твитови са верификованих беџева се углавном узимају као званичне изјаве, што повећава шансе за погрешно тумачење и ствара проблеме. Стога, скривање значке омогућава кориснику да комуницира лежерније и неформалније и да се меша међу људима.
 • Избегавајте изузетке – од верификованих корисника се често очекује да донесу квалитетан садржај. Скривање плаве квачице може им помоћи да елиминишу овај притисак и уживају у друштвеним медијима.
 • Лични разлози – Неки корисници можда више воле да сакрију плаву квачицу из личних разлога. На пример, да бисте профил учинили естетским, избегавајте приказивање плаћених претплата итд.
 •   Како поделити Убунту између ХДД-а и ССД-а

  Сакриј Блуе Тицк на Кс.цом

  Кс је апликација прилагођена кориснику. Можете имати згодан приступ свим његовим функцијама без много муке. Постоје два начина да сакријете плаву квачицу на свом профилу, а о њима се говори у наставку.

  Метод 1

  Сакривање плаве ознаке постало је једноставније због Кс-овог недавног ажурирања. Пратите ова 4 корака да сакријете плаву квачицу на свом профилу.

  Корак 1 – Отворите Кс и пријавите се ако је потребно.

  Корак 2 – Сада тапните на икону свог профила и проширите опцију Плаве претплате.

  Корак 3 – Кликните на „Преференцес“.

  Корак 4 – Затим додирните „Верификација“. Сада ћете видети прекидач испод „Плава квачица“. Искључите га да бисте сакрили квачицу.

  Пратећи горе наведене кораке, плава квачица више неће бити приказана поред вашег профила. Штавише, можете неприметно да приступите додатним премиум функцијама без икаквих прекида.

  Метод 2

  Овај метод је најпогоднији за вас ако желите да привремено сакријете плаву квачицу на Кс.

  Корак 1 – Отворите Кс и пријавите се на свој налог ако је потребно.

  Корак 2 – Отворите свој профил.

  Корак 3 – Сада додирните дугме „Уреди профил“.

  Корак 4 – Уредите слику профила, биографију или приказано име и додирните „Сачувај“ да бисте применили промене.

  Кс привремено сакрива плаву квачицу када корисник уређује свој профил док компанија прегледа налог за мере безбедности. Ово укључује промене у називу за приказ, слици профила и биографији. Дакле, користите ову политику и привремено сакријете плаву квачицу.

  Закључак

  Кс је популарна платформа за микроблоговање. Непрестано се побољшава како би ојачао своје корене међу корисницима. Претплата на плаву квачицу и скривање плаве квачице су једно од тих ажурирања. На овом блогу смо дали детаљан водич за скривање плаве квачице и изнели разлоге за ову одлуку.

    3 ЛинкедИн функције које вам помажу да се боље умрежите

  Затим погледајте како да разликујете Твиттер Блуе и Верификоване кориснике.