Како сакрити поруке на Инстаграму

Инстаграм користи различите стратегије и садржај како би задржао интересовање корисника. Скривање разговора на Инстаграму је једна од ових функција. Можете изабрати да сакријете одређена ћаскања на Инстаграму ако не желите да их ико види, чак и ако имају приступ другим ДМ-овима на услузи. Иако Инстаграм не нуди опцију Сакриј разговоре, постоје и други начини да се добије жељени резултат. Да ли сте корисник Инстаграма и питате се како да сакријете поруке на Инстаграму? Не брини; покривамо вас! Овај чланак ће вам помоћи да разумете како да сакријете своје ћаскање на Инстаграму и видите скривене разговоре на Инстаграму. И на крају овог чланка, имаћете јасну идеју и одговор како да сакријете разговор на Инстаграм упиту. Хајде да почнемо!

Како сакрити поруке на Инстаграму

Како сакрити поруке на Инстаграму сазнаћете даље у овом чланку. Дакле, наставите да читате да бисте сазнали више о томе детаљно.

Које су функције тајних разговора на Инстаграму?

Инстаграм омогућава корисницима да комуницирају приватно, а Ванисх Моде је нова функција коју је додао.

  • Пошто омогућава да поруке нестану након што се прочитају или када прималац затвори екран за ћаскање, ова функција је невероватно јединствена и другачија.
  • У суштини, Инстаграм-ов Ванисх режим омогућава корисницима да комуницирају једни са другима кроз поруке које нестају.
  • Ове поруке се могу слати у облику текста, слика, видео записа или аудио датотека.
  • Садржај или порука комуникације између два корисника у режиму нестанка њима је само привремено видљива.
  • Све поруке нестају са њиховог екрана за ћаскање након што напусте конверзацију.
  • Као резултат тога, поруке које се преносе у режиму нестанка могу се прочитати или видети само једном.

Можете ли сакрити разговоре на Инстаграму?

Не, не постоји начин да трајно сакријете разговор на Инстаграму, а да га не избришете. Међутим, постоји неколико метода за скривање разговора на Инстаграму без брисања. Прво морате промените са личног на пословни налог. Када то урадите, вратите се на свој лични налог и додирните дискусију коју желите да сакријете. Када то урадите, пребацивање разговора са отвореног на приватан је једноставно. Алтернативно, можете се држати доле наведених упутстава.

Можете ли сакрити поруке на Инстаграму, а да их не избришете?

Не, не постоји начин да трајно сакријете поруке на Инстаграму, а да их не избришете. ДМ-ови се, међутим, могу тренутно сакрити на налогу помоћу неколико различитих техника. Требало би да почнете тако што ћете променити свој Инстаграм налог у професионални Инстаграм налог.

Да ли приватне поруке на Инстаграму нестају?

Да, приватне поруке на Инстаграму нестају. Размислите о томе да напустите ћаскање са корисником Инстаграма са којим разговарате. Затим, када поново отворите апликацију да проверите да ли имате нове поруке, открићете да су ваше поруке нестале. Сви корисници Инстаграма могу ово да искусе. Али зашто ан Директна порука на Инстаграму нестаје је права мистерија.

Више о овим разлозима сазнаћете у реченицама које следе.

  • Блокирао корисник Инстаграма: Други прималац са којим сте разговарали вас је блокирао, што је један од водећих разлога зашто је ваша директна порука на Инстаграму нестала. Ово је једно од правила приватности Инстаграма које омогућава корисницима да заштите своју приватност у било ком тренутку.

  • Поништавање слања поруке: Постоји могућност да их је пошиљалац поништио ако приметите да су неке или све поруке које сте примили нестале.

  • Порука која нестаје: Поруке које нестају су фантастична Инстаграм функција. Поруке са сликама или видео записима се називају порукама које нестају. Као што му име каже, нестаје након неког времена.

Како сакрити поруке на Инстаграму?

Можда се питате како да спречите брисање дискусије на Инстаграму. На срећу, постоје два начина да се то постигне на Инстаграму. Ево водича како да сакријете поруке на Инстаграму у неколико једноставних корака.

Метод 1: Преко режима нестајања

1. Отворите апликацију Инстаграм на свом Андроид или иОС уређај.

2. Додирните икону Директна порука.

3. Изаберите жељено ћаскање које желите да задржите приватним.

4. Превуците нагоре да бисте активирали режим Ванисх и сакрили комуникацију.

Сада можете наставити да разговарате једни са другима. Они ће нестати након што прималац или примаоци прочитају ваш текст. У овом режиму можете да делите ГИФ-ове, слике и филмове, али сви они нестају након што их погледате. Ова функција се може искључити само још једним превлачењем нагоре. Хајде да видимо још један метод за сакривање порука на Инстаграму.

Метод 2: Коришћење пословног налога

1. Отворите апликацију Инстаграм на телефону и идите на свој профил.

2. Додирните икону хамбургера у горњем десном углу.

3. Додирните Подешавања > Налог > Промени тип налога.

4. Затим додирните Пребаци на пословни налог.

5. Након тога отворите жељено ћаскање које желите да сакријете у одељку за поруке.

6. Сада додирните Премести у опште из менија.

Жељено ћаскање ће нестати ако се вратите у Подешавања и пређете на свој лични налог.

Напомена: Морате да се вратите на свој пословни налог и да преместите разговор са општег на главни да би ови разговори били видљиви.

На овај начин можете још једном приступити својим приватним разговорима.

Како сакрити своје ћаскање на Инстаграму, а да га не избришете?

Бројни корисници настављају да користе Инстаграм за комуникацију иако никада није био познат по својим могућностима слања порука. Можда бисте желели да имате већу контролу над својим разговорима ако се ослањате на Инстаграм за интеракцију са својим пријатељима, пратиоцима или породицом. Суочимо се са тим: сви желимо да наставимо неке разговоре Приватни Инстаграм. Проблем је, међутим, што Инстаграм не пружа корисницима могућност да архивирају или сакрију своју историју ћаскања. Стога се морате ослонити на неколико техника ако желите да сакријете своје приватне интеракције на Инстаграму. Можете да користите начин рада Ванисх и методе пословног налога поменуте изнад да бисте добили жељене резултате.

Како сакрити ћаскање на Инстаграму на иПхоне-у?

На иПхоне-у постоји техника да сакријете своје ћаскање на Инстаграму. Користите горе наведене кораке да сакријете све приватне ДМ поруке које не желите да други виде уз помоћ режима Ванисх.

Напомена: Превлачењем још једном нагоре ће онемогућити ову функцију. Имајте на уму да учесници у тој конверзацији и даље могу да праве снимке екрана и пријављују поруке.

Како видите скривене разговоре на Инстаграму? Како видети скривено ћаскање на Инстаграму?

Инстаграм је широко коришћена платформа за друштвено умрежавање која повезује људе свуда. Као резултат тога, има функцију која вас спречава да у пријемно сандуче примате поруке од људи који нису на вашој листи Инстаграм пријатеља или који су непознати или насумични. Такве поруке е-поште се не приказују директно у пријемном сандучету из безбедносних и заштитних разлога. Ове поруке су негде скривене. Дакле, ако имате неке скривене поруке и питате се како да видите скривене разговоре на Инстаграму, користите методе наведене у наставку:

Метод 1: Коришћење захтева за поруке

За разлику од Профессион налога, област Захтеви за поруке садржи редовне поруке од насумичних странаца, али је без нежељене поште. Стога, као што је наведено, морате да се придржавате доле наведених упутстава да бисте читали скривене поруке на Инстаграму:

1. Отворите апликацију Инстаграм на свом телефону.

2. Затим додирните икону Директне поруке која се налази у горњем десном углу.

3. Додирните опцију Захтеви да видите сваки захтев за поруку који сте икада добили од корисника ИГ-а.

Метод 2: Коришћење професионалног налога

Ако користите свој редовни налог, саветује се да га претворите у професионални. Можете брзо да проверите тајне поруке Инстаграма на овај начин. Морате да следите овај други метод да бисте сакрили поруке на Инстаграму:

1. Покрените апликацију Инстаграм и додирните картицу Профил у доњем десном углу.

2. Додирните икону хамбургера > опција подешавања.

3. Након тога, додирните опцију Аццоунт.

4. Додирните Пребаци на професионални налог.

5. Биће вам постављено неколико питања након што одаберете шта да додате свом професионалном налогу. Ако изаберете Настави, на крају ћете завршити пренос свог налога.

6. Посетите картицу Почетна након преласка на професионални налог и додирните икону Директна порука.

7. Овде додирните картицу Захтеви. Све скривене поруке ће сада бити откривене.

***

Дакле, надамо се да сте разумели како да сакријете поруке на Инстаграму са детаљним корацима који ће вам помоћи. Можете нам јавити сва питања или сугестије о било којој другој теми о којој желите да направимо чланак. Оставите их у одељку за коментаре испод да бисмо знали.