Како сазнати где неко ради бесплатно

Људи би понекад желели да знају како да сазнају где неко ради бесплатно, могу бити различити разлози зашто људи желе да пронађу нечије радно место. То може бити због тога што би људи желели да изненаде некога тако што ће се појавити на свом радном месту или људи могу да траже нечију радну адресу јер ће можда морати да наплате дуг од те особе. У сваком случају, ручно тражење нечије радне адресе може бити тешко, али не мора нужно да буде тешко, сада можете да претражујете на мрежи да бисте пронашли нечију адресу а да они не знају Људи који се такође питају како да сазнају да ли неко ради за компанију могу ако је тешко одредити, Пратећи водич можете сазнати више о техникама које вам могу помоћи да пронађете нечију радну адресу бесплатно. Дакле, хајде да почнемо.

Како сазнати где неко ради бесплатно

Овде смо навели могуће методе да сазнате нечије радно место.

Метод 1: Користите претраживаче

Претраживачи су један од најлакших начина за људе који се питају како да сазнају где неко ради бесплатно јер је то лако и може врло брзо дати резултате, а извођење овога је важно да бисте знали како да сазнате да ли неко ради за компанију.

  • Већина претраживача може донети насумичне информације са истим именом и бројем, може потрајати неко време да се сортирају све информације у исто време.
  • Такође можете да сузите претрагу тако што ћете навести неке додатне детаље као што је адреса особе итд.
  • Неки од претраживача које можете користити су Гоогле, Бинг, Сафари, Дуцкдуцкгоитд.

Метод 2: Питајте чланове породице

Такође можете знати како да сазнате где неко ради бесплатно тако што ћете питати члана породице, питати разне чланове породице је добар начин да потврдите детаље о некоме, ако познајете особу која је колега особе коју тражите , свакако их можете питати да знају за радну адресу да бисте пронашли нечије радно место.

Метод 3: Претражујте на друштвеним мрежама

Веб локације друштвених медија су средиште где су људи углавном повезани. Захтева више стрпљења када претражујете путем друштвених медија јер може бити мало дуготрајно. Најбоље место за претрагу је ЛинкедИн, ЛинкедИн је веб локација за тражење људи који раде у канцеларији.

  Да ли је ИПТВ легалан у Сједињеним Државама и Индији?

ЛинкедИн се такође назива професионална веб страница друштвених медија; ово вам омогућава да тражите некога преко платформе и добијете детаље о раду. Ова метода је бесплатна техника и одрживо је решење за људе који се питају како да сазнају где неко ради бесплатно.

Можете проверити нечије радно искуство на ЛинкедИн платформи и друге детаље. Радне адресе људи можете пронаћи и на Фацебоок-у, мада је ретко да неко наведе њихово радно место и адресе које вреди потражити у случају да не можете пронаћи информације само на ЛинкедИн-у.

Метод 4: Користите веб локацију за претрагу људи

Уз помоћ професионалног алата за претрагу људи или веб-странице, можете открити тоне информација о особи у року од неколико секунди. Алат омогућава тако што прегледа милијарде записа и пружа личне податке, контакт податке и евиденцију о запошљавању и све ће то бити тачно и ажурно. Потрага за овим записима је такође апсолутно легитимна. Следи неколико људи који претражују сајтове како би пронашли нечије радно место.

Напомена: Неке владе ограничавају тражење радних адреса или евиденција за обављање запошљавања или у друге сврхе као што је наведено у Закону о поштеном кредитном извештавању (ФЦРА).

1. ТрутхФиндер

ТрутхФиндер је један од најбољих људи који претражују веб локације које се користе за проверу прошлости. Потрага за брзим јавним записима не само да вам гарантује приступ основним позадинским информацијама и контактима, већ вам пружа и криминалну историју неке особе. Такође, могу се пронаћи детаљни детаљи као што су дозволе за брак, потврде о разводу и налози за издржавање деце.

1. Идите на ТрутхФиндер званични сајт.

2. Унесите пуно име особе коју тражите и кликните на дугме ПРЕТРАЖИ САД да бисте извршили детаљну претрагу особе.

3. Постоје и опције филтера за ефикасно филтрирање, филтери као што су град и држава су присутни да би се сузили резултати претраге.

4. Сачекајте неколико тренутака да се претрага заврши, ТрутхФиндер испоручује потпуну проверу прошлости и даје извештај.

5. Када је извештај спреман, скролујте надоле на веб страници да бисте видели историју послова. Овде можете пронаћи детаље о особи.

6. Доступни су и детаљи као што су контакт информације особе, профили за упознавање, профили на друштвеним мрежама и кривична и финансијска евиденција.

2. БеенВерифиед

БеенВерифиед је још једна веб локација за претраживање евиденције људи. Можете пронаћи контакт информације особе, статус запослења и детаље друштвених медија. Помаже у прикупљању свих јавних записа једним кликом.

1. Посетите БеенВерифиед веб сајт.

2. Сада унесите име и презиме особе и кликните на дугме ПРЕТРАЖИ да извршите претрагу.

3. У случају да не знате име особе, можете је тражити помоћу адресе е-поште или чак броја телефона.

  Како користити Дисцорд шаблоне

4. Након што кликнете на дугме за претрагу, веб локација тражи од вас да унесете ГРАД, ДРЖАВУ, унесете податке и кликнете на дугме Настави да завршите са уносом детаља и генеришете извештај, у случају да нисте сигурни у њихове детаље онда кликните на дугме Нисам сигуран да се налази одмах испод интерфејса.

5. Веб-сајту може бити потребно неко време да генерише извештај, када се заврши, моћи ћете да видите детаљан извештај о особи на екрану.

6. Да бисте пронашли детаље о послу те особе, кликните на одељак Посао и образовање који се налази на левој страни веб странице, што ће вам омогућити да видите детаље о запослењу те особе, као и радне адресе.

3. Спокео

Спокео је још једна одлична веб локација за проверу позадине, састоји се од огромне базе података, а опције претраге укључују претрагу по имену, броју телефона, адреси е-поште итд.

1. Посетите Спокео веб сајт.

2. Унесите име особе коју тражите у поље и кликните на дугме ПРЕТРАЖИ САД.

3. Да бисте сузили резултате претраге, можете да изаберете локацију, а такође можете да додате опцију за додавање других детаља као што је старост.

4. Сачекајте неколико тренутака да видите све информације о особи коју тражите. Померите се надоле до одељка Додатне информације да бисте видели детаље о радном месту.

5. У делу Рад ће приказати тренутни рад особе, извештај ће се састојати и од ранијих радних места на којима је појединац радио.

Метод 5: Извршите обрнуто тражење телефона

Обрнуто тражење телефона је метод за проналажење информација о нечијој професионалној позадини, уношење њиховог броја телефона на доле наведене веб локације може бити од помоћи и може вам дати информације о особи коју желите.

Понекад можете добити и детаљне информације на веб локацији где такође можете да унесете адресу и име да бисте добили исте информације, не заборавите да пажљиво унесете детаље да бисте добили тачне резултате. Ево неколико услуга обрнутог тражења телефона да бисте пронашли нечије радно место.

1. Труецаллер

Труецаллер је једна од најбољих услуга за тражење телефона која је доступна бесплатно, било који број се може претражити и добити детаље о особи, понекад наведени посао неће бити толико детаљан, али може открити основне информације о послу о особи.

1. Труецаллер користи више од 320 милиона људи за идентификацију људи и њиховог рада.

2. Труецаллер омогућава тачну и највећу заштиту од телемаркетера, нежељене поште итд. тако што вам даје информације о њима

3. Због ове заштите, функција аутоматског блокирања је укључена у апликацији. Ако користите апликацију Труецаллер, апликација ће вам омогућити да блокирате непотребне позиве док тражите радну адресу особе.

  Шта је боље између Ромер Г вс Цхерри МКС?

2. Вхитепагес

Вхитепагес нуди услуге које можете користити да пронађете нечију пословну адресу, чак можете пронаћи њихову адресу, број телефона и друге податке. Преко 500 милиона бројева је ускладиштено на веб страници. Ово вам омогућава да обављате бесплатне претраге и драгоцена је метода за људе који се питају како да сазнају где неко ради бесплатно.

1. Посетите веб локацију Вхитепагес и кликните на Реверсе телефон који се налази изнад траке за претрагу.

2. Унесите број и кликните на дугме Тражи да бисте претражили записе.

3. На овај начин можете пронаћи јавну евиденцију и радну адресу особе.

3. АниВхо

АниВхо веб локација вам помаже да пронађете нечију пословну адресу путем обрнутог тражења телефона. Пратите доле наведене кораке да бисте извршили претрагу.

1. Посетите веб локацију АниВхо и идите на картицу Обрнуто тражење телефона.

2. Унесите број телефона у поље Телефон(обавезно) и кликните на ПРОНАЂИ.

3. Веб страница ће вам пружити детаље о радној адреси особе.

Метод 6: Претрага преко приватног истражитеља (плаћено)

Приватни истражитељ је лиценцирани истражитељ који може сазнати информације о некоме, они обично имају тенденцију да раде званично што им омогућава да искористе знање из индустрије које помаже у тражењу детаља о раду људи. Људи који се питају како да пронађу нечије радно место могу да искористе ову методу.

Такође морате да будете свесни чињенице да где год да запослите професионалног приватног детектива, он ће извршити претрагу кроз јавне евиденције. Осим тога, они такође имају право да поделе било коју информацију коју су пронашли са локалном законском полицијом за било коју истрагу .

Лако је добити локалног приватног истражитеља јер је потребно само да извршите Гоогле претрагу да бисте пронашли поузданог, имајте на уму да ће приватни истражитељ коштати много новца, па одлучите о износу који ћете платити тако што ћете прегледати неке истражитеље пре ангажовање једног.

Често постављана питања (ФАК)

К1. Да ли се запослење особе приказује у јавним евиденцијама?

Анс. Да, једна од највреднијих информација које можете пронаћи у јавним евиденцијама је историја посла особе код претходних послодаваца.

***

Надамо се да су горе наведене информације или водич о томе како да сазнате где неко ради бесплатно били од помоћи и да сте успели да пронађете радну адресу особе коју тражите, јавите нам који од метода вам је помогао да пронађете нечију место запослења. Ако имате питања или сугестије, наведите их у коментарима испод.