Како се одјавити са Минецрафт Реалмс-а и преузети своје светове

Ако узимате уобичајену Минецрафт паузу, нећете желети да вам се и даље наплаћује Минецрафт Реалмс, али такође нећете желети да изгубите свој свет. Ево како да откажете претплату на Минецрафт Реалмс и сачувате свој свет за будућу употребу.

Како отказати претплату на Минецрафт Реалмс на Бедроцк и Јава издању

У овом водичу ћемо користити Мицрософт налог да бисмо отказали претплату на Минецрафт Реалмс. Ако сте на другој платформи на Бедроцк Едитион-у, и даље бисте требали моћи да пронађете своју претплату на свом Мицрософт налогу ако сте купили преко ње. Ако сте купили користећи Гоогле Плаи, ПлаиСтатион, Амазон или иОС, мораћете да пронађете подешавања за управљање претплатом на вашој платформи.

1. Отворите историју Мицрософт налога

Да бисте дошли до свог Мицрософт налога, можете га отворити из Ксбок апликације на рачунару. Кликните на име свог профила у горњем левом углу, а затим кликните на Подешавања > Налог > Прикажи историју поруџбина. Ово ће отворити ваше Историја Мицрософт налога.

Алтернативно, можете се упутити директно на Мицрософт услуге и претплате где ћете на крају завршити.

  7 веб локација за вежбање структуре података и изазова кодирања алгоритама

2. Управљајте својим претплатама на Минецрафт Реалмс и откажите претплату

Ако сте на страници историје поруџбина, пронађите своју Минецрафт Реалмс поруџбину и кликните на Управљај претплатом. Ово ће вас одвести на претходно повезану страницу Услуге и претплате.

Одатле кликните на дугме Управљање претплатом на Минецрафт Реалмс на десној страни.

Ово ће отворити нову страницу на којој можете пронаћи дугме Откажи претплату.

Шта се дешава након отказивања претплате на Минецрафт Реалмс?

Када откажете претплату на Минецрафт Реалмс, нећете изгубити приступ до следећег обрачунског циклуса. Моћи ћете да користите своје Краљевине до тог датума, али када истекне, изгубићете неколико ствари.

И за Јава и за Бедроцк издање, ваш лични сервер ће бити ван мреже, што значи да ни ви ни ваши пријатељи нећете моћи да се придружите вашем царству. На Бедроцк издању, такође ћете изгубити приступ бесплатном Маркетплаце садржају из Реалмс Плус.

Нећете одмах изгубити свој свет Реалмс, а резервне копије ће и даље постојати. Међутим, сервери Реалмс ће их чувати само 18 месеци. Објаснићемо како да преузмете резервне копије Минецрафт Реалмс-а за игру ван мреже или на бесплатним услугама хостинга Минецрафт сервера.

Како преузети своје Минецрафт Реалмс Ворлдс након отказивања претплате

Ако не желите да изгубите резервне копије, требало би да их преузмете локално. Ево како да преузмете своје резервне копије и пронађете датотеке да бисте их могли користити на другом месту.

Преузимање вашег света на Минецрафт Јава издању

Да бисте направили резервну копију света Јава издања, изаберите област која садржи свет за који желите да направите резервну копију и кликните на Конфигуриши.

  3Д позадина Леагуе оф Легендс

Затим изаберите свет у области за коју желите да направите резервну копију и кликните на Светске резервне копије.

На крају, можете кликнути на Преузми најновије или одабрати одређену резервну копију коју желите да сачувате.

Када буде сачуван, појавиће се у вашим световима за једног играча са вашим корисничким именом. У овом случају то је Мајикоеда. Локација датотеке се може наћи у АппДата/Роаминг/.минецрафт/савес у случају да желите да је преместите на други уређај, да је отпремите на услугу хостовања сервера или да је сачувате на Гоогле диску. Та локација датотеке се такође може користити за додавање Минецрафт мапа које се могу преузети.

Преузимање вашег света на Минецрафт Бедроцк издању

Да бисте направили резервну копију света Реалм на Бедроцк издању, кликните на Плаи. Затим, у одељку Реалмс, кликните на икону оловке на Царству за које желите да направите резервну копију.

У одељку за уређивање области кликните на свет за који желите да направите резервну копију и кликните на Уреди свет.

Кликните на Резервне копије, а затим кликните на икону за преузимање поред резервне копије по вашем избору. У нашем случају, имамо само једну резервну копију за овај тест сервер.

Када преузмете резервну копију, она ће бити доступна у одељку за једног играча за игру ван мреже.

Кликом на икону оловке поред преузете резервне копије за једног играча омогућиће вам да у будућности кликнете на Плаи он Реалм ако се поново претплатите. Уместо да пронађете датотеку на свом уређају, можете се померити до самог дна и кликнути на Извези свет. Ово је много брже јер је светске фајлове Бедроцк Едитион-а теже пронаћи.

  Разумевање континуиране интеграције и континуиране примене

Не губите своје Минецрафт царство док сте одјављени

Вероватно постоји много великих светова у којима смо се играли са нашим пријатељима и волели бисмо да смо их спасили пре него што су сви нестали. Никада не знате када ћете се вратити у Минецрафт, али увек постоји шанса да то учините ви и ваши пријатељи. Поново посетити свет који нисте видели месецима или годинама је јединствен осећај и надамо се да ће вам овај водич помоћи да сачувате своје Минецрафт Реалмс светове за будућу употребу.