Како снимити ИоуТубе ТВ помоћу ДВР-а

Кључне Такеаваис

  • Снимање на ИоуТубе ТВ-у је лако и омогућава вам да направите дигиталну библиотеку омиљених емисија и филмова.
  • Можете лако да подесите снимке на ИоуТубе ТВ-у тако што ћете тражити одређене емисије или прегледати различите категорије.
  • ИоуТубе ТВ аутоматски снима ваше одабране емисије и филмове и можете им приступити на картици Библиотека на било ком уређају.

Снимање ТВ емисија или филмова на ИоуТубе ТВ-у је одличан начин да направите свој дигитални каталог и не захтева готово никакав напор у ваше име. Ево како можете сами да подесите снимање на ИоуТубе ТВ-у.

Како снимити ИоуТубе ТВ на свом веб претраживачу

Подешавање ДВР-а је један од најбољих начина за снимање ТВ емисија на рачунар. Да бисте почели да снимате ИоуТубе ТВ на вебу, идите на ИоуТубе ТВ веб локацију и потражите емисију или филм који желите да снимите. То можете учинити тако што ћете притиснути икону лупе у горњем десном углу екрана и укуцати назив емисије у траку за претрагу.

Ако не тражите ништа конкретно, можете такође да скролујете надоле по почетној страници и почнете да претражујете различите категорије док не пронађете нешто што вас занима.

Када пронађете емисију или филм по избору, изаберите га да бисте видели више детаља. Овај прозор ће вам показати кратак синопсис емисије и дати вам листу епизода. Да бисте подесили своје снимке, притисните икону плус са десне стране да бисте их додали у своју библиотеку.

Такође можете да изаберете картицу Библиотека на врху почетног екрана да пронађете нове емисије и филмове за снимање. Притисните дугме Додај у библиотеку на дну екрана и ИоуТубе ТВ ће аутоматски приказати листу емисија или филмова за које сматра да би вас занимали.

Изаберите оне које желите да снимите и притисните дугме Заврши у доњем десном углу да бисте их све одједном додали у своју библиотеку. Ова функција је доступна на било ком уређају.

Ако додате нешто у своју библиотеку док је сесија у току, снимање ће почети од тренутка када притиснете дугме. Нећете моћи да видите почетак епизоде ​​или филма.

Како снимити ИоуТубе ТВ на свом мобилном уређају

Да бисте подесили ДВР у апликацији ИоуТубе, покрените апликацију на свом паметном уређају и додирните икону лупе у горњем десном углу екрана. Унесите назив емисије коју желите да снимите.

Изаберите емисију или филм и додирните икону плус поред наслова да бисте је додали у своју библиотеку.

То је тако једноставно. Сваки пут када се епизода емитује или филм почне на ИоуТубе ТВ-у, аутоматски ће се снимити за вас.

Како снимити ИоуТубе ТВ на паметном телевизору

Процес снимања ИоуТубе ТВ-а на паметном ТВ-у може да се разликује у зависности од вашег бренда или модела, али процес не би требало много да се разликује од мобилне апликације или веба.

Користећи даљински управљач, скролујте кроз категорије док не пронађете емисију или филм који вас интересује. Алтернативно, идите до лупе у горњем десном углу екрана и почните да тражите нешто специфично.

Изаберите филм или емисију и притисните икону плус или дугме Додај у библиотеку да бисте подесили своје снимке. Одатле, седите, опустите се и препустите ИоуТубе ТВ-у да се побрине за остало.

Где могу да пронађем своје снимке на ИоуТубе ТВ-у?

Сада када је ваша емисија или филм снимљен, можда се питате где да га пронађете. Да бисте лоцирали и гледали своје снимке, пријавите се на ИоуТубе ТВ на свом мобилном телефону, ТВ-у или прегледачу и скролујте до картице Библиотека на врху екрана.

Овде ћете пронаћи све своје снимке. Такође ћете видети која будућа снимања сте заказали. Изаберите једну од снимљених епизода да бисте је гледали. Ова функција је толико једноставна и лака за коришћење да је погодна за младе кориснике и један је од многих разлога зашто је ИоуТубе ТВ један од најбољих сервиса за стриминг за децу.

Не планирајте свој живот око ТВ-а

Снимање емисија и филмова на ИоуТубе ТВ даје вам више слободе да живите свој живот. Уместо да распоредите своје омиљене емисије како не бисте пропустили ниједну, пустите ИоуТубе ТВ да се закаже око себе.

Следећи пут када неко од ваших пријатеља пожели да дође на вечеру исте ноћи када је финале Сурвивора, можете изаћи и добро се забавити знајући да ће вас ваша емисија чекати када се вратите.