Како уклонити налог из апликације Мессенгер

Када је у питању ћаскање на друштвеним медијима, на памет ми пада апликација Фацебоок Мессенгер. Сваке алтернативне године, Фацебоок прави неке измене у апликацији Мессенгер. Као и 2008. године, то је био једноставан Фацебоок ћаскање; 2011. године развијен је за кориснике иОС-а и Андроид-а; 2015. одвојила се од Фејсбук апликације; а 2018. корисницима је дао услугу позивања. У 2020. години, Фацебоок је објавио Мессенгер десктоп апликацију за Виндовс и мацОС. Сада има услугу видео и гласовних позива и друге одличне функције ћаскања. Иако је Мессенгер најпознатија и најлакша апликација за употребу, неки корисници су пријавили проблеме. Ако сте један од оних који имају питања, на пример како да уклоним налог из апликације Месинџер и зашто не могу да уклоним свој налог у Месинџеру, останите са нама до краја за одговоре. Такође ћете научити како да избришем свој Мессенгер налог без Фацебоок-а и како да се одјавим са налога на Мессенгер-у. Овај чланак ће вам помоћи да пронађете решење за сва ваша питања.

Преглед садржаја

Како уклонити налог из апликације Мессенгер

У овом чланку ћете сазнати како да уклоните налог из апликације Мессенгер. Наставите да читате да бисте сазнали више о томе детаљно.

Напомена: Пошто паметни телефони немају исте опције подешавања, оне се разликују од произвођача до произвођача. Дакле, уверите се у исправне поставке пре него што промените било које на свом уређају.

Зашто не могу да уклоним свој налог у Мессенгер-у?

Постоје неки јаки разлози зашто не можете да уклоните свој налог из Месинџера.

  • Један од уобичајених разлога је тај што већина корисника покушава да уклони Мессенгер без брисања својих Фацебоок налога. Ваш Фацебоок је повезан са Мессенгер-ом, тако да прво морате да избришете свој Фацебоок налог, а затим само ви можете да уклоните свој Мессенгер налог.
  • Други разлог може бити тај што када сте омогућили функцију опоравка Мессенгер налога, ваш Мессенгер налог је трајно сачуван на вашем уређају, чак и ако сте изгубили број телефона или адресу е-поште.

Како да се одјавим са налога на Мессенгер-у?

У наставку су наведени кораци кроз које можете да се одјавите са налога на Мессенгер-у:

Напомена: Уверите се да сте пријављени у апликацију Мессенгер са својим Фацебоок налогом.

1. Отворите Мессенгер апликацију на вашем телефону.

2. Додирните икону профила у горњем левом углу екрана.

3. Превуците надоле и додирните Подешавања налога.

4. Затим додирните Безбедност и пријавите се.

5. Додирните Види више из одељка ГДЕ СТЕ ПРИЈАВЉЕНИ, као што је приказано испод.

6. Додирните Одјави се из свих сесија.

  Шта је Самсунг режим вожње?

7. На крају, додирните Одјави се да потврдите акцију.

Како да уклоним налог из апликације Мессенгер? Како уклонити налог из апликације Мессенгер?

Можете уклоните налог из апликације Мессенгер уз помоћ горе наведених корака о одјављивању са Мессенгер налога из апликације Мессенгер.

Како уклонити налог из Мессенгер-а на Андроид-у?

Након што знате како да уклоните налог из апликације Мессенгер, следите доле наведене кораке помоћу којих можете да уклоните налог на Андроид-у:

1. Идите на Подешавања.

2. Додирните Аппс.

3. Додирните Мессенгер са листе апликација инсталираних на вашем Андроид телефону.

4. Додирните Стораге & цацхе.

5. Затим додирните Кеш > Обриши кеш.

Како да уклоните овај налог је такође пријављен на Фацебоок на овом уређају Мессенгер?

Можете да поправите да је овај налог такође пријављен на Фацебоок на овом проблему са уређајем уз помоћ горе наведених корака. Брисањем кеша апликације Мессенгер моћи ћете успешно да уклоните Мессенгер налог.

Како да уклоним налог за Мессенгер са свог иПхоне-а? Како уклонити налог из Мессенгер-а на иПхоне-у?

Након што знате како да уклоните налог из апликације Мессенгер, у наставку су кораци кроз које можете уклонити свој Мессенгер налог са свог иПхоне-а. Можете да се одјавите са свог Фацебоок налога да бисте се аутоматски одјавили са Мессенгер налога из апликације Мессенгер.

1. Покрените Фејсбук апликацију на вашем иПхоне-у.

2. Додирните картицу Мени са доње траке.

3. Затим превуците прстом надоле до дна екрана и додирните Одјави се.

4. Додирните Одјави се из искачућег прозора да бисте уклонили налог из својих Фацебоок и Мессенгер апликација.

  Како подесити тајмер на иПхоне камери

Како да избришем свој Мессенгер налог без Фејсбука?

Ваш Мессенгер налог је повезан са вашим Фацебоок налогом. Мораћете да избришете Фацебоок налог из апликације Фацебоок или Мессенгер да бисте успешно избрисали Мессенгер налог.

***

Дакле, надамо се да је овај чланак одговорио на сва ваша питања и недоумице. Овај чланак покрива све битне информације у вези са апликацијом Мессенгер и процесом одјаве. Овај чланак вам је дао идеју како да уклоните налог из апликације Мессенгер и разне начине да се одјавите са налога из Мессенгер-а. Ако и даље имате било каквих недоумица, оставите их у одељку за коментаре испод.