Како затворити Цхиме налог

Цхиме Финанциал, Инц. је америчка компанија за финансијску технологију која нуди услуге интернет банкарства без накнаде које пружају Тхе Банцорп Банк или Стриде Банк, НА. Наплата накнада за размену је место где Цхиме остварује већину свог прихода. Власници рачуна добијају Виса дебитне или кредитне картице и приступ систему за онлине банкарство преко веб странице компаније или мобилних апликација. Цхиме нема ниједну физичку филијалу, не наплаћује месечне накнаде или накнаде за прекорачење, не тражи почетни депозит или минимални износ за покретање бесплатног текућег рачуна и нема минималне захтеве за стање. Ипак, чак и са свим овим предностима, на крају бисте могли да одлучите да престанете да користите Цхиме, посебно ако вам више није потребан. Али понекад ствари могу постати мало збуњујуће. Нема пуно информација за затварање налога на веб локацији Цхиме. Ако тражите савете о томе како да затворите Цхиме налог, останите са нама до краја. Доносимо вам користан водич који ће вам помоћи да разумете како да избришете мој Цхиме налог и контактирате Цхиме подршку.

Како затворити Цхиме налог

До фебруара 2020. било је 8 милиона корисника Цхиме-а. На много начина, Цхиме је одличан. Омогућава вам да лакше шаљете или примате средства, на пример, омогућавањем брзих трансфера новца преко налога. Можете да преносите новац или примате новац од пријатеља и чланова породице који имају Цхиме рачуне. Још боље, нема додатних трошкова. Наставите да читате даље да бисте пронашли кораке који детаљно објашњавају како да затворите Цхиме налог са корисним илустрацијама за боље разумевање.

  Поправка 'гит' није препозната као интерна или екстерна команда

Да ли је Цхиме лоша банка?

Не, Цхиме није лоша банка. Мишљење зависи од ваших банкарских потреба. Чак и ако не функционише на исти начин као ваша стандардна банка у окружењу, ваш новац је и даље сигуран на тим рачунима јер су покривени ФДИЦ осигурањем.

Постоји ли накнада за затварање Цхиме налога?

Не, нема накнаде за затварање Цхиме налога.

Може ли Цхиме затворити ваш налог?

Да, Цхиме може да затвори ваш налог ако посумња у лажне активности. Ако се открије превара, Цхиме затвара рачун и враћа новац који је незаконито депонован властима. Рачун и даље може бити поништен, али готовина ће бити враћена власнику рачуна ако се не пружи јасан доказ.

Да ли Цхиме икада затвара ваш налог?

Да, Цхиме може да избрише ваш налог само у случајевима сумњивих активности.

Да ли затварање Цхиме рачуна штети вашем кредиту?

Не, затварање Цхиме налога не штети вашем кредиту. Информације у вашем кредитном извештају се користе за одређивање вашег кредитног резултата; међутим, банковни рачуни нису укључени у овај извештај.

Како да избришем свој Цхиме налог на мрежи?

Сада када знате да затварање Цхиме налога не штети вашем кредиту, хајде да научимо како да избришем мој Цхиме налог. Ако пошаљете захтев е-поштом, можете да избришете свој налог.

Кораке наведене у наставку треба следити да бисте избрисали Цхиме налог на мрежи:

1. Отворите налог е-поште који је повезан са вашим Цхиме налогом.

2. Кликните на Цомпосе и унесите [email protected] у пољу За.

3. Затим попуните поље Предмет са Захтевом за брисање мог налога.

  Исправите грешку да Стеам мора да буде онлајн да бисте ажурирали [Windows]

4. Напишите е-поруку са разлозима за брисање Цхиме налога и података.

5. Да бисте избрисали свој налог, кликните на Пошаљи након овога.

Напомена: Након неког времена, корисничка служба ће одговорити на ваш упит. Када се ваш налог укине, биће вам послата порука е-поште са потврдом да бисте били обавештени.

Како да избришем Цхиме налог?

Да бисте трајно уклонили свој Цхиме налог, све што треба да урадите је да упутите захтев Цхиме корисничкој служби путем е-поште. За трајно укидање Цхиме налога, напишите имејл на [email protected], адреса е-поште за корисничку подршку за Цхиме. Додатно можете позвати Цхимеов број телефона.

Можете да затворите Цхиме налог помоћу апликације Цхиме на Аппле уређају ако имате верзију софтвера 5.109 или новију:

Напомена: Да бисте угасили свој налог ако имате Андроид паметни телефон, морате да контактирате подршку тако што ћете упутити позив на 844-244-6363.

1. Отворите Цхиме апликацију на вашем иОС уређају.

2. Додирните икону зупчаника Подешавања у горњем левом углу.

3. Додирните опцију Уреди која је присутна поред Личних података.

4. Додирните Затвори налог са дна.

5. Унесите последње 4 цифре свог броја социјалног осигурања да потврдите брисање и додирните Пошаљи захтев.

Напомена: Такође можете да отпремите слику овде ако је потребно.

6. Да би поступак био готов, тапните на Разумем.

Тим за подршку Цхиме ће вам се јавити у наредна 24 сата.

Како затворити Цхиме налог?

Прочитајте даље да бисте сазнали како да избришете Цхиме налог.

  • Позовите Цхиме Мембер Сервицес на 1-844-244-6363 ако имате негативан салдо на рачуну или вам је потребна помоћ да га затворите.
  • Такође можете послати е-пошту на [email protected] Ако имате новац на свом налогу, можете га такође пребацити на повезани налог помоћу АЦХ трансфера или вам особље Цхиме може послати чек на адресу коју имају у евиденцији за вас ако имате новац на свом рачуну.
  • Да бисте угасили свој налог ако имате Андроид паметни телефон, морате да контактирате подршку путем е-поште: [email protected]
  • Можете да прекинете свој налог преко апликације Цхиме ако користите Аппле уређај. Пратите кораке наведене у горњем наслову да бисте избрисали Цхиме налог на свом иОС уређају.
  Како избрисати Цласх Роиале налог

Како да контактирам Цхиме подршку путем е-поште?

Сада када знате како да затворите свој Цхиме налог, обавестите нас како да контактирамо подршку за Цхиме. Можете послати е-пошту Цхимеу на [email protected]

***

Надамо се да сте научили како да затворите Цхиме налог. Слободно нас контактирајте са својим упитима и предлозима путем одељка за коментаре испод. Такође, реците нам шта желите да научите следеће.