Могу ли да избришем питања о Цхегг-у?

Цхегг је америчка образовна компанија која користи модел заснован на претплати за студенте. Многи се придружују Чегу да би одговарали на питања као учитељи. Када нешто платите, боље је да знате више о Чегу. Али понекад, корисници желе да избришу питања о Цхегг-у која су поставили једном. Овај чланак ће вас упутити како да уредите питања о Цхегг-у и избришете Цхегг питање. То ће вам свакако помоћи да пронађете моја питања у Цхегг-у и помоћи вам да их уредите и избришете. Наставите да читате до краја!

Могу ли да избришем питања о Цхегг-у?

Ако се такође питате да ли можете или не можете да обришете постављена питања на Цхегг-у, овај чланак је за вас. Наставите да читате до краја да бисте сазнали више о истом детаљно.

Где пронаћи моја питања у Цхегг-у?

На срећу, проналажење питања о Чегу није ракетна наука. Ево корака које морате да пратите да бисте их пронашли:

1. Пријавите се на свој Цхегг рачун.

2. Затим кликните на картицу Питања и одговори стручњака из опција на врху. Померите се надоле у ​​овом одељку да бисте видели питања која сте поставили под Моја питања.

  Пронађите изгубљене АирПодс слушалице

Да ли Цхегг показује ко је поставио питање?

Не, Цхегг не показује ваше податке стручњаку који одговара на питање. Међутим, то вас не чини анонимним јер ваша образовна институција може да спроведе истрагу о кодексу части због својих сумњи.

Како уредити питања на Цхегг-у?

Пре него што научите како да избришете питања на Цхегг-у, хајде да прво видимо како да их уредите. Ако стручњак не ради на вашем питању и питање није истекло, можете уредити питање. Ево корака за уређивање постављеног питања на Цхегг-у.

1. Идите код службеника Цхегг вебсите и Пријавите се на свој налог.

2. Кликните на картицу Питања и одговори стручњака и скролујте надоле да бисте пронашли жељено питање које желите да измените.

3. Затим кликните на опцију Уреди питање и унесите потребне измене.

4. Такође, додајте курс и предмет за питање.

5. Када будете задовољни променама, кликните на Ажурирај да бисте их успешно применили.

Могу ли да избришем питања о Цхегг-у?

Не, не можете да бришете питања о Цхегг-у. Цхегг не дозвољава својим корисницима да самостално уклањају питања са платформе. Уместо тога, уклања их само ако крше одредбе и услове и његов престижни Кодекс части. Штавише, платформа такође враћа питање извору ако нико не одговори на њега у року од 3 дана.

Ако избришем свој Цхегг налог, да ли ће моја питања бити избрисана?

Не, Цхегг не брише ваша питања чак и ако избришете налог. Ако је на питање одговорио стручњак, биће доступно свима који су се претплатили на Цхегг Студи Пацк.

  Како омогућити или онемогућити двофакторску аутентификацију (2ФА) на Дисцорд-у

Да ли морам да избришем Цхегг налог?

Зависи од ваших захтева. Можете да избришете свој Цхегг налог ако:

  • Више вам није потребан Цхегг у образовне сврхе.
  • Ваш колеџ је предузео дисциплинске мере против вас због коришћења Цхегга.
  • Претплата на Цхегг је скупа за вас.

Без обзира на то, такође можете отказати претплату или паузирати и поново је активирати кад год будете спремни.

Можете ли и даље користити Цхегг након отказивања?

Да, и даље можете да користите Цхегг све док траје ваша претплата. Међутим, ако нисте сигурни да ли да наставите да користите платформу или не, ево шта Цхегг чини корисним и преферираним међу студентима:

  • Помоћ је доступна студентима 24/7, нон-стоп на Цхегг-у.
  • Само проверене одговоре дају стручњаци са дубљим познавањем предмета.
  • Студенти могу откључати стажирање како би стекли, изоштрили и савладали своје вештине у складу са тим.
  • Корисници могу да преузму опсежан образовни материјал о различитим темама користећи Цхегг.
  • Ученици Цхегг могу добити подучавање из удобности својих домова.

Колико је Чегу потребно да избрише питање?

Зависи јер нема званичне изјаве креатора у вези са истим. Ако захтев за уклањање подносите путем обрасца, може проћи до недељу дана да га избришете. Исто тако, ако користите е-пошту, може потрајати до месец дана. Такође можете контактирати Цхегг корисничку подршку да избришете постављено питање на платформи.

Како избрисати Цхегг питање?

Цхегг је прилично строг у погледу своје корисничке политике и вредности. Платформа сама уклања питања само ако крше њене Услове. Исто тако, ако корисник жели да уклони свој упит на Цхегг-у, може послати а Захтев за уклањање садржаја и попуните образац тражећи исто.

  Како тестирати да ли веб локација подржава ХТТП/3?

***

Надамо се да сте сазнали да ли можете да обришете питања на Цхегг-у. Слободно нам се обратите са својим упитима и предлозима путем одељка за коментаре испод. Такође, реците нам шта желите да научите следеће.