Можете ли избрисати Фацебоок и задржати Инстаграм?

Без сумње, друштвени медији су постали саставни део нашег свакодневног живота; имамо тенденцију да поделимо скоро сваки догађај у нашим животима на друштвеним медијима. Уз то, Фацебоок и Инстаграм су две главне платформе на којима делимо већину наших свакодневних активности. Међутим, то понекад може постати неодољиво и особа ће можда желети да избрише било коју од апликација. И може се појавити помисао, на пример, шта ако избришем Фацебоок и задржим Инстаграм? Многи млади људи су се пребацили са Фацебоока на Инстаграм, и можда је мудра одлука остати на једној платформи и избрисати Фацебоок и задржати Инстаграм и често прекинути везу између Инстаграма и Фацебоока и користити Инстаграм без Фацебоока. Наставите да читате да бисте сазнали да ли можете да избришете Фацебоок и задржите Инстаграм. Дакле, с тим у вези, ако сте неко ко тражи савете о истом, доносимо вам користан водич који ће вас научити да искључите Фацебоок са Инстаграма. Стога, останите повезани да бисте сазнали све детаље.

Преглед садржаја

Можете ли избрисати Фацебоок и задржати Инстаграм?

Наставите да читате даље да бисте сазнали да ли можете детаљно да избришете Фацебоок и сачувате Инстаграм.

Можете ли трајно избрисати Фацебоок?

Да, можете трајно избрисати свој Фацебоок налог.

  Како сазнати када је ваш Аппле ИД креиран

Могу ли да користим Инстаграм без Фејсбука?

Да, без обзира да ли имате Фацебоок налог или не, Инстаграм вам омогућава да креирате налог само са бројем мобилног телефона или адресом е-поште. Кликните на дугме за регистрацију док креирате Инстаграм налог и пратите упутства на екрану која даје Инстаграм да бисте креирали налог на њему. Стога можете користити Инстаграм без Фејсбука.

Можете ли имати Инстаграм налог без Фацебоок налога?

Да, можете користити Инстаграм без ФБ налога јер је за регистрацију потребан само ваш број мобилног телефона или е-маил адреса и креирање лозинке за безбедност налога. Док се пријављујете за Инстаграм, пратите упутства на екрану да бисте креирали Инстаграм налог без коришћења ФБ-а.

Да ли брисање мог Фацебоок налога брише мој Инстаграм налог?

Не, моћи ћете да користите свој Инстаграм налог. Пре него што избришете свој Фацебоок налог, пријавите се на свој ИГ налог другачије, а не преко Фацебоок-а. И идите на подешавања налога, а затим додајте радну адресу е-поште на налог. Ако избришете свој Фацебоок налог. Аутоматски ће прекинути везу са вашим Инстаграм налогом. Затим можете користити ту адресу е-поште за приступ свом Инстаграм налогу. На овај начин можете избрисати Фацебоок и задржати Инстаграм.

Можете ли избрисати Фацебоок и задржати Инстаграм?

Да, можете избрисати Фацебоок и задржати Инстаграм. Можете се пријавити на свој Инстаграм налог помоћу ИД-а е-поште или броја телефона и лозинке коју сте поставили за свој налог. Не морате да задржите Фацебоок да бисте користили ИГ.

Шта се дешава са повезаним налозима када избришете Фацебоок? Шта се дешава са мојим повезаним налозима ако избришем Фацебоок?

Ако трајно избришете свој Фацебоок налог, сви налози повезани са Логин витх Фацебоок-ом ће такође бити избрисани. Фацебоок примећује неколико дана одлагања брисања, а током тог времена ако се пријавите помоћу апликације Фацебоок, ваш првобитни захтев за брисање се отказује.

Шта се дешава са Инстаграмом ако деактивирам Фацебоок?

Деактивирање Фацебоок-а значи привремено његово брисање, али можете се вратити на апликацију кад год желите. Као резултат тога, ако деактивирате свој Фацебоок налог, то неће утицати на ваш Инстаграм налог. И даље можете приступити Инстаграму тако што ћете се пријавити са својом адресом е-поште, бројем телефона и лозинком. У овом случају, такође, можете избрисати Фацебоок и задржати Инстаграм.

  Како додати коментаре у Гоогле документе

Шта се дешава ако одвојим свој Инстаграм од Фејсбука?

Након што прекинете везу са налогом, нови Инстаграм постови се више неће појављивати на Фацебоок-у. Штавише, када се ваши Фацебоок пријатељи пријаве на Инстаграм, неће бити затражено да вас прате тамо.

Зашто не бисте требали избрисати Фацебоок?

Неки од главних разлога зашто не бисте требали избрисати Фацебоок су наведени у наставку:

  • Фацебоок вам може помоћи да останете повезани: Фацебоок је један од примарних разлога зашто су породице данас дигитално повезане. Ово посебно важи за старије који су одрасли пре интернета и друштвених медија. Ове блиске породичне односе би било теже одржавати да нисте задржали и ажурирали свој Фацебоок профил. Ваша породица и пријатељи се вероватно ослањају на то да би се осећали повезаним са вама, без обзира колико сте далеко.

  • Фацебоок вам помаже да будете информисани: Пошто је Фацебоок постао толико популаран, често ћете чути о најновијим вестима на Фејсбуку. Било да је у питању велика криза, природна катастрофа или позната трагедија славних, много је вероватније да ћете о томе сазнати са Фејсбука.

  • Погодно за заједницу: То је корисно за заједницу јер се можете повезати са својом локалном заједницом или онлајн заједницама тако што ћете се придружити Фацебоок групама које деле ваша интересовања или обављати локалне трансакције преко Маркетплаце-а. Штавише, Фацебоок сада нуди Цоммунити Боост, програм који пружа обуку о дигиталним вештинама малим фирмама и локалним организацијама.

Како да уклоним Фацебоок са свог Инстаграма?

Хајде да видимо како можете да уклоните или избришете Фацебоок са свог Инстаграм налога.

1. Покрените апликацију Инстаграм на свом Андроид и иОС уређаја.

2. Додирните картицу Профил > икона хамбургера > Подешавања.

3. Додирните Центар за рачуне.

4. Затим изаберите свој Фацебоок налог.

5. Додирните Уклони из центра налога.

6. Додирните Уклони [username] да потврдите процес.

Како да искључим Фацебоок са Инстаграма?

Можете пратити горе наведене кораке да бисте прекинули везу између свог ФБ налога и Инстаграм налога.

Како избрисати Фацебоок и задржати Инстаграм?

Ако нисте повезали свој Инстаграм са Фацебоок-ом, можете избрисати свој Фацебоок и задржати ИГ. Стога ће вас следећи кораци водити да избришете Фацебоок:

1. Приступите Фејсбук веб-сајт преко вашег претраживача и пријавите се на свој налог.

2. Кликните на стрелицу надоле у ​​горњем десном углу екрана, као што је приказано испод.

3. Затим кликните на Подешавања и приватност.

4. Изаберите Подешавања.

5. Затим кликните на опцију Иоур Фацебоок информатион.

6. Кликните на Виев поред опције Деактивација и брисање.

7. Изаберите Деактивирај налог и кликните на Настави до деактивације налога.

8. Унесите своју лозинку и кликните на Настави да бисте избрисали Фацебоок и задржали Инстаграм.

9. Изаберите разлог, објасните разлог и кликните на Деактивирај.

Како да избришем Фацебоок налог без губитка свега?

Можете деактивирати свој Фацебоок налог који је привремено избрисати ваш налог и нећете изгубити ниједан од својих података. Горе наведени кораци ће вас упутити да деактивирате свој налог. За више детаља посетите Фацебоок центар за помоћ страна.

Ако избришем свој Фацебоок, да ли ће он избрисати моју пословну страницу?

Да, трајно брисање Фацебоок налога може избрисати вашу пословну страницу. Такође ћете изгубити приступ имовини коју су вам доделила друга предузећа.

Ако избришем свој Фацебоок, да ли ће он избрисати моје поруке?

Да, поруке ће бити избрисане уместо вас. Нећете моћи поново да добијете приступ свом налогу ако га избришете. Ако Фацебоок одложи брисање неколико дана након подношења захтева, а ви се поново пријавите на свој Фацебоок налог за то време, ваш захтев за брисање се поништава. Неке информације се не чувају на вашем налогу, као што је историја порука. То значи да поруке које сте послали након брисања налога могу и даље бити доступне пријатељима.

***

Надамо се да сте сазнали да ли можете да избришете Фацебоок и задржите Инстаграм и да поништите везу између мог Инстаграма и Фацебоок-а. Слободно нам се обратите са својим упитима и предлозима путем одељка за коментаре испод. Такође, реците нам шта желите да научите следеће.