Можете ли избрисати једну слику од више на Инстаграму након објављивања?

Инстаграм, једна од најчешће коришћених платформи друштвених медија, омогућава корисницима да се повежу и комуницирају са појединцима широм света. Инстаграм може да се користи за дељење фотографија, прича и другог садржаја са својим пратиоцима на приватном или јавном налогу. Корисници Инстаграма су задужени за слике и видео записе које постављају. Увек су слободни да мењају ствари како им одговара. Као што знате, Инстаграм омогућава корисницима да истовремено објаве десет слика или видео записа у једном албуму, познатом као објава на вртешци. Инстаграм се односи на постове са неколико фотографија као на карусел постове, кроз које корисници могу да се померају да би видели сваку слику. Инстаграм је недавно покренуо функцију као одговор на захтеве корисника који нису били сигурни како да избришу једну слику од више слика на Инстаграму. Да ли сте корисник Инстаграма и питате се да ли можете да избришете једну од више слика на Инстаграму након објављивања? Ако сте неко ко тражи више информација везаних за Инстаграм, останите са нама до краја! Доносимо вам користан водич који ће решити све ваше недоумице о томе како да избришете једну од више слика на Инстаграму.

Можете ли избрисати једну слику од више на Инстаграму након објављивања?

Вртешка је фантастичан начин за отпремање колекције слика, али шта ако желите да уклоните једну од слика из галерије? Или можда желите да измените своју Инстаграм фотографију, али нисте сигурни како да то постигнете. Наставите да читате даље да бисте сазнали да ли можете да избришете једну од више слика на Инстаграму након детаљног објављивања.

  Како инсталирати Мицрософт Тередо тунелски адаптер

Могу ли да избришем једну од више на Инстаграму?

Да. Вероватно не желите да избришете цео пост и почнете испочетка ако грешком укључите фотографију која вам се не свиђа у свој пост на вртешци или касније одлучите да уклоните једну фотографију из поста. Надајмо се да ће Инстаграм на крају укључити ову функцију, али у међувремену, мораћете да пазите на слике које стављате у своје објаве са више слика. У овом чланку ћемо проћи кроз неке од ваших опција за постизање циљева објава на Инстаграму.

Постоји ли начин да избришете једну слику од више на Инстаграму?

Да, у прошлости сте морали да отпремите целу објаву са вртешке ако желите да уклоните једну фотографију са ње на Инстаграму. Срећом, то више не морате да радите јер је Инстаграм укључио изворни алат који вам омогућава да избришете једну фотографију из колекције фотографија у апликацији. Овај водич ће испитати како да избришете једну од више слика на Инстаграму, а да их заправо не избришете:

1. Покрените апликацију Инстаграм на свом Андроид и иОС уређаја.

2. Идите до жељене вртешке са које желите да уклоните фотографију.

3. Затим додирните икону са три тачке у горњем десном углу екрана.

4. Додирните Уреди у искачућем менију.

5. Додирните икону смећа за жељену слику коју желите да избришете.

6. Додирните Избриши у искачућем прозору за потврду.

Напомена: Имајте на уму да још увек можете да вратите слику до 30 дана након што је избришете.

7. Да бисте сачували измену, додирните икону Готово у горњем десном углу.

Колико фотографија можете поделити на Инстаграму одједном?

Корисници Инстаграма могу да објаве до 10 фотографија или видео записа као једну објаву у фиду тако што ће отпремити до 10 од сваке. Сада, ако нисте сигурни како да пошаљете видео или много фотографија на Инстаграм. Ево упутства корак по корак који ће вам показати како да отпремите бројне фотографије и видео записе на Инстаграму. Након отпремања вртешке, ваш феед ће добити део ваше слике. Прва слика или видео из вашег поста биће приказани на вашем профилу заједно са редом тачака. Можете да превучете прстом да бисте видели преостале слике и видео записе које сте поставили након што додирнете објаву на свом профилу.

  12 едукативних ИоуТубе канала за децу на које вреди претплатити се

Можете ли променити редослед фотографија на Инстаграму након објављивања?

Не, не можете променити редослед фотографија на Инстаграму након објављивања. Нажалост, након што објавите, Инстаграм вам неће дозволити да прилагодите редослед фотографија. Размислите о томе да уклоните своју објаву и почнете испочетка ако сте направили пост са много фотографија, али нисте задовољни редоследом слика. У зависности од тога колико дуго је објава жива, можда ћете желети да је избришете. Размислите о томе колико вам је поруџбина важна ако сте већ видели да је придобила лајкове и коментаре. Имајте на уму да ако избришете објаву, нестаће и сва ваша ангажовања са њом. Ако су ваше слике биле на мрежи само кратко време, можете их брзо избрисати и уверити се да је редослед нових исправан.

Могу ли да додам још једну слику постојећој објави на Инстаграму?

Не. Нажалост, када је фотографија објављена, не може се променити. Фотографија објаве се не може променити након што је објављена и не можете да додате додатне фотографије. Ако заиста желите да отпремите фотографије, уверите се да то урадите што је пре могуће након почетног објављивања јер ће одлагање довести до губитка ангажовања и потребе да почнете изнова.

Да ли је боље поставити једну слику или више слика на Инстаграм?

Вишеструки постови са сликама на Инстаграму су знатно бољи од било које друге врсте објава. Корисници на Инстаграму имају опцију да објаве до 10 слика или видео записа у једној објави користећи функције вртешке (више слика). Сви ће имати користи од овога, али брендови који имају за циљ да повећају ангажовање ће посебно имати користи. На Инстаграму вртешке имају највећу стопу ангажовања од било ког другог формата објава. Брендови могу имати користи од повећаног ангажовања, као и од оптимизације Инстаграм-овог алгоритма коришћењем различитих формата објава.

  7 ВПН-ова за деблокирање веб локација за поједностављено прегледање

Међутим, чак и са овим доказом његове ефикасности, само мали део људи користи рингишпил постове. Некима ће можда бити неочекивано да вртешке са 10 слајдова имају највећу стопу ангажовања с обзиром на то да посетиоци морају да заврше више превлачења да би видели цео материјал. Иако су повољни, само 6% вртешки користи свих 10 слајдова.

Занимљиво је да Инстаграм може комбиновати и слике и видео записе приликом креирања вртешки, које називају објављивањем више слика. Према истраживању, вртешке које укључују и фотографије и видео записе имају веће стопе ангажовања (2,33%) од оних које имају само видео записе (1,86%) или слике (1,80%).

Зашто Инстаграм приказује другу фотографију на рингишпил посту?

Објаве на Инстаграму које укључују бројне фотографије или видео записе и које се могу видети превлачењем налево познате су као вртешке. Инстаграм вам омогућава да додате до 10 слика или видео записа у једну објаву на вртешци. Објаве на Инстаграм вртешци омогућавају портретне, квадратне или пејзажно оријентисане фотографије и видео записе. Фотографије вртешке би требало да имају исту величину. Када користите вртешке на Инстаграму, алгоритам приказује ваш пост вашим пратиоцима на мрежи више пута. Као резултат тога, ако пратилац види вашу објаву на рингишпилу, али не превуче кроз њу, други слајд ће бити видљив када га следећи пут погледа у свом фиду.

***

Дакле, надамо се да сте разумели како можете да избришете једну од више слика на Инстаграму након објављивања са детаљним корацима који ће вам помоћи. Можете нам јавити сва питања или сугестије о било којој другој теми о којој желите да направимо чланак. Оставите их у одељку за коментаре испод да бисмо знали.