Најбоље Нинтендо Свитцх прикључне станице у 2024

Нинтендо Свитцх је једна од најлакших конзола за понети у покрету, али Нинтендо Свитцх Доцк? Не толико. Срећом, укључена технологија није власничка, а постоји много алтернатива за Нинтендо Свитцх прикључне станице које могу попунити нишу која вам је потребна, од преносивости до додатних функција као што је Етхернет порт.

СИВИКУ

Узимајући у обзир шему боја и доступне портове, можда ћете погрешити СИВИКУ ТВ Доцк Статион као званична Нинтендо Свитцх Доцк, али није. Срећом, једнако је добро, ако не и боље, у правим околностима. Има прилично низак профил, што олакшава проналажење места и једнако лак за транспорт у путној торбици Нинтендо Свитцх. Ноге против клизања су такође добродошао додатак за спречавање изненадних, нежељених покрета.

Што се тиче портова, СИВИКУ ТВ Доцк Статион има један УСБ-А порт мање од оригиналног Нинтендо Свитцх Доцк-а, али компромис је што је један од портова УСБ 3.0. То је благодат ако желите да прикључите Етхернет адаптер за веће брзине интернета, или можете платити мало више за ЛАН модел, који има гигабитни Етхернет порт. А најбољи део? Такође је одличан избор за Нинтендо Свитцх ОЛЕД!

СИВИКУ ТВ прикључна станица за Нинтендо Свитцх

Најбољи у целини

Будући да је и ниско профилисана и преносива, СИВИКУ ТВ прикључна станица је одлична алтернатива за Нинтендо Свитцх, са шемом боја која такође одговара. Од кратког споја до прегревања, такође долази са безброј заштитних средстава.

Прос

 • Опружни тампон спречава оштећење порта
 • Дизајн ниског профила и прилично преносив
 • Заштита од кратког споја, надјачавања, опоравка и прегревања
 • Доступан ЛАН модел

Цонс

 • Не укључује каблове

ХЕИИИНГ

Ако сте под притиском за готовином или тражите диван начин да напуните своју конзолу, Хеииинг Доцкинг Статион је лака опција за препоруку, посебно ако имате Нинтендо Свитцх Лите. Дизајниран да изгледа као Марио печурка или ПокеБалл, потпуно је логично да их упарите заједно.

  15 најбољих преводилачких услуга за ангажовање онлајн преводиоца

Иако је Хеииинг прикључна станица у суштини прослављени пуњач, није без прегршт практичних функција. На дну ћете пронаћи велики, неклизајући гумени прстен који држи прикључну станицу за пуњење на месту. Када повежете свој Нинтендо Свитцх, приметићете силиконску подлогу око УСБ-Ц конектора на коју конзола удобно лежи, спречавајући нежељено гребање.

Хеииинг прикључна станица за Нинтендо Свитцх

Најбољи буџет

Хеииинг Доцкинг Статион пуни ваш Нинтендо Свитцх са стилом, било на врху печурке или црвено-плаве Покебалл. Није без функција, као што су неклизајуће гумене ноге и подлога која штити вашу конзолу од огреботина.

Прос

 • Два сјајна дизајна
 • Силиконска подлога за спречавање гребања
 • Неклизајући гумени прстен испод

Цонс

 • Не ради ништа друго осим наплаћивања

Нинтендо

Која боља опција од самог званичног Нинтендо Свитцх Доцк-а? Наравно, можда није тако преносив као неке друге опције на нашој листи, али пошто је то званична док, долази директно од Нинтенда, а то значи поузданост. Гарантовано ћете добити прикључну станицу која беспрекорно ради са Нинтендо Свитцх, Свитцх ОЛЕД и Свитцх Лите.

Оригинална Нинтендо Свитцх Доцк – јер постоје два модела – долази са два УСБ 2.0 порта и једним УСБ 3.0 портом. УСБ 3.0 порт је сакривен позади, иза врата прикључне станице. Са тим портом који има побољшане перформансе у односу на УСБ 2.0, он је главни кандидат за УСБ-А на Етхернет адаптер ако желите да повежете свој прекидач директно на модем.

Међутим Нинтендо Свитцх ОЛЕД Доцк има уграђен Етхернет порт, али један УСБ-А порт мање. Такође има белу завршну обраду, која вероватно изгледа боље од потпуно црне. Иако је „ОЛЕД модел“, подржава све Свитцх моделе. Међутим, мораћете да обезбедите сопствени адаптер за наизменичну струју и ХДМИ кабл.

Нинтендо Свитцх Доцк Сет

Званична опција

$73 $90 Уштедите $17

Ако је ваша главна брига поузданост, званични Нинтендо Свитцх Доцк сет је једноставан. Долази са свиме што вам је потребно да напуните, прикажете и повежете свој Нинтендо Свитцх са великим екраном.

  Како да поправите грешку ЕРР_ЦОННЕЦТИОН_РЕФУСЕД у Цхроме-у

Прос

 • Укључује прикључну станицу, АЦ адаптер и ХДМИ кабл
 • ОЛЕД и оригинални модели раде са свим Нинтендо Свитцх моделима
 • ОЛЕД модел има Етхернет порт

Цонс

 • Оригинална прикључна станица Свитцх нема Етхернет
 • ОЛЕД прикључна станица не укључује ХДМИ кабл и АЦ адаптер

Д.Груоиза

Већина алтернативних Свитцх прикључних станица жртвује једну или две функције, али не и Д.Груоиза Свитцх Доцк. Као и оригинални Свитцх доцк, имате на располагању три УСБ-А порта, од којих је један УСБ 3.0. А са приступом УСБ-Ц, такође можете да пуните свој Нинтендо Свитцх у исто време.

Једна карактеристика која недостаје оригиналном Свитцх прикључној станици је Етхернет порт, који је исправљен у каснијем ОЛЕД моделу. Уместо да узмете другу прикључну станицу за Свитцх, потребно је само једном да купите Д.Груоиза Свитцх Доцк да бисте имали ЛАН порт. Све у свему, Д.Груоиза Свитцх Доцк вам омогућава да пуните свој Нинтендо Свитцх, повежете се директно на модем и пређете на ТВ режим.

Д.Груоиза Свитцх Доцк

Најбољи прикључак са додатним портовима

Д.Груоиза Свитцх Доцк комбинује најбоље аспекте ОЛЕД и оригиналних Свитцх доцк модела, стиснутих у прилично мали пакет, као што су ЛАН порт, ХДМИ, УСБ-А 3.0 и могућности пуњења.

Прос

 • 6-у-1 Нинтендо Свитцх прикључна станица
 • Преносиви дизајн
 • Шема боја савршено одговара Нинтендо Свитцх-у

Цонс

 • 4К резолуција није корисна на Нинтендо Свитцх-у

Хагибис

С обзиром на његов мали раст, Хагибис Свитцх Доцк је савршена преносива опција ако често носите свој Нинтендо Свитцх на пут. Његове уграђене карактеристике су скоро идентичне оригиналном Свитцх прикључној станици, само у много тањем паковању које је такође пријатно за очи.

И даље задржавате могућност да се повежете са великим екраном са Хагибис Свитцх Доцк-ом, поред тога што га истовремено пуните, захваљујући порту за испоруку снаге од 100 В. Нажалост, добијате само један УСБ-А порт, за разлику од три оригиналне прикључне станице. То је поштена трговина, а УСБ-А порт који добијате је УСБ 3.0, што је корисно за веће брзине преноса података.

  Како инсталирати Распберри Пи ОС са десктопом на Распберри Пи 4

Хагибис Свитцх Доцк за Нинтендо Свитцх

Најбоља преносива станица

Са својом малом формом и малом тежином, Хагибис Свитцх Доцк је савршено решење за преносиву прикључну станицу. Функционише као оригинална Нинтендо Свитцх Доцк, са напајањем, УСБ 3.0 портом и ХДМИ за пребацивање конзоле на спољни монитор или телевизију.

Прос

 • Веома мали, лаган и лак за складиштење
 • Има УСБ 3.0 порт
 • Компатибилан са другим уређајима

ФАК

П: Да ли су све прикључне станице за Свитцх компатибилне са свим Свитцх моделима?

Да. Можете користити било који Нинтендо Свитцх модел који се може заменити са свим Свитцх прикључним станицама. То је због чињенице да се сваки модел – Лите, ОЛЕД и оригинал – пуни на исти начин преко УСБ-Ц.

П: Могу ли два прекидача да користе исту прикључну станицу?

Да. Ако купите други Нинтендо Свитцх, две конзоле могу да деле исту прикључну станицу, али имајте на уму да се само један ручни рачунар може пунити истовремено. Ово функционише без обзира који модел купите.

П: Можете ли да репродукујете Свитцх на ТВ-у без прикључне станице?

Да, али ће вам и даље бити потребна додатна опрема да бисте то остварили. Ако желите да повежете свој Нинтендо Свитцх са телевизором без прикључне станице, потребан вам је барем УСБ-Ц на ХДМИ адаптер.

П: Да ли су прикључне станице за Нинтендо Свитцх независних произвођача безбедне?

Нинтендо Свитцх прикључне станице независних произвођача су савршено безбедне све док долазе из реномиране компаније. Када бирате прикључну станицу за Нинтендо Свитцх независног произвођача, желите да будете сигурни да прикључна станица неће огребати екран и да има заштиту од прекомерног пуњења.