Најбољи бежични штампачи

Цео свет постаје бежични, па зашто би ваш штампач био остављен? Ако поседујете више уређаја са којих треба да штампате или желите да се клоните муке око управљања запетљаним жицама, требало би да набавите бежични штампач.

Осим што су идеални за хибридна окружења или удаљене раднике, бежични штампачи омогућавају штампање у ходу без потребе за Етхернет каблом или УСБ везом.

Ево најбољих бежичних штампача доступних данас.

Наши избори за најбоље бежичне штампаче у 2023

ХП ОффицеЈет Про 9025е

Најбољи у целини

Квалитетан избор средњег опсега од ХП-а

$280 $400 Уштедите
$120

За добру опцију средњег опсега, размислите о ОффицеЈет Про 9025е из ХП-а. Нуди значајне уштеде на залихама мастила, док има спортске функције као што су аутоматски улагач докумената и две фиоке за папир које држе укупно 500 листова. Такође је релативно брз штампач и то ради без компромиса по питању квалитета.

Прос

 • 2,7-инчни екран осетљив на додир
 • Конкурентни текући трошкови
 • Штампање без ивица
 • Релативно брзо
 • Добар квалитет штампе

ХП нуди добру опцију средњег опсега са бежичним инкјет штампачем ОффицеЈет Про 9025е. Савршен је за мале и средње канцеларије и може ефикасно да се носи са потребама за штампањем предузећа сличне величине. Можете да задржите ниске текуће трошкове тако што ћете активирати ХП+ након куповине. Одмах ће уследити шестомесечна бесплатна претплата на мастило, а након тог периода, мастило ће бити аутоматски испоручено да вам никада не понестане. Ова аутоматизација вам доноси још већу уштеду са до 50% трошкова мастила.

Штампач има два лежишта за папир који држе по 250 страница и поседује АДФ са аутоматским обостраним штампањем са једним пролазом од 35 страница који може да скенира, копира или шаље факс. Релативно брзо штампа за машину у овом ценовном рангу при 24 странице у минути (страница у минути) за монохроматску и 20 страница у минути за колор. Текст је оштар и детаљан, док су отисци у боји, укључујући фотографије без ивица до стандардне величине слова, тачни и живи.

Бежично повезивање укључује Ви-Фи који аутоматски открива и решава све проблеме са везом и ХП Смарт апликацију која вам омогућава да штампате са било ког места. Поред бежичног штампања са паметног телефона, веб порталу можете приступити и са свог канцеларијског рачунара. Одатле можете пратити нивое папира и мастила или променити безбедносна подешавања.

Цанон Пикма МГ3620

Најбољи буџет

Приступачан бежични инкјет штампач све-у-једном

$60 $80 Уштедите
$20

Цанон ПИКСМА МГ3620 је одличан избор буџета за све који траже приступачан све-у-једном штампач. То је инкјет штампач који пружа врхунски квалитет штампе и скенирања са оштрим, детаљним сликама са тачним бојама. Иако је брзина штампања мало спорија, цена по отиску је пријатна, захваљујући јефтиним кертриџима. Има бежичну могућност преко Ви-Фи мреже и такође је компатибилан са другим технологијама и апликацијама бежичног штампања.

Прос

 • Компатибилан са Цанон кертриџима високог учинка
 • Повољни кертриџи
 • Добри детаљи и тачна боја
 • Веома добар квалитет скенирања

Цонс

 • Не штампа фотографије величине 2×3 инча
 • Споро штампање
 • Нема АДФ

Овај јефтини бежични инкјет штампач компаније Цанон је добар избор за кућну употребу. Са 12 к 17,7 к 6 инча, то је компактна машина која ће уштедети простор и штампа оштре документе и фотографије са добрим детаљима. Има мали капацитет странице, али кертриџи су јефтини, тако да је цена по штампању ниска.

Можете да штампате преко УСБ-а и Ви-Фи везе, а уређај је компатибилан и са Аппле АирПринт, Моприа или Цанон ПРИНТ апликацијом. Такође можете наложити Алека да вас обавести када је време да замените своје кертриџе и користите гласовног асистента за аутоматско наручивање од Амазона ако се пријавите за програм Смарт Реордер.

Међутим, не постоји жичана ЛАН веза, а штампање је релативно споро са максимално 9,9 страница у минути за монохроматску и 5,7 страница у минути за колор. Лежиште за папир има капацитет од 100 листова и подржава аутоматско двострано штампање. Отисци су високог квалитета, укључујући штампање фотографија у боји, које приказује добре детаље и природне нијансе. Скенирања високе резолуције су такође доброг квалитета, са оштрим и детаљним сликама, иако боје могу бити мало испране.

Поред тога, недостатак АДФ-а и могућности дуплексног скенирања умањује његову погодност као канцеларијски штампач. Али по овој цени, оптимистично је очекивати ове карактеристике.

ХП Ласерјет Про МФП М227фдв

Најбоље за мала предузећа

Брз, квалитетан избор за мале и средње канцеларије

Одличан избор за мала предузећа и канцеларије је ХП ЛасерЈет Про МФП М227фдв. То је све-у-једном, једнобојни ласерски штампач са одличним бежичним могућностима, укључујући Ви-Фи, НФЦ и друге технологије. Брз је, тих и штампа квалитетан текст и графику. Такође има лежиште за папир од 250 листова и аутоматски улагач докумената од 35 страница за продуктивност и удобност.

Прос

 • Ауто-дуплек штампање
 • Интуитиван екран осетљив на додир од 2,7 инча
 • Глатко, тихо штампање
 • Одличан квалитет штампе

Цонс

 • Нема штампања у боји
 • Скупи кертриџи

Брзо штампање и поузданост су назив игре када је у питању ХП ЛасерЈет Про серија. ЛасерЈет Про МФП М227фдв је све-у-једном бежични ласерски штампач са могућностима штампања, скенирања, копирања и факсирања. То је само једнобојни штампач, тако да нема излаза у боји. Али, захваљујући брзој брзини штампања од 30 страница у минути и резолуцији од 1200 к 1200 тпи, одличан је избор за мала предузећа и канцеларије.

Има мали отисак на 16 к 24,6 к 18 инча, док његова чврста конструкција значи да је сигуран од оштећења у прометним канцеларијама или кућама. Такође ради тихо, чак и када штампа највећом брзином и резолуцијом. Текст и графика су оштри и са добрим детаљима, а лежиште за папир капацитета 250 листова осигурава да се продуктивност не прекида. Скенирање је мало спорије, а резолуција је 600 к 600 дпи и само једнострано. Међутим, у боји је и ту је добродошао АДФ од 35 листова.

Бежично повезивање је доступно преко Ви-Фи или НФЦ везе, укључујући опције за штампање додиром. Такође можете да штампате и скенирате са паметног телефона помоћу апликације ХП Смарт, Аппле АирПринт или Гоогле Цлоуд Принт 2.0. Можете чак и да штампате директно из е-поште када нисте у канцеларији. Доступне су и УСБ и Етхернет повезивање, а на предњој страни постоји порт за штампање са или чување на флеш диску.

Цанон ПИКСМА ТР4520

Најбоља вредност

Све-у-једном инкјет штампач нуди ненадмашну вредност

$92 $100 Уштедите
$8

Цанон производи неке висококвалитетне јефтине све-у-једном штампаче, а ПИКСМА ТР4520 је један од њих. То је све-у-једном инкјет штампач са погодним бежичним повезивањем. Можете да штампате бежично користећи више извора, а штампач има неколико практичних функција, као што је аутоматски улагач докумената.

Прос

 • Ексклузивно штампање фотографија без ивица
 • Гласовно активирано штампање преко Амазон Алека
 • АДФ за 20 листова

Цонс

 • Споро штампање од 8,8/4,4 страница у минути

Цанон ПИКСМА ТР4520 је још један јефтин штампач идеалан за кућну или канцеларијску употребу. Можете да се фокусирате на свој посао док ваш мобилни или Амазон Ецхо штампа потребне документе уместо вас. Његов систем за Ви-Фи повезивање велике брзине омогућава штампачу да се повеже са изворима штампања који подржавају Ви-Фи. Такође можете да подесите штампач за брзу употребу са било којим паметним телефоном који подржава Ви-Фи, апликацију Цанон ПРИНТ, АирПринт, Моприа или Алека.

Не морате да зависите од рачунара за штампање, скенирање и копирање. Осим за штампање, овај уређај можете користити и као факс машину. Може аутоматски убацити папир тако да не морате да стојите близу уређаја док штампате документ.

Даље, његов напредни Ви-Фи пријемник може да се повеже са рутером са велике удаљености, чак и из различитих просторија.

Бротхер МФЦ‐Л8905ЦДВ

Најбоље за велике количине

Квалитетан штампач за предузећа са штампањем великог обима

Са брзим црно-белим штампањем, приступачним трошковима рада, потенцијално великим капацитетом лежишта за папир, најновијим безбедносним функцијама, бежичним штампањем и интуитивним екраном осетљивим на додир, Бротхер МФЦ-Л8905ЦДВ је одличан избор за предузећа са штампањем великог обима.

Прос

 • Брзо црно-бело штампање
 • Оштар, оштар текст
 • Конкурентни текући трошкови
 • Прошириви капацитет папира
 • АДФ са 70 страница са једним пролазом

Цонс

 • 300 к 300 дпи значи да графика није добро детаљна

Бротхер МФЦ-Л8905ЦДВ је идеалан за велике канцеларије и предузећа која штампају велике количине. То је ласерски штампач, а са брзинама штампања до 33 странице у минути за једнобојно или колор и двострано скенирање до 58 слика у минути, то је прилично брз ласерски штампач. Такође је исплативо ако користите заменске кертриџе са тонером ТН437 са ултра-високим приносом након што употребите приложени стандардни кертриџ.

Можете да скенирате до сачуваних одредишта, као што су складиште у облаку или е-пошта, директно са интуитивног 7-инчног екрана осетљивог на додир. По менијима се лако креће, а можете креирати до 64 прилагођене пречице за повећану продуктивност.

АДФ има капацитет од 70 листова, док лежиште за папир може да прими 250. Овај капацитет можете повећати на до 1.300 листова помоћу опционих додатака за лежиште, а може се подесити за папир величине Леттер или Легал. Поред тога, постоји вишенаменско лежиште капацитета 50 листова.

Пошто је првенствено у пословне сврхе, можете да контролишете безбедност штампача тако што ћете заштитити своју мрежу, управљати приступом и обезбедити документе. Поред тога, Бротхер је интегрисао суштински читач НФЦ картица за аутентификацију корисника ако вам затреба.

Епсон ВоркФорце ВФ-7210

Најбољи широки формат

Одличан избор за предузећа са потребама широког формата

$529 $570 Уштедите
$41

За професионалце којима је потребан штампач широког формата, Епсон ВоркФорце ВФ-7210 штампа висококвалитетне графике без ивица величине до 13 к 19 инча. Све то ради прилично брзо. Савршен је за продуктивна предузећа захваљујући својим двоструким лежиштима за папир који држе до 500 листова и практичном бежичном повезивању.

Прос

 • 13 к 19 штампа без ивица
 • Ауто-дуплекс штампање до 11 к 17 инча
 • Интуитиван 2,2″ ЛЦД
 • Амазон Дасх допуна за праћење употребе мастила и наручивање

Цонс

 • Само за употребу са Епсон Дурабрите Ултра кертриџима

Без обзира да ли се бавите маркетингом, фотографијом, графичким дизајном или било којим другим пољем где је потребно штампање великог формата, Епсон ВоркФорце ВФ-7210 је вредан вашег разматрања. То је инкјет штампач у боји широког формата који испоручује отиске без ивица величине до 13 к 19 инча. Са резолуцијама које достижу до 4800 к 2400 дпи, квалитет је загарантован и може да производи слике брзином до 18 страница у минути за монохроматску и 10 страница у минути за колор. То је један од најбржих штампача широког формата у свом ценовном рангу, иако квалитет пада што брже подесите штампање.

Међутим, са 31,8 к 22,3 к 12,7 инча, мало је гломазан и вероватно ћете морати да направите мало простора за њега. Али има прилично висок капацитет папира. Два лежишта за папир држе по 250 листова, што је велика предност за ужурбане канцеларије. Ту је и лежиште за преклапање за штампање појединачних специјалних отисака, као што је фотографија на сјајном папиру.

Опције повезивања су жичане или бежичне. Можете лако да штампате са свог паметног телефона помоћу Ви-Фи Дирецт-а, разних Епсон апликација и НФЦ-а, при чему овај други омогућава опције штампања додиром. Такође имате Етхернет и УСБ опције за жичано повезивање.

Епсон Воркфорце ВФ-2860

Најбољи почетни ниво

Добар квалитет и брзине штампе за почетни штампач

$144 $160 Уштедите
$16

Епсон Воркфорце ВФ-2860 је квалитетан почетник штампач за штампање малих количина у малим предузећима или кућним условима. Има максималну резолуцију од 4.800 к 1.200 тпи високог квалитета и пристојне брзине штампања до 14 страница у минути за монохроматску и 7,5 страница у минути за колор. Компактан је, лаган и нуди добре опције бежичног штампања, од Ви-Фи до Алека.

Прос

 • АДФ за 30 листова
 • 2,4-инчни екран у боји осетљив на додир
 • Добра брзина штампања
 • Одличан квалитет штампе
 • Компактне димензије и лагана

Цонс

 • Нема аутоматског дуплексирања скенера
 • Ладица за папир од 150 страница
 • Високи текући трошкови

Епсон Воркфорце ВФ-2860 је робустан бежични штампач који такође нуди факс, скенирање и копирање. Поред бежичне везе, подржава и Етхернет повезивање за пословно или канцеларијско умрежавање. Овај штампач омогућава штампање великог обима по ниској цени по страници. Има неколико могућности рада без употребе руку преко НФЦ-а, Ви-Фи-ја, Етхернет-а и Амазон Алека.

Можете да повежете Епсон Воркфорце ВФ-2860 беспрекорно са много уређаја као што су паметни телефони, таблети, рачунари и камере који подржавају бежично штампање. Такође можете да користите НФЦ-активиране уређаје за „плуг-анд-плаи“ штампање, тако да је доступно мноштво опција које задовољавају ваше потребе.

Ради лакшег коришћења, овај штампач има велики екран осетљив на додир у боји који вам омогућава да контролишете штампач. Такође можете да користите његово аутоматско двострано штампање да бисте уштедели до 50 процената трошкова папира код куће или у канцеларији.

Разматрања пре куповине правог бежичног штампача

Пре него што зароните и купите бежични штампач, постоји неколико фактора које морате да узмете у обзир да бисте добили прави за вас. Ваше прво питање је да ли да купите инкјет или ласерски штампач. Инкјет су обично приступачнији, али морате да купите кертриџе са мастилом, што може повећати трошкове током времена. Инкјет штампачи су бољи ако желите да штампате фотографије или сложене графике. Код ласерских штампача цена тонер кертриџа је нижа, а бољи су штампачи за пре свега штампање текстуалних докумената.

Обим штампе је још један разлог за разматрање. Ако је штампач за канцеларију, биће вам потребан онај који може да поднесе велике количине. Бротхер МФЦ‐Л8905ЦДВ је одличан избор за велике, ужурбане канцеларије. Има велики и прошириви капацитет листова и квалитетан је ласерски штампач савршен за штампање великих количина текстуалних докумената. За мања предузећа и канцеларије, ХП Ласерјет Про МФП М227фдв је добар избор ласерског штампача.

Пожелећете добре бежичне функције, наравно, али можда ћете желети и додатне функције као што су аутоматски механизам за убацивање докумената, двострано штампање и добре брзине штампања. Међутим, више функција повећава цену, а ако вам је потребан само једноставан бежични штампач по повољној цени, Цанон има одличне изборе. И Цанон Пикма МГ3620 и ТР4520 нуде сјајну вредност уз пријатан квалитет.

Наш најбољи избор за квалитетан бежични штампач је ХП ОффицеЈет Про 9025е. То је инкјет штампач доступан по средњој цени и добар је избор за мале и средње канцеларије. Такође има АДФ, двострано штампање, релативно велике брзине штампања и добар квалитет штампе. Такође добијате шест месеци бесплатног мастила за покретање.

ХП ОффицеЈет Про 9025е

Најбољи у целини

Квалитетан избор средњег опсега од ХП-а

$280 $400 Уштедите
$120

За добру опцију средњег опсега, размислите о ОффицеЈет Про 9025е из ХП-а. Нуди значајне уштеде на залихама мастила, док има спортске функције као што су аутоматски улагач докумената и две фиоке за папир које држе укупно 500 листова. Такође је релативно брз штампач и то ради без компромиса по питању квалитета.

Прос

 • 2,7-инчни екран осетљив на додир
 • Конкурентни текући трошкови
 • Штампање без ивица
 • Релативно брзо
 • Добар квалитет штампе