Најбољи УСБ пуњачи са више портова у 2024

Уморни сте од запетљаних каблова и битака у утичници? Ослободите се нереда помоћу УСБ пуњача са више портова. Ови компактни електрани жонглирају са вашим телефоном, таблетом, лаптопом и још много тога, ослобађајући утичнице и спашавајући вас од запетљане фрустрације.

Јустин Дуино / МакеУсеОф

УГРЕЕН омогућава етаблираним брендовима за пуњење као што је Анкер да остваре свој новац уз иновативне понуде попут Некоде 140В УСБ-Ц ГаН пуњач. Овај моћни уређај има излазну снагу од 140 В, пружајући муњевито пуњење за захтевне лаптопове као што је 16-инчни МацБоок Про, а све то истовремено обезбеђује ефикасан и безбедан рад са ГаН технологијом.

Али снага Некодеа се протеже даље од пуњења једног уређаја. Његова динамичка дистрибуција снаге обезбеђује оптимално пуњење за више уређаја. Чак и са три прикључена уређаја, он одржава већу снагу од до 65 В на своја два УСБ-Ц порта и до 22,5 В преко УСБ-А, тако да се можете ослонити на њега да брзо појачате своје уређаје, без обзира на то колико треба да исцедите сок.

УГРЕЕН Некоде 140В УСБ Ц ГаН пуњач

Најбољи у целини

$68 $110 Уштедите
$42

УГРЕЕН Некоде 140В УСБ-Ц ГаН пуњач има укупну снагу од 140В, два УСБ-Ц ПД 3.1 порта и додатни УСБ-А порт, што га чини идеалним за напајање лаптопа и више уређаја истовремено.

Прос

 • Снажан излаз од 140 В
 • Велике брзине пуњења за све уређаје
 • Компактан и преносив дизајн
 • ГаН технологија за ефикасност и сигурност
 • Кабл за пуњење укључен

Цонс

 • Може се мало загрејати при интензивној употреби

УГРЕЕН

Ако тражите приступачан, свестран пуњач који може да поднесе све ваше мобилне уређаје, УГРЕЕН-ов Некоде 35В УСБ-Ц ГаН пуњач је одлична опција. Овај компактни зидни адаптер погодан за путовања има УСБ-Ц и УСБ-А порт, што вам омогућава да истовремено напајате нове и старије уређаје у покрету и код куће.

  Где набавити изванредне шаблоне предлога за придобијање клијената?

Испоручује до 25В и 7,5В за пуњење са два уређаја и максималну снагу од 35В за пуњење једног уређаја, нудећи више него довољно снаге за пуњење не само ваших телефона и таблета, већ и лаких лаптопова као што је МацБоок Аир. Осим тога, подршка за ППС пуњење значи да можете брзо да пуните Пикел 8 Про или Галаки С23 Ултра без потребе за посебним пуњачем.

УГРЕЕН Некоде 35В УСБ Ц ГаН пуњач

Најбољи буџет

Са максималном снагом од 35 В и два УСБ порта, овај џепни адаптер из УГРЕЕН-а је одлична опција ако тражите приступачан, свестрани пуњач који може да поднесе већину паметних телефона, таблета, па чак и лаких лаптопова.

Прос

 • Приступачно
 • Широка компатибилност
 • Брзо пуњење
 • Компактан и преносив

Анкер

Тражите компактан и моћан пуњач који може да поднесе три уређаја одједном? Анкер 735 пуњач (Нано ИИ 65В) би могао бити савршен. Иако има нешто мање снаге од УГРЕЕН Некоде 140В, његова изненађујуће приступачна цена чини га убедљивим избором.

Два УСБ-Ц порта нуде до 40В и 12В када су потпуно напуњени и до 65В за један уређај, обезбеђујући брзо пуњење за већину лаптопова, телефона и ручних уређаја као што је Стеам Децк. Можете чак и да укључите гаџет мале потрошње као што су слушалице или камера, захваљујући трећем УСБ-А порту. И будите сигурни, Анкер-ова поузданост и напредне функције попут ГаН технологије чувају ваше уређаје заштићене и ефикасно напуњене.

Анкер 735 пуњач (Нано ИИ 65В)

Најбоље за три уређаја

$40 $56 Уштедите
$16

Анкер 735 пуњач је савршена опција за пуњење три уређаја истовремено, под условом да у свом списку немате моћне гаџете као што су лаптопови за игре или већи МацБоок Про модели.

  Како проверити да ли неко други користи ваш Фацебоок налог

Прос

 • Може да напаја лаптопове и таблете
 • Свестран са УСБ-Ц и УСБ-А портовима
 • Приступачно пуњење са три уређаја
 • Поуздан и сигуран

Цонс

 • Није за захтевне лаптопове

Без обзира да ли треба да пуните два лаптопа одједном или да напајате четири уређаја истовремено, овај блок за пуњење од 100 В од 4 порта компаније УГРЕЕН ће вас покрити. Не само да ослобађа вредне утичнице, већ и минимизира неред на вашем проводнику или торби захваљујући ГаН технологији и склопивим утикачима.

УГРЕЕН Некоде 100В УСБ-Ц ГаН пуњач испоручује пуних 100В када се пуни један уређај, што га чини погодним за све, од 13-инчних до 15-инчних лаптопа. Иако ће пуњење четири уређаја природно успорити ствари, и даље можете очекивати између 30В и 45В од два УСБ-Ц порта, што је довољно за напајање 13-инчних лаптопа, таблета и паметних телефона. Преостали портови ће одржавати ваш паметни сат и друге периферне уређаје доследно напуњеним.

УГРЕЕН Некоде 100В УСБ Ц ГаН пуњач

Најбоље за четири уређаја

$44 $75 Уштедите
$31

Опремљен са два УСБ-Ц порта за лаптопове или таблете и додатним УСБ-Ц и УСБ-А портовима за телефоне, слушалице и друге уређаје мале снаге, УГРЕЕН Некоде 100В одржава све ваше уређаје напајаним док користите само једну утичницу.

Прос

 • Мање величине
 • Одличан излаз од 100 В
 • Пуни четири уређаја одједном
 • Широка компатибилност

Цонс

 • Загрева се при интензивној употреби

Анкер

Уместо директног укључивања у утичницу, Анкер 7-у-1 УСБ-Ц станица за пуњење (100В) уредно стоји на вашем столу или ноћном ормарићу, омогућавајући вам да пуните до седам уређаја истовремено. Савршен је ако желите лак приступ својим уређајима док се пуне. Осим тога, никада не морате да петљате са скривеним утичницама, посебно ноћу.

Два УСБ-Ц порта обогаћују ваше лаптопове, док два УСБ-А и три утичнице за наизменичну струју одржавају остатак ваше опреме напуњеним за комбиновану снагу од 100 В. Ако вам је потребно више енергије, УГРЕЕН Некоде 200В ГаН пуњач је скупља алтернатива, али удвостручује снагу и број УСБ-Ц портова, омогућавајући вам да рукујете више уређаја, посебно лаптоп рачунара који је гладан енергије.

  Како управљати више поштанских сандучића у Оутлоок-у

Анкер 7-у-1 УСБ-Ц станица за пуњење (100В)

Најбоље за стоне рачунаре

Са два УСБ-Ц порта, два УСБ-А порта и три додатне АЦ утичнице, овај моћни блок за пуњење од 100 В омогућава вам да напајате цео арсенал без запетљаног нереда са више адаптера.

Прос

 • Пуњење велике брзине
 • Више опција пуњења
 • Уштеда простора
 • Укључен АЦ кабл

ФАК

П: Да ли су УСБ пуњачи са више портова безбедни?

Мултипорт УСБ пуњачи су безбедни ако су сертификовани. Увек се држите поузданих брендова као што су Анкер, УГРЕЕН и Белкин и потражите УЛ, ФЦЦ или ЦЕ сертификате да бисте осигурали да пуњач испуњава електричне стандарде.

П: Да ли ће пуњач са више портова пунити све моје уређаје истом брзином?

Не нужно. Пуњачи са више портова деле своју снагу међу уређајима, тако да се брзине разликују. Проверите снагу појединачних портова и потребе за пуњење уређаја да бисте избегли споро пуњење и обавезно повежите уређаје који су гладни енергије на портове са највише енергије.

П: Која је разлика између пуњача са више портова и УСБ чворишта?

Пуњач са више портова обезбеђује напајање, омогућавајући вам да пуните више уређаја као што су телефони, таблети, па чак и лаптопи. Са друге стране, УСБ чвориште проширује број портова за пренос података на вашем лаптопу, повезујући уређаје као што су спољни чврсти дискови, тастатуре или спољни екрани.

П: Коју снагу треба да тражим у свом пуњачу са више портова?

Изаберите своју снагу на основу свог техничког арсенала. Лаптопови који су жељни енергије (мислим да су 15″ и више) могу да траже 65В или више, док мањи лаптопови и таблети уживају 30-60В. За већину телефона и додатне опреме, 15–30 В је довољно за брзо пуњење. Увек бирајте пуњач чија укупна снага премашује ваше комбиноване потребе.