Највећа пијаца за куповину и продају онлајн предузећа са неколико кликова – Флиппа

Прво мора да се разуме концепт тржишта да би се заиста разумело онлајн тржиште за куповину и продају предузећа.

Стварна или виртуелна локација на којој се купци и продавци састају ради размене добара или услуга назива се пијаца.

Шта значи онлајн пијаца за куповину и продају предузећа и како вам може помоћи?

Термин „онлајн тржиште“ односи се на веб платформу која олакшава комуникацију између купаца и продаваца ради склапања посла. Он пружа платформу за предузећа да ставе своје објекте на продају и привуку пажњу глобалних купаца.

Тржиште на мрежи је променило начин на који људи воде посао да купују и продају производе и услуге. Људи више не морају да посећују продавницу или канцеларију да би физички склопили посао.

Овај одељак ће испитати неколико онлајн тржишта и колико их професионалци ефикасно користе за куповину и продају онлајн предузећа.

Увод

Флиппа је врхунско онлајн тржиште дизајнирано за куповину и продају веб локација, блогова, Схопифи продавница, домена, апликација и друге дигиталне имовине.

Флиппа има 100 милиона долара у новој вредности на листи и комбиновани месечни буџет купаца од 10 милијарди долара, што га чини највећим тржиштем на свету за куповину и продају онлајн предузећа.

То је одлична платформа за предузећа која желе да купе успостављену веб локацију или апликацију са већ постојећом базом клијената или нови почетни блог који желе да покрену сопствени онлајн посао.

Функционише као чвориште прилагођено корисницима где купци могу брзо да идентификују веб локацију или апликацију за куповину, објаве веб локацију или сајт за е-трговину на продају или купе домен како би креирали нову веб локацију од нуле.

Неке од функција које Флиппа нуди како би процес куповине и продаје био лакши и ефикаснији су следеће:

 • Флиппа нуди мноштво корисних информација продавцима и купцима, као што је могућност прегледавања огласа, коришћења филтера за сужавање претрага према критеријумима као што су старост веб локације, кључна реч, језик итд., сигуран процес депоновања који гарантује заштиту купаца и детаљан аналитику која корисницима омогућава да стекну јасну слику о веб локацији коју разматрају.
 • Можете се повезати са одговарајућим купцима у право време, захваљујући Флиппа јединственом систему упаривања и неупоредивом досегу купаца. Прегледање профила купца и преговарање о најбољим условима су доступнији захваљујући уграђеном чворишту за преговоре компаније Флиппа. Поред тога, на располагању је и наменско особље за подршку да одговори на упите купаца.
 • Флиппин систем бодовања је један од његових препознатљивих квалитета који купцима пружају општу представу о будућој вредности веб локације или апликације. Систем процењује сајтове и апликације на основу саобраћаја, прихода, старости и ангажовања корисника.
  Питхон програми за стринг операције

Поред својих лепих карактеристика, пружа услуге погодне за пословање, о којима се говори у одељку испод.

Услуге

Да би обезбедио беспрекорне трансакције и створио онлајн тржиште погодно за пословање, Флиппа је направила виталне услуге за купце и продавце, о којима ћемо разговарати у овом одељку.

Флиппа веб платформа пажљиво одговара потребама купца и продавца користећи најновије технологије, обезбеђујући да се трансакција догоди по правој цени, брзо и уз најниже накнаде.

Екперт Адвисори

Флиппа има интерни тим и брокере трећих страна који помажу у проналажењу идеалне понуде. За велике продаје, Флиппа нуди личног саветника који ће надгледати цео процес продаје и помоћи у процесу који је потребан да би се добила најбоља цена.

Бесплатна процена вредности пословања

Ова услуга ће вам користити ако тражите бесплатну, брзу процену и аутоматску листу вашег предузећа.

Уз помоћ ваших уноса и поређења са хиљадама веб локација које су већ продате на Флиппа, Флиппа израчунава тренутну процену. Да би закључио, Флиппа испитује различите пословне моделе, категорије и старосне групе.

Управљање налогом

Претпоставимо да имате велики посао и да вам је потребно комплетно управљање налогом. У том случају, Флиппа обезбеђује професионалног менаџера налога који осигурава да добијете најбољу понуду кроз ефикасан маркетинг и да прави људи виде ваш бренд.

Лист Привате

Пошто нека предузећа цене своју приватност и не желе да их јавно изнесу, Флиппа се стара да то раде тихо и са одабраном групом квалификованих купаца.

Ваш унос ће се појавити у јавности само у Флиппа резултатима претраге. Предузећа која желе да сачувају своје брендове прикривају називе својих компанија или би, у неким ситуацијама, анонимност својих запослених то била у предности.

Дужна пажња

Ако купац жели да купи пристојан посао, али му је потребно више информација о процени пословања. У том случају, Флиппа врши дужну пажњу компаније и даје вам свеобухватан извештај који ће вам помоћи у одлуци да купите посао.

Финансирање

Флиппа такође нуди решења за финансирање трећих страна ако желите да стекнете посао и тражите зајам или друге финансијске изборе. Администрација за мала предузећа (СБА), Ролловерс фор Бусинесс Стартупс (РОБС) у 401(к) плановима, необезбеђени кредити, итд., спадају међу изборе који су доступни.

Правне услуге

Правна услуга компаније Флиппа била би корисна без обзира да ли сте купац или продавац који жели да избегне будуће спорове. Правна услуга гарантује да ће трансакција проћи глатко, безбедно и без стварања проблема након тога.

Карактеристике

Интернет тржиште Флиппа пружа неколико вишедимензионалних функција које олакшавају купцима и продавцима да ефикасно заврше трансакције без препрека. Ево неколико њих које треба погледати:

#1. Мултицурренци Суппорт

Пошто су компаније из целог света наведене на Флиппи, то олакшава мултивалутне (четрнаест валута) пословне трансакције. Као власник предузећа, сада можете навести приходе, трошкове, па чак и тражене цене у жељеној валути.

#2. Централизована контролна табла

Његова централизована контролна табла омогућава ефикасније размену порука, комуникацију и затварање продаје са једне локације. Помаже у обављању свих комуникација у вези са уносом вашег предузећа.

  Како се повезати са одређеним текстом на веб страници

Контролна табла даје ужи избор жељених купаца, прегледа комуникације, архивира непожељне купце и друге радње. Такође, можете додати треће стране, дати понуду, понуду, аутоматско генерисање или отпремити ЛОИ (писмо о намерама) итд.

#3. Верификација средстава

Претпоставимо да имате реномирани онлајн производ или добро успостављен посао који тражи озбиљне купце. Флиппа опција верификације фонда ће вам помоћи да брже закључите продају.

Претходном верификацијом њихових средстава, овај алат ће избацити озбиљне купце и убрзати процес преговарања. Ова функција повезује само купце који су спремни за куповину из највећег глобалног скупа купаца компаније Флиппа на листи.

#4. Маркет Инсигхтс

Увид у тржиште није ништа друго до статистика и индикатори анализе колега. Омогућава купцима и продавцима да добију упоредне информације, омогућавајући им да стекну увид у своје пословање и листе позиција.

Уз кључне мере учинка, нуди транспарентне податке о ценама за упоредива продата или активна предузећа.

#5. Верификација листе

У свету веба, не можемо превидети навођење превара. Флиппа ради одличан посао верификације сваког пословања на својој онлајн платформи. Његов тим потврђује приходе и примарне трошкове верификовањем пријављених финансијских података са банковним рачуном и примарним изворним подацима.

Поред тога, они ће проверити податке о саобраћају да би се уверили да су писани прикази страница, кориснички саобраћај и изворни извори тачни.

Кључни показатељи учинка се преузимају из Схопифи, Стрипе, ВооЦоммерце, Куицкбоокс Онлине, Гоогле Аналитицс, Адмоб, Адсенсе и СЕМРусх да би се прикупили основни индикатори учинка.

#6. Инвест

Флиппа нуди власницима предузећа узбудљиве начине за прикупљање новца и могућности улагања за инвеститоре. Преко Флиппа-е, акредитовани инвеститори у САД имају приступ изузетним могућностима да учествују у профитабилним, здравим и растућим онлајн пословима.

Успостављањем веза, Флиппа помаже успостављеној е-трговини, а СааС компаније сужавају свој избор за своју намеравану излазну стратегију.

#7. Есцров

Есцров, водећа платформа за финансијску сигурност, и Флиппа су се удружили. Есцров осигурава да трансакција продаје прође без проблема. То је један од најсигурнијих начина за обављање трансакција, укључујући прикупљање, држање и ослобађање средстава након што је посао обављен.

Након прегледа горе наведених услуга које пружа Флиппа, сасвим је очигледно да онлајн тржиште нуди једну од најсигурнијих, најпоузданијих и најприступачнијих платформи за обављање трансакција куповине и продаје на мрежи.

Листинг предузећа

На Флиппа-и, разне онлине компаније могу бити наведене за продају. Ево неколико примера:

 • Дигитал Реал Естате
 • Сајтови за е-трговину
 • Дропсхиппинг Бусинесс
 • Схопифи Сторес
 • Аффилиате Ситес
 • ФБА продавнице
 • СааС Бусинессес
 • иОС и Андроид апликације
 • Веб локације по систему „кључ у руке“.
 • Налози друштвених медија
 • Веб локације за кућне љубимце
 • Домаинс

Затим погледајте модел цена Флиппа.

Модел цена

Флиппа је онлајн тржиште за куповину и продају веб локација и других дигиталних средстава која компанијама и предузетницима омогућавају приступ корисним ресурсима и услугама са различитим ценама.

У суштини, Флиппин модел цена се заснива на очекиваној вредности веб локације или услуге која се продаје. Структура цена варира у зависности од вредности трансакције од 1 до 10 милиона долара.

  Како преузети видео записе са Реддит-а

Флиппин ВИП програм нуди специјализовани тим за више од 10 милиона долара у пословима у свом ВИП пакету. Тим помаже у прилагођавању листе, маркетингу, ручно одабраном подударању купаца и неограниченој подршци током целог процеса.

Накнада за успех: Накнаде за успех зависе од износа трансакције и процењују се по завршетку. Они се крећу од 4% до 10%.

Стандард, Енханцед, Премиум и Ултимате су четири нивоа цена. Стандардни пакети се крећу од 49 долара за трансакције испод 9999 долара до 599 долара за оне између 5 и 10 милиона долара.

Карактеристике ових пакета су различите. Скоро сви елементи потребни за листање пословања и ефикасно извршење трансакције укључени су у највиши ниво, Ултимате.

Алтернативе

Тхе Вебсите Флип

Вебсите Флип је креиран како би корисницима олакшао куповину и продају веб локација. Корисници могу тражити најбоље веб странице за своје потребе користећи једноставан кориснички интерфејс који нуди.

Поред тога, омогућава купцима да брзо ставе своје веб странице на продају, па чак и постављају услуге депоновања треће стране како би им помогла у гарантовању сигурности њихових аквизиција и продаје.

Веб локација је ефикасан и сигуран начин куповине и продаје веб локација на Интернету и истакнута је у неколико познатих публикација.

Мотион Инвест

Мотион Инвест је једноставна веб локација дизајнирана за куповину и продају веб локација са садржајем на бржем простору. Веб локација је почетни сајт, тако да се само неколико огласа (23) може наћи током израде овог поста.

На веб страници можете добити бесплатну процену. На основу продајне цене, веб локација такође анализира типично време потребно за продају веб странице.

Према веб локацији, потребно је у просеку 12 дана да се сајт прода за више од 36к.

ИндиеМакер

Са 17.295+ корисника, ИндиеМакер је тржиште заједнице где креатори могу да продају своје пројекте, имена нових домена и онлајн предузећа.

Циљ је да се обезбеди платформа која омогућава произвођачима да управљају својим целокупним пословањем, деле своје алате и рад и лако комуницирају са својим клијентима.

Веб локација помаже клијентима да пронађу најбоље ресурсе који су им потребни за покретање својих предузећа захваљујући изгледу прилагођеном кориснику и интуитивним функцијама.

Платформа олакшава произвођачима да открију идеалне купце за своје онлајн производе и услуге помоћу функција као што су креатор каталога, профили произвођача и робусни алати за претрагу.

Поред тога, тим професионалаца је у сваком тренутку доступан да понуди помоћ и одговори на све упите које имате у вези са процедуром.

Завршне речи

Тржиште на мрежи постало је кључно за продавце и купце у данашњем пословном окружењу. Онлине тржишта омогућавају корисницима да брзо стичу и продају предузећа, пружајући лакоћу и брзину у поређењу са конвенционалним начинима.

Као тржишни лидер у овој ниши, Флиппа ће понудити многе предности купцима и продавцима за успешно пословање на мрежи.

Затим можете да проверите АПИ тржишта да бисте продали своје АПИ-је.