Наставите са новим Урбанистиним Малибу Блуетоотх звучником

Блуетоотх звучници су свуда, тако да је потребно мало труда да се издвојите из гомиле. Урбаниста, са својим аудио уређајима на соларни погон, добро се уклапа у овај рачун и лансирала је први на свету Поверфоиле Блуетоотх звучник са соларним пуњењем, звучник одличног изгледа који ће остати укључен све док је изложен светлости – у затвореном или напољу.

Урбаниста лансира Малибу водоотпорни соларни звучник

Нови Урбаниста Малибу је водоотпорни Блуетоотх звучник са соларним пуњењем. Користи Урбанистину технологију соларних ћелија Поверфоиле за пуњење при скоро сваком нивоу осветљења, било у затвореном или споља, што значи да његови аудио производи ретко остају без батерије. А за свакога ко користи бежичну технологију, бол да остане без батерије када то најмање желите је превише стваран.

Имаге Цредит: Гавин Пхиллипс/МакеУсеОф

Слично Урбаниста Пхоеник који смо прегледали, Урбаниста Малибу такође може да се пуни помоћу унутрашњег светла. Добићете боље стопе конверзије на отвореном на директној сунчевој светлости, као што бисте то урадили са свим соларним панелима, али опција да Малибу остане напуњен без посезања за утичницом у затвореном простору је супер згодна.

Урбаниста се фокусирала на одрживост и на друге начине. Малибу је дизајниран и направљен од рециклиране пластике и других материјала, док је звучник са ознаком ИП67 потпуно водоотпоран и отпоран на прашину — савршен за коришћење док сте напољу, на плажи, поред базена и тако даље. Што је још боље, Урбаниста Малибу плута, као што је потврдио тим Урбанисте овде на ИФА 2023, са доста снимака закуцавања Малибуа у базен и из њега. Ризиковао бих да, као и код већине технологије, одете и баците Малибу у море, пошто је слана вода друга ствар, али утешно је знати да вам звучник неће умрети ако га неко случајно пошаље у пиће .

Имаге Цредит: Гавин Пхиллипс/МакеУсеОф

Згодно, Урбаниста Малибу долази са пратећом апликацијом, коју нема довољно Блуетоотх звучника. Урбаниста апликација садржи потпуно прилагодљив еквилајзер који вам омогућава да подесите звучник по свом укусу, плус историјске индикаторе перформанси батерије. Иако то можда не звучи као „убилачка“ функција, сазнање колико дуго ће ваш звучник издржати на основу претходних излета је од виталног значаја за одржавање музике што је дуже могуће.

Апликација је такође у развоју, а нове функције се развијају пре потпуног лансирања Малибуа у октобру. Апликација ће такође имати опцију која вам омогућава да пређете на режим „ниског профила“ који смањује укупни звучни профил (тј. смањује бас, смањује јачину звука на додир, итд.), али вам даје још 20 сати репродукције (укупно до 40 сати).

Није ни чудо што је Урбаниста Малибу покупио награду за најбољу технологију на сајму од МакеУсеОф-а.

Никада више не остати без батерије

Сада је Урбаниста Малибу оцењен за 20 сати репродукције. Та бројка долази од тестирања Малибуа у замраченој просторији без икаквог извора светлости за пуњење батерије. Али када Малибуов Поверфоиле соларни панел за пуњење угледа светло, почиње да се пуни. Теоретски, ако држите Малибу близу извора светлости, батерија му неће остати без батерије. Нећу рећи „икад“ (као и Урбаниста), али пошто Поверфоиле панел омогућава пуњење из скоро сваког извора светлости, сигурно ће наставити да се репродукује дуго времена.

Малибу се такође пуни док се игра; соларни панел одржава батерију напуњену уз музику која пумпа.

Да ли треба да купите Урбаниста Малибу?

Урбанистини Поверфоиле соларни аудио производи су добро познати широм аудио света. Комбинујући занимљиве, јединствене дизајне са еколошки прихватљивом регенерацијом соларне енергије, Урбаниста је себи створио нишу међу онима који желе звук одличног изгледа и звука, али не желе да проводе време везани за струјну утичницу.

Урбаниста Малибу је доступан у поноћној црној и пустињско сивој и кошта 149 долара.