Олакшајте јефтине међународне позиве са ових 10 апликација/алата

Желите да се повежете са својим рођацима, важним пословним клијентом или вољеним особама у иностранству који живе у другој земљи или континенту? Ево погледа на неке од најбољих бесплатних алата за међународне позиве да бисте то учинили могућим.

Некада је било скупо и изазовно упућивање међународних позива. Воице-овер-Интернет-Протоцол апликације (ВоИП) могу вас данас повезати са остатком света. Ове услуге смањују новац који плаћате и поједностављују напорне процедуре које се обично повезују са међународним позивима.

Данас већина провајдера услуга позива пружа пакете који укључују локалне телефонске позиве, бесплатне планове позива и неограничене минуте понуде. Међутим, то није увек случај када упућујете међународне позиве или позивате некога ко живи у иностранству.

На срећу, можете остати у контакту са својом породицом, пријатељима и клијентима због неколико телекомуникационих фирми које нуде бесплатне међународне позиве практично свакој земљи на свету.

Због недавних технолошких открића, бројне платформе за позивање су се развиле и ту ће остати. Сада можете да комуницирате са појединцима широм света без потешкоћа и без икаквих трошкова.

Када упућујете међународне позиве, није потребан посебан телефон. Требало би да будете способни да упућујете и примате међународне позиве на свом постојећем паметном телефону.

Алати као што су Скипе и Вхатсапп су веома флексибилни у обављању горе наведених ствари и захтевају само стабилну интернет везу и раде на скоро сваком уређају.

ВхатсАпп је познат по бесплатним међународним позивима широм света. С друге стране, Скипе је достојна алтернатива јер нуди јефтине могућности међународног позива.

Најважнији предуслов је да је оперативни систем на вашем телефону компатибилан како би се апликација правилно инсталирала и покренула. Ево неких предности коришћења ових алата за међународни позив.

Предности коришћења алата за међународне позиве

Уштедите путне трошкове

Сваки посао се ослања на комуникацију као платформу за успех, али за долазак тамо је потребно путовање, што може значајно да исцрпи ваш буџет. То је идеална замена за традиционални састанак лицем у лице.

Поред тога, заказивање током редовног радног времена на радном месту уштедеће вам и време и новац.

Трошите мање на телефонске позиве за посао

Може бити скупо остати у контакту са клијентима и потрошачима док сте на путу, углавном користећи мобилне телефоне. Ваш примарни циљ треба да буде да одржите трошкове што је могуће ниже јер ће то повећати вашу продуктивност.

Можете то постићи уз помоћ међународне апликације за позивање без жртвовања калибра ваше услуге.

24×7 повезивање

Апликација за међународне позиве вам омогућава да позивате било када, било где и на било ком мобилном уређају. Независно од телекомуникационих услуга на које су претплаћени, позивање фиксних, мобилних телефона и ВоИП телефона из пословних разлога је прилично једноставно.

Ово је прилично добра платформа за власнике предузећа који треба да остану у контакту са сарадницима, клијентима и потрошачима који се налазе у иностранству.

Зашто користити наменске алатке за међународно позивање?

Сада постоји разлика између неких алата. На пример, Скипе је одличан за мала предузећа са до 20 запослених. Бесплатно је за коришћење, али ћете морати да купите кредит да бисте позвали фиксне телефоне. Међутим, коришћењем другог алата биће изазовно упутити позив на фиксну линију.

Даље, шта ако желите да упутите лични један на један позив својој вољеној особи? Дефинитивно нећете креирати везу и делити је. Јел тако? Овде су корисне апликације као што је Вхатсапп и могу вам помоћи да брзо обавите личне позиве.

  Како деблокирати некога на Снапцхату и додати га назад

Слично, било би од помоћи када бисте имали алате попут Скипеа, тимова и других алата да бисте се препустили пословној дискусији са преко 20 људи у одговарајуће време.

Штавише, користећи различите алате, можете неприметно да снимате и записујете записнике састанка брзо и лако и да их користите за будућу употребу.

Апликације као што је Вхатсапп вам не дозвољавају да приказујете своје презентације и графиконе дељењем екрана. Даље, увек је добро знати неке алтернативе традиционалним апликацијама за интернет позиве. Ево листе неких од најбољих апликација за међународне позиве које можете испробати.

Ребтел

Ребтел пружа огромну и једноставну апликацију за традиционалне телефонске услуге. Квалитет и поузданост позива су од суштинског значаја за међународне позиве, а Ребтел се истиче у овој области. Зато што овај софтвер користи фиксне телефоне уместо Ви-Фи, тако да можете чути јасан звук где год да се налазите.

Поред тога, моћи ћете да добијете прилагођено искуство у зависности од ваше употребе, захваљујући карактеристичној функцији Ред Бок.

Нуди одличну услугу за новац и један је од најбољих избора корисника. Може да вас повеже са појединцима у више од 50 земаља и да позива користећи ваш локални број, што олакшава обе стране.

Ова апликација би била идеалан спас да останете у контакту са вољенима када путујете ако много уживате у путовању.

Поред тога, ако често путујете на посао, Ребтел би био прилично користан за присуствовање састанцима без Ви-Фи или мобилне везе. Апликација је једноставна за руковање и прилагођена кориснику, а купци воле да користе ову апликацију на својим Андроид и иОС уређајима.

Вонаге за дом

Чак и ако још нисте користили Вонаге, несумњиво сте већ препознали да су његове могућности међународног позива више него довољне. Вонаге је изузетно добро организован у индустрији телефона.

Да бисте обављали глобалне позиве са Вонаге-ом, морате се придружити за претплату на кућни телефон или пословну претплату, од којих обе пружају низ међународних тарифа за позиве.

Када је реч о карактеристикама, Вонаге надмашује конкуренцију. Његови пакети укључују редове позива, заштиту од нежељене поште, пословно снимање и снимање позива на захтев, бесплатне позиве, виртуелизоване поштанске сандучиће, визуелну говорну пошту, групно пејџинг и још много тога. Због својих робусних карактеристика за обуку, то је одличан ВоИП систем за малопродајне фирме и фирме за подршку корисницима.

Чак и са спорим интернет везама, Вонаге вам омогућава да одржите одличан квалитет позива. Поред тога, поседује функцију анонимног блокирања позива која обавештава позиваоце са забрањеним ИД-овима позиваоца, тако да не морате да прихватате позиве са досадних бројева.

Локални телефон

Локални телефон вам помаже да обављате јефтине међународне позиве са свог мобилног уређаја и фиксне телефоније. Уз понуђену услугу долазног броја, пријатељи који живе у иностранству могу да зову по минималној цени услуге.

Ради глобално и има јасан квалитет позива. Користећи услугу текстуалних порука, можете одржавати контакт са својим пријатељима и клијентима у иностранству. Изгледаће као да је ваш телефон послао поруку.

Изнајмите фиксни телефон са једне од више од 50 локација, а затим проследите позиве на ваш телефон. Алтернативно, примајте позиве користећи бесплатни Интернет телефон који вам пружа локални телефон и разговарајте.

Ефикасно функционише тамо где су локални бројеви недоступни из неких или других разлога. Можете да водите евиденцију о свим долазним позивима како бисте могли да одговорите, одредите приоритет и предузмете одговарајуће мере.

  Како приступити страници Мицрософт Едге абоут:флагс

Можете да усмерите позиве да бисте позвали одређене кориснике локалног телефона, преусмерили позиве на други број или послали пропуштене позиве на говорну пошту. Преузмите га на своје Андроид телефоне ради лакшег приступа.

Талк360

Још један софтвер за међународно позивање који користе милиони људи широм света је Талк360. Користећи овај софтвер за међународне позиве, можете позивати мобилне и фиксне линије по ниској тарифи.

Инсталирање апликације Талк360 је све што је потребно. Уз помоћ ове међународне апликације за позивање, помаже вам да превазиђете удаљеност и олакшате комуникацију са пријатељима и породицом који живе у иностранству.

Овај софтвер за међународне позиве вам омогућава јефтине међународне позиве у скоро 196 земаља без потребе за позивном картицом. Купујте кредите за позиве кад год желите без претплате, а примаоцу није потребна интернет конекција.

Такође можете узети бесплатан пробни позив да проверите квалитет звука и друге потребне ствари. Једноставан је за употребу и несметан је за рад.

Такође можете активирати функцију аутоматског допуњавања, осигуравајући да вам кредит за позиве никада не понестане. Талк360 је свестрано корисно и ефикасно решење за међународне позиве. Преузмите Талк 60 за своје Андроид и иОС уређаје.

Нимго

Уз Нимго поред себе, никада се нећете осећати далеко од куће. Увек ће бити само позив удаљен. Са јасним квалитетом гласа, то је апликација за многе људе широм света. Можете да позовете било који мобилни или фиксни број широм света са Нимгом.

Радите на даљину са било ког места користећи ову апликацију и немате проблема у комуникацији док разговарате о послу.

Нимго корисницима пружа функцију Цаллер ИД-а, помоћу које корисник може персонализовати своје бројеве. Ви, као корисник, можете слати текстуалне поруке из било које клијентске апликације на Нимгу. Можете да приступите Нимгу на својим Андроид и иОС уређајима.

Ако наиђете на лош квалитет гласа, апликација ће брзо проверити и вратити новац у првих неколико минута да ли је проблем оригиналан. Апликација је у фази раста и даје све од себе да привуче купце на међународном нивоу. Такође одржава своју стопу на приступачној цени како би се више људи без оклијевања повезало са иностранством.

МореМинс

Инсталирајте апликацију МореМинс и одмах обавите бесплатан пробни позив. Апликација МореМинс може да зове без интернета. Док ходате, говорите. Доступна је и опција позивања преко интернета.

Позовите фиксне и мобилне телефоне директно и избегавајте позивање преко апликација. Редовни телефонски позив биће упућен особи коју зовете.

Апликација МореМинс је активна само када бирате број. Не користи батерију. Не морате да мењате мобилне оператере нити потписујете уговоре јер је ова услуга погодна за кориснике свих мобилних оператера.

Апликација за међународне позиве је безбедна и безбедна за коришћење јер не снима ваше разговоре нити продаје податке оглашивачима.

Такође пружа брзу и поуздану корисничку подршку и помаже вам да одржите свој буџет тако што ћете уштедети прегршт новца на међународним позивима. Можете га преузети на своје Андроид и иОС уређаје.

Иолла

Уз помоћ апликације Иолла, можете да упућујете јефтине међународне позиве и да останете у контакту са пријатељима, породицом, сарадницима и било ким другим који можда бораве у иностранству.

Иолла олакшава разговор на мобилним и фиксним телефонима, а истовремено смањује трошкове роминга тако што пружа висококвалитетне међународне телефонске позиве по ниским ценама.

Корисници Иолла-е могу брзо да пошаљу време за емитовање било коме у иностранству и да воде бесплатне аудио и видео разговоре. Прималац нема потребу да има паметни телефон, приступ интернету, па чак ни Иолла софтвер.

  Зашто људи и даље купују телефоне са функцијама у 2020

Корисници не морају да испуњавају никакве додатне услове да би телефонирали својим најмилијима кад год пожеле. Иолла кредити чак могу да се купе и шаљу пријатељима и породици од стране корисника.

Такође, добијате бонус када пошаљете позив својим контактима. Апликација се редовно ажурира новим и узбудљивим функцијама.

Преузмите га за своје Андроид и иОС уређаје да бисте уживали у услузи без прекида. Користите своју листу контаката да бисте комуницирали са другим Иолла члановима и искористили предности бесплатних позива.

КеКу

КеКу вам пружа брзо, поуздано и приступачно решење за контактирање било ког броја мобилног телефона у целом свету. Увек ће вам донети најјефтинији начин за међународне позиве. Можете преузети КеКу за своје Андроид и иОС уређаје.

Можете да користите свој редовни план за позивање матичног броја који је додељен вашем контакту у иностранству када сте у својој земљи користећи КеКу СмартДиалс технологију.

КеКу ће аутоматски повезати позив са иностраним бројем. Док сервице’сг, такође можете да упућујете међународне позиве преко Ви-Фи мреже или вашег пакета за пренос података.

Искористите могућност снимања позива да шаљете и примате СМС директно са свог броја телефона, чувате, преузимате и делите позиве и још много тога. Софтвер пружа једноставно, ефикасно корисничко искуство како би пословање или вођење личне кореспонденције било брзо и једноставно.

Једна од најфасцинантнијих карактеристика услуге је могућност да креирате локалне бројеве у преко 40 земаља, а затим их доделите својим иностраним контактима.

ТрингМе

Уз помоћ свог веб телефона заснованог на Фласх-у за претраживаче, ТрингМе је објавио Фацебоок апликацију која корисницима омогућава да упућују позиве са друштвене мреже.

Чини се да је најпримамљивији аспект софтвера могућност додавања ТрингМе виџета вашим профилима тако да вам пријатељи и посетиоци могу телефонирати или СМС-ом са те странице и могућност да позиваоци остављају говорну пошту коју корисници могу да виде.

Прва два минута првог позива из ове апликације је бесплатна за ХД аудио квалитет. ТрингМе је веома економична апликација за међународне позиве без скривених трошкова или накнада. ТрингМе једноставно ради на упућивању јефтиних позива у иностранство.

Слицкцалл

Слицкцалл је најповољнија апликација за међународне позиве, која нуди услуге позивања за контактирање појединаца где год да се налазе широм света. Захваљујући апликацији, можете имати прецизне интеракције са онима који су најважнији. Најбоље карактеристике услуга међународних позива су комбиноване у једну апликацију прилагођену кориснику.

У цене нису укључене додатне накнаде. Када корисник потражи земљу, наплаћује му се само износ приказан у апликацији. Захваљујући поузданој технологији Слицкцалл-а, омогућени су ови међународни позиви врхунског квалитета.

Без обзира где зовете, искусите несметане услуге позивања. Међутим, софтвер такође омогућава позивање иностраног броја са фиксне линије. Чак и ако немају телефон, позивалац може да користи апликацију за комуникацију са пријатељима или породицом. Можете добити приступ Слицкцалл-у на својим Андроид и иОС уређајима.

Закључак

Имате широк спектар могућности у вези са јефтином апликацијом за међународне позиве са тачним карактеристикама које би задовољиле ваше захтеве, без обзира на врсту искуства које тражите. Апликације пружају значајне предности у интеракцији са вашим најмилијима у иностранству, било да се ради о плаћеној или бесплатној услузи.

Ови програми за позивање олакшавају свима, чак и онима у најудаљенијим регионима света, да контактирају једни друге.

Такође можете објаснити неки фантастичан софтвер за праћење позива за маркетинг и продају.