Освојите више купаца помоћу софтвера за маркетинг и продају

Стицање и задржавање купаца постало је изазовније него икад. Уз Фресхсалес ЦРМ, управљање вашим продајним и маркетиншким цевоводом постаје процес без напора.

У свету у коме је потребно много труда да би се придобио нови купац, ЦРМ-ови за продају постају све популарнији. Омогућава вам да управљате свим потенцијалним купцима са једне платформе и примените прилагођене маркетиншке планове за њих.

ЦРМ вам такође нуди детаљне аналитичке податке да вам покаже која стратегија функционише, а којој је потребно подешавање за боље резултате. Са бројним ЦРМ-овима на тржишту за продајне сврхе, Фресхсалес је популарно име.

Овај Фресхсалес преглед ће показати како ЦРМ функционише у погледу функција, интерфејса и цена.

Шта је Салес ЦРМ?

Док се ЦРМ односи на платформу за управљање односима са клијентима, Салес ЦРМ вам омогућава да поједноставите свој продајни канал и управљате целим процесом из једног пакета. Овај софтвер такође безбедно складишти податке о купцима и подржава ваше руководиоце продаје и маркетинга како би могли да повећају продају.

ЦРМ за продају вам помаже да управљате свим тачкама контакта (директним и индиректним) током процеса продаје. Осим тога, прати сву комуникацију коју остварујете са потенцијалним клијентима, организује податке о клијентима и подсећа вас да пратите потенцијалне клијенте.

У суштини, ЦРМ систем поједностављује неговање потенцијалних клијената аутоматизацијом административних задатака. Такође категорише и сортира податке о клијентима тако да се можете фокусирати на развој односа са клијентима уместо на ручни унос података.

Како вам ЦРМ продаје помаже?

Власник предузећа и руководиоци продаје ће имати користи од овог решења. Ево како ЦРМ решење помаже организацијама у различитим фазама продајног процеса:

#1. Централизација података

Највећа предност ЦРМ-а за продају је складиштење свих података о клијентима и водећим клијентима на једном месту коме сваки члан тима може лако да приступи. То вам штеди време и олакшава ток посла.

#2. Идентификација перспектива квалитета

Води евиденцију о комуникацији између ваше компаније и потенцијалних клијената. Ово вам помаже да идентификујете добре изгледе на основу њихових преференција.

#3. Категоризација посла

Ваш ЦРМ за продају може аутоматски категоризовати и дати приоритет вашим пословима. Дакле, знате на кога да се фокусирате.

#4. Побољшана комуникација

ЦРМ-ови за продају вам омогућавају да комуницирате са потенцијалним клијентом путем телефонског позива, СМС-а или е-поште. Такође убрзава процес тражења помоћу уграђене функције позивања.

#5. Повећајте продају уз маркетинг путем е-поште

ЦРМ за продају је такође користан за поновно циљање ваших постојећих купаца. Можете користити његову функцију аутоматизације е-поште да циљате своје клијенте за додатну и унакрсну продају.

#6. Извештаји аналитике

Можете добити прилагођене извештаје о учинку вашег продајног тима из ЦРМ-а за продају. Овај аутоматизовани и транспарентни процес вам говори о завршеној и предстојећој продаји.

#7. Разумевање купаца

Компаније могу да анализирају податке о клијентима у ЦРМ-у како би боље разумеле њих и њихове проблеме. Помаже да се осигура лојалност купаца и задовољство купаца.

  Како да се решите предложених постова на Инстаграму

#8. Аутоматизација административних послова

Овај ЦРМ пакет аутоматизује већину административних задатака и на тај начин повећава профитабилност компаније. Такође ослобађа запослене од понављања ручних задатака и повећава њихову продуктивност.

Шта је Фресхсалес ЦРМ?

Фресхсалес је ЦРМ решење за продају засновано на облаку из куће Фресхворкс. Може да задовољи потребе предузећа која припадају различитим индустријама. Компаније могу лако да управљају својом комуникацијом са постојећим купцима и потенцијалним потенцијалним клијентима користећи то.

Овај ЦРМ садржи неколико робусних функција које помажу вашим трговцима и руководиоцима продаје ефикасније. Помаже вам праћењем потенцијалних купаца и догађаја у продаји. ЦРМ има једноставан интерфејс који свако може да користи без икаквих проблема.

Карактеристике Фресхсалес ЦРМ-а

#1. Аутоматизација

ЦРМ повећава продуктивност и ефикасност тима аутоматизацијом задатака. Он категорише контакте и додељује потенцијалне клијенте продавцима на основу ваших правила. Остале функције аутоматизације укључују:

 • Креирајте персонализоване излазне кампање и пратите их
 • Веб обрасци без кода за генерисање квалитетних потенцијалних клијената
 • Предлошци за е-маил маркетинг који се могу мењати
 • Контекстуалне поруке у апликацији и пусх поруке за кампање за ћаскање
 • Аутоматски обогати профил контакта друштвеним и јавним подацима
 • Условни окидачи за аутоматизацију задатака који се понављају
 • Аутоматски доделите разговоре за ћаскање одговарајућим агентима

#2. Комуникација

Сада можете да контактирате своје потенцијалне клијенте и клијенте из овог ЦРМ-а. Омогућава вам да телефонирате једним кликом из интерфејса. Такође можете да евидентирате, пренесете и снимите позиве за будућу употребу. Остале повезане карактеристике су:

 • Интегришите пријемно сандуче за креирање, заказивање и праћење е-поште.
 • Закажите и придружите се Зоом састанцима директно из ЦРМ-а.
 • Подршка за Аппле Бусинесс Цхат за коришћење иМессаге-а.
 • Обезбедите корисничку подршку у реалном времену користећи софтвер за ћаскање.
 • ВхатсАпп интеграција за комуникацију помоћу те апликације.
 • Интеграција са вашим СМС провајдером за директну комуникацију.

#3. Подешавање

Корисници добијају слободу да персонализују свој Фресхсалес ЦРМ. Можете прилагодити продајне активности, поља података, модуле пословних процеса и дозволе према потребама компаније. Такође вам омогућава да дизајнирате процес продаје са јединственим фазама животног циклуса контаката.

За локализовану продају, можете бирати између бројних валута и подесити ЦРМ језик између различитих опција.

#4. Управљање цевоводом

Помоћу Фресхсалес-а можете креирати више продајних канала који су погодни за ваше пословање и управљати њима у тимовима, процесима и територијама. Компаније могу да подесе и конфигуришу свој каталог производа директно из ЦРМ-а.

Ова платформа такође нуди шаблоне за уговоре, понуде, НДА и МСА које се могу уређивати за креирање и управљање овим документима. Можете га користити за дефинисање продајних циљева и њихово праћење. Такође има наменске приватне Слацк канале које можете да користите за комуникацију са својим тимом.

#5. Подаци о клијентима и контекст

Овај ЦРМ за продају нуди обједињени приказ података о клијентима. Као резултат, ваш тим може да сарађује како би нашим клијентима пружио најбоље искуство. ЦРМ обезбеђује сажетак контакта тако да свако може брзо да добије контекст.

Међутим, детаљни подаци о потенцијалним клијентима преко додирних тачака и модула доступни су овде. Његова временска линија активности пружа записе о интеракцији контаката хронолошки. За практичне увиде, руководиоци продаје такође могу да добију информације о активностима, редоследу продаје, модулима и последњим контактима.

#6. ФРЕДДИ АИ

Ово је Фресхсалес АИ који ради на побољшању ваше продуктивности и помаже вам у доношењу бољих одлука. Учи на основу историјских и тренутних ЦРМ података како би вам дао најбоље предлоге за закључење посла и предвидео успех посла. Овај бот такође оцењује контакте тако да можете да одредите приоритете.

  Како деинсталирати Бокбе

Аутоматски открива дупле податке како би ваша листа контаката била чиста. Можете га користити и као бот за генерисање потенцијалних купаца. ФРЕДДИ АИ је такође способан за предлоге догађаја у календару, предвиђање продаје и откривање одсуства из канцеларије.

#7. Управљање

Фресхсалес омогућава власницима предузећа приступ заснован на улози како би се осигурала сигурност података. Они такође могу да конфигуришу дозволе на нивоу поља и контролишу приступ критичним подацима.

Његова функција евиденције ревизије прати све промене (додавање, уређивање, брисање) направљених у ЦРМ-у. Поред тога, можете да конфигуришете обим и тип било ког записа ове платформе.

#8. Аналитика

ЦРМ такође генерише аналитичке извештаје о подацима о продаји за доношење одлука заснованих на подацима. Можете бирати између уграђених шаблона извештаја да бисте проверили стање продаје и метрику. Или, можете се одлучити за прилагођене извештаје за детаљне увиде.

Штавише, можете добити извештај о активностима продаје да бисте проценили продају. Извештаји о циклусу продаје и брзини такође вам могу дати податке о сваком послу.

#9. Подршка за мобилне

Фресхсалес је такође доступан на Андроид и иОС апликацијама. Омогућава вам да извршите следеће задатке да бисте закључили више послова у покрету.

 • Снимите гласовне белешке
 • Забиљежите пријаву и одјаву код клијента
 • Пратите КПИ за увид у реалном времену
 • Закажите и придружите се Зоом састанцима
 • Шаљите и закажите масовне поруке е-поште
 • Аутоматски дневник позива
 • Обавештења у реалном времену и брзе везе
 • Пошаљите групне и појединачне СМС-ове
 • Радите у офлајн режиму и синхронизујте податке када сте на мрежи

#10. Интегратионс

Корисници могу да прошире основне могућности Фресхсалес-а интеграцијом популарних алата. Његов АПИ приступ вам омогућава да се повежете са различитим изворима података. Такође можете инсталирати поуздане апликације са Фресхворкс тржишта. Штавише, компаније могу да интегришу Оутлоок, Запиер, ДоцуСигн, ПандаДоц, Ксеро и КуицкБоокс.

Фресхсалес Дасхбоард

Након што се пријавите на Фресхлсалес, ЦРМ ће се отворити пред вама. Пример извештаја ће бити видљив у одељку Контролна табла за продају да би вам дао идеју о томе како ће изгледати када почне да прикупља податке о вашој компанији. Контролна табла ЦРМ-а такође садржи одељке за контролну таблу активности и Аналитику.

На левој траци за навигацију добијате дугмад за прелазак на следеће одељке:

 • Контакти и налог: Одељак садржи имена свих ваших контаката и њихове адресе е-поште, бројеве телефона, време последњег контакта, износ отворених понуда и резултат. У овом одељку увек можете да увезете налоге и историју.
 • Управљање пословима: Садржи податке о пословима, циљевима активности и предвиђању.
 • Производи: У овом одељку компаније могу да додају и увозе податке о производима.
 • Документи: Користи се за додавање, уређивање и филтрирање докумената.
 • Разговори о продаји: Овај сегмент чува све ваше интеракције у вези са продајом, укључујући телефон, СМС, говорну пошту, пријемно сандуче, е-поруке бикова, шаблоне е-поште и секвенце продаје.
 • Веб аналитика и управљање: Омогућава вам да креирате, уређујете и чувате ручне и аутоматске веб обрасце.
 • Извештаји о аналитици и ћаскању: Овде добијате све извештаје које сте креирали и аналитичке податке о потрошњи сесија ћаскања, бот-а и ботова.

Такође има наменска дугмад за телефонске позиве, ћаскање, лансирну таблу, Фресхворкс апликацију за пребацивање и подешавања. Дугме подешавања вам омогућава да управљате корисницима, активностима, токовима посла, модулима, фазама животног циклуса контаката и мењате подешавања администратора.

  Покрените свој нови подкаст уз Буззспроут

На горњој траци добијате дугмад за обавештења, нове функције и е-пошту. Корисници могу да користе дугме Е-пошта да интегришу Гмаил и друге налоге е-поште у овај ЦРМ. Кликом на дугме +, корисници могу брзо приступити другим популарним функцијама.

Фресхсалес Прицинг

бесплатно

Овај бесплатни план укључује ограничене функције као што су управљање контактима и налогом, уграђене функције комуникације као што су ћаскање, е-пошта, телефонски позиви, фазе животног циклуса контаката и подршка 24×5.

Раст

Овај план Фресхсалес омогућава вашем продајном тиму да прескочи задатке који се понављају уз моћну ЦРМ аутоматизацију. Истакнуте карактеристике овог пакета укључују визуелни продајни цевовод, секвенце продаје, бодовање контаката засновано на вештачкој интелигенцији и ВхатсАпп пословање. Почиње од 15 УСД по кориснику месечно.

Про

Ако се ваша компанија састоји од више продајних тимова, овај план ће вам омогућити да њима управљате без проблема. Овај план ће вас коштати 39 УСД по кориснику месечно и омогућити вам да уживате у функцијама као што су вишеструки продајни ток, временски засновани токови посла и продајни тимови и управљање територијом.

Ентерприсе

Предузећа која траже напредно прилагођавање и максималну контролу требало би да се одлуче за овај план Фресхсалес. Поред прилагођених модула, евиденције ревизије и предвиђања заснованог на вештачкој интелигенцији, долази са наменским менаџером налога. То ће вас коштати 69 долара по кориснику месечно.

Фресхсалес Алтернативес

Ако желите да упоредите Фресхсалес са сличним платформама, ево неколико алтернатива за вас:

Зохо ЦРМ

Зохо ЦРМ је ЦРМ решење које предузећа користе за поједностављење својих кључних продајних функција, укључујући управљање потенцијалним клијентима, продајне активности и предвиђања прихода. Овде можете неприметно да креирате токове посла за прецизније и брже обављање задатака.

Он обухвата сваку фазу процеса продаје и нуди неопходне алате руководиоцима продаје. Користећи Зохо ЦРМ, компаније могу да пронађу продајне перформансе засноване на локалитету, предвиђања прихода, пројекције потенцијалних клијената и контекстуалне информације.

Пипедриве

Пипедриве је наменски ЦРМ за продавце који вам помаже да унапредите своје пословање. Омогућава визуализацију продаје да прикаже цео процес пред вама. Ова платформа вам такође омогућава да категоришете и сортирате потенцијалне клијенте за персонализовану комуникацију.

Пипедриве чува пуну историју контаката за сваки посао и контакт. Чак вас подсећа на различите продајне активности и подржава тимску сарадњу на пословима. Постављање прилагодљивог цевовода и добијање прогноза прихода су веома корисни за кориснике.

Нутсхелл

Нутсхелл је савршен ЦРМ за Б2Б компаније које траже процес продаје без стреса. Он функционише као извор истине за вашу организацију тако што омогућава члановима тима да приступе контактима и пуним разговорима. Платформа такође аутоматизује задатке као што су додељивање и напредовање потенцијалних клијената.

Управљање каналима, секвенцирање е-поште, маркетинг путем е-поште и веб обрасци су друге истакнуте карактеристике Нутсхелл-а. Изнад свега, генерише извештаје и аналитичке податке који ће вам помоћи да побољшате процес продаје.

Окончање

Према горњој дискусији, Фресхсалес је алатка за предузећа која је довољно моћна да изврши све ваше задатке везане за продају. Осим што подржава аутоматизацију, омогућава вам потпуну контролу над процесом.

Пошто има колекцију корисних функција по приступачној цени, не бисте требали имати сумње да се одлучите за ово ЦРМ решење за продају.

Такође можете погледати наше рецензије на Фресхворкс и Фресхтеам.