Поправи Виндовс нема довољно информација да би потврдио ово решење за сертификат

Када претражујете било коју веб локацију и ако видите поруку о грешци у којој се наводи да Виндовс нема довољно информација за верификовање овог сертификата, онда ће вам овај водич помоћи да решите овај проблем. Ако ваш систем нема инсталиране важеће сертификате, ова порука о грешци се појављује када покушате да се повежете на било коју веб локацију. Имамо савршен водич који ће вас научити како да поправите Виндовс нема довољно информација да потврди овај сертификат о Оутлоок проблему. Дакле, наставите да читате!

Како да поправите Виндовс нема довољно информација за потврду овог решења за сертификат

Ако нисте инсталирали сертификате потребне за одређени програм, онда овај Виндовс нема довољно информација да потврди да се грешка мс-организатион-аццесс овог сертификата јавља на вашем систему. Недостатак неопходних сертификата инсталираних на вашем систему је обично главни узрок ове грешке. Навели смо сва могућа решења која можете да примените да бисте решили проблем.

Напомена: Приказали смо претраживач Гоогле Цхроме као пример. Ове методе можете извршити на одговарајућим веб претраживачима.

Метод 1: Користите анонимни режим

Прво, можете покушати да отворите веб локације у анонимном режиму у вашем веб претраживачу. Овде можете проверити да ли веб странице раде или не. Ако се веб локација отвори у режиму без архивирања, онда је проблем можда у подешавањима прегледача. Пратите наш водич да бисте омогућили режим без архивирања у Цхроме-у.

  Пречице за виртуелну радну површину за Виндовс 10

Али ако се веб локације и даље не отварају у анонимном режиму, онда морате да следите следећи метод да бисте решили проблем.

Метод 2: Обришите кеш и податке колачића

Ако ваш претраживач има оштећену кеш меморију и колачиће, можда ћете се суочити са тим да Виндовс нема довољно информација да потврди овај проблем са решењима сертификата. Можете да обришете своје податке о прегледању из веб претраживача да бисте решили овај проблем. Пратите наш водич за брисање кеша и колачића у Гоогле Цхроме-у.

Метод 3: Ресетујте мрежна подешавања

Понекад, неисправне поставке мрежне конфигурације такође узрокују да поменути Виндовс нема довољно информација да потврди ову грешку Оутлоок сертификата. Ево нашег водича за ресетовање мрежних поставки на Виндовс 10. Можете да пратите кораке у водичу да бисте ресетовали мрежна подешавања, укључујући винсоцк, ип конфигурацију итд.

Метод 4: Промените ДНС поставке

Ако ресетовање мрежних поставки није решило Виндовс нема довољно информација да потврди овај проблем са сертификатом Оутлоок, онда можете да промените ДНС адресу. Покушајте да користите адресу глобалног ДНС сервера да бисте избегли поменуту грешку. Погледајте наш водич за промену ДНС поставки у оперативном систему Виндовс 10. Можете да пратите кораке поменуте у водичу и промените Преферирани ДНС сервер на 8.8.8.8 и Алтернативни ДНС сервер на 8.8.4.4.

Метод 5: Ресетујте претраживач

Ако сте грешком променили подешавања прегледача, можда ћете се такође суочити да Виндовс нема довољно информација да потврди ову грешку решења сертификата. Дакле, да бисте променили подешавања претраживача на подразумеване вредности, можете га ресетовати. Следе кораци за ресетовање Гоогле Цхроме подешавања веб претраживача.

  „Како желите да отворите ову датотеку“ на Виндовс 10

1. Покрените прегледач Гоогле Цхроме и идите на цхроме://сеттингс/ресет УРЛ адресу.

2. Овде кликните на опцију Врати поставке на оригиналне подразумеване вредности као што је истакнуто на слици испод.

3. На крају, кликните на дугме Ресет Сеттингс да бисте започели ресетовање Цхроме претраживача.

Метод 6: Поново инсталирајте сертификате

На крају, пошто порука о грешци каже да је ово проблем са сертификатом. Дакле, морате да инсталирате све посредне сертификате да бисте решили да Виндовс нема довољно информација да потврди овај проблем мс-организатион-аццесс сертификата. Сертификати у програму се инсталирају заједно са инсталацијом програма, али ако те датотеке постану оштећене. онда их морате поново инсталирати. Можете инсталирати све сертификате, иначе ручно инсталирајте одређени сертификат стварајући поменуту грешку.

***

Надамо се да вам овај водич за Виндовс нема довољно информација да потврдите да вам је овај проблем са решењима сертификата помогао и да сте успели да решите овај проблем на вашем систему. Молимо вас да поделите своје упите и предлоге са нама у одељку за коментаре испод.