Поправите фаталну грешку 1603 када покушавате да ажурирате ТурбоТак

ТурбоТак је користан алат за стотине америчких домаћинстава. Апликација вам може помоћи у припреми пореских пријава. Апликацију је развила компанија Интуит Софтваре. Многи корисници који користе ТурбоТак наишли су на фаталну грешку 1603 када су покушавали да ажурирају ТурбоТак. МСИ грешка 1603 може спречити инсталацију ажурирања са ТурбоТак-ом. Ова грешка може да вам смета јер се процес ажурирања нагло зауставља. У овом водичу смо објаснили разлоге и методе за решавање грешке Мицрософт инсталатера 1603 у вези са ТурбоТак проблемом.

Како да поправите фаталну грешку 1603 када покушавате да ажурирате ТурбоТак

Могу постојати различити разлози за ову грешку, неки од могућих разлога су наведени овде.

  • Преоптерећен чврсти диск
  • Ометајући позадински програми
  • Антивирусни програм који омета
  • Грешке због застарелог ажурирања за Виндовс
  • Недостају Мицрософт Висуал Ц++ пакети за извршавање
  • Проблеми због разних системских грешака
  • Грешка због неправилне инсталације

У следећем водичу ћемо објаснити методе за исправљање фаталне грешке 1603 када покушавате да ажурирате ТурбоТак.

Метод 1: Извршите чисто покретање

Понекад грешка може бити узрокована софтверским конфликтима између Виндовс-а и програма ТурбоТак. Можете покушати да решите проблем МСИ грешке 1603 тако што ћете извршити чисто покретање система. Можете да погледате водич Како да извршите чисто покретање у оперативном систему Виндовс 10 да бисте пратили кораке за безбедно покретање чистог система и поправили грешку ТурбоТак 1603.

Метод 2: Ослободите простор на чврстом диску

Једна од првих метода која се може користити за исправљање ове грешке је чишћење простора на чврстом диску на рачунару. Многи корисници су открили да је проблем понекад био узрокован преоптерећеним чврстим диском и његово ослобађање је решило проблем. Можете пратити водич Како користити чишћење диска у оперативном систему Виндовс 10 да бисте пратили методе и на тај начин безбедно ослободили чврсти диск на рачунару.

  12 апликација које сваки родитељ пса мора преузети

Напомена: Ослобађање чврстог диска помоћу програма Диск Цлеануп може уклонити датотеке са вашег рачунара. Стога, увек се уверите да сте направили резервну копију за своје важне податке пре него што употребите овај метод да поправите МСИ грешку 1603.

Метод 3: Затворите позадинске програме

Ако други програми и процеси раде у позадини док се ТурбоТак ажурира. Они могу да ометају ажурирање ТурбоТак-а и доведу до његовог неуспеха, што резултира ТурбоТак грешком 1603. Да бисте решили грешку Мицрософт инсталатера 1603 на ТурбоТак-у, можете покушати да окончате све позадинске програме и процесе на рачунару. Можете да погледате водич Како завршити задатак у оперативном систему Виндовс 10 да бисте пратили кораке за безбедно окончање позадинских програма на рачунару са оперативним системом Виндовс 10 док ажурирате програм ТурбоТак. Ако овај метод не реши проблем уместо вас, можете покушати да пређете на следећи метод.

Метод 4: Привремено онемогућите антивирусни програм (ако је применљиво)

Ако на рачунару користите антивирусни софтвер. Понекад може да омета процес ажурирања ТурбоТак-а изазивајући фаталну грешку 1603 када покушавате да ажурирате ТурбоТак. Ово се обично дешава када антивирус грешком означи датотеку као могући вирус или малвер који узрокује грешку. Једно од најбољих решења да избегнете овај проблем је да онемогућите антивирусни софтвер на рачунару. Ако нисте сигурни како да онемогућите антивирусни програм на рачунару са оперативним системом Виндовс 10, можете да погледате водич Како да привремено онемогућите антивирусни програм на Виндовс 10 да бисте пратили кораке за онемогућавање различитих антивирусних софтвера.

Метод 5: Ажурирајте Виндовс

Понекад грешка Мицрософт инсталатера 1603 на ТурбоТак-у са ажурирањем ТурбоТак-а може бити узрокована застарелом верзијом оперативног система Виндовс. Застарела верзија Виндовс-а може да изазове различите грешке са програмима на вашем рачунару, укључујући ажурирање програма ТурбоТак МСИ грешка 1603. Ако ваш Виндовс није ажуриран, требало би да покушате да проверите да ли постоје доступне исправке да бисте исправили ТурбоТак грешку 1603. Можете погледати како да Преузмите и инсталирајте најновије ажурирање за Виндовс 10 да бисте научили методе за преузимање и инсталирање ажурирања за Виндовс 10.

  Проницљив водич о Сцрумбан методологији за менаџере пројеката

Метод 6: Инсталирајте Мицрософт Висуал Ц++ Рунтиме Пацкагес

Ако датотеке пакета за извршавање Мицрософт Висуал Ц++ недостају на вашем рачунару. Можете наићи на проблеме са различитим програмима, укључујући програм ТурбоТак. Многи корисници су открили да је недостајући пакет за извршавање Мицрософт Висуал Ц++ проузроковао грешке приликом ажурирања програма. Да бисте решили овај проблем, можете да инсталирате најновије Мицрософт Висуал Ц++ рунтиме пакете. Можете да погледате како да поново инсталирате Мицрософт Висуал Ц++ водич за редистрибуцију да бисте сазнали како да инсталирате Мицрософт Висуал Ц++ Рунтиме пакете. Ако овај метод не ради за вас, а и даље имате исти проблем, покушајте са следећом методом.

Метод 7: Ручно ажурирајте ТурбоТак

Један од најефикаснијих метода за отклањање фаталне грешке 1603 је да је ручно ажурирате на рачунару. Можете ажурирати програм чак и без отварања софтвера на рачунару. Можете пратити ове једноставне кораке да ручно ажурирате ТурбоТак и поправите грешку Мицрософт инсталатера 1603 на ТурбоТак-у.

1. Отворите свој веб претраживач и посетите Страница за ажурирање Интуит ТурбоТак-а.

2. Пратите упутства наведена на страници да бисте ажурирали ТурбоТак.

Метод 8: Поново инсталирајте ТурбоТак програм

Ако ниједан од претходно наведених метода не функционише, можете покушати да поново инсталирате програм ТурбоТак на рачунар да бисте решили проблеме са ажурирањем. Многи корисници су открили да је поновна инсталација ТурбоТак-а решила проблем са ажурирањем у будућности. Можете пратити ове једноставне кораке да деинсталирате програм са свог рачунара да бисте решили фаталну грешку 1603 када покушавате да ажурирате ТурбоТак.

1. Притисните истовремено тастере Виндовс + И да бисте отворили подешавања на рачунару и кликните на Апликације.

  Пратите употребу мреже и података вашег иПхоне-а из центра за обавештења

2. Пронађите и изаберите ТурбоТак апликацију и кликните на дугме Деинсталирај.

3. Кликните на Деинсталирај да бисте потврдили процедуру.

4. Сада, поново покрените рачунар.

5. Притисните тастер Виндовс, откуцајте Цонтрол Панел, а затим кликните на Опен.

6. У прозору Цонтрол Панел кликните на Систем & Сецурити.

7. Сада кликните на Виндовс Дефендер заштитни зид.

8. Са леве стране кликните на Укључи или искључи заштитни зид Виндовс заштитника.

9. Овде потврдите избор у пољу за потврду Искључи заштитни зид Виндовс заштитника за приватне и јавне мреже.

10. Кликните на ОК да бисте сачували промене.

11. Сада притисните тастере Виндовс + Е заједно да отворите Филе Екплорер и идите на следећу локацију.

C:Program Files (x86)Turbotax

12. Преименујте фасциклу Турботак у ТурботакОлдИнсталл.

13. Отворите свој веб претраживач и пријавите се на свој Интуит налог и преузмите ТурбоТак софтвер.

14. Сада, кликните десним тастером миша на ТурбоТак инсталатер и кликните на Покрени као администратор.

15. Пратите упутства на екрану да бисте инсталирали софтвер и видели да ли је проблем решен.

Често постављана питања (ФАК)

К1. За шта се користи програм ТурбоТак?

Анс. ТурбоТак је програм који је развио Интуит да помогне америчким домаћинствима да обрађују своје пореске пријаве.

К2. Зашто не могу да ажурирам ТурбоТак?

Анс. Многи корисници наилазе на грешку док покушавају да ажурирају програм ТурбоТак на свом рачунару. Ова грешка се може поправити поновним инсталирањем програма.

К3. Шта треба да урадим да решим проблеме са ажурирањем са ТурбоТак-ом?

Анс. Постоје различите методе за решавање проблема са ажурирањем програма ТурбоТак. Неке од метода које се најчешће користе су затварање позадинских програма који ометају и ручно ажурирање софтвера.

***

Надамо се да вам је овај водич био од помоћи и да сте успели да поправите фаталну грешку 1603 када сте покушавали да ажурирате ТурбоТак. Јавите нам који метод вам је помогао. Ако имате било какве предлоге или питања за нас, обавестите нас у одељку за коментаре.