Поправите грешку програмера 6634 у Цалл оф Дути Варзоне

Када се суочите са грешком Варзоне Дев 6634 на свом Виндовс 10 рачунару, бићете избачени из игре. Такође, изгубићете игру и само морате поново да почнете са својим пленом. Постоји толико много разлога због којих се игра Цалл оф Дути: Модерн Варфаре руши на вашем рачунару, укључујући проблеме са интернет везом или антивирусну заштиту. Ако тражите хакове за решавање проблема како бисте поправили грешку Цалл оф Дути Дев 6634, овај водич је за вас. Методе у овом водичу ће вам помоћи да решите проблем Варзоне грешке 6634 у оквиру једноставних решења.

Како да поправите грешку Дев 6634 у Цалл оф Дути Варзоне

Наставите да читате овај водич да бисте решили грешку Цалл оф Дути Варзоне 6634.

Шта узрокује Дев Еррор 6634 на Виндовс 10?

Постоји толико много разлога повезаних са Варзоне дев грешком 6634 на вашем рачунару са оперативним системом Виндовс 10. Ипак, неколико значајних разлога је наведено у наставку.

 • Игри недостаје администраторски приступ
 • Оштећени подаци у фасцикли за инсталацију игре
 • Недостају дозволе за уређивање
 • Антивирусни програм блокира неколико карактеристика игре или саму игру
 • Заштитни зид Виндовс Дефендер блокира програм
 • Застарели оперативни систем и драјвери за рачунар
 • Оштећени подаци игре

Сада пређите на следећи одељак да бисте научили методе решавања проблема за грешку 6634 Цалл оф Дути: Модерн Варфаре.

Прочитајте и примените доле наведене методе на свом Виндовс 10 рачунару за решавање Варзоне грешке 6634 и спречите исту.

Основни кораци за решавање проблема

Ево основних корака које можете пратити да бисте решили проблем.

1. Проверите услове игре

Ако се приликом покретања суочите са грешком Варзоне 6634, морате да проверите основне захтеве игре и уверите се да их ваш рачунар задовољава.

Минимални захтеви
Препоручени захтеви

ЦПУ: Интел Цоре и3-4340 или АМД ФКС-6300

ЦПУ: Интел Цоре и5-2500К или АМД Ризен Р5 1600Кс процесор

БРЗИНА ЦПУ-а: Инфо

БРЗИНА ЦПУ-а: Инфо

РАМ: 8 ГБ

РАМ: 12 ГБ

ОС: Виндовс 7 64-бит (СП1) или Виндовс 10 64-бит (1709 или новији)

ОС: Виндовс 10 64 бит (најновији сервисни пакет)

ВИДЕО КАРТА: НВИДИА ГеФорце ГТКС 670 / НВИДИА ГеФорце ГТКС 1650 или АМД Радеон ХД 7950

ВИДЕО КАРТА: Нвидиа ГеФорце ГТКС 970 4ГБ / ГТКС 1660 6ГБ или АМД Радеон Р9 390 / АМД РКС 580

ПИКСЕЛ СХАДЕР: 5.0

ПИКСЕЛ СХАДЕР: 5.1

ВЕРТЕКС СХАДЕР: 5.0

ВЕРТЕКС СХАДЕР: 5.1

ЗВУЧНА КАРТА: Да

ЗВУЧНА КАРТА: Да

СЛОБОДАН ПРОСТОР НА ДИСКУ: 175 ГБ

СЛОБОДАН ПРОСТОР НА ДИСКУ: 175 ГБ

ПОСЕБНА ВИДЕО РАМ: 2048 МБ

ПОСЕБНА ВИДЕО РАМ: 4096 МБ

2. Поново покрените рачунар

Општи трик за решавање свих привремених кварова повезаних са Цалл оф Дути: Модерн Варфаре је да поново покренете рачунар. Можете поново покренути рачунар пратећи кораке.

1. Идите до менија Виндовс Повер Усер притиском на Виндовс и Кс тастере истовремено.

2. Изаберите Искључи се или се одјави.

3. На крају кликните на Рестарт.

Када поново покренете игру, проверите да ли можете да играте игру без икаквих грешака.

3. Осигурајте исправну мрежну везу

Нестабилна интернет веза доводи до Варзоне дев грешке 6634. Такође, ако постоје било какве препреке између вашег рутера и рачунара, оне могу ометати бежични сигнал и узроковати повремене проблеме са везом.

Можете посетити фаст.цом страницу да бисте сазнали који је оптимални ниво брзине мреже потребан за исправну везу.

Уверите се да ваш уређај задовољава доле наведене критеријуме.

 • Пронађите јачину сигнала ваше мреже и ако је веома слаба, уклоните све препреке између пута.
 • Избегавајте превише уређаја повезаних на исту мрежу.
 • Увек купујте модем/рутер који је верификовао ваш Интернет провајдер (ИСП) и они су без сукоба.
 • Немојте користити старе, поломљене или оштећене каблове. Замените каблове ако је потребно.
 • Уверите се да су жице од модема до рутера и модема до зида стабилне и да нису ометане.
  Како генерисати слике у Гоогле слајдовима са Дует АИ

Ако постоје проблеми са интернет везом, погледајте наш водич Како да решите проблеме са мрежном везом у оперативном систему Виндовс 10 да бисте решили исте.

4. Затворите Позадинске задатке

Неколико корисника је потврдило да се Дев Еррор 6634 може решити затварањем свих позадинских задатака који се извршавају на вашем рачунару. Да бисте имплементирали задатак, пратите наш водич Како завршити задатак у оперативном систему Виндовс 10 и наставите према упутствима.

Када затворите све позадинске процесе, проверите да ли сте успели да поправите грешку 6634 Цалл оф Дути: Модерн Варфаре.

5. Покрените Систем Филе Цхецкер & ДИСМ

Ако на вашем Виндовс 10 рачунару постоје неке датотеке које недостају или су оштећене, суочићете се са Дев грешком 6634. Ипак, поправљате ове оштећене датотеке коришћењем уграђених услужних програма, односно Провера системских датотека и Сервис и управљање сликама за примену.

Прочитајте наш водич о томе како да поправите системске датотеке у оперативном систему Виндовс 10 и пратите кораке према упутствима да бисте поправили све своје оштећене датотеке.

Проверите да ли ваш рачунар може да поправи грешку Цалл оф Дути Дев 6634.

6. Покрените Фулл Диск Цлеануп

Неколико корисника је сугерисало да им је брисање простора на диску на рачунару помогло да реше Дев Еррор 6634. Ово ће омогућити вашем рачунару да инсталира нове датотеке кад год је то потребно, што ће вам помоћи да решите проблем.

Ако постоји минимални расположиви простор на вашем рачунару који доприноси расправи кода грешке у Цалл оф Дути: Модерн Варфаре. Пратите наш водич 10 начина да ослободите простор на чврстом диску на Виндовс-у који вам помаже да обришете све непотребне датотеке на рачунару.

7. Ажурирајте Виндовс

Такође можете да искорените грешке у рачунару и игри тако што ћете ажурирати свој оперативни систем. Увек се уверите да сте ажурирали свој Виндовс оперативни систем и ако су нека ажурирања на чекању, користите наш водич Како да преузмете и инсталирате Виндовс 10 најновије ажурирање

Након ажурирања оперативног система Виндовс, проверите да ли можете да се повежете са сервером игара Цалл оф Дути: Модерн Варфаре без икаквих грешака.

8. Ажурирајте графичке драјвере

Цалл оф Дути: Модерн Варфаре, будући да је графички интензивна игра, ваш графички драјвер је од суштинског значаја за ваше искуство играња. Ако су управљачки програми застарели или неисправни, обавезно их ажурирајте. Можете тражити најновија издања драјвера са његових званичних веб локација или их можете ажурирати ручно.

Пратите наш водич 4 начина да ажурирате графичке драјвере у оперативном систему Виндовс 10 да бисте ажурирали управљачки програм и проверили да ли сте исправили грешку Варфаре 6634.

9. Вратите управљачке програме за ГПУ

Понекад тренутна верзија драјвера ГПУ-а може изазвати Варзоне грешку 6634 и у овом случају морате да вратите претходне верзије инсталираних драјвера. Овај процес се назива враћање управљачких програма и лако можете вратити управљачке програме рачунара у претходно стање пратећи наш водич Како да вратите управљачке програме на Виндовс 10.

10. Поново инсталирајте графичке драјвере

Ако се и даље суочавате са грешком Варфаре 6634 након ажурирања графичких драјвера, поново инсталирајте драјвере уређаја да бисте решили све проблеме са некомпатибилношћу. Постоји неколико начина да поново инсталирате драјвере на рачунару. Ипак, можете лако поново инсталирати графичке драјвере према упутствима у нашем водичу Како да деинсталирате и поново инсталирате управљачке програме на Виндовс 10.

Након што поново инсталирате управљачке програме за ГПУ, проверите да ли можете да приступите Цалл оф Дути: Модерн Варфаре без икаквих грешака.

11. Обришите ДНС кеш и податке

Неколико корисника је сугерисало да им је брисање ДНС кеша и података на рачунару помогло да поправе грешку Цалл оф Дути 6634. Следите према упутствима.

  11 најбољих Руби онлајн компајлера за кодирање у покрету

1. Притисните тастер Виндовс и откуцајте цмд. Затим кликните на Отвори.

2. Сада откуцајте једну по једну следеће команде. Притисните тастер Ентер после сваке команде.

ipconfig/flushdns
ipconfig/registerdns
ipconfig/release
ipconfig/renew
netsh winsock reset

3. Сачекајте да се команде изврше и поново покрените рачунар.

Метод 1: Покрените Варзоне као администратор

Ово је један од најчешћих разлога који изазивају Варзоне дев грешку 6634 на вашем Виндовс 10 рачунару. Одређеним дозволама и функцијама се може приступити само ако сте доделили администраторска права игри Цалл оф Дути: Варзоне. У овом сценарију можете да исправите грешку о којој се расправља пратећи упутства наведена у наставку.

1. Кликните десним тастером миша на Цалл оф Дути: Варзоне пречицу на радној површини или се крећете по директоријуму инсталације и кликните десним тастером миша на њу.

2. Сада изаберите опцију Својства.

3. Затим пређите на картицу Компатибилност и означите поље Покрени овај програм као администратор.

4. На крају, кликните на Примени и ОК да сачувате промене.

Проверите да ли сте поправили дискутовани код Варзоне дев грешке 6634.

Метод 2: Проверите интегритет датотека игре

Видели смо много случајева у којима датотеке игре недостају или су оштећене или су биле непотпуне инсталације. Корисници такође могу доживети грешку Цалл оф Дути Дев 6634 ако их прекине процес ажурирања или ако се датотеке игре премештају. У овој методи ћете отворити Стеам и користити уграђену функцију за проверу интегритета игре. Прочитајте наш водич о томе како да проверите интегритет датотека игре на Стеам-у.

Метод 3: Ажурирајте Стеам и Варзоне игру

Ако користите застарелу Стеам апликацију, не можете глатко приступити ниједној игрици. Стога се увек уверите да користите ажурирану верзију игре Стеам и Цалл оф Дути: Модерн Варфаре пре него што је покренете.

1. Притисните тастер Виндовс и откуцајте Стеам, а затим кликните на Отвори.

2. Сада кликните на Стеам у горњем левом углу екрана, а затим на Цхецк фор Стеам Цлиент Упдатес… као што је истакнуто испод.

3. Ако имате нова ажурирања за преузимање, инсталирајте их и уверите се да је ваш Стеам клијент ажуран.

4. Сада поново покрените Стеам и проверите да ли је проблем сада решен.

Исто тако, увек је неопходно да ваша игра ради на најновијој верзији како бисте избегли било какве сукобе. Док се ваша игра не ажурира, не можете се успешно пријавити на сервере Цалл оф Дути: Модерн Варфаре.

Да бисте ажурирали своју игру, следите доле наведене кораке.

1. Покрените Стеам и идите до БИБЛИОТЕКЕ.

2. Сада кликните на ХОМЕ и потражите Цалл оф Дути: Варзоне.

3. Затим кликните десним тастером миша на игру и изаберите опцију Пропертиес….

4. Сада се пребаците на картицу АЖУРИРАЊА и проверите да ли су нека ажурирања на чекању. Ако јесте, пратите упутства на екрану да бисте преузели најновија ажурирања.

Након ажурирања, проверите да ли је грешка Цалл оф Дути 6634 исправљена.

Метод 4: Ажурирајте .НЕТ Фрамеворк

.НЕТ фрамеворк у Виндовс 10 рачунару је од суштинског значаја за непрекидну услугу модерних апликација и игара. Многе игре имају функцију аутоматског ажурирања за .НЕТ фрамеворк, и стога ће се аутоматски ажурирати кад год ажурирање буде доступно. У другом случају, ако се ажурирање затражи на вашем рачунару, можете ручно да инсталирате најновију верзију .НЕТ фрамеворк-а, као што је објашњено у наставку, да бисте поправили грешку Цалл оф Дути 6634.

1. Проверите да ли постоје нова ажурирања за .НЕТ фрамеворк са званична Мицрософт веб локација.

2. Ако постоје ажурирања, кликните на одговарајућу/препоручену везу и кликните на опцију Преузми .НЕТ Фрамеворк 4.8 Рунтиме.

Напомена: Немојте кликнути на Преузми .НЕТ Фрамеворк 4.8 Девелопер Пацк јер га користе програмери софтвера.

3. Идите на Моја преузимања, двапут кликните на датотеку за подешавање да бисте покренули преузету датотеку и пратите упутства на екрану да бисте успешно инсталирали .НЕТ фрамеворк на свој Виндовс рачунар.

Метод 5: Ажурирајте ДирецтКс

Да бисте уживали у беспрекорном мултимедијалном искуству у игри Цалл оф Дути: Модерн Варфаре. Морате да проверите да ли је ДирецтКс инсталиран и да ли је ажуриран на најновију верзију. ДирецтКс вам помаже да побољшате визуелно медијско искуство посебно за графичке игре и апликације. Вреди ажурирати ДирецтКс потребан за ову игру пратећи наш водич, Како ажурирати ДирецтКс у оперативном систему Виндовс 10.

  Поправите Немогућност добијања дозвола за писање за Фаллоут 3

Метод 6: Онемогућите Стеам Оверлаи

Стеам Оверлаи је део Стеам-а који омогућава корисницима приступ листи пријатеља, веб претраживачу и омогућава куповину у игрици. То је значајан алат, али понекад покреће грешку Цалл оф Дути: Модерн Варфаре 6634. Ако желите да решите овај проблем, искључите преклапање игре Стеам.

1. Покрените Стеам и кликните на БИБЛИОТЕКА.

2. Сада кликните десним тастером миша на Цалл оф Дути: Модерн Варфаре и кликните на Својства.

3. Сада, пребаците се на картицу ГЕНЕРАЛНО и опозовите избор у пољу за потврду Омогући Стеам Оверлаи док сте у игри.

4. На крају, поново покрените игру и проверите да ли је грешка Варзоне 6634 решена.

Метод 7: Поправите Мицрософт Висуал Ц++ који се може редистрибуирати

Алтернативно, можете покушати да поправите Мицрософт Висуал Ц++ пакете за редистрибуцију да бисте поправили грешку Варзоне дев 6634 према упутствима у нашем водичу Како да поправите Мицрософт Висуал Ц++ редистрибутабле.

Метод 8: Поново инсталирајте Мицрософт Висуал Ц++ Редистрибутабле

Ако претходни метод поправке Мицрософт Ц++ Висуал Редистрибутабле није поправио грешку 6634 Цалл оф Дути: Модерн Варфаре. Тада ћете морати поново да инсталирате редистрибутивну верзију. Пратите дате кораке у нашем водичу Како поново инсталирати Мицрософт Висуал Ц++ Редистрибутабле да бисте деинсталирали и затим их поново инсталирали.

Метод 9: Измените поставке заштитног зида Виндовс Дефендер-а

Такође ћете се суочити са грешком Дев Еррор 6634, због превише реактивног или превише заштитног антивирусног пакета на вашем Виндовс 10 рачунару. Ово спречава везу између покретача игара и сервера. Дакле, да бисте решили овај проблем, можете да ставите Цалл оф Дути: Модерн Варфаре на белу листу у подешавањима заштитног зида или да привремено онемогућите проблем.

Опција И: Бела листа Цалл оф Дути: Модерн Варфаре

Да бисте омогућили Цалл оф Дути: Модерн Варфаре у вашем Виндовс Дефендер заштитном зиду. Пратите наш водич Дозволите или блокирајте апликације кроз Виндовс заштитни зид и примените кораке према упутствима.

Опција ИИ: Онемогућите заштитни зид (не препоручује се)

Ако не знате како да онемогућите заштитни зид Виндовс Дефендер, наш водич Како да онемогућите Виндовс 10 заштитни зид ће вам помоћи у томе.

Опција ИИИ: Креирајте ново правило у заштитном зиду

1. Притисните тастер Виндовс и откуцајте Виндовс Дефендер заштитни зид са напредном безбедношћу. Затим кликните на Отвори.

2. Сада, у левом окну, кликните на Инбоунд Рулес као што је приказано.

3. Затим, у десном окну, кликните на Ново правило… као што је приказано.

4. Уверите се да сте изабрали опцију Програм под Коју врсту правила желите да креирате? мени и кликните на Нект> као што је приказано.

5. Затим кликните на дугме Бровсе… које одговара путањи овог програма: као што је приказано.

6. Затим идите до путање Ц:Програм Филес (к86) Цалл оф Дути: Модерн Варфаре и двапут кликните на датотеку за подешавање. Сада кликните на дугме Отвори.

7. Затим кликните на Нект > у прозору чаробњака за нова улазна правила као што је приказано.

8. Сада изаберите радио дугме поред Дозволи везу и кликните на Нект > као што је приказано.

9. Уверите се да су поља Домаин, Привате, Публиц изабрана и кликните на Нект > као што је приказано.

10. На крају, додајте име новом правилу и кликните на Заврши.

Метод 10: Привремено онемогућите Антивирус (ако је применљиво)

Неки некомпатибилни антивирусни програми инсталирани на вашем рачунару ће узроковати Цалл оф Дути Дев грешку 6634. Да бисте избегли конфликте, морате да обезбедите безбедносна подешавања вашег Виндовс 10 рачунара и проверите да ли су стабилна или не. Да бисте сазнали да ли је антивирусни пакет разлог за грешку 6634 Цалл оф Дути: Модерн Варфаре, онемогућите га једном и покушајте да се повежете на мрежу.

Прочитајте наш водич о томе како да привремено онемогућите антивирусни програм на Виндовс 10 и пратите упутства да привремено онемогућите антивирусни програм на рачунару.

Ако имате решење за свој проблем након што сте онемогућили антивирусни програм на рачунару, саветујемо вам да потпуно деинсталирате програм са рачунара. Прочитајте наш водич Присилно деинсталирајте програме који се неће деинсталирати у оперативном систему Виндовс 10 да бисте деинсталирали свој антивирусни програм са рачунара.

***

Надамо се да је овај водич био од помоћи и да сте могли да поправите Дев Еррор 6634 на свом Виндовс рачунару. Јавите нам који метод вам је најбољи. Такође, ако имате било каква питања/предлоге, слободно их оставите у одељку за коментаре.