Поправите љубичасти екран смрти на Самсунг телефону

Знамо да заслужујете квалитетно искуство када користите свој мобилни телефон. Али понекад се можете суочити са уобичајеним проблемом да Самсунг екран постаје плав. Не брините, овај проблем се може решити и ми ћемо у овом чланку дати одговарајући водич о томе како да поправите љубичасти екран смрти на телефону. Пратите методе наведене у овом чланку да бисте решили проблем са љубичастим екраном Самсунг Галаки С7 и наставили са својим квалитетним искуством.

Како поправити љубичасти екран смрти на Самсунг телефону

Да бисте исправили грешку, морате знати који су разлози због којих екран Самсунг уређаја постаје љубичаст. Узроци за овај Самсунг Галаки С7 љубичасти екран може бити због хардверских или софтверских грешака. Да бисте сазнали ове разлоге, наставите да читате овај чланак.

Шта узрокује проблем са крварењем екрана телефона?

Разлози за крварење екрана телефона су следећи

  • Грешка у вашем мобилном софтверу.
  • Прегревање вашег телефона такође може бити разлог за проблем са којим се суочавате.
  • Ако је ваш телефон пао са висине, унутрашњи екран вашег телефона је можда претрпео озбиљна оштећења. И због тога ЛЦД течност унутар екрана сада слободно цури што узрокује плави екран.
  • У случају да је вода ушла у ваш мобилни телефон, можда ћете се суочити са грешком на екрану телефона.
  • Спољни уређаји прикључени на ваш телефон као што су СД картице такође могу бити разлог.
  Граматички у односу на Мицрософт Едитор: шта треба да користите?

Како да поправите Самсунг екран који постаје љубичасти

Увек је сјајно поправити љубичасти екран смрти на телефону ако је могуће. На крају крајева, губитак новца је ако се проблем крварења може решити следећим једноставним методама. У овом водичу смо навели 6 лаких метода за вас. Можете да пратите кораке наведене у методама за решавање љубичастог екрана Самсунг галаки с7

Метод 1: Поново покрените уређај

Ово је најлакши метод, па смо ово прво навели. Да бисте поново покренули уређај, потребно је да пратите ове једноставне кораке наведене у наставку.

1. Прво, истовремено притисните дугме за смањивање јачине звука и дугме за напајање док се на екрану телефона не појаве 3 опције које су искључење, поновно покретање и хитни режим.

2. Додирните опцију Рестарт.

3. Опет, мораћете да додирнете опцију Рестарт.

Метод 2: Одвојите нежељени спољни хардвер

Спољне хардверске компоненте као што су СД картице или слушалице могу бити фактор одговоран за проблем. Проблем са Самсунг љубичастим екраном може бити узрокован поквареним спољним уређајем. Да бисте утврдили да ли је проблем боје Самсунг мобилног екрана решен или не, стога је пожељно уклонити спољни хардвер са паметног телефона. Ова техника има велику вероватноћу да исправи грешку.

Метод 3: Покрените уређај у безбедном режиму

Такође је једноставан начин да поправите љубичасти екран Самсунг галаки с7. Међутим, све преузете апликације на вашем телефону биће привремено онемогућене да би вам помогле у решавању проблема са телефоном. Пратите ове кораке ако желите да поправите љубичасти екран смрти на телефону.

  Како проверити спецификације хардвера на Цхромебоок-у

1. Прво притисните дугме за смањивање јачине звука и дугме за напајање истовремено док се на екрану телефона не појаве 3 опције које су искључење, поновно покретање и хитни режим.

2. Додирните опцију Искључивање све док се не појави овај екран.

3. Додирните поново да бисте поново покренули телефон у безбедном режиму.

Метод 4: Ажурирајте Андроид ОС

Други начин да решите овај проблем је ажурирање телефона. Морате да следите ове једноставне кораке да бисте решили проблем.

1. Додирните икону Подешавања.

2. Затим померите надоле и кликните на Ажурирање софтвера.

3. Додирните опцију Преузми и инсталирај.

4. Додирните опцију Преузми.

Метод 5: Промена брзине обраде

Ако је брзина обраде вашег телефона постављена на максимум, то може довести до прегревања вашег уређаја. Ако је на максималном нивоу, можете га променити у оптимизовани режим. Можете видети брзину обраде и променити је на оптимизовани ниво. Ово вам може помоћи да поправите љубичасти екран смрти на телефону. Пратите ове кораке у наставку.

1. Тапните на Брзина обраде све док опције за време не постану видљиве на екрану.

2. Додирните опцију Оптимизовано.

Метод 6: Извршите ресетовање на фабричка подешавања

Овај метод се не препоручује јер можете изгубити своје податке и то је корак који одузима много времена. Ако и даље желите да идете на овај корак јер ваш Самсунг екран постаје љубичаст, прво сачувајте своје податке. Након тога, можете пратити доле наведене кораке.

1. Додирните икону Подешавања.

2. Померите се надоле и додирните Опште управљање.

3. Додирните опцију Ресет.

  5 начина да добро искористите свој застарели иПхоне 4

4. Изаберите опцију Фацтори Дата Ресет.

5. Поново додирните опцију Ресет.

6. Унесите тренутни ПИН и додирните опцију Потврди.

Захтевамо да овај метод сматрамо решењем за немогућност прављења снимака екрана због безбедносних политика као последње решење и следите ове кораке тек након што се ваши подаци сачувају на неком другом уређају.

Често постављана питања (ФАК)

К1. Како поправити љубичасти екран на Самсунг-у?

Анс. Постоји много метода да поправите љубичасти екран на Самсунг-у. Ове методе су поновно покретање вашег уређаја, ажурирање андроида, ресетовање на фабричка подешавања, одвајање спољних уређаја, искључивање у безбедном режиму и промена брзине обраде на оптимизовани ниво. Да бисте сазнали детаљније о овим методама, погледајте чланак.

К2. Зашто ми је екран благо љубичаст?

Анс. Ово је уобичајена грешка са којом се можете суочити. Али не брините, то није озбиљан проблем. Разлози због којих је овај екран мало плаве боје су прегревање вашег уређаја јер је брзина обраде подешена на максималан ниво, нежељени спољни уређај повезан на ваш гаџет, уређај који пада са висине и течност изнутра сада слободно цури, грешка у софтверу и не -ажурирани софтвер.

К3. Да ли је у реду да ажурирате свој телефон?

Анс. Ако ваш телефон приказује обавештење о ажурирању, можете изабрати да ажурирате. То ће вам помоћи да решите проблеме као што су немогућност повезивања на Ви-Фи, љубичасти екран и немогућност снимања екрана.

***

Надамо се да сте уз помоћ овог водича успели да научите како да поправите љубичасти екран смрти на Самсунг телефону. Ако имате било каква питања или предлоге, слободно их оставите у одељку за коментаре испод.