Приступачан и поуздан софтвер за подршку за ваше пословање

Успех пословања зависи од његових купаца и клијената. Само са ефикасним софтвером за подршку, можете осигурати да се њихове болне тачке решавају на време.

Свим врстама компанија које се суочавају са клијентима потребан је софтвер за подршку како би њихови клијенти могли лако да дођу до њих и пронађу решења за њихове проблеме и упите.

За нову компанију, моћна служба за помоћ би могла да промени игру. За компаније са растућом или огромном базом клијената, важност софистициране корисничке подршке је од највеће важности.

Да бисте креирали решење за подршку за вашу организацију, отворене и поуздане апликације као што је Хеск могу бити прави избор. Пре него што научите како вам овај софтвер може помоћи, хајде да сазнамо разлоге за добијање решења за помоћ.

Зашто вам треба софтвер за подршку

 • Уз помоћ софтвера за корисничку подршку, компаније могу без напора да управљају свим проблемима купаца користећи одговарајући систем за продају карата и особље за корисничку подршку.
 • Софтвер за подршку са вишеканалном корисничком подршком помаже вам да одговорите на упите који долазе са свих дигиталних канала на једном месту.
 • Решења службе за помоћ долазе са системом за продају карата који осигурава да ниједан проблем не остане непримећен и да клијенти брзо реше своје проблеме.
 • Услуга корисничке подршке укључује различите задатке који се понављају и одузимају време, као што је слање порука са потврдом, додељивање тикета, додељивање релевантног особља на упит, итд. Софтвер за подршку аутоматизује такве задатке и убрзава процес корисничке подршке.
 • Такође може олакшати систем повратних информација о бази знања и учинку руководилаца подршке.
 • Ове апликације омогућавају компанијама да понуде решења по мери у складу са њиховим пословним моделом.
 • Предузећа могу креирати унапред постављене одговоре за уобичајене упите клијената. Ово осигурава да купци добију побољшано искуство када контактирају корисничку подршку.
 • Користећи софтвер за подршку, можете добити детаљне извештаје и аналитику о учинку вашег тима за подршку. Тако можете разумети своје слабости и радити на њима.

Као што је видљиво из горе наведеног, постоје бројне предности коришћења софтвера за подршку. Дакле, ако још увек зависите од дугих трагова е-поште за решавање упита купаца, време је да се одмакнете и одлучите се за решење за подршку које покреће Хеск.

Како Хеск може да вам понуди одговарајуће решење

За многа предузећа, једна од главних брига око постављања решења за подршку за компанију је цена. Будући да је решење отвореног кода, Хеск им омогућава да бесплатно имају службу за помоћ на својој веб локацији.

Све што треба да урадите је да хостујете на свом серверу, а Хеск је спреман за рад. Штавише, компаније такође могу да користе Хеск за решавање интерних упита кроз базу знања.

Када креирате сопствено решење за подршку користећи Хеск, можете му додати потребне функције. На пример, омогућава вам да креирате базу знања са одговорима на сва уобичајена питања. Ако клијенти не могу да пронађу одговоре на своја питања, могу да пошаљу своја питања како би направили карту за подршку.

Као администратор, желите потпуну контролу над приступом и активностима вашег особља за подршку. Хеск вам омогућава да категоришете, филтрирате и одредите приоритет тикета, заједно са праћењем времена проведеног на свакој карти. Осим постављања налога особља, омогућава вам да добијете преглед њихове функционалности и омогућите им неопходан приступ.

Софтвер службе за помоћ креиран помоћу Хеска такође вам омогућава да приступите свим потребним информацијама са једног места. Поједностављени софтвер има бројне друге функције као што су шаблони тикета, унапред припремљени одговори, додавање белешки, прилагање датотека тикетима, додавање прилагођених поља података, измена статуса тикета итд.

Хеск Феатурес

Централизовани систем подршке

Са централизованим системом за све упите подршке, Хеск је одлично решење. Омогућава вам да пратите и управљате упитима које добијате путем образаца, имејлова и телефонских позива са једног места.

Услуге самопомоћи

Не желите да сваки клијент задржи своје особље за подршку ангажованим на најједноставнијим упитима. Дакле, Хеск вам омогућава да креирате базу знања са одговорима на уобичајена питања. Такође, можете креирати одвојене одељке за често постављана питања и корисничке водиче тако да корисници могу пронаћи решења за своје основне проблеме.

Управљање упитима

Хеск нуди низ корисних функција за боље управљање упитима клијената. Омогућава вам да категоришете карте, дефинишете њихову хитност и проверите тренутни статус карте.

Комуникација без муке

Да бисте избегли комуникацију напред-назад са својим клијентима и побољшали њихово искуство коришћења ваше платформе, ваш софтвер за подршку треба да прикупи неопходне информације пре него што започне разговор и понуди почетне унапред припремљене одговоре. Све ове функције су доступне на Хеску.

Лакоћа коришћења

Хеск је поједностављена платформа, а лаганим софтвером је лако управљати. Штавише, не долази са стрмом кривом учења, тако да свако може да га користи без икаквих потешкоћа.

Додатне функције

Осим горе наведеног, ту су и мере превенције СПАМ-а, оцене одговора, подршка на више језика и извештаји о жељеном периоду.

Како подесити софтвер за службу за помоћ користећи Хеск

Постављање апликације за корисничку подршку користећи Хеск је прилично једноставно. Све што треба да урадите је да следите ове кораке:

1. Прво морате да преузмете и инсталирате Хеск софтвер. Корисници бесплатног плана морају да га инсталирају на свој сервер који сами хостује. Или можете изабрати Хеск Цлоуд за тренутну инсталацију на удаљеном серверу.

2. Након инсталације, потребно је да приступите административном порталу да бисте извршили основне конфигурације. Након креирања профила и подешавања основних поставки, можете одабрати категорије подршке, додати особље за подршку, креирати базу знања и добити припремљене одговоре. Такође је важно проћи кроз безбедносну контролну листу Хеска.

3. Ако желите да обављате друге задатке користећи решење, морате да урадите напредну конфигурацију. То укључује подешавање сервера за слање е-поште, претварање е-поште клијената у карте, добијање обавештења о касним тикетима, нуђење одговора е-поштом са обогаћеним текстом и додавање поља у обрасце за подношење тикета.

Сценарији где Хеск може бити користан

 • Свака компанија која нуди производе или услуге која жели да постави портал за подршку са базом знања и системом за продају карата за подршку може да користи Хеск.
 • Предузећа са наменским ИТ тимом могу да поставе ИТ хелп деск користећи Хеск. Стога, свако ко има проблема са хардвером може да пошаље карту за подршку, а ИТ тим може да им помогне одговарајућим смерницама.
 • Хеск је такође користан за тим за одржавање грађевинског комплекса. То ће им омогућити да примају и управљају питањима одржавања зграде и решавају их по приоритету.

Хеск Версионс

Можете изабрати да користите било коју од две верзије софтвера Хеск:

#1. Хеск

Ова бесплатна верзија Хеска вам омогућава да сами хостујете решење на серверу који подржава ПХП и МиСКЛ. Не морате да се региструјете и може се слободно користити и за комерцијалне веб странице.

Међутим, бесплатна верзија долази са везом „поверед би“ која ће бити видљива купцима. Да бисте уклонили ову везу и додали професионални изглед вашој служби за помоћ, можете купити Хеск лиценцу, почевши од 49,99 УСД (једнократно).

#2. Хеск Цлоуд

Ово је СааС верзија Хеска, где је софтвер удаљен удаљен. За ову верзију, Хеск се брине за хостовање и одржавање. Корисници Хеск Цлоуд-а такође могу приступити додатним модулима за статистику, ескалацију и задовољство. Цена почиње од 29,99 долара.

Закључна размишљања

У данашње време, предузећима је потребна ефикасна и професионална апликација за помоћ на својој веб страници како би тренутно решила упите купаца и понудила им позитивно искуство коришћења својих производа.

Недостатак неопходних карактеристика и високи трошкови су фактори који спречавају многе компаније да се одлуче за решење за подршку. Користећи Хеск, можете подесити софистицирану апликацију за подршку на серверу који се самостално хостује или удаљеном серверу.

Софтвер је препун функција неопходних за управљање софтвером службе за помоћ за неометано корисничко искуство и за клијенте и за руководиоце подршке. Будући да је софтвер отвореног кода, Хеск се може користити бесплатно и прилагођен свим пословним потребама.

Такође можете истражити најбољи софтвер за удаљену радну површину и софтвер за ћаскање на радном месту за бољу продуктивност.