Први лаптоп у индустрији који покреће Интел Цоре Ултра 7 процесор

Најбоље и најновије технологије, геџете и паметне уређаје водеће технолошке компаније представљају на Мобиле Ворлд Цонгресс (МВЦ) 2024, који се одржава у Барселони од 26. до 29. фебруара 2024. Један изванредан производ представљен ове године био је ТЕЦНО Мегабоок Т16 Про 2024 Ултра лаптоп, који комбинује најновије Интел процесоре, најбоље у класи АИ искуство, моћне перформансе и трајање батерије водеће у индустрији.

ТЕЦНО је глобални иновативни технолошки бренд који послује у преко 70 земаља широм света. Мегабоок Т16 Про 2024 Ултра је развијен у складу са суштином бренда „Стоп Ат Нотхинг“, што је ТЕЦНО-ова посвећеност откључавању најбољих и најновијих технологија за појединце који гледају у будућност, инспиришући их да никада не престану да следе своје циљеве и своју визију. за најбољу будућност.

Снажан извођач са изузетним АИ могућностима за професионалце

Са вештачком интелигенцијом која преовладава у сваком аспекту наших живота, Мегабоок Т16 Про 2024 је направљен да интегрише АИ индустријске апликације у свакодневни живот људи. Уграђени ПЦ Манагер у Мегабоок-у ради са Интел Цоре Ултра ЦПУ-ом и НПУ-ом како би побољшао продуктивност уз одржавање приватности и флексибилности корисника. Као корисник, моћи ћете да постигнете АИ слику, АИ конференцију, клонирање рачунара и оптимизацију система, итд. у оперативној локализацији. Мегабоок Т16 Про 2024 Ултра такође подржава Виндовс 11 систем са Мицрософт Цопилот.

Мегабоок Т16 Про 2024 Ултра долази са опцијом Интел Цоре Ултра 7 и Ултра 5 процесора, до 32 ГБ ЛПддр5 РАМ-а и 1ТБ ПЦИЕ 4.0 ССД меморије. Своје најизазовније задатке можете да обављате са лакоћом, захваљујући ултра-јасној резолуцији од 2,5К, ултра безграничном екрану од 16 инча са 100% РГБ бојом и осветљеношћу од 400 нита.

  1Море Фит Опен Еарбудс С50 преглед: Ово треба сваком спортисти

Модеран, елегантан, компактан и лаган, Мегабоок Т16 Про 2024 Ултра је поуздан сапутник у послу за пословне и креативне професионалце. Штавише, његова водећи у индустрији велика батерија од 99,99 Вх ће обезбедити непрекидну употребу од 20,5 сати. Осим тога, брзи пуњач од 100 В ће вас покренути за трен ока.

Са више портова за побољшано повезивање и камером од 2МП од 1080 ХП, ТЕЦНО Мегабоок Т16 Про 2024 Ултра је направљен да задовољи захтеве модерног играња игара, продуктивности и креирања садржаја, посебно са вештачком интелигенцијом.

Ово је спонзорисана објава. Избор производа и мишљења изражена у овом чланку потичу од спонзора и не одражавају уредничке смернице МакеУсеОф-а или његовог особља.