Пуњач и прикључна станица у једном

Кључне Такеаваис

  • Басеус ГаН5 4-у-1 станица за пуњење је компактно чвориште и брзи пуњач који може напајати три УСБ уређаја истовремено.
  • Има два УСБ-Ц порта, УСБ-А порт и ХДМИ порт, што га чини разноврсним за повезивање лаптопова, монитора и других периферних уређаја.
  • Станица за пуњење има максималну излазну снагу од 67 В, што је чини погодном за просечне кориснике са уређајима као што су МацБоок Аир или основни МацБоок Про.

Вероватно ће вам требати пуњач за лаптоп, телефон и слушалице када стигнете у канцеларију. А ако имате сталну радну станицу, вероватно прикључите рачунар на монитор пре него што почнете да радите. То може довести до тога да многи каблови, кључеви, чворишта и други додаци затрпају ваш сто. Басеус ГаН5 4-у-1 чвориште за пуњење ће вам помоћи да очистите вашу радну станицу.

Басеус ГаН5 Про 4-у-1 станица за пуњење

Басеус ГаН5 4-у-1 станица за пуњење је брзи пуњач способан да напаја три уређаја који такође делује као чвориште и прикључна станица. Такође можете да прикључите ХДМИ монитор на њега који може да емитује 4К@30.

Бренд Басеус

Модел ГаН5 Про стони брзи пуњач

Излаз 2к УСБ-Ц (само један се може користити за податке), 1к УСБ-А, 1к ХДМИ

Излазна снага 67В

Боја Црна

Тежина 309 г / 11 оз

Димензије 9,9 к 3,9 к 3,9 цм

Дужина кабла 1,5м / 5фт

Прос

  • Згодно чвориште и функција пуњења
  • Можете да повежете монитор са ХДМИ портом за 4К30 излаз
  Како ресетовати лозинку за иПхоне

Цонс

  • Један од УСБ-Ц портова је само напајање
  • Као чвориште, портови би били боље постављени позади
  • Мора да буде напајан? не може да делује као УСБ-Ц чвориште без напајања

Мала црна цигла на вашем столу

Јови Моралес / МакеУсеОф

Басеус ГаН5 4-у-1 станица за пуњење је више од обичног брзог пуњача. Уместо тога, то може бити и мало чвориште за ваш рачунар (или било који други подржани уређај), који испоручује напајање и преноси податке на прикључене уређаје.

Тежак је 309 грама (10,9 оз) и димензија 9,9 к 4,9 к 3,9 цм, тако да вам неће бити оптерећење за држање у торби за лаптоп. Али пошто је предвиђено да стоји на вашем столу, има 1,5 м (5 стопа) кабл за наизменичну струју за укључивање у утичницу. Такође добијате УСБ-Ц на УСБ-Ц кабл за пренос података од 110 цм (3,6 стопа) за повезивање уређаја са чвориштем.

Упркос томе што је дизајниран за радну станицу, он нема огроман капацитет излазне снаге. Може да испоручи само 67 вати преко свих портова, тако да није намењен корисницима са моћним уређајима као што је МацБоок Про који покреће М3 Про. Али ако сте просечан корисник са МацБоок Аир-ом или основним М3 МацБоок Про-ом, ово би требало да буде више него довољно за ваше потребе.

Мање као прикључна станица, више као пуњач

Јови Моралес / МакеУсеОф

ГаН5 4-у-1 има два УСБ-Ц порта, један УСБ-А порт и ХДМИ порт; дакле 4-у-1 надимак. Такође има једну плаву индикаторску лампицу која вам говори да ли је чвориште напајано. Међутим, иако се продаје као комбинација чворишта и пуњача, делује више као овај други. То је зато што иако има ХДМИ порт који може да прими 4К@30, само два УСБ порта могу да преносе и примају податке.

  ВебСпхере 8.5 Административни курс

Дакле, ако свој лаптоп прикључите у порт за податке Типе-Ц 2, он ће моћи да прима податке само са УСБ-А порта. Порт Типе-Ц 1 је само напајање и не комуницира са другим портовима на чворишту. А пошто су сви прикључци постављени на предњој страни пуњача, још увек морате да се носите са неким кабловским шпагетима. Било би боље да је Басеус ХДМИ и УСБ-А портове за податке поставио позади, јер ћете вероватно стално држати монитор и тастатуру укључене у чвориште.

Штавише, пошто је овај уређај првенствено пуњач, не ради без напајања. Дакле, чак и ако имате монитор са УСБ-Ц напајањем и лаптоп са пуним пуњењем, не можете користити Басеус ГаН5 4-у-1 за повезивање два уређаја преко ХДМИ-ја.

Напајање за ваш лаптоп и телефон, прикључак за ваш монитор и тастатуру

Јови Моралес / МакеУсеОф

Као и већина пуњача, његова максимална излазна снага од 67 вати биће подељена када прикључите више уређаја. Дакле, овако Басеус ГаН5 4-у-1 дели вати које испоручује.

Тип-Ц 1

67В

20В

Типе-Ц 2 Дата

67В

45В

Нажалост, немамо податке за УСБ / Дата порт, тако да не знамо колико вати може да испоручи и како то утиче на друге уређаје када га користите за пуњење уређаја. Ипак, када сам га користио на својој радној станици, Басеус ГаН5 4-у-1 је испоручио довољно снаге мојој опреми.

Укључио сам свој МацБоок Аир у Типе-Ц 2 Дата порт, моју механичку тастатуру у УСБ / Дата порт, мој 4К ТВ у ХДМИ порт, а мој паметни телефон у Типе-Ц 1 порт. А пошто ми је био потребан само један УСБ-Ц порт за напајање, видео и пренос података са тастатуре, мој МацБоок је оставио један слободан УСБ-Ц порт уместо да користи МагСафе порт за напајање, један УСБ-Ц порт за мој ХДМИ кључ, а други за моју тастатуру, не остављајући слободне портове.

  Како да генеришете ССХ кључ на Линуку

Ефикасна пластична кутија

Јови Моралес / МакеУсеОф

Једна од ствари на које гледам када прегледам пуњаче је њихова ефикасност—или колико енергије испоручују вашем уређају у односу на количину енергије коју троше као топлоту. Дакле, прво сам тестирао пуњач тако што сам укључио свој МацБоок Аир од 15 инча на око 60% нивоа батерије.

Изненађујуће, мој лаптоп је у почетку трошио 71 ват из порта Типе-Ц 2, а пуњач је црпео 78,1 вати из мог тестера утичнице. Коначно, мој рачунар се смирио на 67 вати, а мој тестер је пријавио 76,4 вати извучене из зида. Ово одговара просечној ефикасности од 90%, што је прилично добро за пуњаче ове величине.

Када сам четири уређаја прикључио на чвориште, било је мало вруће на додир. Али након што сам то проверио својом инфрацрвеном камером, температура површине је регистрована на само око 50 степени Целзијуса — што је просечно за чворишта за пуњење ове величине.

Јови Моралес / МакеУсеОф

Ваш први корак до чисте радне станице

Басеус ГаН5 4-у-1 станица за пуњење је погодан уређај за почетак чишћења радне станице. Није савршено, али је одлична полазна тачка за чишћење додатних каблова и отварање портова на лаптопу.

Да, није погодан за кориснике који имају уређаје велике снаге, више екрана и много периферних уређаја. Али за већину нас који користе само један монитор и остављају лепу механичку тастатуру у канцеларији, Басеус ГаН5 4-у-1 станица за пуњење ће бити довољна.

Басеус ГаН5 Про 4-у-1 станица за пуњење

Басеус ГаН5 4-у-1 станица за пуњење је брзи пуњач способан да напаја три уређаја који такође делује као чвориште и прикључна станица. Такође можете да прикључите ХДМИ монитор на њега који може да емитује 4К@30.