Сада можете да креирате и уређујете ВхатсАпп налепнице на мобилном телефону

ВхатсАпп-ов Стицкер Макер пробија се од веба до мобилних уређаја.

Кључне Такеаваис

 • ВхатсАпп-ов Стицкер Макер вам омогућава да креирате прилагођене налепнице од фотографија директно из апликације на телефону.
 • Мета прво уводи ову функцију корисницима иПхоне-а, а очекује се да ће Андроид уређаји уследити у наредним недељама.
 • Прилагођене налепнице могу додати лични штих вашим разговорима и учинити их привлачнијим.

Мета је представио ВхатсАпп Стицкер Макер у иОС верзију апликације, а ускоро ће уследити и Андроид уређаји. Можете да користите ВхатсАпп Стицкер Макер да направите прилагођене налепнице од фотографија сачуваних на вашем телефону и учините разговоре забавнијим.

Како да направите сопствене налепнице на ВхатсАпп-у за иОС

Иако сте били у могућности да користите прилагођени Стицкер Макер на ВхатсАпп Веб-у од увођења ове функције 2021. године, Мета је одвојила своје слатко време доводећи га на паметне телефоне. Корисници Андроид-а ће можда морати да сачекају још мало, али ако имате иПхоне, можете да пратите кораке у наставку да бисте креирали прилагођену налепницу на ВхатсАпп-у:

 • Отворите разговор на ВхатсАпп-у и додирните икону налепнице поред поља за текст.
 • Додирните икону плус (+) у првом реду налепница.
 • Изаберите жељену слику из своје библиотеке фотографија да бисте приказали ВхатсАпп-ов Креатор налепница. ВхатсАпп ће аутоматски направити исечак главног субјекта на вашој слици.
 • Видећете траку са алаткама у горњем десном углу коју можете користити за даље измене. Да бисте додали текст на налепницу, додирните икону Т.
 • Можете променити боју текста користећи бирач боја са десне стране. Исто тако, можете изабрати било који од фонтова који се појављују изнад тастатуре. Када будете задовољни својим текстом, додирните Готово у горњем левом углу.
 • Такође можете да нацртате преко своје налепнице. Да бисте то урадили, додирните икону оловке, изаберите жељену боју и почните да цртате. Опет, када завршите, можете да додирнете Готово да бисте сачували промене.
 • Када завршите своју налепницу, додирните плаво дугме Пошаљи да бисте је послали свом ВхатсАпп контакту и сачували је у библиотеци налепница.
 •   Шта је ВилдТангент Гамес?

  Ако желите да приступите својој новој налепници касније, све што треба да урадите је да додирнете икону Стицкер у пољу за текст. Појавиће се у првом реду. Можете га дуго притиснути и додирнути Уреди налепницу да бисте га променили ако је потребно.

  Корисници иОС-а такође могу да користе функцију визуелног претраживања

  Иако је ВхатсАпп-ов Стицкер Макер згодан, корисници иПхоне-а такође могу да залепе фотографију у ВхатсАпп за иОС да би направили прилагођену налепницу. Ово је могуће због функције Висуал Лоокуп у иОС-у, која вам омогућава да уклоните позадину са било које слике на вашем иПхоне-у.

  Прилагођене налепнице помажу да разговори буду личнији. На пример, можете да направите налепницу свог изражајног лица да бисте се добро насмејали са пријатељима, да покажете своје уметничке вештине помоћу налепница или да додате тренутак за памћење у своју библиотеку налепница. Можете бити креативни и користити прилагођене налепнице да бисте се изразили на начин који једноставно не би био могућ са емоџијима.