Смиле Виде уз усмиле И10 Про паметну четкицу за зубе Блацк Фридаи Деал

Упркос значајном напретку у оралној нези, преко 3,5 милијарди људи широм света још увек је погођено обољењем зуба и десни.

Изјава о мисији компаније Старс Пулсе, водећег произвођача производа за личну негу, је „да побољша орално здравље корисника широм света“. И, са преко 50 милиона купаца широм света, они су на добром путу да остваре овај сан.

Са престижним међународним наградама, укључујући иФ Десигн Авард, компанија је чврсто на путу да оствари своју визију да постане „светски бренд за професионалну оралну негу коме корисници највише верују“.

Можете бити део револуције оралне хигијене овог Црног петка са изванредне понуде за паметну четкицу за зубе усмиле И10 Про. Врхунски попусти у понуди значе да ви и ваша породица можете имати здравије и светлије осмехе за кратко време.

Будућност оралне неге лежи у паметној четкици за зубе И10 Про

Тхе усмиле И10 Про паметна четкица за зубе подиже оралну хигијену на виши ниво. Његов импресиван опсег паметних функција обезбеђује персонализовано и веома ефикасно искуство четкања.

  Гмаил сада ради без интернета; Ево како да „омогућите пошту ван мреже“!

Оралне мапе, подсетници и тајмери ​​са паметним екраном 24/7

Велики екран у боји модела И10 укључује аутоматски двоминутни тајмер како би се осигурало да ваши зуби добију одговарајућу количину времена прања.

Екран такође пружа вредне повратне информације након прања зуба како би се осигурало трајно здравље ваших зуба. На екрану можете да проверите усмену мапу где сте чистили и, што је најважније, где нисте.

Усмиле И10 Про такође процењује раст плака између четкања и подстиче вас у најбољем тренутку да поново оперете четкање.

Реактивно четкање: четкица за зубе која се прилагођава вама

Тхе усмиле И10 Про интелигентно се прилагођава вашем јединственом стилу и покретима четкања. То значи да се технологија прилагођава вама, а не обрнуто.

Захваљујући свом софистицираном шестоосном жироскопском сензору и алгоритму за препознавање положаја, четкица може тренутно да осети и реагује на ваше покрете четкања у реалном времену. Покрети и вибрације чекиња реагују на ваш лични стил четкања, чинећи уклањање плака без напора, а та тешко доступна места чине доступнијим.

Напуните мање, четкајте више уз шестомесечно време рада

Батерија четкице за зубе од 2.500 мАх омогућава вам да добијете до шест месеци пуњења на основу распореда прања зуба два пута дневно од два минута.

Са тако продуженим трајањем батерије и погодним УСБ-Ц портом за пуњење, И10 Про можете лако понети било где, било да се упуштате у продужену авантуру или брзо пословно путовање.

Штавише, кратко време пуњења од пет сати је безначајно, с обзиром да вас поставља за још шест месеци снаге четкања.

  Како генерисати насумичне бројеве у Гоогле табелама

Чекиње првог реда: нежне за десни, чврсте за плак

Најудаљеније чекиње на усмиле И10 Про дизајниране су да буду најмање 90% округле. Ово пружа побољшану заштиту ваших десни и зубне глеђи. Штавише, ове чекиње које је одобрила ФДА додатно ојачавају вашу глеђ ослобађањем јона флуора.

Још једна вредна карактеристика ових чекиња је да постепено бледе током времена. Овај намерни избор дизајна служи као визуелни подсетник када је време за замену главе четкице, обезбеђујући непоколебљиво орално здравље.

Паметна њега десни: заштитите десни на паметан начин

Агресивно четкање редовним четкицама за зубе може довести до рецесије десни или ерозије глеђи. Ово може довести до повећане осетљивости зуба и осмеха који изгледа мање здраво. Са патентираном апсорпцијом преосталог удара и главом четкице са ваздушним јастуком, четкање је сигурније и удобније са И10 Про.

Постоји и индикатор притиска у реалном времену који вас обавештава када вршите претерани притисак (или недовољан). Поред тога, функција интелигентне контроле притиска може осетити силу коју користите и у складу са тим подесити брзину и интензитет чекиња.

Одржавајте контролу са четири режима чишћења

Паметни режим је најчешће коришћени режим на усмиле И10 Про паметној четкици за зубе. То је подразумевани режим и аутоматски се прилагођава вашим потребама. Међутим, слободни сте да изаберете између три додатна режима ако желите. Ови укључују:

  • Режим чишћења: Овај режим нуди умерени интензитет и обезбеђује темељно чишћење.
  • Режим беле боје: За додатни сјај, изаберите бели режим високог интензитета.
  • Меки режим: Ако осећате да вам је потребно мекше четкање, изаберите Меки режим за нежно пилинг.
  Уредите фокус и интензитет ефекта замућења у апликацији Гоогле камера

Четкање без бриге

И10 про има ИПКС8 оцену која обезбеђује да нема оштећења водом, укључујући и дуготрајно урањање. Такође је дизајниран да смањи прскање, осигуравајући да ваше огледало у купатилу, славина и умиваоник не прскају досадне пасте за зубе.

Направите интелигентни избор за орално здравље уз насмиле овог црног петка

„усмиле, ми радимо остало“ савршено обухвата суштину филозофије производа компаније. Ово укључује паметну четкицу за зубе И10 Про јер немате шта да урадите осим да је водите и разумете резултате.

Са својим напредним оралним мапирањем, подсетницима и тајмерима за прање, вредним паметним функцијама и технологијом која обезбеђује да ваши зуби буду на најбољи могући начин чисти, усмиле И10 Про паметна четкица за зубе је интелигентан избор.

Овог црног петка, зашто не почастите себе и своје најмилије поклоном блиставих, здравих осмеха са а усмиле И10 Про паметна четкица за зубе?

Ово је спонзорисана објава. Избори производа и мишљења изражена у овом чланку потичу од спонзора и не одражавају уређивачки правац МакеУсеОф или његовог особља.