Спремни сте да се оспособите за нови посао? Пробајте Траилхеад

Да ли желите да своју каријеру подигнете на виши ниво? Траилхеад је ту да вам помогне да се унапредите да бисте се припремили за следећи посао.

Траилхеад је Салесфорце-ова бесплатна платформа за учење на мрежи. Нуди различите модуле и програме сертификације како би помогли појединцима да унапреде своје техничке и професионалне вештине.

Корисници могу да уче радећи, да зараде значке и сертификате и постану део живахне заједнице студената и професионалаца. Траилхеад је најбољи начин да научите нове вештине за нови посао, било да желите да промените каријеру или само да идете у корак са временом. Наставите да читате да бисте сазнали више.

Траилхеад је одличан начин да научите техничке вештине. Такође помаже људима да добију вредне сертификате који доказују да знају како да користе Салесфорце. Платформа има програме за администраторе, градитеље апликација, програмере и још много тога за добијање сертификата. Ове сертификате познају послодавци широм света.

Траилхеад је одлично место за учење, али је такође жива заједница у којој се ученици и професионалци могу срести, поделити своја искуства и заједно радити на пројектима. Корисници могу да се придруже групама, присуствују догађајима и учествују у онлајн дискусијама како би учили од других и изградили своје мреже.

Шта је потребно за учење нових вештина?

Свет се увек мења, а као резултат напретка технологије и глобализације, конкуренција на тржишту рада постаје све жешћа. Доследно учење нових вештина је неопходно да бисте остали конкурентни у својој области и били корак испред гомиле.

Једна од примарних предности стицања нових талената је то што отвара нова професионална врата. Ако желите да будете пожељнији кандидат за позиције које се развијају због сталног технолошког напретка и отварања радних места, поседовање разноврсног скупа вештина може вам помоћи у томе.

Можете повећати своје шансе за откривање нових и занимљивих могућности за посао који су у складу са вашим професионалним циљевима и интересовањима тако што ћете проширити спектар талената које поседујете.

Поред тога, стицање нових способности може вам помоћи да останете корак испред конкуренције. Постављени праг за позиције на почетном нивоу се повећава како сектори постају конкурентнији.

Због тога многа предузећа траже појединце који поседују различите способности. Можете се издвојити од других кандидата на тржишту рада и повећати своје шансе да будете ангажовани за посао који желите тако што ћете стално проширивати своје вештине.

  Како поравнати табеле и слике у Мицрософт Ворд-у

Одржавање релевантности у вашој индустрији такође захтева посвећеност доживотном учењу. Нечији професионални и лични развој потпомажу се праћењем стања у пословању.

То вас одржава заинтересованим за своју професију и жељним стицања нових знања и способности. Можете остати испред конкуренције и допринети много више свом тиму и организацији ако будете у току са најновијим професионалним развојем.

Поред очигледних предности за ваше самопоштовање и осећај достигнућа, стицање нових способности вам такође може помоћи да унапредите своју каријеру. Када сте добро опремљени да радите свој посао, мање је вероватно да ћете се оптерећивати малим стварима и већа је вероватноћа да ћете уживати у свом послу.

Можете побољшати сигурност посла, могућности за напредовање у каријери и финансијске награде кроз доживотно учење.

На крају, али не и најмање важно, стицање нових способности је дугорочна инвестиција. Улагање у своје образовање и обуку је једна од најбољих ствари које можете учинити за свој посао и будућу срећу.

Развијање ваших способности је дугорочна инвестиција која ће се исплатити без обзира да ли покушавате да промените посао, напредујете на садашњој позицији или само одржите конкурентску предност.

Неопходно је наставити образовање и обуку како би остали релевантни и конкурентни на тржишту. Учење нових вештина може вам помоћи да остварите своје професионалне циљеве и водите испуњенији живот тако што ћете проширити могућности запошљавања које су вам доступне.

То осигурава да останете на челу своје индустрије. Такође побољшава ваш осећај сопствене вредности и уживања у свом послу, заједно са пружањем прилике да улажете у своју будућност.

Шта Траилхеад нуди?

Развијен од стране Салесфорцеа, тржишног лидера у ЦРМ-у, Траилхеад је бесплатна платформа за учење на мрежи. Они који желе да усаврше своје техничке и професионалне способности могу да искористе интересантне могућности практичног учења програма.

Модули у Траилхеад-у, или „стазе“, покривају много различитих области Салесфорце платформе. Поред тога, пружа обуку у областима као што су менаџмент и дигиталне иновације. Сваки пут је самоусмерен и може се завршити за било шта од неколико сати до неколико дана, у зависности од тога колико је тема укључена.

Траилхеадово гејмификовано и интерактивно окружење за учење је једна од његових највећих предности. Корисници могу боље да апсорбују и примењују знање јер платформа укључује догађаје из стварног света, елементе игре и практичне апликације.

  Како да поправите Гоогле Меет приказ мреже не ради

Напредак корисника се прати како заврше курсеве. Добијају осећај успеха и подстицаја од значака и поена које добијају.

Појединци који желе да покажу своје знање са Салесфорце-ом могу да искористе предности Траилхеад сертификата. Платформа нуди низ курсева за сертификацију које су широко признате од стране организација, укључујући администратора, градитеља апликација и програмера.

Поред својих образовних могућности, Траилхеад такође пружа динамичну заједницу за студенте и професионалце да се повежу и сарађују на различитим пројектима. Корисници могу да прошире своје мреже учешћем у онлајн дискусијама, присуством догађајима и придруживањем групама.

Траилхеад пружа комплетно и интерактивно искуство учења. То је савршена платформа за оне који желе да унапреде своје пословне вештине, продубе своје знање о Салесфорце-у и да се укључе у напредну заједницу ученика и професионалаца.

Како почети да користите Траилхеад?

Траилхеад пружа брз и једноставан метод за почетак. Почетак је лак; само следите ове кораке:

  • Направите налог: Пријавите се за бесплатни Салесфорце налог тако што ћете отићи на веб локацију Траилхеад. Пратите упутства да бисте креирали нови налог. Такође ћете добити приступ многим другим Салесфорце алатима користећи овај налог.
  • Истражите стазе: Док сте на платформи Траилхеад, можете проћи кроз многе стазе које се тамо нуде да бисте лоцирали оне које највише одговарају вашим образовним циљевима и интересовањима.
  • Започните своје образовање: Када се одлучите за пут, можете почети да пролазите кроз различите модуле у слободно време. Процес учења чини занимљивијим и кориснијим укључивањем елемената као што су гамификација, ситуације из стварног света и интерактивне практичне активности у сваки модул.
  • Праћење напретка: Можете пратити свој напредак тако што ћете зарађивати значке и поене док завршавате модуле. Ове значке и поени ће показати ваш напредак као и ваша достигнућа. У оквиру вашег Траилхеад профила можете пратити свој напредак и видети све значке које сте зарадили.
  • Повежите се са заједницом: Траилхеад је дом успешне заједнице студената и професионалаца који су увек спремни да пруже руку помоћи и поделе своје увиде. Придруживање клубовима и присуствовање догађајима су сјајни начини да проширите своју професионалну мрежу и учите од других.

Траилхеад чини почетак ваше образовне авантуре једноставним и пријатним. Моћи ћете да стекнете способности које су вам потребне да бисте успели у свом послу ако искористите овај темељан, интерактиван и занимљив приступ учењу.

  5 најбољих приступачних мрежастих Ви-Фи система за 2022

Иако је Траилхеад једна од најпознатијих платформи за учење за Салесфорце, неколико других платформи пружа упоредиве услуге. Удеми и Цоурсера су најбоље алтернативе за Траилхеад. Они су добро познати образовни ресурси на мрежи који укључују многе теме, укључујући Салесфорце обуку.

#1. Удеми

Удеми је онлајн образовно тржиште где се могу похађати курсеви у распону од уводних до стручних нивоа у различитим областима, укључујући Салесфорце. Његови курсеви су дивна алтернатива за оне који траже организованије искуство учења јер су обично дубљи од Траилхеад модула.

#2. Цоурсера

Постоји много начина за стицање вештина за Салесфорце часове који су доступни на Цоурсери. Цоурсера курсеви су одлична алтернатива за оне који воле организованије окружење за учење. На Цоурсери ћете такође пронаћи структуриране и детаљне модуле.

Цоурсера је одлична алтернатива јер пружа низ сертификата од истакнутих институција и организација.

И Удеми и Цоурсера укључују уводне и напредније Салесфорце опције обуке. То их чини идеалним за све који се надају да ће проширити своје знање о платформи.

Курсеви на Удеми и Цоурсера су доступни, али нису специфични за Салесфорце као они на Траилхеад-у. Можда неће покривати толико детаљног материјала у поређењу са Траилхеад-ом.

Ученици могу научити о различитим темама на Удеми-у, укључујући Салесфорце. Цоурсера укључује акредитиве и дипломе са познатих колеџа и корпорација које се могу користити за добијање Салесфорце сертификата.

Цоурсера организује учење боље од Траилхеад-а, са распоредима и роковима за подстицање ученика.

Удеми и Цоурсера пружају сличне предности, плус слободу учења кад год и где год је најповољније. Они користе интерактивне тестове, вршњачке повратне информације и форуме за дискусију како би помогли ученицима да успију. Узмите у обзир свој стил учења и циљеве док бирате између Удеми-а и Цоурсера.

Ваш стил учења, циљеви, расположиво време и доступни ресурси ће одредити која је платформа идеална за вас. Изградња ваших Салесфорце способности може вам помоћи да успете у својој професији без обзира коју платформу користите.

Закључак

Све у свему, Траилхеад је вредан ресурс за све тамо. Идеалан је за људе који желе да унапреде своје пословне вештине, без обзира на њихово порекло или ниво искуства. Бесплатно је, доступно и пружа забаван и привлачан начин учења. Дакле, ако сте спремни да се усавршавате за нови посао, испробајте Траилхеад данас.

Такође можете истражити неке трендовске Удеми курсеве.