Шта је боље између Самсунга у односу на иПхоне?

Када је у питању куповина доброг телефона, поставља се питање који телефон купити. Ово питање постаје мало компликовано када морате да одлучите између Самсунг-а и иПхоне-а. Компликација настаје јер оба телефона имају напредне функције и дају конкуренцију једни другима. Али не морате да бринете јер ми ценимо ваш тешко зарађени новац и побринућемо се да сваки пени који сте зарадили буде добро уложен. Дакле, у овом водичу смо дали функције које ће вам помоћи да одлучите шта је боље од Самсунга у односу на иПхоне. Такође ћете упознати разлике између иПхоне-а и Самсунг камере, иПхоне-а и Самсунг-а трајања батерије, иПхоне-а и Самсунг-а који је скупљи, итд. Дакле, хајде да почнемо!

Шта је боље између Самсунга у односу на иПхоне?

Ако желите да знате која је боља опција између иПхоне и Самсунг телефона, мораћете да упоредите цене и његове карактеристике. Наставите да читате да бисте сазнали више.

Напомена: Урадили смо ово поређење за Самсунг Галаки С22 Ултра и иПхоне 13 Про Мак.

Које су разлике између иПхонеа и Самсунг камере?

Слика од Моноара Рахмана Ронија са Пикабаи-а

Мора да сте питали своје пријатеље о квалитету камере пре него што сте купили телефон. Али вашем пријатељу постаје тешко када питате пријатеља о разлици између квалитета камере на иПхоне-у и Самсунг-у. Не брините, ми ћемо вам помоћи у том погледу. Такође ће вам помоћи да одговорите на Самсунг у односу на иПхоне који је бољи:

  Како да надгледате употребу мреже на Доцк-у вашег Мац-а

Карактеристике

иПхоне 13 Про Мак
Самсунг Галаки С22 Ултра
Даитиме Пхотограпхи
Фотографије које се кликну са његове камере изгледају реалније. иПхоне 13 Про Мак има мало већу брзину затварача и мање одбљеска сочива.
С22 Ултра нуди скоро беспрекорно препознавање ивица и може да разликује појединачне праменове косе од позадине за слике које подсећају на оне са ДСЛР-а. Фотографије на последњем су донекле уређене како би се повећао контраст и учиниле ваше фотографије погодним за Инстаграм.
Фотографија при слабом осветљењу
Ако сте неко ко воли реалистичније фотографије, онда је иПхоне 13 про мак најприкладнији за вас јер одржава суштину ноћи. Али фотографије на које се кликне при овом слабом осветљењу можда неће правилно приказати друге елементе у позадини.
Ако сте неко ко жели светлу слику чак и при слабом осветљењу, онда је овај телефон прикладнији за вас. Такође, не морате да уређујете фотографију да би изгледала као инстаграмабилна јер је ваш телефон већ обавио посао уместо вас. Али понекад се можете разочарати јер постоје ствари које изгледају боље на начин на који јесу и не треба их осветљавати.
Зоом пхотограпхи
Овај телефон има дигитални зум до 15к и 3к оптички зум.
Када је у питању зум фотографија, задња камера има дигитални зум до 100к и оптички зум од 3к и 10к. Дакле, овај телефон можете користити за снимање објеката који су далеко од вас. Такође, ако сте љубитељ птица, овај телефон је погодан за вас.
Видеос
Ако сте неко ко воли да прави квалитетне видео записе, онда ћете уживати у иПхоне 13 Про Мак телефону. Неке од кључних карактеристика су стерео снимање, зумирање репродукције, подршка за успорени видео, биоскопска стабилизација видеа и брзи видео.
С22 Ултра се може похвалити споријим успореним видеом. Фасцинантан избор за влогере и произвођаче садржаја, његова софтверска функција Дирецтор’с Виев вам омогућава да истовремено гледате видео излазе са свих камера.

  Како сакрити лоше твитове помоћу напредних Твиттер филтера

У погледу карактеристика и квалитета који производи на фотографијама и видео записима, иПхоне се може сматрати победником. Али пошто је ваш избор јединствен, било би нам тешко рећи шта је боље за вас. Надамо се да смо вас довољно оснажили и сада можете сами да изаберете иПхоне у односу на Самсунг камеру која је боља.

Која је разлика између цена иПхоне-а и Самсунг-а?

И иПхоне и Самсунг су прилично скупи. Навели смо цену за оба:

А. Цена иПхоне-а

Цене разних модела су наведене овде:

Модели телефона
Цена у рупијама
Цена у доларима
иПхоне СЕ
49,900
614.77
иПхоне 13
64,900
799.57
иПхоне 13 Про Мак (128 ГБ)
1,19,900
1477.17
иПхоне 14 (128 ГБ)
79,900
984.37
иПхоне 14 Про
1,29,900
1600.37

Б. Самсунг Прице

Цене разних модела су наведене овде:

Модели телефона
Цена у рупијама
Цена у доларима
Галаки С21 ФЕ 5Г
48999
603.67
Галаки С22
57999
714.55
Галаки З Флип4
89999
1108.79
Галаки З Фолд4
144999
1786.39

Дакле, постоје мале варијације у цени, али Самсунг и иПхоне су слични по цени. Ако желите да одлучите који ћете купити, мораћете да потражите и друге карактеристике које смо дали у овом чланку.

Шта је поређење трајања батерије иПхоне-а и Самсунг-а?

Слика Тобиаса Хеинеа са Пикабаи-а

Урадили смо поређење трајања батерије иПхоне-а и Самсунг-а за иПхоне 13 Про Мак и С22 Ултра. Наставите да читате да бисте сазнали више о његовим детаљима.

А. Батерија Самсунг С22 Ултра

Капацитет батерије Самсунг С22 Ултра је 5000 мАх. Да бисмо разумели трајање батерије у другим терминима, приказали смо табелу за вас:

  Како повезати СФТП користећи ФилеЗилла? [2 Methods]

У погледу
Време у сатима
Време коришћења интернета (ЛТЕ)
До 20
Време коришћења интернета (Ви-Фи)
До 21
Време репродукције видео записа
До 20
Време репродукције звука
До 81
Време разговора
До 40

Б. Батерија за иПхоне 13 Про Мак

Може да напуни 50 процената батерије телефона за само 30 минута. Али за ово вам је потребан адаптер од 20 В. Да бисмо боље разумели трајање батерије, представили смо табелу у наставку:

У погледу
Време у сатима
Видео репродукција
До 28
Репродукција видеа (стриминг)
До 25
Аудио репродукција
До 95

Ипак, у погледу батерије, Самсунг је пожељнији због своје дуготрајне батерије.

иПхоне и Самсунг, шта је скупље?

Телефони обе компаније су скупи. Али када је реч о Самсунг-у, постоје разни модели, тако да и цена варира. А можете добити и јефтин Самсунг телефон. Али ако су карактеристике Самсунг телефона сличне иПхонеу, Самсунг телефони су такође једнако скупи.

***

Надамо се да вам је овај чланак помогао у решавању вашег упита о Самсунгу у односу на иПхоне који је бољи. Слободно нам се обратите са својим упитима и предлозима путем одељка за коментаре испод. Такође, реците нам шта желите да научите следеће.