Шта је Самсунг режим вожње?

Самсунг мобилне телефоне јужнокорејског порекла користи више од 70 милиона људи широм света. Нуди паметне телефоне у широком спектру у погледу карактеристика и цена. Када говоримо о карактеристикама Самсунг мобилних телефона, не можемо пропустити Самсунг Галаки С3 режим аутомобила. Још једна карактеристика о којој се највише говори су подешавања режима вожње Самсунг Галаки. Међутим, има доста негативних и позитивних критика. То је због проблема са којима се корисници суочавају док се режим вожње у Самсунг мобилним телефонима укључује када је у покрету. Стога су корисници тражили начине да искључе режим вожње Галаки Ноте 5 и других модела. Ако сте и ви један такав Самсунг корисник, на правом сте месту. Овај водич ће вам помоћи да разумете и научите више о томе шта је Самсунг режим вожње.

Шта је Самсунг режим вожње?

У овом чланку ћете сазнати шта је Самсунг режим вожње. Наставите да читате да бисте сазнали више о томе детаљно.

Шта је режим вожње?

Режим вожње је једна од карактеристика модерних паметних телефона који је познат и као хандс-фрее режим. Главна сврха довођења ове функције у акцију је била да се осигура безбедност корисника. Омогућава вам да укључите режим вожње када идете да возите. Има тенденцију да се окрене да ваш телефон стави у режим ДНД утишавањем позива и обавештења. Такође можете да га искључите када то није потребно.

  Како користити дугме Почетна за прављење снимака екрана на Андроиду [No Root]

У неким моделима као што је Самсунг Галаки Ноте 5, режим вожње се аутоматски омогућава када сензор детектује покрет. Постаје пропаст јер корисници пропуштају важне позиве и обавештења. Међутим, то није велики проблем као што се чини јер имамо решења. Искључивање режима вожње је најбољи начин да избегнете непријатности.

Како укључити режим вожње на Галаки С4?

Хајде да погледамо кораке како бисте научили како да укључите режим вожње Самсунг Галаки С4.

Напомена: Ови кораци се такође примењују на Самсунг Галаки Ноте 5 и друге моделе који се састоје од функције режима вожње и који су лансирани пре 2015.

1. Додирните икону фиоке за апликације у доњем десном углу екрана.

2. Додирните апликацију Подешавања.

3. Додирните картицу Мој уређај са врха екрана.

4. Превуците надоле да бисте пронашли опцију Режим вожње.

5. Додирните прекидач за режим вожње који ће клизити с лева на десно, показујући да је режим вожње укључен.

Како искључити режим вожње на Галаки С4?

Можете лако да искључите режим вожње тако што ћете направити неколико промена у подешавањима режима вожње Самсунг Галаки. Пратите исте горе наведене кораке да бисте дошли до опције режима вожње и искључили је одатле.

Како искључити режим вожње Галаки Ноте 5?

Нема јасних информација о подешавањима режима вожње у моделу Самсунг Галаки Ноте 5 јер је овај режим скривен. Међутим, можете користити режим ДНД који замењује режим вожње у Галаки Ноте 5.

ДНД (Не узнемиравај) режим је једна таква функција која се може користити као замена за режим вожње. Пратите доле наведене кораке да бисте укључили и искључили ДНД режим.

  Како да видите послате захтеве за пријатељство на Фејсбуку

1. Отворите апликацију Подешавања.

2. Додирните опцију Звукови и вибрација.

3. Додирните опцију Не узнемиравај.

4. Затим додирните опцију Укључи сада да бисте укључили или искључили овај режим.

Напомена: Такође можете да користите опцију изузетака која ће вам омогућити да прилагодите ДНД опције тако што ћете забранити аларме, позиве и обавештења.

Шта је Самсунг Галаки С3 режим аутомобила?

Режим за аутомобил Самсунг Галаки С3 је нова функција која омогућава приступ функцијама у аутомобилу које вам могу затребати током вожње. Може се користити за репродукцију музике или навигацију. Такође добијате брз приступ често коришћеним функцијама као што су фаворити и функције. Ове карактеристике су дизајниране на начин који је привлачан очима. Велике, светле иконе не скрећу вашу пажњу током вожње. Оно што видите на свом паметном телефону огледа се на командној табли аутомобила или командама на волану. Овај режим се може користити само када аутомобили подржавају МиррорЛинк стандарде. Можете лако да приступите режиму аутомобила тако што ћете додирнути икону малог аутомобила на врху екрана.

***

Надамо се да сте научили шта је Самсунг режим вожње. Слободно нам се обратите са својим упитима и предлозима путем одељка за коментаре испод. Такође, реците нам шта желите да научите следеће.