Шта је Топ Тект Боттом Тект Меме Генератор?

Мем је идеја, акција или мода која кружи међу људима у култури путем имитације и често има симболички значај, илуструјући одређену ситуацију или концепт. Мем служи као контејнер за друштвене конструкције, симболе или праксе које се могу пренети са једне особе на другу литературом, разговором, покретима, традицијама или другим важним нематеријалним појавама са реплицираним субјектом. Понекад мемови служе као забава или начин да се пренесе мудрост. Понекад, једна слика или кратак видео може да инспирише безброј смешних перспектива. У мему повремено може уживати само неколико људи, или га повремено воле скоро сви. Атрактивни мемови често садрже хумор, у распону од духовитих запажања до сатиричних политичких шала. Постоји безброј мемова о деци, родитељима, кућним љубимцима и свакодневном животу. У овом чланку ћете научити шта је генератор доњег текста на врху текста и како да ставите текст на врх и на дно. Такође ћете разумети који фонт се користи у горњим и доњим текстуалним мемовима и направити мем са речима на врху.

Шта је Топ Тект Боттом Тект Меме Генератор?

Наставите да читате даље да бисте пронашли кораке који објашњавају шта је генератор мемова за горњи текст доњи текст са корисним илустрацијама за боље разумевање.

Ко је измислио меме?

Ричард Докинс, научник еволуције из Уједињеног Краљевства, је 1976. године створио термин мем. Он је веровао да се мемови самореплицирају и да их је сматрао културним еквивалентом гена у биологији.

Шта је Меме фонт?

Мему или тексту се може дати више стила коришћењем различитих фонтова. Другим речима, у зависности од садржаја текста, они се могу употребити да би се успоставио или уклопио његов тон. Штавише, у зависности од медија, одређени фонтови утичу на читање.

Како стављате текст на врх и на дно?

Пратите доле наведене кораке да бисте ставили текст на врх и на дно:

1. Покрените апликацију Ворд и кликните на Празан документ.

2. Кликните на картицу Лаиоут.

3. Кликните на икону покретача дијалога за подешавање странице.

4. Изаберите картицу Лаиоут у дијалогу Паге Сетуп.

5. Изаберите Топ, Центер, Јустифиед или Боттом из падајућег менија у одељку Страница за Вертикално поравнање.

6. Кликните на ОК.

Поравнање које одаберете за свој текст ће сада бити примењено.

Шта је био први текстуални мем на врху текста?

Традиционални горњи/доњи текст на сликовним мемовима који су се први пут појавили средином 2000-их и данас се памте. С обзиром на ограничен број инструмената доступних у то време, ово су били најосновнији облици. Шале са горњим/доњим текстом биле су упоредиве са шалама Оне не једноставно или Велоцирапторс. Током тог времена, романи о бесу су такође били веома читани.

Који фонт се користи у текстуалним мемовима на врху текста на дну?

Импацт, фонт који је дебитовао 1965. године, био је први који је користио фонт меме. Ово је преузето из оригиналне Импацт рекламе Степхенсон Блакеа. Утицај је назив фонтова који се користи за тај мем. Курзивна или подебљана слова су варијације на фонту које технички спадају у категорију фонтова.

Како направити мем са речима на врху?

Можете да направите мем са речима на врху пратећи ове једноставне кораке:

Напомена: Уверите се да сте пријављени на свој налог након креирања налога.

1. Посетите Страница Капвинг Меме Темплатес на вашој веб страници.

2. Кликните на Направите меме.

3. Кликните на поље Кликните за отпремање.

4. Користите картицу Текст да додате текст свом мему.

Шта је генератор мемова текста на врху текста?

Можете да прилагодите шаблоне са текстом, графиком и много више променљиве величине користећи бесплатни онлајн генератор мемова на дну текста. Људи често користе генератор да мењају добро познате меме, као што су они у Имгфлиповој галерији Меме Темплатес. Или корисници такође могу креирати своје теме или почети од нуле са празним дизајном.

Шта је горњи текст?

После читања о генератору мемова доњег текста на дну текста, хајде да разјаснимо који цео текст на врху дозвољава приказивање изговореног текста преко презентација након што га репортер или аутор титлова преведе у писани текст. Поред вишејезичне презентације која се види и на таблету.

Како правите вертикални текст у Ворд-у?

Пратећи ове кораке, можете да правите вертикални текст у свету:

1. Кликните десним тастером миша на облик или оквир за текст у апликацији Ворд.

2. Изаберите Формат Схапе.

3. Кликните на икону Лаиоут & Пропертиес.

4. Кликните на поље Смер текста.

5. Изаберите Ротате алл тект 90° или Ротате алл тект 270°.

Како преламате текст у Ворд?

Пратећи ове кораке, умотавате текст у Ворд:

1. Отворите апликацију Ворд и кликните десним тастером миша на облик или оквир за текст.

2. Кликните на опцију за проширење Врап Тект.

3. Изаберите жељене опције да бисте премотали текст или облик у складу са тим.

***

Надамо се да сте научили шта је генератор мемова за горњи текст доњи текст и да направите мем са речима на врху. Слободно нам се обратите са својим упитима и предлозима путем одељка за коментаре испод. Такође, реците нам шта желите да научите следеће.