Шта се дешава ако избришете Снапцхат?

Снапцхат је једна од оних добро познатих и најчешће коришћених апликација на паметним телефонима које одржавају корисника нетакнутим својим функцијама хватања. Снапцхат је популарно познат по својим филтерима којима се може приступити преко опције камере, као и по неограниченом броју низова које можете одржавати са својим пријатељима. Можете добро да комуницирате преко апликације и да не помињемо популарно Снапцхат обавештење које када се појави на екрану, онемогућава да га не проверите. Можда је то разлог зашто је апликација толико заразна и неки корисници, углавном тинејџери, одлучују да избришу апликацију како би остали усредсређени и да их не омета. Ако сте због истог проблема избрисали апликацију Снапцхат са свог телефона и питате се шта се дешава ако избришете Снапцхат, онда ће вам наш данашњи водич много помоћи. Донели смо вам савршен документ да одговоримо на сва ваша питања у вези са тим да ли избришем Снапцхат апликацију шта се дешава и да ли брисање Снапцхат апликације брише ваш налог. Уз то, такође ћемо покрити најчешћа питања о Снапцхату, укључујући да ли избришем Снапцхат апликацију шта се дешава са мојим успоменама и ако избришем Снапцхат апликацију шта се дешава са мојим низовима. Дакле, хајде да почнемо тако што ћемо одговорити на све ваше сумње једну по једну у наредним параграфима.

Шта се дешава ако избришете Снапцхат?

У овом чланку смо објаснили шта се дешава са мојим линијама и успоменама ако избришем Снапцхат апликацију.

Зашто људи бришу Снапцхат?

Људи често бришу више апликација са својих паметних телефона из више разлога. Постоји неколико могућих разлога који могу натерати особу да избрише Снапцхат апликацију са свог телефона:

  • Корисник може да избрише Снапцхат са свог телефона због зависности од апликације.
  • На неке људе апликација може негативно утицати у погледу менталног здравља, што их може приморати да избришу апликацију.
  • Неки корисници Снапцхат-а такође могу да избришу апликацију да би се одморили од живота на друштвеним мрежама.
  • Ако је неко избрисао свој Снапцхат налог, може да избрише и апликацију.
  • Неки корисници Снапцхата такође могу привремено да избришу апликацију да би се концентрисали на своје учење или радили боље.

Која је разлика између деинсталирања Снапцхата и брисања Снапцхат налога?

Пре него што почнемо са сазнањем шта се дешава ако избришите Снапцхатважно је знати основну разлику између деинсталирања апликације и брисања налога у њој.

  • Када деинсталирате апликацију са свог паметног телефона, ослобађате простор који је заузимала на вашем уређају што на крају ослобађа простор за складиштење телефона.
  • Деинсталирање апликације ни на који начин не штети подацима апликације.
  • С друге стране, брисањем свог Снапцхат налога, можете изгубити своје податке и све друге важне информације на налогу ако се не пријавите на свој налог у року од 30 дана од његовог брисања.
  • Ово ће избрисати све ваше податке, ваша сећања, ћаскања, низове, па чак и слике на које сте кликнули на Снапцхат који су сачувани у апликацији.
  • Брисање вашег Снапцхат налога је неповратна радња, док брисање апликације са вашег телефона није.

Шта се дешава ако избришете Снапцхат апликацију?

Као што је горе објашњено, постоји неколико разлога који могу довести до одлуке о брисању апликације Снапцхат. А ако се питате шта ако избришем Снапцхат апликацију шта се дешава, онда постоји неколико могућих ствари које се могу догодити због тога:

  • Брисање апликације Снапцхат не доводи до брисања вашег налога на платформи.
  • Према Снапцхату, ако случајно избришете апликацију, ваше Снапцхат успомене ће остати нетакнуте и неће бити уклоњене.
  • Брисањем апликације уклањате је само са вашег уређаја, а не и налог са платформе.
  • Ако сте укључили опцију локације на Снапцхат-у, након брисања апликације, Снапцхат ће изгубити привилегију приступа ГПС-у и тренутној локацији вашег мобилног телефона, што на крају значи да ваши пријатељи неће моћи да виде вашу локацију на Снапцхат мапи .
  • Иако сте избрисали апликацију, ваш налог је и даље активан, тако да би ваши пријатељи и даље могли да вам шаљу снимке и поруке на вашем налогу.

Да ли брисање Снапцхат апликације брише ваш налог?

Не, брисањем апликације Снапцхат не бришете ваш налог у њој. Деинсталирање апликације само ће је уклонити са вашег уређаја. Ваш налог на платформи ће и даље остати активан и ваши пријатељи могу да вам се обрате да вам пошаљу фотографије или пошаљу ћаскање.

Ако избришем Снапцхат апликацију, шта се дешава са мојим успоменама?

Првих 30 дана ваш налог ће бити привремено деактивиран тако да се ваши подаци могу опоравити, али након 30 дана ако се не пријавите на свој налог, подаци ће бити избрисани.

  • Брисање ваше Снапцхат апликације, из било ког разлога, не утиче на ваш налог на њој.
  • Многи корисници Снапцхата чувају своје омиљене фотографије или видео записе на платформи које могу да погледају кад год желе и деле ако желе.
  • У случају да сте сачували такве успомене на Снапцхату, али сте деинсталирали апликацију са свог телефона, она неће избрисати ваше успомене са њега.
  • Успоменама се може приступити из одељка камере када отворите Снапцхат.
  • Можете да додирнете леви део круга и приступите својим фотографијама и видео записима које сте или сачували на платформи или сте их једном отпремили као причу на њу.
  • Овим успоменама се може приступити кад год поново инсталирате апликацију на свој телефон.

Ако избришем Снапцхат апликацију, шта се дешава са мојим низовима?

Снапцхат има невероватну функцију, познату као пруге, које су у основи фотографије или видео снимци које Снап корисници свакодневно шаљу својим пријатељима на платформи. Свакодневно слање ових низова (фотографија или видео записа) доводи до резултата који се одржава између два контакта који шаљу и примају низове. Овај низ настаје када размењујете Снапс са пријатељем три узастопна дана. Да бисте наставили овај низ, морате да пошаљете и примите најмање један Снап дневно у року од 24 сата. Следе информације о томе шта ће се десити са Снапцхат Стреакс ако избришете апликацију.

  • Када деинсталирате апликацију, нећете моћи да размењујете Снапс са својим пријатељима.
  • Ваши пријатељи ће, међутим, и даље моћи да вам шаљу снимке.
  • Али низови су двосмерна размена фотографија или видео записа, тако да, ако не пошаљете Снап назад, можда ћете бити на ивици да изгубите свој Снап низ са пријатељем.
  • Деинсталирање апликације може довести до истека низа који сте задржали.

Често постављана питања (ФАК)

К1. Шта значи брисање Снапцхат налога?

Анс. Брисање Снапцхат налога значи да ћете изгубити сва подешавања налога, пријатеље, снимке, ћаскање, податке о уређају, приче, успомене и податке о локацији који су сачувани на вашем налогу.

К2. Ако избришем свој Снапцхат налог, шта ће моји пријатељи видети?

Анс. Када избришете свој Снапцхат налог, ваши пријатељи неће моћи да виде ваше податке. Неће моћи да вам шаљу поруке или снимке на платформи. Ваши пријатељи неће бити обавештени о брисању или деактивацији вашег налога.

К3. Када избришем Снапцхат са свог телефона, да ли ћу изгубити све своје слике?

Анс. Не, нећете изгубити своје слике или успомене сачуване на вашем Снапцхат налогу брисањем апликације са уређаја.

К4. Како могу да знам да ли је неко избрисао свој Снапцхат налог?

Анс. Да бисте знали да ли је неко избрисао свој Снапцхат налог или не, можете почети тако што ћете потражити његово корисничко име у апликацији. У случају да се након претраге не појави одговарајуће корисничко име, могуће је да су избрисали свој налог или су вас блокирали са платформе.

К5. Могу ли привремено да деактивирам свој Снапцхат налог?

Анс. Не постоји прави начин да деактивирате свој Снапцхат налог. Можете да избришете свој налог са платформе и поново се пријавите на њега у року од 30 дана да бисте избегли губитак података о налогу.

***

Надамо се да је наш документ о томе шта се дешава ако избришете Снапцхат апликацију успео да разјасни све ваше сумње у вези са брисањем Снапцхат апликације и шта се дешава са вашим подацима у њој након тога. Ако јесте, обавестите нас тако што ћете оставити своје вредне коментаре испод. Такође можете оставити своје упите или сугестије о другим недоумицама испод.