Шта се догодило да предложите опцију пријатеља на Фејсбуку?

Фацебоок је једна од најстаријих апликација за друштвене мреже и умрежавање. Основао га је Марк Закерберг, а у власништву је једне америчке компаније мета платформе. Била је то прва апликација за друштвене мреже која је корисницима омогућила да постављају фотографије и видео записе, деле садржај и објављују дневне новости или статусе на њој. Стога је Фацебоок навео неке смернице заједнице и политике за безбедност корисника. Ако било која функција или корисник не поштује смернице, тај одређени налог или функција ће бити забрањени са Фацебоок-а. Најпознатија функција Фацебоок-а, функција предлагања пријатеља, недавно је уклоњена са платформе јер ова функција није радила како треба. Ова функција је користила механизам за праћење за добијање података, као што је праћење ваших контаката, интересовања итд., и помаже вам да побољшате своју мрежу. Стога, ако сте корисник Фејсбука и питате се шта се десило са опцијом предложи пријатеља на Фејсбуку, требало би да прођете кроз овај чланак да бисте разјаснили своје сумње и добили решења за сва своја питања, на пример шта значи предлог пријатеља на Фејсбуку. Такође ћемо вам показати зашто Фацебоок уклања предлоге пријатеља и како да добијете предлог пријатеља на Фејсбуку.

Шта се догодило да предложите опцију пријатеља на Фејсбуку?

У овом чланку ћете сазнати шта се догодило да предложите опцију пријатеља на Фацебоок-у. Наставите да читате да бисте сазнали више о томе детаљно.

  Како блокирати веб локацију на Сафарију

Шта значи предлог пријатеља на Фејсбуку?

Фацебоок пружа много функција за побољшање ваше мреже са људима и омогућава вам да се повежете са све више људи. Има функцију познату као предлог пријатеља која вам приказује листу људи које можда познајете и желите да их повежете на Фејсбуку. Он одлучује о вашој листи предлога пријатеља на основу ваших контаката и броја заједничких пријатеља које можда имате.

Ако сте сачували нечији број телефона и та особа је доступна на Фацебоок платформи, њени Фацебоок налози ће бити приказани на вашој листи предлога пријатеља ако их још нисте додали на своју листу пријатеља слањем захтева за пријатељство. Предлог Фацебоок пријатеља иде у оба смера, што значи да људи који су тамо на вашој листи могу такође имати ваш Фацебоок налог на својој листи предлога.

Да ли Фацебоок предлаже пријатеље који су вас тражили?

Да. Фацебоок предлаже пријатеље који су вас тражили. Они такође приказују Фацебоок налоге неколико људи који би могли бити повезани са вама на неки начин. Обоје можете имати много заједничких пријатеља на својим рачунима и можда делите слична интересовања и садржај, а заснива се на многим другим факторима. Заједнички пријатељи подразумевају заједничке пријатеље присутне на оба корисничка налога Фејсбука.

Такође приказује Фацебоок налоге људи који су можда претраживали или прегледали ваш профил. Први налог који се појави на листи Фацебоок предлога може бити особа која је тражила ваш налог или сте можда тражили њен Фацебоок налог. Није увек тако; можете добити предлог корисника ако је недавно сачувао ваш телефонски број иако ви нисте сачували њихов број телефона.

  10 најбољих игара аутомобила које треба да играте у 2023

Зашто добијам предлоге пријатеља на Фејсбуку од странаца?

Можете добити предлоге пријатеља на Фејсбуку за људе које можда познајете, као и од људи које можда не познајете. Фацебоок користи технологију као што су вештачка интелигенција, дубоко учење и машинско учење да побољша вашу листу предлога. Претражује све ваше податке, садржај, историју претраге, контакте и све врсте информација које се односе на вас да ажурира вашу листу предлога пријатеља. Стога, пошто обрађује, одржава и анализира толико података, може погрешити док вам предлаже Фацебоок налог који можда не знате. И то резултира предлозима странаца, али не морате да бринете.

Фацебоок пружа алтернативну опцију уклањања предлога пријатеља ако не познајете особу. Понекад се то дешава иако можда немате заједничке пријатеље као други налог. Обојица сте можда део исте мреже, на пример да обојица имате исту страницу, да имате исти статус запослења или да обоје тражите исту особу. Разлози који одређују ова питања су бескрајни.

Где је отишла опција Предложи пријатеља на Фејсбуку? Шта се догодило да предложите опцију пријатеља на Фејсбуку?

Недавно је дошло до грешке у функцији „Предложи пријатеља“ на Фацебоок-у што је довело до нетачног учитавања те функције. Због тога је Фацебоок уклонио опцију предложи пријатеља са страница корисника. Ова функција је уклоњена са Фејсбука јер није пратила стандарде заједнице Фацебоок апликације.

Иако је ова функција уклоњена са Фацебоок-а, може се омогућити неким методама.

Зашто је Фацебоок уклонио предложене пријатеље?

Фацебоок је сајт за друштвено умрежавање који подстиче људе да се повежу са новим корисницима сличних интересовања, порекла, статуса запослења, заједничких пријатеља итд. Функција предлагања пријатеља омогућила је људима да прошире своје везе. Али ова функција је недавно уклоњена са Фацебоок странице јер није пратила политику приватности и смјернице заједнице које је навео Фацебоок. Није учитао одговарајуће информације на странице корисника Фејсбука. Стога, како би избегао било какве проблеме, Фацебоок је трајно уклонио ову функцију, према недавним вестима.

  Како одмах користити ГПТ-4 на ЦхатГПТ-у

Како да вратим предлог пријатеља на Фејсбуку?

Иако је Фацебоок уклонио предлог пријатеља са своје платформе, можете користити неке методе да предложите опцију пријатеља на Фацебооку. Ако сте неко ко се пита како да вратите предлоге пријатеља на Фејсбуку у свој феед, ево неколико начина за вас.

Ове методе ће вам помоћи да омогућите предлог пријатеља на Фејсбуку:

Метод 1: Пронађите предлоге пријатеља у Фацебоок апликацији

1. Отворите апликацију Фацебоок на свом иОС или Андроид уређај.

2. Идите на картицу Пријатељи.

3. Додирните Предлози.

Ово је неколико корака које треба да пратите да бисте добили листу предлога пријатеља на Фејсбуку.

Метод 2: Увезите контакте

Ако вам ваша листа предлога даје нетачне информације, можете да пратите доленаведене кораке да бисте добили одговарајућу листу пријатеља.

1. Додирните опцију Увези у одељку са предлозима у апликацији Фацебоок.

2. Затим додирните Започните у одељку Пронађи пријатеље.

3. Вратите се на екран са предлозима да бисте видели предложену листу пријатеља са листе контаката.

Можете пратити ове кораке да бисте добили одговарајућу листу пријатеља на Фацебооку.

***

Надамо се да сте сазнали за опцију предложи пријатеља на Фејсбуку. Слободно нам се обратите са својим упитима и предлозима путем одељка за коментаре испод. Такође, реците нам шта желите да научите следеће.