Шта су 7ДС Гранд Цросс Сецрет Бок кодови?

Ако сте љубитељ анимеа и аниме игара, 7ДС Гранд Цросс је једна од најбољих игара које постоје. Узбудљива прича и задивљујућа игра пружају корисницима искуство светске класе. Како корисници играју и напредују у игрици, игра постаје све изазовнија. Многи корисници се ослањају на шифру тајне кутије 7ДС Гранд Цросс како би побољшали своје перформансе у играма. Тајни кодови могу бити пресудни у вашој авантури играња јер вам могу пружити корисне алате и бонусе. Шифра тајне кутије Седам смртних грехова Великог крста може да се искористи у игри да бисте зарадили ове награде и добили предност за велику победу. У овом водичу смо дошли до листе свих активних кодова тајне кутије Седам смртних грехова. Ови кодови се могу користити за зараду разних награда. Ако сте нови и не знате како да искористите кодове у игри, детаљно смо објаснили процес откупа кода 7ДС Гранд Цросс. Дакле, ако сте неко ко тражи шифре 7ДС тајних кутија, дошли сте на право место.

Шта су 7ДС Гранд Цросс Сецрет Бок кодови?

У овом чланку ћете сазнати шта је шифра тајне кутије 7ДС Гранд Цросс. Наставите да читате да бисте сазнали више о томе детаљно.

Шта је седам смртних грехова?

Седам смртних грехова, или 7ДС, једна је од најпопуларнијих мобилних игара. Игра је доступна за преузимање за Андроид и иОС уређаје, а може се уживати и на Мицрософт Виндовс уређајима. Севен Деадли Синс је развила компанија за игре на срећу Нетмарбле. Игра има више од 1Цр преузимања на Гоогле Плаи продавници и просечну оцену 4,3. Игра се врти око аниме приче, а играчи морају да прате узбудљиве авантуре различитих ликова у игри.

  Како модернизовати Убунту помоћу Флаттианце ГТК теме

Шта су 7ДС кодови тајне кутије?

Шифра тајне кутије 7ДС Гранд Цросс је неопходна за игру. Ови тајни кодови су јединствени кодови које играч може користити за добијање бесплатних награда и поклона у игри. Награде за игру могу се разликовати од новчића до скинова игре и других предмета у игри. Ови тајни кодови могу помоћи играчу да побољша своје шансе за победу. Због тога многи играчи настављају да траже све нове шифре тајне кутије Седам смртних грехова Великог крста за игру како би добили најбоље могуће награде.

Која је листа доступних кодова 7ДС Гранд Цросс Сецрет Бок?

Следи списак свих активних кодова тајне кутије Седам смртних грехова. Следећи код за откуп 7ДС Гранд Цросс је тренутно доступан и може се искористити у игри.

 • 7ДСНЕВГИФТ: Користите овај код да бисте искористили поклон код за ССР потврђену карту к1 (линк за откуп купона) (додато 27. јула 2023.) (ново)

 • 7ДСГИФТ4У: Користите овај код да бисте искористили поклон код за 10 дијаманата (веза за откуп купона) (додато 27. јула 2023.) (ново)

 • Еиктхирнир: Користите овај код да искористите поклон код за ексклузивне награде (додато 8. фебруара 2022.)

 • ЛОВЕ7ДС: Користите овај код да искористите поклон код за ексклузивне награде (Шифра догађаја 6. недеље Хаппи Стамп Ралли) (додато 10. септембра 2021.)

 • 7ДСФАТЕОФТХЕГОДС: Користите овај код да бисте искористили поклон код за ексклузивне награде

 • ВОТЕ7ДС: Користите овај код да искористите поклон код за ексклузивне награде (код догађаја 3. недеље Хаппи Стамп Ралли) (додато 10. септембра 2021.)

 • СХАРЕ7ДС: Користите овај код да искористите поклон код за ексклузивне награде (Код догађаја 2. недеље Хаппи Стамп Ралли) (додато 2. септембра 2021.)

 • ЛИКЕ7ДС: Користите овај код тајне кутије 7ДС Гранд Цросс да бисте искористили поклон код за ССР улазницу к1 (Код догађаја 1. недеље Хаппи Стамп Ралли) (додато 27. августа 2021.)

 • 7дстогетхер: Користите овај код да искористите поклон код за Мистери Бок (верзија за 4. дан)

 • Тхефестивал: Користите овај код да искористите поклон код за Мистери Бок (верзија 3. дана)

 • тхкфуллцоунтер: Користите овај код тајне кутије Седам смртних грехова Великог крста да бисте искористили поклон код за Мистери Бок (верзија за други дан)

 • 3000длмерци: Користите овај код тајне кутије Седам смртних грехова да искористите поклон код за Мистери Бок (1. дан ЈП верзија)

 • 7ДС1Иеар: Користите овај 7ДС Гранд Цросс код за откуп да бисте искористили поклон код за награде Сецрет Бок

 • дем0н: Користите овај код да искористите поклон код за награде Сецрет Бок

 • ИТБЕ2020: Користите овај код да бисте искористили поклон код за награде Тоурнамент Сецрет Бок

 • Витезови: Користите овај код да искористите поклон код за награде Сецрет Бок

 • Хвала: Користите овај код да искористите поклон код за награде Сецрет Бок

 • Убица: Користите овај код да искористите поклон код за награде Сецрет Бок

 • ЛвМели: Користите овај код да искористите поклон код за награде Сецрет Бок

 • Фестивал: Користите овај код да искористите поклон код за награде Сецрет Бок

 • 7ДС100: Користите овај код да искористите поклон код за награде Сецрет Бок

 • Сунсхине: Користите овај код да искористите поклон код за награде Сецрет Бок

 • Вхатцоде: Користите овај код да искористите поклон код за награде Сецрет Бок

Шта је списак 7ДС Гранд Цросс Сецрет Бок који је истекао?

Тренутно нема истеклих кодова за 7ДС Гранд Цросс Сецрет Бок. Кад год тренутни код истекне, они се ажурирају новим кодовима.

Како искористити 7ДС Гранд Цросс Сецрет Бок кодове?

Многим новим корисницима може бити тешко да искористе кодове за тајну кутију 7ДС Гранд Цросс. Међутим, искоришћавање кодова је веома једноставно и може се урадити следећим неколико једноставних корака. Можете пажљиво пратити ове једноставне кораке да бисте искористили тајни код за седам смртних грехова.

1. Покрените игру Тхе Севен Деадли Синс на свом Андроид или иОС уређај.

2. Прођите кроз Поглавље 1 у игри да бисте користили 7ДС тајне кодове.

3. У горњем десном углу екрана додирните икону поште.

4. Сада идите на картицу Пријемно сандуче и затражите тајно поље.

5. У доњем десном углу екрана, додирните опцију Мени и изаберите опцију Складиштење предмета.

6. Сада додирните картицу 1-Усе.

7. Додирните жељену тајну кутију.

8. Унесите тајни код и додирните Отвори да бисте искористили код за откуп 7ДС Гранд Цросс.

Како добити нове 7ДС Гранд Цросс Сецрет Бок кодове?

Кад год Нетмарбле објави нове кодове, најаве се објављују преко њихових званичних друштвених медија. Можете пратити програмере на њиховим званичним платформама друштвених медија да бисте добили најновија ажурирања о игри, укључујући вести о објављивању нових кодова и истеку постојећих кодова.

Програмери се могу пратити Фејсбук и Твиттер. Многе наменске веб странице и блогови вас обавештавају о свим новостима и најавама у вези са игром, такође можете пратити ове блогове да бисте били у току.

Могу ли да играм игру Седам смртних грехова на свом рачунару?

Да, игра Седам смртних грехова је доступна за Мицрософт Виндовс и иОС уређаја. Можете га инсталирати на рачунар и уживати у игри.

Зашто кодови Великог крста седам смртних грехова не функционишу?

Ако су програмери укинули код, он неће радити. Можда сте унели и погрешан код док сте га користили.

Где могу пронаћи кодове за игру Седам смртних грехова?

Можете пратити програмере игара на њиховим званичним платформама друштвених медија да бисте добили вести о најновијим објављеним кодовима игара. Такође можете пратити наменске блогове да бисте добијали ажурирања о истом.

***

Надамо се да вам је овај водич био од помоћи и да сте успели да добијете листу кодова тајне кутије 7ДС Гранд Цросс. Слободно нам се обратите са својим упитима и предлозима путем одељка за коментаре испод. Такође, реците нам о којој теми желите да научите у нашем следећем чланку.