Шта су омоти за Ксбок конзолу?

Могућност да прилагодите своје додатке за игре може бити велики аспект начина на који одаберете да играте на својој омиљеној платформи. А са прилагођеним шкољкама за конзоле и контролере, можете фино да прилагодите своју технологију играња према вашим жељама.

Али осим конзола ограниченог издања, поседовање јединствено прилагођене Ксбок Сериес Кс је прилично тешко. Ипак, уз Ксбок Сериес Кс Цонсоле Врапс, можете купити званично лиценциране конзолне шкољке које пружају елемент прилагођавања за вашу серију Кс. Али шта су Ксбок Цонсоле Врапс и како функционишу? Хајде да сазнамо.

Шта су званичне маске Ксбок серије Кс конзоле?

Званично лиценциран од стране Мицрософта и Ксбок-а, Ксбок Цонсоле Врапс вам омогућава да представљате своје омиљене игре и прилагодите своју Ксбок Сериес Кс без трошења превише новца на конзолу ограниченог издања која је ограничена на време.

Кроз Ксбок Цонсоле Врапс, Ксбок може да вам учини доступним званичне дизајне везане за Ксбок наслове за куповину као омот за вашу Ксбок Сериес Кс конзолу. За Ксбок Гаме Студиос издања, као што је Бетхесда Старфиелд, уместо да објавите прескупу ексклузивну конзолу, можете купити званични Старфиелд Ксбок Цонсоле Врап за вашу тренутну серију Кс.

Кредит за слику: Ксбок

У исто време, неки од званичних дизајна који се користе приликом креирања Ксбок контролера преко Десигн Лабс-а су такође доступни као омот за Ксбок конзолу. То значи да су класични Ксбок дизајни, попут дизајна Арцтиц Цамо Ксбок бежичног контролера, доступни за вашу серију Кс као шкољка за вашу конзолу.

  Како отворити везе у ВЛЦ плејеру из контекстног менија у Фирефоку

Али док Ксбок Цонсоле Врапс пружају преко потребно и приступачно прилагођавање за вашу серију Кс, конзолне шкољке могу бити прилично ризичне када је у питању безбедност ваше серије Кс. Срећом, Ксбок има неке кључне информације које се односе на ово.

Кључне ствари које треба да знате о омотима за Ксбок конзолу

Пошто је безбедност конзоле главна брига, посебно у погледу протока топлоте, можда ћете имати неколико дуготрајних питања о омотима за Ксбок конзоле. Или, можда се само питате колико је сваки Цонсоле Врап сигуран.

Срећом, Ксбок се позабавио безбедносним питањима како би ојачао практичност Ксбок Цонсоле Врапс-а и пружио специфичне информације у вези са вентилацијом ваше серије Кс. Из овога, кључне тачке повезане са безбедношћу Ксбок Цонсоле Врапс-а су следеће:

  • Ксбок је посебно дизајнирао облоге за Ксбок конзолу за прилагођено и прецизно пристајање. А са перформансама ваше серије Кс стављене као главна брига, Ксбок каже да је вентилација неометана.
  • Да би се додатно обезбедила вентилација, сваки омотач за Ксбок конзолу има мале ножице постављене на основу, омогућавајући непрекидан проток ваздуха у дну ваше серије Кс.
  • Што се тиче чврстоће, према Ксбок-у, сваки омотач конзоле је направљен од високотехнолошке тканине и има силиконске панеле на унутрашњости сваког омотача.
  • Коначно, сваки Ксбок Цонсоле Врап користи механизам са куком и петљом који обезбеђује омотач конзоле и осигурава да остане причвршћен за вашу конзолу.

Кредит за слику: Ксбок

Иако је вентилација конзоле ваљана брига ако желите да додате шкољку на своју конзолу, Ксбок Цонсоле Врапс је креирао сам Ксбок како би спречио било какве проблеме. Али иако ваша забринутост за безбедност може бити задовољена, цене и датуми објављивања свих доступних Цонсоле Врап-ова могу бити једнако важни.

  Како преузети Стеам и инсталирати игре

Доступна врста омота конзоле Ксбок Сериес Кс

Осим забринутости за безбедност или прегледа шта су омоти за Ксбок конзоле, вероватно се питате које су врсте омота за Ксбок конзоле доступне, када су доступне и колико ће вас сваки дизајн коштати.

Од званичне најаве Ксбок Цонсоле Врапс-а, ​​доступне су три различите врсте дизајна. Међутим, цена и датум објављивања сваког Цонсоле Врап-а су јединствени за његов дизајн. Да будемо прецизни, доступни омоти за Ксбок конзолу су следећи:

  • Званични Ксбок Цонсоле Врап инспирисан Старфиелдом доступан у САД, Канади и Европи од 18. октобра 2023. за 49,99 долара.
  • Артиц Цамо Цонсоле Врап заснован на дизајну Ксбок бежичног контролера доступан је од 10. новембра 2023. у САД, Канади и Европи за 44,99 долара.
  • И, на сличан начин, Минерал Цамо Цонсоле Врап, такође заснован на дизајну Ксбок бежичног контролера, доступан је за 44,99 долара од 10. новембра у САД, Канади и Европи.

Кредит за слику: Ксбок

Иако се три дизајна на лансирању могу чинити ограниченим, импликација Ксбок игара прве стране које се користе као маске конзоле сугерише да би неке од најбољих Ксбок Сериес Кс|С ексклузива могле постати и Ксбок Цонсоле Врапс. Али за сваки доступан Ксбок Цонсоле Врап, можете посетити званичну објаву путем Мицрософт продавница.

Учините своју Ксбок серију Кс својом помоћу омота за Ксбок конзолу

Уз Ксбок Цонсоле Врапс, можете прилагодити више од само Ксбок прибора без трошења огромних количина новца на ексклузивне конзоле. А уз подршку Ксбок Цонсоле Врапс од стране Ксбок игара прве стране, своју Ксбок Сериес Кс можете претворити у сопствену маскоту.

  9 најпопуларнијих апликација за тражење телефонских бројева за преваранте

Међутим, Ксбок Цонсоле Врапс има дуг пут да пређе ако жели да ухвати корак са Ксбок Десигн Лабс и комплетним прилагођавањем доступним за Ксбок контролере. Али ипак, безбедна, сигурна и прилагођена опција прилагођавања за Ксбок Сериес Кс је одличан начин да персонализујете своје Ксбок искуство.