Шта значи квачица на ОнлиФанс-у?

Тим Стокели је покренуо ОнлиФанс 2016. Корисници могу да плаћају садржај (слике, филмове и стриминг уживо) путем месечног чланства. Да би уновчили своје професије, Јутјубери, фитнес инструктори, модели, креатори садржаја и јавне личности производе већину материјала. Такође је популаран међу креаторима садржаја за одрасле. На сајту ОнлиФанс добијање плаве квачице захтева време, али није тешко. Креатор мора одмах да прође верификацију. Платформа је представила нови метод верификације налога у мају 2019. Да ли сте корисник ОнлиФанс-а, питате се шта значи квачица на ОнлиФанс-у? Ако тражите више информација у вези са ОнлиФанс-ом, доносимо вам користан водич који ће решити све ваше упите о томе како можете да опозовете слање масовних порука на ОнлиФанс-у и шта је плава провера на ОнлиФанс-у.

Шта значи квачица на ОнлиФанс-у?

Шта значи квачица на ОнлиФанс-у и шта је плава квачица на ОнлиФанс-у сазнаћете даље у овом чланку. Наставите да читате да бисте сазнали више о томе детаљно.

Можете ли снимити екран само фановима?

Да, легално је правити снимке екрана на ОнлиФанс-у; слободни сте да то учините. Једини сценарио у којем би ово било забрањено је да сте направили снимак екрана, а затим га поделили на другу веб локацију за дељење фотографија или видео записа или на друштвеној мрежи.

Да ли су ОнлиФанс ДМ аутоматизовани?

Да, покрећу се аутоматски. Постоји опција за креаторе ОнлиФанс-а да аутоматски пошаљу поруку добродошлице новим претплатницима или фановима. Произвођачи имају различите алтернативе како би га учинили индивидуалнијим, осигурали да зарађују више новца или додали сопствене концепте садржаја.

  Како аутоматски искључити звук на веб локацијама у Фирефок-у

Како се неко верификује на ОнлиФанс-у?

ОнлиФанс је платформа заснована на претплати која омогућава креаторима садржаја да ограниче приступ својим видео записима, сликама, тексту и другим обогаћеним медијима корисницима који плаћају одређену месечну цену. Исплата ОнлиФанс-а је у току, тако да када будете имали обожаваоца, тај обожавалац ће морати да настави да плаћа сваког месеца за гледање вашег материјала.

Ако желите да зарадите новац на ОнлиФанс-у као одрасли креатор, прво морате да потврдите аутентичност свог налога ОнлиФанс тако што ћете отпремити личну карту и фотографију; Ево како:

1. Приступите свом ОнлиФанс налог на вашем претраживачу.

Напомена: Уверите се да сте пријављени на свој налог. Бићете преусмерени на своју почетну страницу ОнлиФанс након што се пријавите.

2. Ваша почетна страница ће приказати црвено упозорење које вас обавештава да морате да потврдите своју адресу е-поште. Кликните на ИДИ НА ПОДЕШАВАЊА.

3. Бићете преусмерени на веб локацију на којој можете да пошаљете е-поруку за валидацију од ОнлиФанс на адресу е-поште наведену у вашем профилу након што кликнете на дугме Верификовано (написано плавом бојом).

3. Након тога, пријавите се на свој налог е-поште да бисте добили везу за верификацију.

4. Кликните на линк за верификацију ОнлиФанс из примљене е-поште да бисте дошли до странице вашег налога.

Ваша е-пошта је верификована.

Шта значи квачица на ОнлиФанс-у?

На платформи ОнлиФанс, добијање квачице захтева време, али је релативно лако. Потврдни знак значи да сте верификовани за профил ОнлиФанс и то је свакако само ваш профил. Нико други не може да те имитира на платформи.

Верификација нуди брендовима значајну предност из два разлога. Једна од предности је што је то симбол угледа. Верификација је нешто што морате да будете неко изузетан да бисте имали, а у неким круговима, постати потврђен је као да добијете званично обавештење да сте то учинили. Друга предност је више повезана са безбедношћу. Верификација осигурава да сте ви особа иза странице. Ако нисте верификовани, свако може попунити ваш профил и лажно представљати вас, што може оштетити ваш профил.

Шта значи плави чек на ОнлиФанс-у?

Добијање плаве квачице на платформи ОнлиФанс траје неко време, али није тешко. Брендови имају велике користи од верификације из два разлога.

  • Његов статус статусног симбола је једна од предности. Верификација је нешто што поседују само изузетни људи, а у неким круговима је потврда еквивалентна примању званичног обавештења да сте постигли успех.
  • Друга предност је више фокусирана на безбедност. Верификација утврђује ваш идентитет као власника странице. Без верификације, свако може попунити ваш профил и претварати се да сте ви, што би могло наштетити вашој репутацији.
  22 Најбољи ГрапхКЛ софтвер који треба да знате као програмер

На ОнлиФанс-у, креатори морају бити верификовани да би зарадили новац. Нећете моћи да поставите цену своје претплате или повучете зараду без верификације налога је још једна важност плаве провере на Онлифанс.

Како размена порука функционише на ОнлиФанс?

Према веб локацији, ОнлиФанс је мрежа чланства која омогућава креаторима садржаја да уновче свој утицај. То је платформа која омогућава произвођачима садржаја да објављују садржај иза паивалл-а коме њихови фанови могу приступити за месечну претплату и повремене савете.

Провајдер чланака, фотографија или видео садржаја објављује своје радове на веб локацији, где пратиоци могу да изаберу да их прате уз накнаду коју је одредио аутор. И морате да платите месечну претплату од 4,99 УСД за размену порука, при чему је највиша месечна претплата 49,99 УСД да бисте ступили у контакт са својим омиљеним креатором. Креатори ОнлиФанс-а задржавају 80% своје зараде, а преосталих 20% иде на веб локацију.

Како можете знати да ли је неко прочитао вашу поруку на ОнлиФанс?

Слање отвореног питања ће приморати примаоца да га прочита и одговори. Такође можете да проверите да ли је прималац одговорио на вашу поруку на неки други начин или да ли се бавио њеном поруком јер не постоји начин да будете сигурни.

Можете ли да опозовете слање поруке на ОнлиФанс-у?

Да, можете да опозовете слање порука које сте већ послали на ОнлиФанс. Прочитајте овај чланак на почетку да бисте сазнали шта значи потврдни знак на ОнлиФанс-у.

Како можете опозвати слање масовних порука на ОнлиФанс?

Можете комуницирати са познатим личностима на ОнлиФанс-у и слати им директне поруке или друге облике комуникације. Постоји 100% вероватноћа да ће ваша порука вашем омиљеном креатору на ОнлиФанс-у бити одговорена. Због тога је ОнлиФанс фантастична платформа. Међутим, можете уклонити ОнлиФанс поруке које сте већ послали. Пратећи упутства у наставку, можете да опозовете слање масовних порука на ОнлиФанс које сте послали;

  Уводни водич за податке временских серија

1. Посетите своје ОнлиФанс налог на вашем претраживачу.

2. Кликните на картицу Поруке са врха.

3. Сада ћете видети листу порука која садржи поруке од креатора којима сте претходно послали поруке и које желите да избришете.

4. Кликните на жељену поруку да бисте је отворили.

5. Кликните на икону Унсенд која се налази на жељеној поруци коју желите да избришете.

6. Кликните на ДА, ПОНИШТИ у искачућем прозору за потврду.

Бонанза! Ваше поруке на ОнлиФанс-у нису послате.

Да ли поруке ОнлиФанс нестају?

Не, за разлику од Снапцхата и Инстаграма, ОнлиФанс нема ниједну функцију која нестаје, тако да порука неће нестати. Почните да читате од почетка да бисте сазнали шта значи квачица на ОнлиФанс-у.

Можете ли писати у ДМ на ОнлиФанс без претплате?

Не, коришћење ДМ функције ОнлиФанс без претплате није изводљиво. Најприступачнија месечна претплата је 4,99 долара, а најскупља месечна претплата је 49,99 долара. Да бисте комуницирали са вашим омиљеним Креатором, морате да платите. Уз то, аутори могу објављивати савете или плаћене приватне поруке почевши од 5 долара.

Плаћени савети и приватне поруке могу помоћи ауторима да ангажују своје пратиоце и развију одане пратиоце поред повећања зараде.

Шта се дешава са порукама када избришете ОнлиФанс?

Све ваше информације ће бити избрисане са ОнлиФанс-а када избришете свој налог, заједно са свим вашим порукама. Свака претплата која је још увек била на снази биће изгубљена и неће наставити да се обнавља. Када последња претплата истекне, ваш налог ће бити отказан ако сте креатор са текућим претплатама. Прочитајте овај чланак од почетка да бисте сазнали шта је плава провера на ОнлиФанс-у.

Можете ли рећи да ли сте ограничени само на фанове?

Не, сајт вас не обавештава када вас неко ограничи или блокира ако већ нисте свесни, тако да морате да тражите знаке и спроведете сопствено истраживање. Након што сте ограничени, нећете моћи да видите њихов фид или садржај. Једноставно унесите њихово корисничко име у траку за претрагу платформе ако имате питања о некоме. Дакле, ако покренете претрагу и они се не појављују у резултатима, предложеним претрагама или препорукама, ограничили су вас.

***

Надамо се да ћете након читања овог водича знати све што треба да знате о ОнлиФанс-у, укључујући одговоре на упите као што су шта значи квачица на ОнлиФанс-у и како да поништите слање масовних порука на ОнлиФанс-у. Међутим, слободно постављајте било какве коментаре, питања или бриге у доњем простору, а ми ћемо се потрудити да их одговоримо. За наш предстојећи блог, реците нам шта мислите о следећим питањима.