Све на једном месту за проналазач и верификатор е-поште

Тражите свеобухватан алат за маркетинг путем е-поште који вам омогућава да претражујете професионалце по имејл адресама, пронађете потенцијалне клијенте и покренете масовне маркетиншке кампање путем е-поште? Боље да испробате Хунтер.ио одмах!

Проналажење правог контакта је кључно у многим аспектима дигиталног пословања, од продаје вашег СааС производа организацији или ангажовања правог талента за ваш тим научника за податке. Пошто већина предузећа не открива директне имејлове да би контактирала заинтересовану страну или менаџера, потребно је да прођете кроз многе непоуздане канале да бисте добили такве податке.

А опет, на ЛинкедИн-у сте пронашли прави таленат за своју организацију, али свеједно нисте могли да контактирате ту особу. У таквим ситуацијама, потребан вам је алат за претрагу домена и проналажење е-поште. Најбоље што данас можете добити је Хунтер.ио.

Шта је Хунтер.ио?

Хунтер је мултифункционални алат за маркетинг путем е-поште, с обзиром на његове укупне могућности истраживања људи, пословања и контаката на мрежи. Иако тим који стоји иза његовог развоја преферира да га назива ловцем на е-пошту јер су његове основне могућности претраге домена, проналажење е-поште и верификатор е-поште.

Омогућава вам да пронађете било кога на интернету са јавним профилом негде на светској мрежи са откривеним професионалним или личним имејловима. Такође можете потражити људе у организацијама тако што ћете претражити њихова имена у оквиру алатке, а она се унакрсно проверава са милионима веб локација које можда помињу особу заједно са именом домена компаније.

То је само о лову на људе из предузећа од интереса. Хунтер такође пружа алате за генерисање потенцијалних клијената, управљање потенцијалним клијентима и покретање кампања хладне е-поште.

Како функционише Хунтер.ио?

Током протеклих неколико година, Хунтер је вашим продавцима, трговцима и регрутерима олакшао да контактирају кључне пословне људе у организацији како би представили софтверске услуге или преговарали о ангажовању талената.

Радни процес проналажења е-поште и верификатора

Хунтер је попут веб претраживача, фокусирајући се на професионалне и пословне контакт податке као што су адресе е-поште. Када унесете упит у претраживачу домена, претраживачу е-поште и алату за верификацију е-поште компаније Хунтер, он претражује више од 700.000 веб локација у минути.

Када се заврши, приказује резултате. И то не само резултати људи и њихове е-поште, већ и извор таквих резултата. Хунтер се бави само јавним подацима доступним на јавним веб страницама. Може да пописује пословне веб странице, али само јавне странице тих корпорација.

Хунтер није ништа друго до аутоматизација претраживања е-поште. На пример, ако знате да је Јохн Дое вођа набавке компаније Јохн Дое Инц., онда бисте могли претпоставити да његова пословна адреса е-поште мора бити [email protected]

  4 Софтвер за управљање трајањем батерије и перформансама лаптопа

Ако почнете да проналазите кључне пословне контакте на основу горњих нагађања, биће потребни дани да пронађете праве контакт податке једне компаније у којој морате да се бавите многим предузећима да бисте повећали профитабилност. Хунтер вам помаже аутоматизујући цео процес.

Хунтер је потпуно легалан јер подаци које добијете о њему долазе само из јавних извора. Тамо где би вашем тиму за продају и регрутовање требало стотине радних сати да пронађе исте податке, Хунтер то чини брзим и лаким путем аутоматизације.

Апликација Хунтер за тражење е-поште такође има различите сертификате о приватности и безбедности података који се односе на ЦАН-СПАМ, ЦЦПА и ГДПР.

Како Хунтер помаже вашем пословању?

У наставку пронађите различите начине на које можете да користите Хунтер у било ком послу који се ослања на маркетинг путем е-поште:

Финдинг Леадс

 • Креирајте базу података потенцијалних клијената професионалаца из различитих предузећа тако што ћете извршити општу претрагу домена.
 • Можете да складиштите податке о потенцијалним клијентима са заглављима колона као што су име, назив радног места, позиција компаније, ручке друштвених медија итд.
 • Претпоставимо да знате име пословног менаџера са куповном моћи у организацији. Међутим, немате тачну е-пошту. Можете потражити радну е-пошту те особе користећи алатку за проналажење е-поште на Хунтеру.
 • Ако се ваш ПР и маркетиншки тим труди да допре до истакнутих аутора за бесплатно покриће ваших СааС алата, производа или услуга, онда вам Хунтер може помоћи. Ваш маркетиншки тим може да пронађе истакнуте онлајн ауторе и њихове е-поруке користећи алатку за проналажење е-поште и алатку за претрагу домена на Хунтер.ио.

Емаил маркетинг

 • Да ли ваша кампања хладног слања е-поште или маркетинга путем е-поште не генерише потребну количину потенцијалних клијената или купаца због непроверених адреса е-поште које се не могу доставити? Затим можете да пређете на Хунтер.ио, верификујете е-поруке масовно да бисте потврдили да ли су е-поруке за испоруку или не, и поново покренути кампању хладне е-поште само са важећим адресама е-поште.
 • Можете да користите функцију потенцијалних клијената да сачувате тражене професионалце и имејлове на адресама домена за будуће маркетиншке кампање путем е-поште.
 • Хунтер такође обезбеђује оцену поузданости за сваку е-пошту коју откријете путем претраге домена, проналажења е-поште и проналажења аутора. Што је већа оцена поузданости, то је боља испорука е-поште за ту одређену адресу е-поште.
 • Ако имате датотеку табеле са адресама е-поште потенцијалних клијената, можете да проверите валидност е-порука користећи функцију Булк Емаил Верифиер на Хунтер.ио.

Побољшајте маркетиншке перформансе

 • Коришћењем његовог модула за хладну е-пошту заједно са шаблонима маркетиншке е-поште, можете ставити цео програм за хладну е-пошту у режим аутопилота. Алат ће аутоматски слати масовне поруке е-поште на одређену листу потенцијалних контаката из интегрисаног ЦРМ-а или Хунтер базе података на вашем налогу.
 • Интегришите Хунтер са Гмаил-ом или Оутлоок-ом и ослободите се сложених апликација за маркетинг путем е-поште. Можете да шаљете хладне е-поруке користећи Гмаил и Гоогле Воркспаце домене е-поште.
 • Можете да користите Фирефок додатке и проширења за Цхроме за Хунтер да истражите пословну и радну е-пошту кључних људи док прегледате веб-сајтове предузећа од интереса.
 • Постоји и проширење МаилТрацкер за Гоогле Цхроме које можете да користите да пратите стопе отварања хладних е-порука које шаљете током кампање.
  Како да извучете листу тема са Субреддита користећи Басх

Сада када знате основе Хунтер.ио-а, време је да научите његове функционалности, модуле, алате и функције које можете користити да повећате домет пословања, продају, промоцију или ангажовање.

Карактеристике Хунтера

Хунтер има све алате и функције које су вам потребне за покретање успешне кампање хладне е-поште. За разлику од других, не морате да купујете нове додатке или функције када се претплатите на Хунтер. То је све-у-једном алатка за маркетинг путем е-поште која вам штеди време и новац када тражите потенцијалне клијенте на мрежи или шаљете е-пошту групним потенцијалним клијентима. У наставку пронађите неке од његових главних карактеристика:

#1. Хунтер.ио алатка за претрагу домена

Услужни програм за претрагу домена вам помаже да откријете све адресе е-поште користећи изабрани домен компаније као што је Гоогле.цом, Мицрософт.цом, Аппле.цом, итд. Алат ће преузети податке само са јавних листа на мрежи. Има филтере као што су Општи, Лични, Одељења, Број телефона, Положај и Пуно име.

То кошта један Хунтер кредит за претрагу за сваких 10 резултата. Када примените нови филтер за претрагу, користите други кредит за претрагу. Хунтер ће пребројати претрагу једном у току целог обрачунског месеца користећи исту адресу е-поште или име као и упит за претрагу.

#2. Хунтер.ио Емаил Финдер

Желите да пронађете исправну е-пошту пословног менаџера на основу њиховог имена и назива компаније? Морате да окренете алатку за проналажење е-поште на Хунтеру. Када поставите упит за претпостављено име и домен компаније, алатка унакрсно проверава достављене детаље са сопственом базом података, као и хиљадама јавних веб локација.

Ако постоје резултати, Хунтер их приказује користећи резултат поузданости. Такође ћете видети изворе података како бисте знали своје законске одговорности у вези са подацима које користите.

#3. Хунтер.ио Емаил Верифиер

Модул Емаил Верифиер омогућава свакоме да верификује нечију е-пошту користећи било коју адресу е-поште. Алат ће донети валидне резултате само ако постоје јавни огласи на веб локацијама на којима се налазе детаљи о испорученим имејловима. Резултат претраге даје следеће параметре:

 • Формат е-поште
 • Тип
 • Статус сервера
 • Статус е-поште

Можете га користити да потврдите тврдњу кандидата за посао или других пословних контаката који се баве вашом компанијом за трансакције као што су продаја, маркетинг, повезаност итд.

#4. Булк Таскс

Ако желите да користите верификатор е-поште, претраживач е-поште и претрагу домена против групне листе из табеле или ЦСВ датотеке, можете да користите услужни програм за групне задатке. Унутар алатке, само треба да изаберете групни задатак који желите да извршите, а затим да додате следеће детаље:

 • Име листе
 • Имена домена или имена компанија
 • Ручно унесите домене за унос или називе компанија
 • Отпремите ЦСВ, ТКСТ итд.
 • Избор верификације адресе е-поште
 • Разни филтери

#5. Хунтер.ио води услужни програм за управљање

Потенцијални клијенти вам омогућавају да креирате богату базу података важећих, испоручивих и унакрсно проверених е-порука које се лако претварају у продају. Можете ручно додати новог потенцијалног клијента или аутоматизовати алате за претрагу домена, проналажење е-поште и верификатор е-поште да бисте допринели бази података потенцијалних клијената.

  Направите савршени пословни план користећи ових 9 алата

Ако већ имате ЦРМ водећу базу података, можете је синхронизовати са веб апликацијом Хунтер.ио. У време писања овог текста, Хунтер вам омогућава да интегришете следеће ЦРМ-ове:

Ако ваш ЦРМ није на листи, можете креирати прилагођену аутоматизацију користећи Запиер интеграције Хунтер.ио.

#6. Хунтер.ио маркетиншке е-маил кампање

Синхронизовањем ваше е-поште Гмаил, Гоогле Воркспаце и Оутлоок са Хунтер.ио, можете бесплатно да шаљете хладне е-поруке потенцијалним клијентима ускладиштеним у бази података Хунтер Леадс. Такође, не морате да креирате маркетиншку емаил кампању од нуле. Можете да одете на портал са шаблонима хладних е-поште у Хунтеру.

Прегледајте дугачку листу шаблона и додајте неколико на картицу Кампање у апликацији Хунтер тако што ћете кликнути на дугме Сачувај у мојим шаблонима. Сада можете приступити овим шаблонима у апликацији Хунтер када будете спремни да шаљете хладне е-поруке.

#7. Хунтер.ио Ектенсионс

Хунтер.ио вам такође омогућава да бесплатно инсталирате моћне апликације проширења претраживача и да их активирате користећи исту е-пошту на коју је повезана ваша претплата на Хунтер. На пример, можете користити следеће додатке:

1. Цхроме проширење: Открива радне имејлове званичника компаније, њихова имена и положај када прегледате пословну веб локацију као што је Мицрософт.цом, Аппле.цом, Таргет.цом итд.

2. Додатак за Гоогле табеле: Ако се база података ваших потенцијалних или професионалних адреса е-поште налази у Гоогле табели, можете да користите претрагу домена, проналазач е-поште и верификатор е-поште директно из алатке за прорачунске табеле. Тако се не ометате са посла и можете више да се фокусирате на своју базу података Гоогле табела.

3. МаилТрацкер Цхроме проширење: Ово је алатка за маркетинг путем е-поште за праћење отворених стопа е-поште за ваше хладне е-поруке. Алат такође може да прати стопе отварања прилога за ПДФ, ПНГ, ЈПГ, ЗИП итд.

Хунтер Алтернативес

Ево неколико алтернатива Хунтер.ио које такође можете да проверите:

#1. ГетПроспецт

ГетПроспецт нуди прецизне међу-пословне (Б2Б) контакте е-поште и домена компаније погодне за развој пословања, промоције, продају и маркетинг тимове.

Можете да филтрирате правог потенцијалног клијента, потенцијалног клијента или купца тако што ћете изабрати филтере као што су индустрија, локација посла, величина компаније, позиција итд. Такође можете да креирате радне токове циклуса продаје на ГетПроспецт-у.

#2. Снов.ио

Снов.ио је више од само претраживача или верификатора е-поште. Такође нуди једноставан ЦРМ и продајни алат. Алат вам одговара ако сте индивидуално предузеће или агенција која тражи робусна и аутоматизована решења за склапање послова, управљање продајом и стварање потенцијалних клијената.

#3. Бешавни АИ

Беспрекорна вештачка интелигенција је популарни претраживач за Б2Б продају који у реалном времену преузима податке о предузећима и професионалцима. Можете да прикупите корисне контакт податке као што су директни бројеви телефона, фиксни бројеви, пословна е-пошта, лична е-пошта и тако даље помоћу бешавне вештачке интелигенције.

Ствара динамичан и интуитиван профил важних пословних особа са именима, локацијама, компанијама, имејловима, бројевима телефона, друштвеним медијима итд.

Завршне речи

Дакле, сада знате шта је Хунтер.ио и како може помоћи програмима за контакт е-поште вашег предузећа. Алат има бесплатни пробни план са ограниченим кредитима за претрагу и проналажење.

Можете се пријавити и испробати тако што ћете кликнути на ову везу за пријаву на Хунтер. Ако вам се свиђају функције и сматрате да су прикладне за ваше пословање, погледајте страницу Планови и цене за надоградњу.

Затим погледајте алате за верификацију е-поште да бисте очистили своју мејлинг листу.