Тајна табла за вашу паметну канцеларију

Сви смо у свакодневном животу видели или користили таблу. Без сумње можемо рећи да иако су беле табле корисне, изгледају невероватно досадно и непривлачно на већини зидова.

Поврх тога, шта год да напишемо на овим таблама, сви около могу отворено да виде. Ово на неки начин омета приватност корисника табле.

Сада се можда питате да ли постоји алтернатива овим традиционалним досадним таблама које уништавају вашу приватност. Па, ви сте срећни! Сабле Флов нуди Сецрет Вхитебоардс, висећи оквир за постер који се отвара попут књиге да би изложио двострану магнетну таблу.

Сабле Флов’с Сецрет Вхитебоард има многе предности и јединствену структуру. Реците нам више о томе зашто би требало да користимо беле табле и зашто су тајне табле пожељна опција када је у питању њихова куповина.

Зашто користити белу таблу?

Од свих ствари које бисте могли питати, прво питање би било зашто бих користио белу таблу. Или иначе, зашто бих уопште користио таблу када се свиме може лако управљати помоћу уређаја?

Одговор на оба питања је да коришћење беле табле омогућава да организујете своје животе на најбољи начин.

Сви имамо различите електронске уређаје за одржавање наших задатака и распореда, али многи људи су почели да се суочавају са замором од технологије.

Технолошки замор је узрокован непрекидном употребом електронских уређаја и продуженим временом екрана. То доводи до постепеног несвиђања свих уређаја и шта год да радите на њима изазиваће нелагодност.

Дакле, када запишемо своје мисли и задатке пре него што их обавимо, можда ћемо боље обавити посао и запамтити их. Такође, медицински је доказано да се својих циљева, белешки, мисли, задатака и сећања боље сећате тако што ћете их записати. Сећање на оно што желите да урадите следеће повећава ваше шансе да обавите посао на време.

  Зашто Нетфлик пита „Да ли још увек гледате?“ (и како то зауставити)

Такође, када користите таблу, можете да изразите своје идеје на свој начин. Можете да користите узбудљиве облике, различите боје и атрактиван рукопис да би белешке на белој табли изгледале занимљиво и упечатљиво. То чини да желите да погледате своје белешке и не чини вам се досадним.

Зашто користити Сабле Флов’с Сецрет Вхитебоард?

Беле табле могу бити од велике помоћи одређеним људима који не воле да заборављају ствари јер нам идеје непрестано извиру у мислима. Међутим, неки људи сматрају да ове беле површине прекривене шарањем представљају сметњу када је у питању опуштање током слободног времена на послу.

Другима је тешко да изложе своје мисли и идеје онима око себе. Ово је сврха за коју је Сабле Флов’с Сецрет Вхитебоард дизајнирана.

Тајна табла вам омогућава да затворите двострану таблу и замените је сликом по вашем избору уместо да морате да прегледате или бришете све белешке на белој табли на крају сваког дана. Ово је све због магнетних својстава беле табле.

Поред тога, можете причврстити било који основни материјал на Сецрет Вхитебоард помоћу неколико магнета. Иако је то једноставна идеја, може вам помоћи да смањите стрес и имате организованију канцеларију.

Карактеристике Сабле Флов’с Сецрет Вхитебоард

Три различите величине

Сабле Флов’с Сецрет Вхитебоард долази у три различите величине. Они су мали, средњи и велики. Беле табле мале величине имају затворене димензије 14,5 к 20,75 к 1,5 инча и отворене димензије 26,25 к 20,75 к 75 инча.

Беле табле средње величине су затворене 20,5 к 26,5 к 1,5 инча и отворене 41,25 к 26,5 к 75 инча. На крају, велике тајне табле имају затворене димензије од 22,5 к 32,5 к 1,5 инча и отворене димензије од 42,25 к 32,5 к 75 инча.

Променљиво уметничко дело

Можете одмах да извучете приложену слику за жељени постер или да је одштампате да бисте персонализовали своју тајну таблу.

Фотографија коју ће компанија послати је уметничко дело које можете видети на првој слици ваше изабране табле на веб страници. Помоћу механизма за брзу замену који је укључен уз таблу, можете брзо да освежите свој простор.

  9 најбољих вТубер софтвера за беспрекорно стриминг уживо

Складиштење је укључено у оквир

Можете да чувате своје маркере, гумице и папире на тајној магнетној табли. Дакле, са магнетним складиштем унутар тајне табле, можете одржавати своју област организованом. Свака плоча долази са магнетним украсима који се налазе унутра.

Две различите опције боја оквира

Све плоче су доступне у црним или белим оквирима, без обзира на величину. Ови широки оквири добро раде са практично свим врстама позадина и зидова. Оквири су довољно широки, што им даје лепши и привлачнији изглед.

Лако подешавање

Све што треба да урадите да бисте инсталирали Сабле Флов’с Сецрет Вхитебоард је да одаберете локацију и избушите завртње. Анкери за гипсане зидове морају се прво причврстити на зид.

Морате подесити хардвер за кључаоницу тако да се плоча отвара у жељеном правцу. Да бисте закључали таблу, уметните вешалице за кључаоницу у завртње за сидрење и притисните надоле.

Потпуно безбедно затварање

Тајна бела табла је фантастичан алат за раздвајање посла и слободног времена. Ујутру можете да нажврљате своје мисли на празну таблу, а затим је затворите како се дан затвори и откријте мирну слику скривену иза ње. Углови ових табли имају јак магнетни затварач који спречава неовлашћено отварање.

Двосмерно отварање врата

Можете одабрати у ком правцу ће се тајна табла отварати захваљујући прилагодљивости хардвера кључаонице, што вам даје широк избор како ће изгледати. Ове беле табле су једноставно подесиве тако да могу да виси у било ком смеру.

Шта је укључено у тајну таблу?

Сабле Фловс нуди много додатне опреме заједно са својом тајном таблом. Има уметнички отисак који се једноставно може уклонити ради замене.

Поред тога, долази са комплетом за монтажу и магнетном таблом или рамом. Такође укључује магнетни маркер, магнетну крпу за брисање и шест дрвених магнета за структуриранији распоред.

Која је цена ових тајних белих табли?

Нема сумње да су Сабле Флов’с Сецрет Вхитебоардс обавезна куповина за већину људи. Ове беле табле долазе по веома реалној цени у поређењу са ценом традиционалне беле табле. Цене ових скривених табли варирају у зависности од величине табле.

  Како задржати статистику ЦПУ-а менаџера задатака у системској палети

Трошкови свих додатака и уметничког дела укључени су у укупну цену. Цена мале тајне табле је 159 долара.

Тајна табла средње величине кошта 199 долара, а велика тајна табла кошта 259 долара. Ове беле табле такође долазе са додатном заштитом од незгода, што кошта додатни новац, али нуди много предности.

Где да чувате своју тајну таблу?

Можете добро, дуго да погледате свој дом како бисте пронашли диван простор за скривање скривене беле табле јер су сјајан акценат на сваком простору. Може се причврстити на било који зид, без обзира на боју или стил зидова.

Кућна канцеларија је најтипичнија просторија у кући у којој се може наћи скривена табла. Једноставан је за коришћење и фантастична локација за чување основних подсетника. Највећи део вашег посла обављате у кућној канцеларији, где такође можете да запишете своје кућне послове и након тога сачувате своју листу.

Користите скривену таблу у свом студијском простору за још једну фантастичну примену. Није важно где студирате ви или ваша деца. То може бити соба или модификовани простор где би држање скривене табле била фантастична идеја.

Скривена табла добро функционише иу занатској области. Можете направити листе ако су вам потребне свеже залихе како бисте били сигурни да не заборавите. Алтернативно, можете да креирате листу задатака које желите да завршите на својој тајној белој табли тако да се налази одмах поред ваших занатских залиха.

Закључак

Сецрет Вхитебоардс су одличан додатак свакој кући. Може се сматрати једном од најбољих иновација за традиционалне табле. Ове беле табле не само да скривају ваше белешке већ и дају вашим зидовима чист и естетски изглед. Без сумње, куповина тајне табле вреди вашег новца и веома је корисна на дуге стазе.

Такође можете истражити нека најбоља решења виртуелне канцеларије која ћете користити за своје пословање.