Тецно лансира Слиммед Довн 14″ Мегабоок Т1 и С1 Даззлинг Едитион са променом боје

У жељи да освоји већи удео на тржишту лаптоп рачунара, Тецно настоји да направи сензацију својим откривањем два нова лаптопа, Тецно Мегабоок Т1 2023 14 инча и Тецно Мегабоок С1 Даззлинг Едитион. Иако смо видели више изненађујућих и привлачних издања компаније Тецно, укључујући њихов недавни Пхантом В Фолд, овогодишњи догађај у Берлину се фокусира на освежавање њихове популарне линије лаптоп рачунара са повећаном преносивошћу и личношћу.

Кључне Такеаваис

  • Тецно представља два нова лаптопа, Тецно Мегабоок Т1 2023 од 14 инча и Тецно Мегабоок С1 Даззлинг Едитион, са нагласком на преносивости и личности.
  • Тецно Мегабоок Т1 14″ нуди мањи облик, али успева да изненади још импресивнијим трајањем батерије, са већом батеријом и тврдим да може да ради до 18,5 сати.
  • Тецно Мегабоок С1 Даззлинг Едитион користи полихроматску фотоизомерну технологију, откривајући узорак фонта пиксела када је изложен УВ светлу. Цене и опције прилагођавања нису објављене.

Тецно Мегабоок Т1 14″: Мањи, а ипак дужи век трајања батерије

Градећи успех свог популарног Мегабоок Т1, Тецно је желео да направи још преносивију верзију која је и даље задржала свој одличан избор И/О и карактеристика. Помислили бисте да би смањење са шасије од 15,6 инча на мање од 14 инча такође довело до жртвовања капацитета батерије.

Имаге Цредит: Паул Антил/МакеУсеОф

Док његова дебљина од 14,8 мм остаје непромењена у односу на прошлогодишњи Мегабоок 15,6″, нови Т1 14″ је лакши са 1,39 кг (у односу на 1,48 кг) и успева да стане већу батерију од 75 Вх (насупрот 70 Вх) која тврди да обезбеђује 1 сат додатног трајање до 18,5 сати. За брзо пуњење, наћи ћете исти адаптер за напајање ГаН од 65 В.

  Microsoft Edge radni prostori ne rade

Имаге Цредит: Паул Антил/МакеУсеОф

Иако мањи екран од 14 инча можда неће изгледати тако привлачно ако више волите да имате више простора на екрану, Т1 14 инча је надограђен на однос ширина/висина 16:10 са односом екрана и тела од 90% и још увек пружа 100% сРГБ боја и ТУВ заштита за очи. Заокружујући овај нови модел, он је задржао награду Ред Дот Десигн Авард од прошле године са својим „премиум алуминијумским металним кућиштем“, који нуди одличан баланс преносивости, перформанси и највеће батерије у свом ценовном рангу.

Тецно Мегабоок С1 Даззлинг Едитион

Уместо потпуног редизајна, ТЕЦНО је представио посебан концепт, „Заслепљујуће“ издање С1. Док његова шасија и унутрашњост остају непромењени, горњи поклопац С1 Даззлинг-а и део јастучића за зглоб добијају суптилну технолошку/магичну преобразбу.

Имаге Цредит: Паул Антил/МакеУсеОф

Коришћењем полихроматског фотоизомера, у својој боји белог месеца, монохромна површина С1 може открити боје када је изложена УВ светлу. Да би нам ово демонстрирали, сијали су УВ лампом преко површине на неколико секунди да би открили „МЕГАБООК С1“ написано у пиксел фонту дуж десне стране горњег поклопца. Први пут виђен на паметном телефону Цамон 19 Про Мондриан Едитион који је лансиран прошле године, Тецно проширује ову технологију на своје друге уређаје.

Имаге Цредит: Паул Антил/МакеУсеОф

Иако ефекат није био толико изражен унутра током њихове презентације на штанду, претпостављам да би дуже излагање сунцу заиста нагласило ову промену у изгледу. Поред тога, иако ово остаје концептни производ, а цене нису објављене, сумњамо да Тецхно жели да уведе своју јединствену технологију по сличној приступачној почетној цени као стандардни Мегабоок С1. Нејасно је шта ће корисници имати прилагођавања преко приказаног текста или дизајна, али баш као и са АСУС РОГ Зепхирус Г14 са АниМе Матрик Дисплаи-ом на поклопцу, С1 Даззлинг Едитион ће вероватно наћи своју базу обожаватеља.

  8 популарних Питхон оквира за прављење АПИ-ја

Имаге Цредит: Паул Антил/МакеУсеОф

Тецно-ови нови лаптопи заслепљују на ИФА 2023

ИФА 2023 често открива најбоље нове лаптопове које ћете видети током следеће године, а ни овогодишње издање није било другачије. Тецно је напредовао са својим Мегабоок асортиманом, надовезујући се на успехе из 2022. и почетком 2023. Као такви, узбуђени смо да видимо шта ће Тецно доћи 2024.!