Технологија која мења игру за АИ видео стварање

Видео снимци су један од најбољих алата за привлачење пажње, објашњење нечега или једноставно забаву људи.

А ако можете да креирате квалитетне видео снимке за своје пословање да бисте причали о свом производу или услугама или обучили своје запослене, то вам може помоћи да постигнете бољи раст.

Са модерним технологијама као што је вештачка интелигенција, стварање видео записа не мора да буде скупо или пуно проблема.

АИ видео генератори попут Синтхесиа могу поједноставити цео процес креирања видеа.

Дакле, хајде да причамо о Синтезији, њеним карактеристикама и да ли бисте требали размислити о њеној употреби.

Почнимо!

Преглед садржаја

Шта је Синтезија?

Синтхесиа је ефикасан алат за креирање видео записа са вештачком интелигенцијом који може да генерише видео записе за вас у року од 15 минута. Коришћење Синтхесиа не захтева да будете професионални видео едитор; уместо тога, то можете лако да урадите без додатне опреме.

Синтхесиа вам пружа вредне функције и могућности и може да служи људима из целог света подржавајући 120+ језика. Нуди 125+ разноврсних и инклузивних АИ аватара, 60+ унапред направљених шаблона и друге невероватне атрибуте како би ваше путовање креирања видео записа било несметано.

Преко 50 хиљада компанија различитих облика и величина користи Синтхесиа за креирање невероватних, професионалних видео записа за различите намене. Без обзира да ли желите да генеришете видео записе за своју продају, маркетинг, интерну комуникацију или учење и развој, Синтхесиа ће вам помоћи.

Карактеристике Синтезије

#1. АИ видео аватари

Синтхесиа нуди више од 150 етнички разноликих АИ видео аватара. Додавање релевантних аватара у своје видео снимке учиниће их повезанијим са људима из целог света различитих националности, етничке припадности, боје коже, година и још много тога. Поред тога, чак можете да изаберете пол и одећу свог аватара како бисте га учинили прикладнијим за вас.

Прилагођени АИ аватар: Ако вам се не свиђају аватари са листе, могуће је да направите сопствени аватар у Синтхесиа. Омогућава вам да креирате прилагођене, висококвалитетне АИ аватаре и да им додате свој глас. Ова функција је доступна као плаћени додатак вашој претплати.

Напомена: Ова функција није опасна јер не можете креирати ничији аватар. Потребан је изричит пристанак особе да направи свој прилагођени аватар, а тим Синтхесиа ручно прегледа и обрађује видео снимке за креирање прилагођеног аватара. Дакле, није могуће лажно представљати политичара, славну или јавну личност.

#2. Подржани језици и акценти

Можете да креирате своје видео записе на преко 120 језика са различитим тоновима гласа, акцентима, стиловима и дијалектима. Они такође раде на проширењу ове листе. Његова свестраност вам омогућава да генеришете видео садржај погодан за безброј намена.

Синтхесиа наставља да ажурира гласове вештачке интелигенције побољшаним квалитетом и новим додацима. Можете одабрати женски или мушки глас на основу ваших преференција и тражити више језика.

Невероватна ствар коју сам открио је да заиста можете да свирате глас на језику који сте изабрали да чујете како звучи. Можете наставити и изабрати да буде додат у видео снимке које правите.

  5 алата за скенирање инфраструктуре као кода за рањивости

#3. Текст у говор

Синтхесиа користи технологију текста у говор за читање наглас врсте текста. Такође можете да идете корак напред тако што ћете ускладити лице АИ аватара са гласом. На овај начин можете да оживите свој текст тако што ћете видети да га неко говори.

#4. Фонетски правопис

Гласови у Синтхесис звуче скоро природно и могу да управљају нијансираним изговором, терминологијом и скраћеницом. Такође можете да прилагодите изговор речи користећи уграђену функцију фонетског правописа.

#5. Клонирање гласа

Синтхесиа вам омогућава да клонирате свој глас и додате га свом прилагођеном АИ аватару. Његова функција претварања текста у говор вам омогућава да то урадите. Ову функцију можете добити као додатак у Ентерприсе плану ако се одлучите за креирање прилагођених аватара.

#6. Затворени натписи

Током генерисања видео записа у Синтхесиа, питаће вас да ли желите да додате затворену опцију. Ови наслови се аутоматски генеришу на истом језику као и на језику који се приповеда. Ово вам помаже да побољшате приступачност ваших видео снимака.

На овај начин, чак и особа са проблемима са слухом такође може да разуме ваше видео записе читајући титлове.

#7. Гестови

Ово је нова функција у којој можете укључити микро гестове у свој АИ аватар, као што су подигнуте обрве, климање главом итд.

#8. АИ Сцрипт Ассистант

Можете аутоматски да креирате брзе видео скрипте помоћу упита сличних ЦхатГПТ-у. Ово је такође нова функција у Синтхесиа.

#9. Сцреен Рецордер

Са уграђеним снимачем екрана, можете снимити свој екран у облику кратких видео записа. То ће вам помоћи да се припремате за презентације, да нешто темељно разумете и креирате неки други садржај.

#10. Медији и музичка библиотека

Приступите обиљу висококвалитетних слика, икона, облика, видео записа и још много тога без накнаде уз опсежну библиотеку медија компаније Синтхесиа.

Поред тога, добићете приступ 100-тима бесплатних, врхунских звучних записа које можете да додате својим видео записима.

Додавање медија и музике учиниће ваше видео записе још занимљивијим и разумљивијим за вашу публику.

#11. Отпремање звучних записа и фонтова

Синтхесиа вам омогућава да отпремите звучне записе или сопствену музику у своје видео снимке како би одговарали гласу и тону вашег бренда. Поред тога, можете да отпремите породицу фонтова коју већ користите да бисте остали усклађени са својим брендом.

#12. Сарадња

Са Синтхесиа, можете држати чланове свог тима у току користећи њене функције за сарадњу. Можете са лакоћом добити повратне информације о својим видео записима и уређивати видео снимке на основу тих повратних информација и ваших захтева и ажурирати их без проблема. Поред тога, постоји опција за додавање коментара на генерисане видео записе.

Штавише, можете прототиповати дати видео и брзо га поделити са члановима свог тима. Ово ће вам помоћи да ускладите свој радни ток са заинтересованим странама како бисте омогућили брзу пријаву и убрзали производњу.

#13. Увоз ПоверПоинт презентација

Синтхесиа вам омогућава да додате ПоверПоинт презентације својим видео записима и учините их још привлачнијим и разумљивијим за публику. Такође можете укључити професионалне гласовне снимке у видео записе.

#14. Видео прегледи

Пре него што генеришете видео снимке, постоји опција да их прегледате и њихове елементе. На овај начин можете уочити неправилности и грешке. Тако вашим тимовима постаје лакше да исправе грешке и побољшају елементе како би побољшали њихов квалитет, осигуравајући да је све у реду у вашим видео снимцима.

#15. Уплоадинг Медиа

С обзиром на захтеве, можда бисте желели да додате неке медијске елементе које већ имате. У овом случају, ова функција ће вам добро доћи.

Осим невероватних елемената које добијате у Синтхесиа-у, такође је могуће да отпремите своје слике, инфографике, видео записе, итд., где год су вам потребни видео снимци.

  Како додати и доделити улоге у Дисцорд-у

#16. Додавање анимација

Тренд за анимације никада не нестаје. Ако је потребно, можете лако да анимирате различите елементе у свом видеу. То можете учинити тако што ћете елементе везати за видео скрипту помоћу маркера.

#17. Видео Ембедс

Можете лако да уградите видео записе и да их аутоматски ажурирате новијим верзијама.

#18. Брендирана страница за дељење

Ово је ново додата функција у Синтхесиа где можете да отпремите лого ваше компаније и брендирате своју страницу за дељење.

#19. ЦТА

Можете да додате дугме за позив на акцију (ЦТА) на своју страницу за дељење Синтхесиа и усмерите људе да изврше радње које желите, као што су посета вашој веб продавници, куповина вашег производа или услуга, преузимање бесплатне демонстрације итд. Додавање ефективног ЦТА-а ће повећате своје шансе за конверзије и привучете више саобраћаја на своју веб локацију.

#20. Шаблони

Синтхесиа нуди 65+ унапред направљених видео шаблона који су професионално дизајнирани и лаки за коришћење и потпуно прилагодљиви. Ови шаблони ће вам помоћи да генеришете видео записе у року од неколико минута без потребе да све радите испочетка.

Ово је корисно за почетнике и људе од којих се тражи да брзо стварају квалитетне видео записе. А ако су ваши захтеви минимални, њихово коришћење ће вам уштедети много времена и труда.

Предлошци видео снимака који се могу уређивати су доступни за различите категорије, од продаје, маркетинга и обуке до извештаја, презентација, ХР-а, креатива и још много тога.

#21. Безбедност и приватност

Са Синтхесиа, не морате много да бринете о безбедности јер нуди различите безбедносне технике и технологије за заштиту ваших података, мреже и система и избегавање онлајн напада.

 • Јединствена пријава (ССО) за безбедно пријављивање на Синтхесиа, где корисници могу да се аутентификују користећи само један скуп акредитива за приступ више апликација.
 • Сецурити Ассертион Маркуп Лангуаге (САМЛ) за аутентификацију корисника
 • Модерирање садржаја: Видео снимци генерисани коришћењем Синтхесиа пролазе кроз модерирање садржаја како би се осигурало да се АИ користи етички.
 • СОЦ 2 и ГДПР: Синтхесиа је у складу са прописима као што су ГДПР и СОЦ 2.

Случајеви употребе синтезе

Омогућавање продаје

Можете да креирате занимљиве видео записе о својим производима и услугама користећи Синтхесиа и да заинтересујете своју публику. У суштини, релевантни видео снимци ће вам помоћи да истакнете карактеристике ваше понуде и које ће предности корисници имати од тога користећи елементе дизајна Синтхесиа.

Можете да креирате видео записе о прегледима производа, нивоима цена и додацима, описима производа за продају, укључивању купаца и тако даље. Ово ће вам помоћи да повећате учинак продаје и стопе конверзије.

Маркетинг

Синтхесиа ће вам помоћи да креирате видео записе за своје маркетиншке сврхе. Без обзира да ли желите да креирате видео садржај високог квалитета за своју веб локацију, званични ИоуТубе канал или било коју другу платформу, можете то да урадите са лакоћом и отпремите га тамо где је потребно.

Као резултат тога, ваши маркетиншки напори могу дати боље резултате, што доводи до веће продаје.

Учење и развој

Креирајте видео записе намењене учењу и развоју, као што су видео снимци са објашњењима, водичи са упутствима, упутства за употребу итд., користећи Синтхесиа. Ови видео снимци неће се показати само корисним за ваше клијенте, већ и за запослене који могу стално да унапређују своје знање гледајући видео снимке.

Интерне комуникације

Ефикасна комуникација унутар ваше компаније је потреба да се осигура да су сви усклађени са вашим циљевима и да раде како се очекује у складу са правилима и прописима који су им додељени.

Прављење видео записа за чланове вашег тима може бити од помоћи јер ће ови видео снимци служити као референца када се негде заглаве. Почетници могу да гледају како уче о компанији и њеним вредностима и култури како би се глатко прилагодили, док постојећи запослени могу да буду у току са актуелним правилима.

  Како затворити Цхиме налог

Штавише, можете да креирате видео записе за тржишну стратегију, ажурирања компаније, политике и процедуре, иницијативе за одрживост, итд., и да их делите са члановима тима како бисте запослени и заинтересоване стране информисали о недавним активностима компаније.

Како функционише синтеза?

Синтхесиа је онлајн видео генератор без напора који може поједноставити целокупни процес стварања видео записа. Користи технологију претварања текста у говор, узимајући ваш откуцани текст као улаз и обрађује га да би произвео видео као излаз.

Хајде да разумемо како да почнемо са Синтхесиа и креирамо невероватне видео записе корак по корак.

Корак 1: Напишите видео скрипту

Напишите сценарио за свој видео који покрива битне информације. Нека буде кратак и сладак, осигуравајући да сваки видео слајд не садржи више од 4 реченице.

Одвојите време за израду сценарија за видео и прегледајте га. Скратите додатне речи које не додају вредност и учините текст што јаснијим и лакшим за разумевање.

Корак 2: Одаберите свој шаблон и аватар

Синтхесиа нуди низ шаблона који су погодни за вишеструке случајеве употребе, од продаје, маркетинга и људских ресурса до креативности, обуке и још много тога. Дакле, изаберите један на основу ваших захтева и прилагодите га да буде релевантнији.

Затим изаберите свој АИ аватар. У Синтхесиа можете пронаћи преко 120 АИ аватара који ће деловати као видео презентери или наратори. Изаберите онај који је најприкладнији за ваш видео.

Можете додати аватар тако што ћете кликнути на „Аватар“ на врху видео платна. Изаберите аватар и његове оквире као што су само глас, цело тело или круг. Подесите величину и позицију аватара левим кликом на одабрани аватар. Такође можете креирати прилагођени аватар.

Корак 3: Откуцајте/налепите текст

Унесите текст у Синтхесиа-ин алат за креирање АИ видео записа. Избегавајте копирање дугих постова на блогу или ПДФ докумената.

Налепите скрипту у оквир за скрипту за слајд и видите како се претвара у АИ глас. На основу текста, језик ће бити изабран аутоматски, али и даље можете да га промените заједно са акцентом, стилом гласа, локалитетом и дијалектом.

Затим можете додати визуелне и медијске садржаје својим видео записима, као што су слике, анимације, текст, прелази и други елементи.

Корак 4: Уређивање видеа

Немилосрдно уређујте свој видео да би био оштар, јасан, прецизан и презентабилан. Можете са лакоћом уређивати видео записе у Синтхесиа без употребе било ког другог уређивача. Проверите да ли су сваки детаљ и елемент на месту; ако не, учините их исправним или презентативнијим.

Корак 5: Генерирајте свој видео

Након што је све завршено, кликните на „Генериши видео“ и готови сте. У позадини, видео пролази кроз Синтхесиа-ин процес модерирања садржаја и алгоритам. Када прође, можете да погледате видео и да га уградите, преузмете и делите.

Прицинг

Синтхесиа је задржала своје цене једноставном и не збуњује вас са превише нивоа. Доступна су само два плана цена:

Лични

Почиње од 30 долара месечно за:

 • 1 место
 • 10 сцена
 • 10 видео кредита месечно
 • 120+ језика и гласова
 • 90+ АИ аватара
 • Основне карактеристике

Ентерприсе

Разговарајте са њиховим продајним тимом за понуду. Садржи:

 • Прилагођени број седишта
 • 50 сцена
 • Неограничени видео кредити
 • 120+ језика и гласова
 • 130+ аватара
 • Напредне функције

Синтхесиа Алтернативес

Упркос невероватним карактеристикама Синтхесиа, некима се можда неће допасти из одређених разлога као што су употребљивост, цене, итд. Дакле, ако сте ви тај неко, ево неколико Синтхесиа алтернатива за вас.

#1. Хоур Оне

Креирајте видео записе са виртуелним људима користећи Хоур Оне. Може лако да конвертује текст у видео записе које води презентер брзо на више језика.

Карактеристике:

 • Виртуелна људска сидра
 • 60 гласова и језика
 • Вишеструки видео распореди
 • Доста интеграција

#2. Флики

Претворите своје речи у креативне видео записе користећи Флики и његове гласове вештачке интелигенције из постова на блогу и скрипти.

Карактеристике:

 • 75 језика
 • 900 гласова
 • Рицк медиа библиотека

#3. Елаи

Користите Елаи да генеришете АИ видео записе из текста и брзо их прилагодите без камере, зеленог екрана или студија.

Карактеристике:

 • Прави људски презентери
 • 25+ аватара
 • Прилагођени аватари
 • ССО
 • Клонирање гласа

Закључак: да ли треба да размислите о коришћењу синтезије?

Синтхесиа је одличан алат за креирање видео записа користан за појединце и предузећа. Има широк спектар вредних функција и прилично је једноставан за употребу. Његови планови цена су такође једноставни и можете их лако изабрати.

Дакле, да, можете размотрити Синтхесиа за своје случајеве употребе. Међутим, ако вам се из неког разлога не свиђа, можете користити алтернативу Синтхесиа.

Такође можете истражити неке врхунске алатке за видео напомене да бисте побољшали своје визуелне податке.