Угреен лансира Некоде Про серију, пружајући муњевито искуство пуњења

У свету у коме су технолошке иновације и одговорност према животној средини све заступљеније, Угреен уводи Некоде Про серија пуњач. Више од обичне цигле за напајање, ово решење за пуњење оличава ефикасност, компактност и дубоку посвећеност одрживости.

Некоде Про серија се истиче из неколико разлога, посебно због својих иновативних карактеристика и непоколебљиве посвећености очувању животне средине. Један од његових кључних нагласака је усвајање АирПира™ Тецх, револуционарне технологије електронског слагања. Овај напредак значајно смањује величину пуњача у поређењу са конвенционалним моделима, а истовремено побољшава његове могућности пуњења.

Ефикасност је још један врхунац Некоде Про серије. Користећи чипове високих перформанси, ови пуњачи максимизирају брзину пуњења док минимизирају губитак енергије. Ово се преводи у брже време пуњења и смањену потрошњу енергије, што означава значајан корак ка енергетској ефикасности.

Елегантан дизајн Некоде Про серије додаје дашак софистицираности. Са својом квадратном контуром и заобљеним ивицама, не само да је угодан на додир, већ се може похвалити и визуелно упечатљивом металик бојом, која представља елеганцију и модерност.

Међутим, оно што заиста издваја Некоде Про серију је њена посвећеност зеленијем свету. Уградњом ГаН (галијум нитрида) чипова, ови пуњачи драматично смањују емисију ЦО2. Статистика је запањујућа, са пројекцијама које указују на потенцијално смањење емисије ЦО2 од скоро 12.000 тона само у 2023. години. Да ово ставимо у перспективу, то је еквивалентно годишњој потрошњи електричне енергије у преко 1.300 електрана на угаљ или угљенику који апсорбује 660.000 стабала годишње.

Некоде Про серија долази у различитим конфигурацијама напајања, задовољавајући различите потребе пуњења. Од 65В 3-порт ГаН брзог пуњача до 160В 4-порт ГаН брзог пуњача, свака варијанта одржава конзистентне карактеристике као што су могућности брзог пуњења, широка компатибилност са уређајима и низ сигурносних мера за заштиту и уређаја и корисника.

Линија Некоде Про серије

Постоје четири нова пуњења у Угрееновој линији Некоде Про серије:

  Како можете преузети ОнлиФанс видео записе на иПхоне

Некоде Про 65В 3-порт ГаН брзи пуњач

Тхе Некоде Про 65В је компактни пуњач који има 65 вати снаге пуњења у једном порту. Идеалан је за пуњење вашег МацБоок-а и других уређаја и савршен је сапутник на путовању захваљујући свом малом фактору облика.

Са 2к УСБ-Ц и 1к УСБ-А портом, можете пунити до три уређаја у било ком тренутку, укључујући паметне сатове, паметне телефоне, таблете и лаптопове.

Некоде Про 65В 3-портни ултра-танки ГаН брзи пуњач

Тањи по величини, али исто тако моћан ултра-танка верзија Некоде Про 65В може лако да гурне у вашу торбу или џеп, омогућавајући вам да пуните уређаје у покрету, без да вас оптерећујете.

Некоде Про 100В 3-порт ГаН брзи пуњач

Напуните свој МацБоок Про од 14 инча од 0 до 80% за само 60 минута. Користећи методе унутрашњег слагања кола, Некоде Про 100В пуњач има моћан ударац од 100 вати, али стаје на длан.

Некоде Про 160В 4-порт ГаН брзи пуњач

Са једним УСБ Ц1 портом од 140 В, брзо пуњење је изузетно доступно захваљујући Некоде Про 160В пуњач. Овде такође добијате четири порта, тако да можете пунити више својих уређаја истовремено. Упркос својој снажној природи, овај пуњач је по величини сличан верзији од 140В, тако да лако путовање неће представљати проблем.

Цхаргинг Провесс

Некоде Про серија из Угреен-а оличава синергију између најсавременије технологије и еколошке свести. Не само да означава оквире потреба купаца, већ и заговара зеленије, одрживије сутра.

Ово је спонзорисана објава. Избори производа и мишљења изражена у овом чланку потичу од спонзора и не одражавају уређивачки правац МакеУсеОф или његовог особља.

  12 најбољих платформи за управљање СааС-ом за смањење трошкова