Укључите се више користећи Вонаге пословну комуникацију

Вонаге активира разговоре и нуди јединствено комуникацијско искуство путем гласа, СМС-а, тимских порука, факса, друштвених мрежа и састанака за мала и средња предузећа.

Мала и средња предузећа троше добар део свог времена и ресурса покушавајући да изграде своје брендове путем порука прилагођених њиховим циљним тржиштима.

Било да се ради о интерној комуникацији за изградњу односа између запослених, менаџера и екстерних тимова или о њеним јаким, јасним порукама о брендирању, корисничкој служби и стратегији, неопходни су прави алати за олакшавање ефикасне комуникације.

Осим што је од виталног значаја за репутацију предузећа и профитну маржу, добра комуникациона платформа пружа алате за управљање и пословну продуктивност који могу помоћи компанији да ради ефикасније.

Ако таква комуникација укључује обављање јефтиних телефонских позива било где у свету, алати засновани на интернету су пожељнији од застарелих фиксних телефона.

Ту на сцену ступа гласовни протокол (ВоИП). Овај чланак истражује шта можете очекивати од Вонаге Бусинесс Цоммуницатионс у вези са функцијама управљања позивима, трошковима и интеграцијом софтвера. Такође ћемо упоредити Вонаге са другим популарним ВоИП решењима.

Увод

Вонаге Бусинесс Цоммуницатион (ВБЦ) је решење за телефонске услуге засновано на облаку које нуди обједињене функције гласа, видеа и порука. За предузећа која су технички поткована, Вонаге омогућава прилагодљиву комуникацију за њихове посебне пословне потребе.

Апликација такође интегрише функције као што су ИД позиваоца, конференцијски позиви, бројне интеграције и функције рутирања као што је вишеслојни телефонски систем аутоматске службе.

Поред тога што корисницима нуди неограничено позивање и слање СМС порука, Вонаге фор бусинесс је такође компатибилан са Мицрософт и Мац десктоп апликацијама, Гоогле, Андроид и Аппле иОС оперативним системима.

Вонаге се може похвалити функцијом рада са било ког места која нуди бесплатне мобилне апликације за Андроид и иОС, што значи да запослени у компанији и даље могу да имају пун приступ телефонском систему без обзира да ли раде са свог стола, код куће или негде другде.

Вонаге је тренутно рангиран међу водећим ВоИП услугама и интегрише се са софтвером као што су Гоогле Воркспаце и Мицрософт Теамс и системима за управљање односима са клијентима (ЦРМ) као што су Хубспот ЦРМ и Салесфорце.

Преузмите Вонаге: иОС | Андроид

Кључне карактеристике

Као што је поменуто на веб локацији, веб локација Вонаге Бусинесс Цоммуницатион-а указује на 40+ прилагодљивих пословних функција доступних за различите планове плаћања.

Флексибилне ВоИП функције компаније које се лако могу интегрисати са другим комуникационим алатима су дизајниране да омогуће интерну и екстерну комуникацију. Неке карактеристике које га чине одличним избором за свакога ко води мала или средња предузећа укључују следеће:

#1. Унифиед Цоммуницатион

ВБЦ нуди платформу обједињене комуникације (УЦ) која олакшава сарадњу између чланова тима како би се обезбедило најбоље корисничко искуство.

Његова ВоИП база олакшава постављање, прилагођавање и коришћење од конвенционалне телефонске линије. Тимови могу лако да приступе функцијама и услугама ВБЦ-а са било ког места све док имају интернет преко мобилне апликације или конекције на десктопу, захваљујући функцији рада са било ког места.

#2. СмартВАН

Софтверски дефинисана мрежа широког подручја (СД-ВАН) је јединствена карактеристика која нуди поларизацију пропусног опсега, спречавање загушења, оптимизацију заштитног зида, шифровање и статистику перформанси.

Овај витални алат омогућава СмартВАН, који гарантује оптималан квалитет позива и видеа, а минимизира сметње у услузи.

ХД-ВАН технологија пружа флексибилну и приступачну хибридну мрежу идеалну за мала предузећа која користе алате и услуге засноване на облаку, док њена СмартВАН функција идентификује преко 2.000 апликација.

  Како да поправите грешку ЕРР_ЦОННЕЦТИОН_РЕФУСЕД у Цхроме-у

#3. Функције мобилности и Омни канала

ВБЦ омогућава корисницима да управљају својим тимом или комуникацијом са клијентима на различитим уређајима помоћу мобилних и десктоп апликација заснованих на ВоИП-у. Корисник може да се повеже са три телефона, на пример, канцеларијски стони телефон, софтфон преко лаптопа или паметног телефона и стони телефон код куће.

Ово омогућава тимовима и клијентима да наставе да примају информативне поруке без обзира на локацију.

#4. Позови Флип

Вонаге Бусинесс Цоммуницатион нуди функцију управљања позивима која омогућава клијентима да дођу до предузећа чак и у покрету. Систем је дизајниран да шаље аудио и визуелне снимке говорне поште у наменско сандуче за е-пошту.

Додатне функције укључују усмеравање позива, прослеђивање позива или интеграцију мобилног телефона, осигуравајући да ваши тимови могу да примају поруке, укључујући факсове, говорну пошту и текстове.

#5. Алат за тимску сарадњу и продуктивност

Добар број алата за сарадњу и продуктивност који омогућавају предузећу да води разговоре са клијентима омогућава Вонаге Бусинесс Цоммуницатион-у да постави групе позива које укључују више екстензија за прослеђивање позива.

Супервизори могу да користе ову алатку за праћење позива, шапутање члану тима или чак упад када је то потребно.

ВБЦ-ови алати за сарадњу такође омогућавају корисницима да приватно шаљу поруке члановима тима или да креирају одређене групе унутар тимова и одељења. Платформа пружа паметне бројеве које можете користити да прилагодите било који алат заснован на облаку тако да одговара одређеним бројевима телефона који се односе на потребе тока посла.

Остале карактеристике сарадње укључују:

 • Транскрипција у реалном времену.
 • Програмско усмеравање позива.
 • Токови рада за говор и размену порука.
 • Прилагођене апликације за комуникацију.
 • Цхабот енаблед.
 • Интеграција треће стране.

Корисници такође могу уживати у паметним функцијама као што су најаве позива, конференцијски мостови, тимске поруке, групе за пејџинг и Вонаге састанци.

#6. Интеграција софтвера

ВБЦ платформа се повезује са водећим апликацијама независних произвођача, укључујући Гоогле Воркспаце, Зохо и Зендеск, које омогућавају корисницима да користе своје пакете на различитим мрежама.

Центар апликација Вонаге Бусинесс Цоммуницатион има најмање 20 софтверских интеграција независних произвођача. Поред горе наведених основних интеграција, премиум и напредни претплатници могу приступити ЦРМ апликацијама као што су Салесфорце, Мицрософт Динамицс и Буллхорн.

Прицинг

Вонаге Бусинесс Цоммуницатион нуди различите планове услуга засноване на потребама корисника. Три плана услуга се одређују по месечној стопи по кориснику, при чему цена постаје релативно нижа када имате више корисника.

Истовремено, сви планови услуга пружају основне алате који олакшавају тимско повезивање и сарадњу. Додатне понуде као што су факсирање без папира, бесплатни бројеви итд., долазе са напредним плановима.

Вонаге Мобиле План

 • Најјефтинији план почиње од 19,99 УСД по кориснику месечно
 • Идеално за предузећа са максимално 100 корисника
 • План почетног нивоа за удаљене тимове
 • Нуди неограничено позивање, размену текстуалних порука и тимских порука
 • Групно ћаскање омогућава тимовима да остану у контакту са било ког места са било ког уређаја

Премиум план

 • Почиње од 29,99 УСД по кориснику месечно
 • Најбоље за тимове који желе да комбинују мобилност са ИП столним телефонима
 • Идеално за типично канцеларијско окружење за запослене да остану у контакту помоћу стоних телефона и других уређаја
 • Аутоматски пратилац на више нивоа који омогућава аутоматско пребацивање позиватеља
 • Нуди приступ одабраном ЦРМ софтверу као што су Зендеск, Салесфорце, Сугар ЦРМ, Зохо и многи други

План унапред

 • Почиње од 39,99 УСД месечно по кориснику и може се смањити на 34,99 УСД по кориснику месечно за тимове са 20 до 100 корисника
 • Све функције Премиум плана плус позив или група за звоно које усмеравају долазне позиве на групу бројева
 • Визуелне транскрипције говорне поште усмерене на адресу е-поште
 • Посвећени тим за подршку који ће вам помоћи око подешавања и укључивања
  12 поправки за грешку 400 на ИоуТубе-у на Андроиду

НБ Тимови са преко 100 корисника морају директно контактирати Вонаге за тачну понуду цене.

За и против

Предности Вонаге 👍

Бесплатне пробне верзије: За разлику од других провајдера услуга који не дозвољавају корисницима да испробају пре куповине, Вонаге нуди 14-дневни тестни период да би се одлучило да ли је њихов одабрани план погодан за њихове тимове. Корисницима који откажу план након 14-дневног пробног периода обећава се потпуни поврат новца без питања ако нису задовољни.

Квалитет позива високе дефиниције: Вонаге ХД глас оптимизује квалитет позива на свим уређајима користећи кодеке за пренос података брже и боље од обичних ВоИП стандарда. Вонаге-ова мрежа оператера повезује се са водећим оператерима са седиштем у САД, што значи да не постоје посредници који би могли да утичу на квалитет гласа.

Неограничено позивање и слање порука: Сва три плана уживају у стандардним функцијама као што су неограничено позивање и значење за размену текстуалних порука. Корисници нису везани за стоне телефоне, али такође могу да упућују и примају позиве помоћу паметних телефона, лаптопова, десктопа и таблета. То олакшава канцеларији да дође до запослених у покрету.

Бесплатне видео конференције: Функција Вонаге Меетингс доступна за десктоп рачунаре и мобилне апликације омогућавају виртуелне састанке којима сви чланови тима могу да користе своје прегледаче без преузимања или инсталирања било чега. Учесници могу да виде говорника осим што деле садржај једним кликом. Основни план омогућава састанке до 16 учесника, док они вишег нивоа могу да приме до 100 корисника.

Лако подешавање: Поседовање ВоИП платформе значи да нема посла који поставља компликовану опрему или ангажује стручњаке да бисте започели. Вонаге обезбеђује плуг-анд-плаи ИП телефоне који раде било где све док постоји брзи интернет за кориснике заинтересоване на старомодан начин. Корисници само треба да преузму апликацију и могу одмах да почну да комуницирају са особљем и клијентима.

Интерфејс прилагођен кориснику: десктоп апликација је дизајнирана на једноставан, систематичан и директан начин, што значи да корисници не морају да се замарају када траже било шта.

Респонзивна корисничка подршка: Вонаге води тим за корисничку подршку који је веома зависан и који може да пружи руку помоћи путем телефона, ћаскања или е-поште. Фирма обезбеђује Вонаге Суппорт Плус, комплетну ИТ подршку почевши од 9,99 УСД по кориснику месечно, што је много јефтиније од ангажовања наменског тима техничке подршке. Вонаге такође подржава форум заједнице са свеобухватном базом знања где корисници могу добити одговоре на скоро сваки изазов са којим се могу суочити.

Интеграције: Вонаге планови вишег нивоа омогућавају корисницима да интегришу бројне апликације трећих страна тако што ће посетити Моје апликације у апликацији Вонаге. Водеће апликације укључују Слацк, Орацле, Гоогле Г Суите, Цлио, Буллхорн, ЦоннецтВисе, ЈобДива, НетСуите и Мицрософт 365.

Првокласна безбедност: Вонаге нуди енд-то-енд енкрипцију за сву текстуалну комуникацију, омогућавајући администраторима да креирају правила за заштиту снимака позива. Нема простора за инфилтрирање пошиљалаца нежељене поште или преваранта осим употребе двофакторске аутентификације за елиминацију лажних корисника и заштиту купаца.

Потпуна гаранција времена непрекидног рада: Вонаге је поставио бројне редундансе како би ублажио све шансе за прекид везе или проблеме са везом, гарантујући скоро 100% континуитет позива. Платформа може аутоматски да открије позиве који су прекинути због проблема са повезивањем и да их одмах преусмери на одређене резервне бројеве.

Против Вонаге 👎

Нерафинисане видео конференције: Функција Вонаге Меетингс добро функционише само за основне потребе виртуелних састанака. Недостатак уграђене видео конференције или ХД за видео и друге напредне функције ставља га на нижи пиједестал од конкурената. Такође, до 100 учесника за виртуелне састанке може да ограничи пословање са већим тимовима.

Додатни трошкови за додатне функције: Вонаге је идеалан за кориснике којима су потребни само основни алати за сарадњу и комуникацију јер ће вас напредне функције коштати мало више.

  Писац вештачке интелигенције за све ваше потребе

Основни план нуди ограничене функције: Мобилни план, чија је цена слична ценама неких конкурената, нуди много мање функција од конкуренције. На пример, РингЦентрал-ов најјефтинији план нуди до 100 бесплатних минута месечно поред неограничених позива и текстуалних порука. Еквивалентни план Нектива, иако скупљи, долази са неограниченим гласовним и видео позивима поред преко 1.500 бесплатних минута и неограниченог факса без папира.

Алтернативе

ВБЦ нуди минимални минимум потребан за предузећа са тимовима заинтересованим за рад било где са било ког уређаја. Идеалан је за мала и средња предузећа која траже примарну комуникациону платформу за сарадњу без улагања у додатни скупи хардвер.

Док Вонаге Бусинесс Цоммуницатион нуди исплативо решење, има неколико ограничења за кориснике који желе додатке као што су бесплатни бројеви и говорна пошта за СМС, за које морају да плате више. Ако вашем послу треба мало више, проверите како се ВБЦ пореди са неколико конкурената у свету ВоИП-а.

РингЦентрал

Иако постоји још од дана оригиналних ПБКС машина, РингЦентрал нуди ВоИП телефонски систем за различите врсте предузећа. Њихова платформа омогућава корисницима да упућују и примају позиве и одржавају видео конференције, поред слања тренутних СМС и ММС порука сличних конкурентским провајдерима обједињених комуникационих услуга.

Карактеристике

 • Лако пребацивање са аудио на видео позив унутар апликације
 • Широк спектар интеграција
 • Пословни СМС омогућава корисницима да шаљу текстове користећи пословне бројеве са рачунара или мобилних уређаја.
 • Видео конференције

Иако, углавном, РингЦентрал нуди исту функционалност као и друге обједињене комуникационе платформе и ВоИП провајдери, он је додао неке премиум функције које га чине одрживом алтернативом ВБЦ-у.

РингЦентрал-ов најјефтинији план можда нема функције као што су видео састанци, али његове опције као што су ДиалПад, снимање позива и аутоматски пратилац више него то чине.

Нектива

Провајдер система обједињених комуникација и ВоИП пословних телефона Нектива је већ неко време на тржишту.

Баш као и РингЦентрал, његова линија решења укључује телефонске позиве, размену порука и функционалност видео конференција. Међутим, имајте на уму да је Нектива препродавац за своја два популарна решења, УЦааС4 и ЦЦааС. Ово често доводи до потребе више интерне подршке или доследног корисничког искуства.

Карактеристике

 • Међународни позиви засновани на ВоИП-у по приступачним ценама
 • Тимско ћаскање које повезује тимове који раде са било ког места
 • Један на један или тимске видео конференције
 • Аутоматски пратилац који одговара и усмерава позиве

По ценама које се крећу од 17,95 УСД месечно до 52,95 УСД по кориснику месечно за свој премиум план, Нектива се добро пореди са ВБЦ-ом и његовом базом корисничке подршке. Нективин основни план не обезбеђује СМС/ММС, аутоматско праћење, снимање видео конференције или транскрипцију говорне поште.

Завршне речи

Вонаге Бусинесс Цоммуницатион је одлична платформа почетног нивоа за решење уједињене комуникације засновано на облаку.

Платформа нуди одличне алате за тимску сарадњу, а њена свеобухватна мобилна апликација добро функционише за чланове тима који су увек у покрету. Такође је идеалан за кориснике заинтересоване за приступачне пакете и приступачност.

ВБЦ остаје одржив ако вашем тиму треба решење које нуди флексибилност у односу на скалабилност. Корисници којима су потребне додатне функције као што су групе позива и снимање позива на захтев могу да изаберу премијум или напредне планове плаћања или чак да купе додатне додатне функције како би осигурали да добију функционалности које задовољавају њихове потребе.

Други провајдери као што су РингЦентрал и Нектива, са више понуда у погледу функција и интеграција, могу добро радити за тимове чије пословање захтева више техничких потреба и додатних функција.

Затим можете погледати алате за рад од куће (ВФХ) за мала и средња предузећа.