Управљање тимом је једноставно уз софтвер за тимски рад

Коришћење софтвера за управљање тимом побољшава комуникацију и координацију задатака. Такође повећава укупну продуктивност и квалитет произведеног посла.

Чак и најосновнији алати, попут апликација које прате ваше време или табли задатака, могу вам помоћи да урадите много. Постоје тренуци када вам је потребно комплетно решење да све управљање тимом буде под контролом.

Листе обавеза и заказивање састанака су само два аспекта ефикасног управљања тимом. Комбиновање различитих софтверских функција омогућава вам да побољшате сарадњу и сачувате виталне податке о вашим пројектима, клијентима, задацима и другим активностима и ресурсима.

Број софтверских функција које комбинујете зависи од величине вашег тима и врсте посла који обављате.

Следеће су способности које би вашој групи могле бити потребне да оствари свој пуни потенцијал:

 • Планирање рада, укључујући делегирање и рангирање задатака и коришћење заједничког календара.
 • Ћаскање, дељење датотека и други облици комуникације и сарадње.
 • Управљање пројектима укључује додавање рада и одговорности заједничким настојањима и праћење њиховог напредовања.
 • Складиштење података пружа једну локацију са које можете приступити информацијама о својим клијентима, контактима, тиму, компанији и другим релевантним темама, између осталог.
 • Извештавање и аналитика обухвата извештаје о раду и пројекту, праћење времена и контролне табле.

У већини случајева, имаћете две опције за избор:

 • Потрудите се да различите технологије које пружају само одређену функцију уградите у јединствено решење за управљање тимом.
 • Искористите једно свеобухватно софтверско решење које вам већ пружа све могућности које желите.
 • У чему је потешкоћа? Постоје стотине програма и алата који имају само једну функцију, али постоји много мање свеобухватних опција. Дакле, ево нас са прегледом софтвера најбољег софтвера за управљање тимом на тржишту, „Тимски рад“.

  Преглед тимског рада

  Теамворк је софтверска фирма заснована на вебу са седиштем у Корку, Ирска. Приватна група води компанију у Ирској. Тимски рад развија софтвер који олакшава управљање задацима и тимску сарадњу.

  Компанија је известила да је од 2016. године њен софтвер користило више од 370.000 организација (укључујући Диснеи, Спотифај и ХП) и да је имала више од 2,4 милиона корисника. Компанија је основана 2007. године.

  Тимски рад вам омогућава да процените количину времена за коју верујете да ће бити потребна за обављање задатака, а затим да пратите количину времена коју проведете радећи на тим пројектима.

  Како време буде пролазило, бићете много бољи у процени и моћи ћете са прецизном прецизношћу да одредите колико је времена потребно за обављање одређених послова.

  Тимски рад је више од софтвера за распоред сати. Омогућава вам да управљате пројектима и сада тестира бета могућности тимске комуникације као што је Теамворк Цхат. Тимски рад је решење све у једном за управљање временом и пројектима вашег тима.

  Тимски рад је компанија која продаје различите услуге које раде у облаку. Ове апликације укључују тимски рад, тимски радни сто, просторе за тимски рад, тимски ЦРМ и тимско ћаскање.

  Тимски рад је први пут стављен на располагање јавности 4. октобра 2007. и тада је имао управљање временом, управљање прекретницама, дељење датотека, праћење времена и функције ћаскања.

  Наводно, платформа коју користи Теамворк може да се интегрише са апликацијама маркетиншке технологије као што је ХубСпот и другим алатима за продуктивност као што су Слацк, Мицрософт Теамс, Запиер, Дропбок и КуицкБоокс.

  Карактеристике тимског рада

  Многе функције тимског рада које штеде време и оне које побољшавају сарадњу чине процес управљања пројектима далеко ефикаснијим и практичнијим.

  #1. Портфолио

  Алат за управљање портфолио пројектима Теамворк-а олакшава добијање прегледа на високом нивоу бројних пројеката истовремено. Ово је корисно било да тражите једноставан метод за приступ кључним информацијама или за ажурирање укупног статуса пројекта.

  #2. Управљање ресурсима

  Морате ефикасно управљати ресурсима свог тима да бисте завршили посао са клијентима на време и према буџету. Ово укључује све од планирања на дужи рок до припрема за свакодневне могућности.

  Тимски рад вам може помоћи да управљате радом вашег тима у реалном времену. Добићете поглед из птичје перспективе на свачије способности на један поглед, што олакшава прерасподелу посла и отклањање уских грла.

  #3. Аутоматизација

  Ослободићете своје време да се концентришете на више стратешких и креативних подухвата ако користите аутоматизацију да поједноставите управљање пројектима.

  #4. Аппс

  Не морате да седите за својим столом да бисте најбоље радили. Уз апликације Теамворк за иОС и Андроид, можете да наставите са радом чак и док сте далеко од свог стола.

  Њихове мобилне апликације су пуне свих могућности које су вам потребне за генерисање одличног рада, што вам чини једноставнијим управљањем широм сликом без обзира на то где се налазите.

  #5. Праћење времена

  Да бисте ефикасно управљали својим радом, наплативим сатима и пројектима, од виталног је значаја да имате добро разумевање о томе како (и где) се троши ваше време.

  Овако може помоћи рад у тиму: Коришћење софтвера за управљање пројектима са интегрисаним праћењем времена на мрежи може помоћи корисницима да одрже концентрацију, осигурају да њихов посао буде завршен на време и да стекну дубљи увид у свој рад.

  #6. Гантов графикон

  Омогућава вам да креирате Ганттов графикон на мрежи, који можете користити да бисте осигурали да ваши пројекти остану по плану. Откријте како ће вам коришћење Гантт пројектног планера унутар Теамворк-а помоћи у бољем управљању временским оквирима и обављању посла вишег квалитета.

  #7. Сарађујте

  Морате само да задржите оловку и папир да бисте пратили све што се мора завршити. Стога, софтвер који користите за управљање пројектима мора бити у стању да обави значајну количину посла у ваше име.

  Тимски рад брине о детаљима тако што вам даје све алате који су вам потребни да задржите посао на једном месту, ефикасно разговарате са тимом и олакшате сарадњу. Због тога, ваш тим може да се фокусира на оно што најбоље ради, што вам даје више времена да радите оно што најбоље радите.

  #8. Тимови

  Поједноставите процес планирања и постављања пројекта делегирањем задатака различитим тимовима и подтимовима. Ово ће вам уштедети време за друге административне задатке и пружити вам свеобухватан преглед одговорности и оптерећења сваког тима.

  #9. Поглед на канбан таблу

  Можете користити Канбан плоче у Тимском раду да бисте мапирали свој ток посла, пружили брз преглед тренутног стања активности и аутоматизовали своје токове посла.

  Такође, можете добити потпун увид у логистику вашег пројекта и пратити напредак ваших задатака у реалном времену док они пролазе кроз процес управљања вашим пројектом.

  #10. Неограничени корисници бесплатних клијената

  Ваши клијенти ће имати користи од побољшане сарадње, веће видљивости и плоднијег искуства када им пружите пуне могућности тимског рада без додатних трошкова.

  Корисници клијената вам омогућавају да укључите своје клијенте у своје пројекте без додатних трошкова. То га чини идеалним решењем за рекламне агенције и друге професионалне пружаоце услуга.

  Карактеристике су подељене у пет корака било ког пројекта управљања пројектима и даље су те функције подкатегорисале.

  Хајде да погледамо те карактеристике.

  #1. План

  • Календар
  • Власник пројекта
  • Прекретнице
  • Шаблони листе задатака
  • Задаци и подзадаци

  #2. Сарађујте

  • свеске
  • Фајлови и верзија
  • Фолловерс
  • Поруке
  • Приватност
  • Дозвола

  #3. Достави

  • Буџетски расходи
  • Буџети листе задатака
  • Буџет пројекта
  • Наплате
  • Регистар ризика
  • Записивање времена

  #4. Извештај

  • Профитабилност пројекта
  • Филтери
  • Командна табла
  • Ажурирања пројекта
  • Историја задатака

  #5. Интегрисати

  • Простори за тимски рад
  • Тимски радни сто
  • Тимски рад ЦРМ
  • Тимски рад Цхат

  Како су функције Теамворк-а корисне за управљање тимом?

  Тимски рад има више функција, као што је раније објашњено, од којих креирање листе задатака може бити веома корисно за управљање тимом. Креирање листа задатака вам омогућава да доделите приоритет свом тиму.

  Поред тога, сваки рад можете поделити на његове саставне подзадатке да бисте добили даљи увид и дубину. Најновије информације су доступне праћењем напредовања задатка у реалном времену.

  Тимски рад ће вас обавестити ако се појаве проблеми, задаци су готови, постоје блокаде и тако даље. Пошто олакшава надгледање рада целог тима, ово би вам могло бити од велике помоћи у улози менаџера тима.

  Да ли ваш тим заостаје или иду у корак са распоредом? Моћи ћете да пронађете одговор на то питање уз помоћ Теамворк-ове функције прекретница, која вам омогућава да надгледате контролне табле које упоређују ваше датуме доспећа са вашим постојећим резултатима.

  Због прекретница, ваш тим ће моћи да постигне све што треба да се уради. Ово вам такође омогућава да креирате кристално јасне циљеве, приложите листе задатака и пратите напредак.

  Нема користи од губљења времена у потрази за критичним пројектним датотекама које су можда изгубљене у организовању пројекта. Можете да сачувате све своје основне датотеке на једној локацији помоћу Теамворк-а и лако можете да отпремате нове верзије кад год је то потребно да бисте показали напредак.

  Функција пратилаца у тимском раду омогућава вашим клијентима да прате развој пројекта у реалном времену. Ово је корисно ако имате клијенте заинтересоване за праћење напретка пројекта.

  Цене тимског рада

  Цене овог софтвера за управљање тимом подељене су у четири категорије: Бесплатно заувек, Испорука, Раст и Скалирање, што може бити од помоћи различитим компанијама на основу њихових потреба и капацитета.

  Тимски рад вам такође даје две опције учесталости плаћања: месечно и годишње. Евидентно је да је годишњи план јефтинији од месечног.

  Месечни план/КорисникГодишњи план/Бесплатни корисник заувек$0$0Испоручите$13,99$119,8Раст$24,99$215,8СцалеКонтактирајте тимски радКонтактирајте тимски рад

  Алтернативе тимског рада

  Врике

  Врике је робустан алат који има добре резултате у софтверу за комуникацију и управљање пројектима. Експлицитно је дизајниран са тимовима на уму. Врике је онлајн тимска комуникациона платформа за управљање задацима и пројектима.

  Компанија, чији је Цитрик сада власник, наставља да се шири у овим областима, истовремено уводећи могућности које су повезане са њима.

  Апликација је сада ажурирана како би укључила додатне могућности за обавештавање рада, као што је предвиђање када је било који пројекат у опасности да касни са роком и истицање потенцијалних разлога за овај ризик.

  Врике је једноставнији за инсталирање и почетак коришћења од многих сличних апликација за управљање пројектима, иако је његова цена на вишој цени.

  СмартСуите

  СмартСуите је платформа за управљање сарадничким радом која омогућава тимовима да планирају, мере и управљају било којим током посла, без обзира да ли је повезан са пројектом, текућим процесом или редовним свакодневним активностима. Цена по кориснику сваког месеца почиње од 10 долара, а нуди се 15 различитих језика.

  Можете да приступите свим алатима неопходним за развој јединственог система за управљање пројектима на јединственој, уједињеној платформи.

  Моћи ћете да пратите тренутно стање било ког пројекта тако што ћете управљати његовим задацима, прекретницама, власницима и ресурсима. Флексибилни извештаји и прикази временске траке ће вам омогућити да видите како све долази на своје место.

  Писчев став о тимском раду

  Пошто је тимски рад једноставан за коришћење и долази са различитим могућностима, укључујући наплату и фактурисање, прикладан је за тимове који се баве наплативим клијентским радом јер долази са обе функције.

  Иако се његова цена постепено повећава, и даље је одлична инвестиција. Тимски рад има мобилну апликацију за иОС и Андроид уређаје, што омогућава свима да буду у току са пројектима и задацима без обзира на то где се налазе.

  Ово је посебно корисно ако често радите са колегама у покрету. Мобилна апликација Теамворк вам пружа преглед тренутног стања посла и повезаних временских оквира.

  Ипак, не укључује све функције доступне у онлајн апликацији. Стога је корисно да останете у контакту са својим тимом ажурирањем статуса или додавањем сати проведених на послу, али мобилна апликација ни на који начин није намењена да замени апликацију на мрежи.

  Суштина

  Можете правити извештаје, визуелизовати свој рад користећи Канбан, додељивати задатке, правити листе, управљати временом, комуницирати са другим корисницима и још много тога, све преко корисничког и једноставног интерфејса Теамворк-а.

  Тимски рад вам може помоћи да успешно извршите и постигнете резултате за којима ви и ваш тим јурите, без обзира на ваше искуство у управљању пројектима или ако вам је ово први пут да управљате пројектом. Најбоља ствар је што можете почети да користите тимски рад без трошења ни новчића.